|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
5.6.2009 20:34:49   
Februarka08
Čer.

Jaz sem stuškana in imam zdej pravo rokoborbo v trebuhuuser posted image ma je prav fletno tole spet doživljatuser posted image sem si pa hotla fr.manikuro narest, sem še mojmu rekla, če bi mi mal pomagal, pa najdem v predalu še samolepilne nohte in bom kar te uporabla ker bo fertik v minutki, kle se bom pa pol ure matralauser posted image pomoje so tisti nohti še od moje porokeuser posted image user posted image user posted image upam da bojo kar držaliuser posted image Mi bo pa moj nohte na nogah postrigel, ker mam za izgovor kao trebuh in se ne morm dobr pripognituser posted image
A gre lahko takole dežuser posted image user posted image noro, naj že nehauser posted image

Misar in Meti, uživajta v večeru v dvojeuser posted image jaz bi tud, sem vama kar mal fovšuser posted image user posted image no, ampak tud za nas to še prideuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 576
6.6.2009 9:15:56   
Februarka08
Jutro.

Kaj ni nobene nikjeruser posted image
Mi smo že v polnem elementu, moj je že pri ženinu in nevesti, je bil tako uštiman zjutraj ko je šel, da bi se kuj še enkrat poročilauser posted image Midve se bova pa zdej mal igrale in dolgčas preganjale, potem pa pride sestra do mene, da mi lahko tamalo dol nese in jih gremo pogledat.
Vreme je bolj bljekuser posted image upam da vsaj dol ne bo šlo. Itak sem mela čisto nekaj drugega v planu za oblečt, zdaj sem spet bosauser posted image
No, uživajte v vikendu in lepo soboto!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 577
6.6.2009 10:20:51   
buči
dan. mi že delamo, tamala sta brez vročine, upam, da tako tudi ostane.

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 578
6.6.2009 10:39:35   
mlavla
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNN

sporočam,da sem še med živimiuser posted image ..sam za net pa res ni veliko časa...

mal vas pogrešamuser posted image

brat vas itak nimam časa..upam,da ste vse ok..user posted image

kako pa kaj nosečke??

se še kaj javim..

me že rabijo...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 579
6.6.2009 14:57:20   
jencili
dan,

jst pa vsa vesela zjutri ob 6.31 že pišem 'Prva', zdej ko sva pa prišla domov pa šele ugotovim, da sem to napisala k enim drugim februarčicamuser posted image  - kera kozauser posted image

Očitno je blo še prezgodaj al kaj jst vem.

Skratka, Taj spi (že kako drugo uro), ker je zbolel in ima 38.5 vročine, tko da sm mu dala svečko in zdej mali počiva. Jedu ni dons praktično nič še, pije pa tudi ZELO malo, kar njemu sploh ni podobno. Upam, da ne bo nič hujšega, vem pa že zdej, da bom naslednji teden preživela kar lepo doma.user posted image

Bomo pa z Davidom malo na zraku, ko bo boljše, ker bo tudi še doma, pa bouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 580
6.6.2009 15:31:47   
bamby
Dan!

Mi smo iz izleta. Je v Kranjski Gori tako lilo, da je kaj. Otroci so imeli Kekčevo deželo z vsemi efekti: gromi, strele in toča. So bili premočeni kot cucki. Ni nucal ne dežnik, ne pelerine. Naš je bil spodaj ves moker: čevlji nogavice (za otisnit), hlače in velur. Sva imela komplet cunj za preoblečt, ker je bilo za pričakovat slabo vreme. So pa otroci kljub temu prišli nazaj polni vtisov.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 581
6.6.2009 19:03:09   
blaža
ojoj bamby, to je pa zoprno, no ma vseeno je najbolj važno, da so se imeli otroci kljub dežju lepo.user posted image

mi smo bli dopoldne v kopru in smo malo pohajali.user posted image

Sem kupla Matiji ene kosmiče od Nesquik-a in dobiš not cd z igrico za računalnik. je na izbbiro neka vožnja avta ali pa ZOO. mi smo vzeli Zoo in je res dobra. Si sam ustvariš živalski vrt, pa živali, zemljevidi so gor, pa obiskovalci,... Nekako kot Sims, samo, da so živali. Ful je dobra, za une ki maste tudi velike otroke.user posted image  Stane pa 2,62e, neki takega če se ne motim. Ni taka huda cena.

