Februarka08
|
Dan. Še smo živi samo komaj gledamo skratka, tale vikend je bil nor dobro, da je večino za nami, moj je še avto peljal nazaj v LJ, to me še mal skrbi, ker je v 48 urah spal samo 2 uri in bom najsrečnejša samo da ga spet vidim doma... včeraj je bla poroka, je blo težko bit sama s tamalo pa letat sem in tja, očija sva neskončno pogrešali (vsaj mami ), zvečer sem šla mal na žurko, pa nisem dolgo ostala ker je le moj bolj pomemben od ene fešte. Danes je bla birma, je šel moj brat, sem tud šla v cerkev, pa kmalu ven, toliko da sem ga vidla kako so ga zacahnali zdaj počivam, Larisa je še mal v varstvu, potem gremo pa vsi pomoje kmal spat. Tud jaz sem spala dons samo 3 ure, ker sem imela 100 stvari in skrbi v glavi in sem totalno neprespana, kaj šele moj Dobro, dosti o tem, preživeli smo, blo je fajn, čeprav zame kratko, no imela sem pa šanso in peljala mal avto in se ponovno zaljubila vauuuuuuuuuuuuuuuu, kakšen avion!!! Vse v gumbkih, sem samo start pritisnila in smo že šli še šaltat mi ni blo treba, zakon!!! Se mogoče še kaj javim, drugače pa lep večer, midva ga bova izkoristila za tihe minute v postelji