|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
8.6.2009 10:38:32   
katja_p
Lolita: kako prestavit Tjašo v svojo sobo ... kje je pa zdaj?

Krema: a za otročke? Sončna al kaka druga? Js imam sončno Eucerin25, ampak je trenutno še ne uporabljam. Sem nekajrat jo namazala, ko je bla na sončku, sicer jo pa probam velik met v senci al pa klobuček gor.

iPod: sm pravkar ugotovila, da mi na iPodu delajo slušalke od MP3-ja, torej morm sam adapter nabavit user posted image  Bethany, ti mi boš pa na ključku prnesla komade, kar maš ti, da vidim, če bi kaj dala si gor.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.6.2009 10:48:11   
katja_p
Bethany; Tjaša je budna.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
8.6.2009 11:15:18   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Lolita: kako prestavit Tjašo v svojo sobo ... kje je pa zdaj?

Krema: a za otročke? Sončna al kaka druga? Js imam sončno Eucerin25, ampak je trenutno še ne uporabljam. Sem nekajrat jo namazala, ko je bla na sončku, sicer jo pa probam velik met v senci al pa klobuček gor.

iPod: sm pravkar ugotovila, da mi na iPodu delajo slušalke od MP3-ja, torej morm sam adapter nabavit user posted image  Bethany, ti mi boš pa na ključku prnesla komade, kar maš ti, da vidim, če bi kaj dala si gor.

Ja trenuten je bila v spalnici, ker je komaj 2,3 m stara, počasi gre zase.No po morju

krema za obraz za dojenčka
, a mažete ali neuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
8.6.2009 11:40:56   
katja_p
krema: js nč ne mažem

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
8.6.2009 16:43:22   
Bethany
Hojla, babuške.

Ravno berem Veliko knjigo o dojenčku in piše (sicer berem za sedmi mesec, ampak saj bojo vsi dojenčki tega foruma enkrat toliko stari): "čeprav se otrok pri tej starosti še ne zna igrati z drugimi otroci, bo pa reden stik z vrstniki nanj dobro vplival. Otroci zelo natančno občutijo, ali je pred njimi odrasli ali otrok in prav malčki se znajo že zelo spretno sporazumevati."

Torej je druženje mamic z dojenčki zelo koristno! user posted image user posted image user posted image Tak da ga mormo nadaljevati, hehe!! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
8.6.2009 16:47:26   
Bethany
Pa še en namig za tiste, katerim se dojenčki ne obračajo radi na trebuh, pa da se malo spodbudi:

"Otroke, ki še vedno raje ležijo na hrbtu, namesto da bi se prevalili na trebuh, je treba k temu nekoliko spodbuditi. Na kakšno večjo igračo pritrdite vrvico in z njeno pomočjo držite igrači v zraku, v višini otrokovih oči, dokler ga ne opazi. Otrok takoj, ko predmet vzbudi njegovo pozornost, obrne glavo za njim. Pogledu navadno sledi tudi roka in z malo sreče se bo kmalu prevalil na trebuh."

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
8.6.2009 16:54:26   
Bethany
Opa!! ŽIVILA, KI ZAPIRAJO:
- korenček
- nastrgano jabolko (!!)
- banana
- in kozje mleko

Razlogi za zaprtje so lahko tudi: nepravilno mešanje mlečne mešanice za dojenčke pri pripravi kašic (js jih tak mešam z vodo...) in pa otrok ne prejme dovolj tekočine v obliki vode ali nesladkanega čaja. Otrok naj ob vsakem obroku kaše dovolj popije (najmanj 50 ml tekočine)...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
8.6.2009 17:18:54   
katja_p
Bethany: hvala za koristne info.

Naša je ob 16.30 zaspala, je bil popoldanski spanec v jajčki čist prekratek za njo.

Zelenjava naši ne gre več dobro "v rit". Dans sm ji popoldne dala špinačo in pire, pa mi je vse ven pošpukala, če pa slučajn kaj ni šlo ven, se je pa začela davit ... Katastrofa. Pol sm jo pa trepljala po hrbtu, da je špuknla ven. Ne bi to še enkrat se šla ...

Si mislim: no, bomo pač dali kupljeno kašico. Mlada zelenjava od Hippa. Nč kaj bolš. Ampak dobr, to resn ni okusno, sm probala user posted image  In sma prvi dan uvajanja popoldanskega obroka pristali na maminem mlekecu ... Ju3 bom probala krompir in korenček, ker to že pozna. Pa mal te kašice od dans bom zmešala, da se ne pokvari.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
8.6.2009 17:19:46   
katja_p
Müller ima znižane kašice, Pamperske ... pa še kako stvar, sam si nism gluh "aun" vzela.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
8.6.2009 17:39:30   
katja_p
Kopirano iz BibaLeze:
Nekje med šestim in sedmim mesecem se bo dojenčkova barva oči spremenila. Vsi dojenčki imajo do tega obdobja oči modre barve. Pigment v očesni šarenici prehaja v barvo oči, kakršno bo otrok imel vse življenje.