Blaž že spi, jaz se bašem z češnjami. Letos sem se jih pa najedla kot pujs.user posted image

Vidim, da je tuga tle gori, noben nič ne piše.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 582
6.6.2009 19:49:52   
jencili
čer,

a sem spet na napačni forum pisala?
Na našem so namreč čvekice tok hitre, da jih ne folgam brat, tle pa je danes totalno zatišje.

Nč, grem še malo Taj-a pocartat, pol gre pa šefe počasi v mižule.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 583
6.6.2009 22:16:04   
mala_pikica
Pozdravljene!

Tako pa je že sobote konec, meni tako hitro bežijo dnevi.... me je kar groza na enkrat bo poletja konec. Sem pa vesela, ker delam še samo en teden potem pa 5 tednov dopusta. Vidim, da nekateri že odhajate na morje, mi pa gremo konec junija najprej v Avstrijo, potem pa na morje. Upam, da bo to Lukcu pomagalo.

Glede varstva pa tudi jaz nisem niti Lane, niti Lukca dajala tako majhnih na počitnice. Lana je bila do zdaj 2x na počitnicah pri nečaku, seveda na njeno željo. Luka pa se mi zdi še premajhen. Seveda pa ga normalno dam paziti, ko kam greva skupaj, ampak pridejo takrat babice k nam. Pa tudi sicer brez problema spita povsodm in sta navajena na druge, glede tega res nista problematična.

Nočko

< Sporočilo je popravil mala_pikica -- 6.6.2009 22:24:27 >

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 584
6.6.2009 22:22:57   
listek1
čer,

no mi smo v ponedeljek prišli domov, v sredo sva imela kontrolo pri svoji P in je rekla, da je po ustih že čisto ok. V četrtek sva imela pa kontrolo še na ORL in nam je povedal, da je desno uho še vedno rdeče, žrelo je še vedno pordelo, ... Skratka, zdej se moramo naročiti na preverjanje sluha, potem pa ponovno kontrola. No včeraj pa je bil spet ful siten, nič ni blo prou, jedu ni skoraj nič, začelo mu je tečt iz nosa, kašlja spet ko en star fotr, vročine pa HB še nima. Ponoči nismo skoraj nič spali, ker se je skor zadušil, skratka, upam, da ne bo hujšega.

Vidim pa da je kar nekaj bolančkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jencili, ko bomo mal boljše greva definitvno na luft s tamalimi user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam.

Februarka - ti pa pazi nase tale vikend, da ne bo prehudo.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 585
6.6.2009 22:27:33   
buči
Čer, mi smo preživeli večer na infekcijski ... user posted image  Na metelkovi niso znali ocenit, kaj je Tilnu, so ga potem na infekcijski totalno prečekiral. Sicer še vedno ne vedo točno, ali je angina (kar je baje skoraj nemogoče pri tako majhnem otroku) oz. nekaj bakterijskega, lai pa je adeno virus. Samo da smo šli domov. Ima sicer antibiotike, v ponedeljek dobimo izvide. revež ima ful slabo krvno sliko, pa ful levkocitov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 586
7.6.2009 8:37:33   
pina-1
JUTRO.

Pri nas zares dobro jutro. Naša Ana namreč ŠE VEDNO SPI. Da bi ona spala 12 ur v kosu se pri nas še ni zgodilo od kar je prijokala na svetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Zuni je še sonček...se pravi vsi zanki da bi lahko danes bil en lep dan.

Tako, zdej sem se še skopala in glavo umila, pa cunje dala prat.... ma sem dobre voljeuser posted image

vsem želim  eno lepo sončno nedeljo.

