|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
9.6.2009 15:45:39   
MetiLu
Dan!
No, jaz mene je zvil, tako da sem doma user posted image  sem šla do dohtarce, se načakala 2 uri user posted image user posted image user posted image  da smo prišli do ugotovitve, da imam tok močen heksenšus v desni mišici nad ledvico, da me je treslo in oblivalo zarad bolečin user posted image user posted image  sem dobila naklofen, upam, da bo hitro popustilo ...

Moj je pa že bolje, je pri dohtarju dobil neko konjsko inekcijo vitaminskega koktejla direkt v rito, je prijokal domov user posted image  očitno mu je zaleglo, da se je počutje popravilo user posted image  

Janeza je šla moja mami iskat in sta šla na igrišče, jaz pa izležavam doma user posted image  mah ne maram bit na bolniški, ker na šihtu nimam zamenjave in mora bit sodelavka zdej cel dan v pisarni user posted image  mi je prov bed, pa še šefica se je že zasekirala, če sem noseča user posted image  sem ji rekla, da ni šans, nej ne kliče user posted image  ... user posted image  

No, tko ... zje moram pa še varstvo za jutri zrihtat, da bo moj Janeza že ob 7.00 pripeljal, da se ne bom pol jest "matrala" ...

Itata, ne vem če sem rekla da bo striktno Janez, včasih v kakšen pogovoru tako rečem, ko ga pa dejasnko kličem oz. ogovarjam, mu pa rečem Janez user posted image  sicer si je pa že vsak našel kakšno pomanjševalnico, ker se nekateri ljudje očitno ne morejo navadit na njegovo ime user posted image  user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 626
9.6.2009 15:46:24   
MetiLu
Buči, a ste kej boljš?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 627
9.6.2009 15:59:48   
itata
meti: no mogoče res nisi rekla striktno Janez, ampak si pa rekla, da ga boš ti Janez klicala... za druge mi je jasno, da si kej najdejo... tko k moja stara teta k je dala za Jakoba vgravirat na obesek ime "Jaka" pa ga tud zdej Jakec pokliče, pol ji je pa čudn k se ne oglasi user posted image user posted image  Jaz že tko nisem pristaš nadimkov in tudi na srečo se ostali sorodniki lepo držijo tega, da ga Jakob kličejo in sem prav veselauser posted image  terorist babjiuser posted image

< Sporočilo je popravil itata -- 9.6.2009 16:01:21 >

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 628
9.6.2009 16:19:07   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image  ta je pa dobra ... ja sej naš tud ne odreagira, če ga kličejo Jan, Jani, Janko, Janček, Đoni in podobne ... se bojo že navadli, a ne user posted image  

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 629
9.6.2009 19:11:41   
blaža
čer!user posted image

Evo mi smo nazaj iz kopra. smo bli pri zdravniku in Blaž ima neko virozo v ustih pa polno herpesa. Sem prav pogledala, ko je rekla, da je herpes, pa je rekla, da obstaja 8 vrst herpesa. Ima take drobcene rdeče pikice.user posted image  In posledično nič ne je že dva dni.user posted image

No sej bo šlo počasi, danes je bil že tretji dan vročine in je skoraj že ni imel več, samo zjutraj malo.

< Sporočilo je popravil blaža -- 9.6.2009 19:13:59 >

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 630
9.6.2009 20:05:36   
Februarka08
Čer.

Blaža, upam da se Blaž čimprej pozdravi in začne normalno jest user posted image user posted image user posted image sem prej zvedla da v našem vrtcu razsaja slinavkauser posted image user posted image je sosed v vrtcu in samo upam da kaj ne dobimo v našo hišo, ker potem ne vem kako bo z manouser posted image user posted image user posted image no, bomo potem o tem razmišljali... upam da nam ne bo trebauser posted image
Jaz sem izpod tuša in ravno čakam na porcijo jagod s sladoledomuser posted image jaz sem jih očistila in narezala, možek pa sam še sladoled naštimauser posted image čeprav me grlo že cel dan boli, pa me sploh ne briga. Če že čaj ne pomaga, bo pa sladoleduser posted image user posted image