Sam to ni čist res ...

Na RR spet ne najdem tistga razvoja dojenčka po mesecih ... user posted image

< Sporočilo je popravil katja_p -- 8.6.2009 17:40:17 >

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
8.6.2009 17:59:12   
Bethany

Kopirano iz BibaLeze:
Nekje med šestim in sedmim mesecem se bo dojenčkova barva oči spremenila. Vsi dojenčki imajo do tega obdobja oči modre barve. Pigment v očesni šarenici prehaja v barvo oči, kakršno bo otrok imel vse življenje.

Sam to ni čist res ...

Na RR spet ne najdem tistga razvoja dojenčka po mesecih ... user posted image

ne, res ni res. Naša ima že od rojstva temne očke in ne modre, in bojo take zgleda ostale. user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
8.6.2009 22:12:56   
jagodinka
http://www.ringaraja.net/kor_o.asp?auto=true

razvoj dojenčka po mesecih...
LP.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
8.6.2009 22:18:09   
Bethany
Danes popoldan smo si pa mi trije privoščili sprehod po mestnem gozdu z Elino v nahrbtniku, po srčni poti gor in dol. Za začetek čisto dovolj, pa da se malo ati in Elina navadita rukzaka. Je pa pasalo migat, res! user posted image user posted image

Kašice: danes sma bile kar na sadni. Je tisti ostanek od dopoldan pojedla po popoldanskem spancu. Jutri pa ciljam na kako zelenjavo, sam imamo tud težavo kaj več kot par žličk pojest... user posted image user posted image Počasi bo treba začet dodajat meso... kak ji bo kaj to okusno?? Sploh ne vem, kok ji naj pripravim in s čim kombiniram... Kake ideje??

Nič, grem spat! lahko noč!

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
8.6.2009 22:28:05   
Lolita23
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Danes popoldan smo si pa mi trije privoščili sprehod po mestnem gozdu z Elino v nahrbtniku, po srčni poti gor in dol. Za začetek čisto dovolj, pa da se malo ati in Elina navadita rukzaka. Je pa pasalo migat, res! user posted image user posted image

Kašice: danes sma bile kar na sadni. Je tisti ostanek od dopoldan pojedla po popoldanskem spancu. Jutri pa ciljam na kako zelenjavo, sam imamo tud težavo kaj več kot par žličk pojest... user posted image user posted image Počasi bo treba začet dodajat meso... kak ji bo kaj to okusno?? Sploh ne vem, kok ji naj pripravim in s čim kombiniram... Kake ideje??

Nič, grem spat! lahko noč!

Moja kolegica je naredila omako prvo pa zraven pireuser posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
8.6.2009 22:28:34   
katja_p
IZVIRNO SPOROČILO: jagodinka

http://www.ringaraja.net/kor_o.asp?auto=true

razvoj dojenčka po mesecih...
LP.

hvala user posted image

(odgovor članu jagodinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
8.6.2009 22:29:51   
Lolita23
Mi imamo pa problem z kakanjem in je res bogauser posted image user posted image men se tak smili, ker se smeje pote pa jo joče, ker jo grabi.

Kaj naj naredim, masirala sem jo...user posted image user posted image user posted image

Utrujena sem

Lahko noč

< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 8.6.2009 22:31:00 >

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
8.6.2009 22:31:02   
Dali*
Bethany - hvala za poslane fotke. full so lepe, še posebej zadnja, ko Elina drži Etiena za rokico, heh...on pa uno full izbuljene očke...kaj je pa zdaj to???user posted image
user posted image user posted image user posted image za sprehod in nahrbtnik.

Katja_p in Bethany - hvala še enkrat za kupljeno v Müllerju...user posted image

Posvetovalnica danes - Etien je velik 61 cm in tehta 5980g, kar pomeni da je zrastel za 4 cm in se zredil za 730g.
Prvo cepljenje je tudi dobro prestal, le s tem, da je bil popoldna malo sitkast, ampak je lepo zaspal ob 19.45 in pridno spančka. Naslednjič imamo posvetovalnico...al kaj bo to naslednjič, mi boste ve povedale, 23.7. ob 12.30.
Sestra je rekla, da v morju se lahko kopa v termah pa ne. Pa pri dodajanju  GH naj pričnem s sadnim sokom in sadnimi kašicami. Joj...čist vsak drgač reče, ampak jaz se ne obremenjujem in bom naredila tako, kot bom sama mislila, da je prav. Z GH bomo pričeli, ko bo pokazal interes.