Blaža, sem vidla da si me iskala, ma sem bla prijvljena ma ne za računalnikom, tako da se zato nisem oglasla.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 587
7.6.2009 11:32:41   
blaža
Dan!user posted image

Pina kaj pri vas je sonček? pri nas se je pa ulilo. Je še vedno oblačno, ma upam, da se bo razkadilo.

No ma mismo tudi kljub sabemu vremenu super. Blaž je super spal do šeste, pol ga je moj zrihtal, mama pa je spala do devete!!!user posted image

Zdej sem malo cunje zložle, Blaž bo šel spat in pol grem kmalu nardit rižotko z morskimi sadeži. To bo danes za kosilo.user posted image  Blažu ne bom dala morskih sadežev, rižoto bo pa vseeno lahko jedel. Ma danes nekaj štrajka z hrano, mislim, da so zobki krivi, ki dva spodaj bosta vsak čas zunaj.

No ob treh se dobimo za slikanje z vrtcem, ki bomo za spomin nardili za tovarišice fotografijo otrok.

prav uživam danes ko smo vsi lepo doma.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 588
7.6.2009 11:56:55   
dolenjka
Dan user posted image

Čisto na hitro in kratko vas družina Stipić lepo  pozdravlja in vam želi, da se imate čim lepše do 29.6. ko se vrnemo s težko zasluženega dopusta user posted image  Potem bomo z vami 14 dni, potem pa se bomo vrnili v našo Dalmacijo user posted image

Bolančkom želimo da bi se čim prej pozdravili, vsem, ki nam boste sledili na dopust pa želimo da se imate skrajno lepo in nepozabno user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 589
7.6.2009 14:26:08   
buči
Joj, kar na dopust že greste ... Jaz ne morem misliti niti, da bi imeli vikend normalen, da bi šli na kavo in na sprehod ... Uživajte!!!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 590
7.6.2009 18:04:59   
Februarka08
Dan.

Še smo živiuser posted image samo komaj gledamouser posted image user posted image skratka, tale vikend je bil noruser posted image dobro, da je večino za nami, moj je še avto peljal nazaj v LJ, to me še mal skrbi, ker je v 48 urah spal samo 2 uriuser posted image in bom najsrečnejša samo da ga spet vidim doma... včeraj je bla poroka, je blo težko bit sama s tamalo pa letat sem in tja, očija sva neskončno pogrešali (vsaj mamiuser posted image user posted image ), zvečer sem šla mal na žurko, pa nisem dolgo ostala ker je le moj user posted image bolj pomemben od ene fešte. Danes je bla birma, je šel moj brat, sem tud šla v cerkev, pa kmalu ven, toliko da sem ga vidla kako so ga zacahnaliuser posted image zdaj počivam, Larisa je še mal v varstvu, potem gremo pa vsi pomoje kmal spat. Tud jaz sem spala dons samo 3 ure, ker sem imela 100 stvari in skrbi v glavi in sem totalno neprespana, kaj šele mojuser posted image
Dobro, dosti o tem, preživeli smo, blo je fajn, čeprav zame kratko, no imela sem pa šanso in peljala mal avto in se ponovno zaljubilauser posted image user posted image vauuuuuuuuuuuuuuuu, kakšen avion!!! Vse v gumbkih, sem samo start pritisnila in smo že šliuser posted image še šaltat mi ni blo treba, zakon!!!
Se mogoče še kaj javim, drugače pa lep večer, midva ga bova izkoristila za tihe minute v posteljiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 591
7.6.2009 19:38:32   
blaža
Čer!

evo da še jaz malo pojamram, da ne bo vedno samo Febrarka ta glavni krivec user posted image .

Blaž je zakuhal na 38,8user posted image  najbrž so zobki, ma je spet en drek, ki jaz nimam normalne službe za si vzet bolniško. user posted image user posted image  una čez se mi pa ne javi., da bi jo prosla, če lahko pridem namesto jutri v četrtek, če bo ok.user posted image

No rajši zdej, kot pa čez dva tedna, ko gremo na Pag.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 592
7.6.2009 20:32:56   
bamby
Čer!