Tamala ma še zmer arije v postliuser posted image upam da bo čimprej tišina...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 631
9.6.2009 20:29:53   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Blaža, upam da se Blaž čimprej pozdravi in začne normalno jest user posted image user posted image user posted image sem prej zvedla da v našem vrtcu razsaja slinavkauser posted image user posted image je sosed v vrtcu in samo upam da kaj ne dobimo v našo hišo, ker potem ne vem kako bo z manouser posted image user posted image user posted image no, bomo potem o tem razmišljali... upam da nam ne bo trebauser posted image
Jaz sem izpod tuša in ravno čakam na porcijo jagod s sladoledomuser posted image jaz sem jih očistila in narezala, možek pa sam še sladoled naštimauser posted image čeprav me grlo že cel dan boli, pa me sploh ne briga. Če že čaj ne pomaga, bo pa sladoleduser posted image user posted image

Februarka, kaj je že to?user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 632
9.6.2009 20:37:18   
ella79
čer user posted image
blaža uuuu tole pa ni nič kaj prijetno user posted image upam, da se čim prej pozdravi in da začnete normalno jest

februarka nič skrbet, k sej veš kaj vse lahko takole v glavi prikličeš user posted image user posted image

Zoja je že več kot pol ure pri palčkih, jaz sem pa zdele nutelo mazala, pa prej jagode, pa še kar neki bi user posted image najboljš da grem spat user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 633
9.6.2009 21:39:38   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Čer.

Februarka, kaj je že to?user posted image

to so tiste pike v ustih, ko otrok ne more ne jest, ne pit in je ves bogiuser posted image jaz sem sicer to že mela, ampak baje lahko še vedno dobišuser posted image se spomnim, da sem bla res boga, upam da ne pride kaj takega do nas...

Eh, po tistih jagodah se mi je pa še čips zaluštaluser posted image dobro da zdaj ni nobenega več domauser posted image
Nočko!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 634
10.6.2009 6:59:14   
blaža
jutro 1., če me misar ne prehiti.user posted image

Blaž je malo boljši in končno je pojedel zajtrk user posted image .

Včeraj sem pa na kavču zaspala in sem bla koma, me je samo moj poklical, da greva spat in sem bla taka,...prav pesek v očeh.user posted image

Sej zdej nisem nič boljša. Ful se mi spi. no ma vsak čas bom kavico spila, pol bom pa kot raketa.user posted image . Upam user posted image

No pol bova z Blažem še Matijo peljala v vrtec in pol se bova cartala doma. Pa še na kak sprehod bova ššla, ki baje, da lahko, samo ne na sonce. No včeraj pol ni mel več vročine, niti ponoči ne in je rekla, da lahko greva malo na zrak.

Popoldne me pa čaka v Divači sestanek za vstop v šolo, da kaj moramo kupit,...user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 635
10.6.2009 7:06:15   
MetiLu
Jutro!
Naš otrok se je danes zmotil in spal od 20.30 do 6.00 user posted image user posted image user posted image  midva sva bla pa okol petih že ko čuka user posted image  ...

Jaz bom danes še doma, ker križ ni nič boljš, pa še drisko sem fasala user posted image  mah ... ne bom jambrala, moja dva sta že šla, tako da danes samo izležavam user posted image  

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 636
10.6.2009 8:51:53   
ella79
jutro user posted image
a gre katera user posted image
http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1038
luštna ideja, sam pomoje bolj primerna za eno leto nazaj user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 637
10.6.2009 9:46:46   
lillchy123
dan

mi mamo pa škrlatinko user posted image

me že išče....

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 638
10.6.2009 9:48:46   
Janey
Dan

Vidim, da ste še vedno pridne in pridno čvekate. Jaz preprostno ne najdem časa za to. se moram malo pohvaliti, da sem zelo pridna in delam faks ko nora. imam še 3 izpit in diplomo. tako da končujem. me pa vzame to celo. včasih po 3 dni vidim jakca samo zjutrajuser posted image   ampak se tolažim, da sem že čisto na koncu, potem bom pa samo njegova. je pa ful zaardi tega na mene navezan. ko sem z njim, ne morem niti lulat, spremlja vsak moj korak.

je pa taki cuker, priden ful, brbla ko babauser posted image user posted image

upam, da ste dobro, da ste zdravi

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 639
10.6.2009 10:24:57   
itata
dan,
evo mene v službi. nič pametnega. vsi bolančki upam, da se čimprej pozdravite.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 640
10.6.2009 10:29:49   
Februarka08
Dan.