Zdej grem pa spat, ker me nekam čudno trgajo žile po nogah. Se grem namazat z Venorestom in pod kovter.

...Lahko noč punce...

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
9.6.2009 9:09:08   
Dali*
Dobro jutro!

Ne morem verjeti, da sem danes prva. No, mi2 sva se vstala in e je že v igralnici, jaz sem si pa pripravila PZ kruh z ricotto in sadnim namazom ter belo BK kavo.

Čudovit dan bo...oz. je že...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
9.6.2009 9:40:51   
Bethany
Jutro!

Ah, midve sma že dolgo budne, sam za pisanje še ni bilo časa. Zdele sem jo pa dala spet mal spat, malo se še buni, js pa se spravljam likat.

Danes je pa ponoči spala dve uri dlje kot običajno, jo je zgleda sprehod v hrib in kopanje po tem, dost zmatralo. Ob pol petih je bila budna, pa je po obeh zizah ob petih že lepo spet nazaj spala...

juhuu, jutri pa gremo na morje, mal na obisk tašči in tastu, ki sta ta teden v Strunjanu. Si je moj izboril dan dopusta in gremo mal na morski luft, pa kopali se bomo v slani vodi v hotelskem bazenu. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
9.6.2009 9:43:16   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Dobro jutro!

Ne morem verjeti, da sem danes prva. No, mi2 sva se vstala in e je že v igralnici, jaz sem si pa pripravila PZ kruh z ricotto in sadnim namazom ter belo BK kavo.

user posted image user posted image sma imele zelo podobn zajtrk, sam js imam namesto pz kruha trenutno ciabato, no, je ni več. Morem it danes do Hoferja obnovit zalogo mok.

Ej, kaj v Lidlu pa jih ni več, teh pripravljenih mešanic?? zadnje čase jih ne vidim več ... beda, ko mi je Lidl veliko bližje kot hofer... user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
9.6.2009 9:44:47   
Bethany

Bethany - hvala za poslane fotke. full so lepe, še posebej zadnja, ko Elina drži Etiena za rokico, heh...on pa uno full izbuljene očke...kaj je pa zdaj to???user posted image
user posted image user posted image user posted image za sprehod in nahrbtnik.

...

a neda? men je ta tud ful všeč. user posted image Pa hec, da sploh nisem opazla, da ga je držala za rokico, dokler jih nisem na računalniku gledala in izbirala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
9.6.2009 10:06:21   
katja_p
Oj!

Js sm tud tu, sam se mi nekak ne da pisat ... user posted image  Tjaša spi že eno uro, js se pa spravljam k zajtrku.

Pregledla sm že prosta delovna mesta, napisala 3 prošnje, pa kmal greva ven user posted image  Mogoč celo kaj do mesta ... bomo vidli.

Slike: s tiste, ki so na FB si poslala, Bethany?

Mi že 3 dni ful lepo spimo ... dans smo se zbudili ob 3 in spali do 7.45. Sam je ne bom preveč hvalila, da ne bo se kaj obrnlo.

Včeri menda ni htela kašice jest zvečer in se je I matral 45 min z njo, da je vsaj neki pojedla. Ona pa jokala zraven. Še sreča, da me ni blo doma user posted image  Js ziher ne bi vztrajala. Je pa pol še ful mleka popila pred spanjem, eno pol urce po kašici. Je bla pa najbrž ful žejna.

Dans zelenjavni obrok pop spustim, da se mal umiri in pozabi na včerajšnjo špinačo. Bom pa skuhala zelenjavno juho ju3 in jo dala v skrinjo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
9.6.2009 10:20:39   
Bethany

Oj!

...

Slike: s tiste, ki so na FB si poslala, Bethany?

...

ja, tiste... sam da na fb niso vse. Tiste z E. sem pa Dali poslala. Bom še teb tiste s Tjašo gor. user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
9.6.2009 10:25:53   
Lolita23
Živjo!!

Mi smo že iz prvega jutranjega sprehoda.user posted image user posted image danes imava še namen it okol velenjskega jezera z eno, ki sva se spoznale v Mš in ima fantka, komaj čakamuser posted image user posted image Ko sva skupi je tak kot da gledaš kako komedijouser posted image user posted image

No  Tjaša je ponoči potem kakala user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
9.6.2009 10:29:16   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Dobro jutro!

user posted image user posted image sma imele zelo podobn zajtrk, sam js imam namesto pz kruha trenutno ciabato, no, je ni več. Morem it danes do Hoferja obnovit zalogo mok.

Ej, kaj v Lidlu pa jih ni več, teh pripravljenih mešanic?? zadnje čase jih ne vidim več ... beda, ko mi je Lidl veliko bližje kot hofer... user posted image user posted image

Seveda so vedno na zalogi...tam kjer vedno, zraven testenin. Jst vzamem ta zeleno pakungo.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.