![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 22:33:41
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany - si iskala to v BC, po mojem se ti splača preverit tukaj... Link:http://www.bolha.com/oglas382995409/vozicki-nastavek-in-sencnik-za-vozicek-quinny-buzz Juhu! Ravno to iščem! Sem že poslala preverko! Hvala ti za info!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 22:35:33
|
|
|
|
katja_p
|
Češnje: po decembrkah sodeč jih menda že lahk ... bom vprašala P Evo: srajce za ta teden zlikane, pripravljena majčka in kratke hlače za Elino, napisan "ajnkaufscetl" za Müllerja (ja, Dali, tud tvoje stvari so gor). Zdaj pa menda že lahk grem spat, ne? Dans sm že ene petič slišala, da sm podobna Drew Barrymore ... sam men se to ne zdi ... sm šla njene slike gledat v strica Googla.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 22:36:17
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Telovadba: ja, js bi tud, sam se mi ne lubi. MOrm najdit pilates CD; ko mi ga je Bethany dala ... al pa se sprehodit v mansardo na orbitrek ... sam ko je tk daaaaaallleeeeččč Pa če ne bi tk dolg visela na RR pa FB, bi že ene 50 trebušnjakov lahk nardila ... tk pa sam prste treniram na tej tipkovnici Telovadba: jah, sej je bilo samo 10 min razteznih vaj za lahko noč... Ampak!!! Boljš kot nič. Ja sej, tole čepenje na RR in FB! Madonca bi že imele izklesane postave, če bi ves ta čas namenile trebušnjakom, sklecom in počepom!! Babnce, smotane smo!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 22:40:16
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Ej, a že lahk dajemo češnje, Bethany? Češnje? hm... a so kej problematične? Pomoje ne. Elina je eno že mal pocuzala in ziher bo še kako, ko bo naša češnja zrela... Ne manjka več veliko, kak dan al dva. Je pa TAAAKOOOO polna, da lahk naslednje dni in tedne od jutra do večera samo češnje jemo, pa jih bo še ostalo nekaj za ptiče. Tak da lahk pridete k nam na češnje, so ful dobre pa tudi dokaj lahko dosegljive. ... nič, zdej grem pa res spat! Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 22:40:54
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: katja_p ... Telovadba: ja, js bi tud, sam se mi ne lubi. MOrm najdit pilates CD; ko mi ga je Bethany dala ... al pa se sprehodit v mansardo na orbitrek ... sam ko je tk daaaaaallleeeeččč Pa če ne bi tk dolg visela na RR pa FB, bi že ene 50 trebušnjakov lahk nardila ... tk pa sam prste treniram na tej tipkovnici Telovadba: jah, sej je bilo samo 10 min razteznih vaj za lahko noč... Ampak!!! Boljš kot nič. Ja sej, tole čepenje na RR in FB! Madonca bi že imele izklesane postave, če bi ves ta čas namenile trebušnjakom, sklecom in počepom!! Babnce, smotane smo! Ja ... pol pa js zavijem še kdaj na U blog, pa Očkotov blog, pa dans še Matejin blog ... pa naj gre vse nekam ... se bom pa ulegla, bo pa Tjaša pokonc
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 7.6.2009 23:34:40
|
|
|
|
_kathy_
|
Ojla! No mi smo pa bli včeri na eni 40-letnici in ko so začeli muzikantje igrat, se je Gal začel ful jokat, zato sem ga spokala in sva šla domov. Sva se oblekla v pižamico, podojila in že je ajal. Prišla sta ga pa moja mami in ati pazit. Ob 3 h sva šla domov, lubi je hotel še u Locala, jst pa ne. Sej veste kak je to ... čeprav ga pazijo in jim zaupam, ves čas mislim nanj in takoooo sem ga že pogrešala. Pa je ostal naš ati brez pjačke. Danes smo pa se šli v Laško malo kopat. Gal je ful užival. Glede hrane ... midva sva tisi sirup - iz Koroških nikje v gostilni "zasrala" in potem sma mu kr en tak majhn medek kupila. Tak da če je zelo utrujen in ne more dude zagrabit, mu dam kapljico medeka gor. Pravijo da kao ni še zdej priporočljiv, ker je alergen, pa kot kaže je pri nas vse ok in tudi rad ga ima, pa še pomirja baje. Sma mu pa že probala dat malo krompirčka, korenja, banane, juhice ... pa je vse imel rad, razen juhe. Najraje pa ima kruh. Ga liže, grizlja ... da je na koncu cel popacan, stolček tudi, da o tleh ne govorimo. Si malo zobeke brusi. A ve ste pa danes bile na fešti? Sploh nisem vedla, da je Katja priredila zabavo za Tjašin r.d.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 8:02:29
|
|
|
|
katja_p
|