Jaz tudi že na svojem delovnem mestuuser posted image vse me nekam čudno boli, že vstala sem komajuser posted image ma, važno da je zunaj sonček in da tamala uživauser posted image
Ja, Ella, tisti tek z vozički bi bolj prišel prav prejšnje letouser posted image zdaj so itak vsi naši malčki na dveh nogahuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 641
10.6.2009 11:59:32   
blaža
Uf lillchi škrlatinka! Matija jo je tudi že mel, Blaž ne na srečo. upam, da se čim prej pozdravite.

Mi smo bli pa pridni danes. Zajtrk je pojedu, le pol ni več hotu jest.user posted image  Upam, da bo kej ko se zbudi.

sem pa že ob pol deveti mela pečen biskvit z breskvami in borovnicami, ki sta jih nabrala moj in matija.user posted image

Pol sva peljala matijo v vrtec in sva šla na krajši sprehod. zdej pa spi.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 642
10.6.2009 14:27:04   
lillchy123
dan user posted image

evo, mam mal cajta, kosilo se peče, Luka se igra.. naj traja... user posted image

ja, v pon, ko je prišel z vrtca, smo še skupaj pojedli kosilo, in ga grem previt in ko mu slečem plenico.. groza! same pikice user posted image  sam to je blo vse, nič vročine, jedu normalno in smo mislili, da se je nalezu od sestrične, ki je par dni prej pikice dobila in so jo peljali k P, kjer so ugotovili, da ma neko virozo, ki baje da zdej razsaja. ok. sam hudo mi je blo, k so šli  vrtecm v torek v ZOOuser posted image  no, vsaj Lukcu ni blo hudo, k ni vedu user posted image
ponoč je pa mali zakuhu na 40, paracetamol na 4 ure, spod 38 sploh nisva zbila user posted image  in tko še cel dan včeri. in sva šla popoldne k našmu P in je  takoj, ko ga je vidu sam reku, da je škrlatinka.. user posted image  sva dobila ospen in voltaren svečke in sem mu jo dala zvečer i n mu je res vročina padla in tud dans je nima več user posted image  upam, da tko ostane
sva se zdej dva dni cartala, jutr pa v petek pa oči bolniško vzame, ker mora it mami delat user posted image  sej če ne bo mel več vročine, bosta prou uživala user posted image

zdej me pa mali terminator že hoče zase user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 643
10.6.2009 14:33:11   
itata
no midva z jakobom sva povabljena v prikolico nasl teden od torka do sobote k eni moji kolegici in njenemu mučku. sta podobne starosti, tko da se bosta mal igrala lahkuser posted image  kako bo spanje potekalo še ne vem, ker se oba zbujatauser posted image  tko da bom vzela še turbo maximus in šotor s sabo, če bo krizauser posted image  tud kako bo kuhanje zgledal bomo še videli, ker sta oba totalka živahne sorte in skoz neki šibata okoluser posted image  sam jaz sem zmer za take hece. itak sva bile s to kolegico in mulci že 2x same na dopustu, tko da bo že šlo

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.6.2009 18:16:08   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

no midva z jakobom sva povabljena v prikolico nasl teden od torka do sobote k eni moji kolegici in njenemu mučku. sta podobne starosti, tko da se bosta mal igrala lahkuser posted image  kako bo spanje potekalo še ne vem, ker se oba zbujatauser posted image  tko da bom vzela še turbo maximus in šotor s sabo, če bo krizauser posted image  tud kako bo kuhanje zgledal bomo še videli, ker sta oba totalka živahne sorte in skoz neki šibata okoluser posted image  sam jaz sem zmer za take hece. itak sva bile s to kolegico in mulci že 2x same na dopustu, tko da bo že šlo