Jao, spet so otroci bolni user posted image user posted image user posted image . David, Tilen in Blaž, čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

pina, vidim, da je bila pri vas danes Amerika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi se le večkrat tako ponovilo!

Mi smo pa spali za en d**k. Zvečer je bila ura ziher 22.30, ko je šele zaspala, potem se je ponoči enkrat prebudila, zjutraj pa norela že ob 7h. Niti ne norela, ampak se je že ihtinila.

So tudi vaši otroci že ihtavi, če ni kaj po njihovem??? Anaja je glede tega postala pravi fenomen. Je sposobna se dret tudi celo uro ali pa še več, ker vsakič posebej vmes najde nov uržeh za ihto user posted image user posted image user posted image . Tim ji glede tega niti do gležnja ni segel.
No, ker je ponoči tako slabo spala, si je čez dan privoščila več kot 3 ure spanja, zvečer je pa tudi hitro mrknila med palčke.
Glede kopanja se pa stanje popravlja. Je že boljše volje in očitno je začela spet uživat, pa tudi glavo lahko skoraj normalno operemo.

nočko

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 593
7.6.2009 20:41:13   
jencili
čer,

vidm, da je totalno zatišje tuki gor. A to je zdej posledica Dolenjkinega odhoda na počitnice?user posted image user posted image

Evo, pri nas je že boljše. Taj je mel vročino samo včeraj popoldan, pol pa nič več. Dons sicer še smrka in kašlja, ampak nič hujšega.
Da vam pa ne govorim kok se slini. Prov skoz se mu slina dol cedi. In tud ta jok, ki ga obvlada zadnja dva dneva, mu ni podoben. Očitno bo le kje kak zobek ven pogledal, samo vprašanje kdaj, ker ni še nič ne vidt, ne čutituser posted image .

Nč, grem mal tv pogledat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 594
7.6.2009 21:00:37   
blaža
Jaz sem malo boljše volje, ki sem se zmenla z uno mojo čez, da grem k njej v četrtek in ne jutri, tako, da sem jutri doma. Da vidim kako bo Blaž. Upam, da je samo od zobkov. Bomo vidli. Ki zadnjič je že mel enkrat samo od zobkov tako visoko vročino.

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.6.2009 7:29:50   
ella79
jutro user posted image  user posted image user posted image user posted image
za vse bolančke user posted image user posted image user posted image user posted image
Zoja tudi že od prejšnje srede kašlja, smrka, HB nima vročine, spimo tudi, apetit ima, sam ponoči jaz slabše spim, ker tako kašlja user posted image
pozdravite se, lep ponedeljek

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.6.2009 7:56:39   
Blacky*
jutro,

evo eno hitro javljanje ker sem vse napisala, pa je zginilo user posted image .

Čez vikend sva z dragim malo pospravila, pomila sem okna in zavese, očistila hladilnik in standardna čistilna dela za čez vikend user posted image . Včeraj sem delala do desetih in sem škrata videla samo ko je spal, danes pa sem šla preden se je zbudil. user posted image  Komaj čakam da se popoldan vidiva... do takrat imam pa kup stvari za uredit. Jutri popoldan pa moooooooooooorrrrrrrjeeeeeeeee.... jeeee, sicer bova šla direktno po fizioterapiji, še prej pa imava pregled in prevzem v Soči, tako da bom čist v šusu... a raje malo stisnem zobe in se odpravim na pot v torek pozno popoldan, ker se nato v sredo ne bi odpravila do poldneva... vsaj pri meni je tako...user posted image

Bolančkom pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se hitro pozdravijo.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.6.2009 7:57:22   
Blacky*
Ej Blaža, kako kaže z jurčkiuser posted image

Imam kupca/kupko user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.6.2009 8:00:46   
Blacky*
no, že ekšn... grem delat... še kofi ne morem v miru spit user posted image

upam, da mi uspe kaj prebrati pred večerom

lep dan

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.6.2009 8:09:55   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Ej Blaža, kako kaže z jurčkiuser posted image

Imam kupca/kupko user posted image

Jih še ni tle. je blo zgleda premrzlo. sej bo. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?