user posted image user posted image user posted image
dej vpraši če ma ta tvoja kolegica še kako kolegico zame user posted image user posted image
moje frendice al nimajo otrok al so pa totalno pridni/mirni in jih rajš tud vprašam ne, če bi šle z mano pa  mojim terminatorčkomuser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 645
10.6.2009 18:16:50   
MetiLu
Dan!
Jaz sem čedalje slabše user posted image  k sreči sem dobila varstvo za tamalga, je prišel brat od mojga s punco, pa sta mal Janeza ven peljala, ker nisem mogla več nič user posted image  sem bla že čist živčna od vreščanja, ker se me je Janez po 3 urah naveličal user posted image  sej ga čist zastopim, revčka malga user posted image

Zgleda da še ne bom mogla na šiht jutri, pa tud šefica je k sreči zrihtala, da me pride še ena sodelavka, ki dela v Lj poslovalnici za par urc nadomeščat, da moja "stalna" sodelavka ne bo sama cele dneve v pisarni ...

Mah, upam, da mi tale živc hitro popusti, ker tole pri mojih letih ni človeško user posted image  ... user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 646
10.6.2009 18:32:31   
Februarka08
Meti user posted image user posted image user posted image user posted image naj bolečina čimprej mine...
Itata, user posted image user posted image za dopustek, dobra si, jaz ne vem če bi šlauser posted image nisem jaz za take štose, pa tud nimam nobene kolegice, ki bi blauser posted image

Jaz sem se pa mal dolgočasit začela in sem šla mal čikirat Popove zdravnike na vizito in bolj da spoh ne bi bralauser posted image user posted image ne vem zakaj brskam, da me ja potem še bolj skrbiuser posted image
Upam da mojedva čimprej gor pridetauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 647
10.6.2009 19:44:51   
bamby
čer!

Za vse bolančke, da bi čimprej ozdraveli user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Pri nas nič posebnega. Dva dni smo kolesarili, danes pa nismo upali, ker je bilo tako oblačno. Pa smo se kar z avtom odpeljali na vikend, potem je pa sonce sijalo user posted image user posted image . Ah, bomo pa kakšen drug dan izkoristili še za rekreacijo. Anaja je bila cel popoldan še kar tečna. No, zdaj je spila kakav in je že v postelji. Jo bo moglo kmalu vzet, ker je v vrtcu spala le uro in pol.

blaža, kaj bodo pa vaši prvošolčki rabili za v šolo??

Neposredna povezava do sporočila: 648
10.6.2009 19:57:35   
blaža
Čer!

bamby prvošolčki bojo rabli kar dosti stvari. delavne zvezke smo naročili vsi kar preko šole in nas čakajo prvi šolski dan v šoli. pa še dve knjigi, mislim, da je za slovenščino in ena za matematiko, se pa lahko sposodijo pri njih za 8e obe, če ne je pa okoli 24e cena obeh skupaj. tako, da te nekje delavni stanejo in ti dve knjigi okoli 73e.

Pol rabiš pa še vse tisto, kot smo mi imeli v šoli: voščenke, barvice, peresnico, svinčnik, vodoodporni flomaster, vodene barvice, kolaž papir, ravnilo, šilček, pa dva zvezka na črte, pa en brezčrten , en karo, neki takega, pa šolske copat, torbo,...

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 649
10.6.2009 20:00:46   
blaža
če računam na grobo, ma ne vem kake so cene vseh potrebščin je po moje:

70e        za delavne zvezke in knjigi
+  80e        za torbo( lahko tudi manj ali več, sem nekje v mes ustrelila)
+  50e       za vse ostale potrebščine pa copate

100% gre nekje 200e za vstop v šolo, eni pravijo da celo 300, ma minimalno 200 gre sigurno.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

varnost igrač
sindarin

Kako poskrbite, da je otrokova igrača varna?

nič, zaupam prodajalcu (15%)

nič, zaupam proizvajalcu (8%)

preberem deklaracijo (48%)

vprašam prodajalca za več informacij (15%)

pozanimam se pri prijateljih (14%)

Število vseh glasov: 265

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!