kathy: a nisi dobila zs že kr neki časa nazaj? Sm ti poslala, če pridete vi tud ... Pa drugič Sicer pa dobro jutro! Mi2 sma pokonc, je bila super noč! Zaspala je ob 20.00, se zbudila ob 3.00 in vstala ob 7.30 Ko bi to še kdaj ponovila ... Aha, a dans je pa sonce!!!! kathy: kk je pa voda v Laškem? Zdaj bi se tud mi šli kopat, ko imamo obroč. Bethany: mi2 sma na vezi kr po telefonu za pol. A še rabi ktera kaj iz Müllerja? Grem na kavico, Tjaša pa backa Jona pogledat ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 8:02:52
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_ Ojla! ... A ve ste pa danes bile na fešti? Sploh nisem vedla, da je Katja priredila zabavo za Tjašin r.d. kok nisi vedela? Nisi dobila zs?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 8:08:21
|
|
|
|
Bethany
|
ja, dobro jutro tudi od naju. Elina je bila danes tudi malo kasneje zjutraj pokonci, kak se pozna tiste pol ure kasnejše budnice. Sonce!! Pa kak lep dan zgleda da bo... No, pa sej. Sam da je včeraj zdržalo pri peki, pol je blo pa tud kul pod strehco. Js sem že jutranjo telovadbo dala skoz (ne vem, kaj me drži zadnje dni, hehe) Zdele grema z Elino mal igrat, kar v bazenček na sredi sobe, brez vode, seveda. Je ful fajn not, ko je mehko, pa če pade iz sedečega položaja, pade na mehko. Katja, se slišima pol. Kathy, js ne bi devala medu, da ti ne bo spet kake alergije fasal...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:12:02
|
|
|
|
katja_p
|
Tjaša je bila pred kratkim odložena v posteljo za prvo dopoldansko spanje in že spi. Torej, slabi 2 uri, če bo vse po sreči. Jedli bova danes: jabolko in hruška, popoldne pa še ne vem ... razmišljam o krompiru in bučki al pa špinači in krompirju - najbrž to ta drugo, pa bom še za nju isto naredila.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:13:41
|
|
|
|
katja_p
|
Med tud men ni najbolj posrečen ... Pol daj rajš kuminov sirup al pa kaj podobnega, če mu morš dat kaj sladkega. Res rajš ne meda ... Pa ne da kompliciramo pa smo picajzlaste, sam se ga res ful odsvetuje - tk kot jagode.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:15:24
|
|
|
|
katja_p
|
Telovadba: js sm tud včeri zvečer nardila mal vaj, pred spanjem no, dans pa še ne, se mi ne da. Bom spet zvečer se mal pretegnla. Bethany: ej, mi2 bi lahk kak dan popoldne, ko sta najina dva doma, za kake pol urce šle na kolo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:20:38
|
|
|
|
Bethany
|
Js sem tud Elino pravkar odložila spat, za kako urco in pol največ, pomoje. Sicer še ne spi, upam, da bo kmalu... Je tak tečnarila zdele zadnje pol ure, kr nič ji ne paše. No, naj se naspi, da bo potem čez poldne dobre volje za izlet v Velenje. Kolo: Sploh ni slaba ideja!! Men se že tak lušta mal gonit. Bi lahk naredle takratko turco okoli Šmarjaka.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:23:32
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Telovadba: js sm tud včeri zvečer nardila mal vaj, pred spanjem no, dans pa še ne, se mi ne da. Bom spet zvečer se mal pretegnla. Bethany: ej, mi2 bi lahk kak dan popoldne, ko sta najina dva doma, za kake pol urce šle na kolo. Se vama še jst pridružim na kolesu. Sam ne kake hude ture...za začet mal do jezera pa nazaj, pa tko mal naokoli, da si naberemo malo kondicije...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:27:31
|
|
|
|
Dali*
|
Dobro jutro! Mi2 sva se zbudila ob 8.45, potem sva se malce pocartala, 5 minut igralnice in že je začel tečkat. Sedaj je v košari in se trudi neki dremuckat. Danes je pa prvo cepljenje. Ob 10.30 imava posvetovalnico, tako, da se bom počasi začela rihtat, da potem še njega nahranim in zrihtam in odkorakava proti ZD, kjer se nama bo pridružil še ati. Mirena - no zdej nismo rekle nč na to temo. Jst sem imela zeloooo malo izcedka po vstavitvi in nobenih bolečin ali kakšnega posebnega čutenja, da imam kak tujek v telesu. Zaenkrat toplo priporočam.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:28:16
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Telovadba: js sm tud včeri zvečer nardila mal vaj, pred spanjem no, dans pa še ne, se mi ne da. Bom spet zvečer se mal pretegnla. Bethany: ej, mi2 bi lahk kak dan popoldne, ko sta najina dva doma, za kake pol urce šle na kolo. Se vama še jst pridružim na kolesu. Sam ne kake hude ture...za začet mal do jezera pa nazaj, pa tko mal naokoli, da si naberemo malo kondicije... kul! ti kr pridi, gremo skupaj! sej to je takratka turca. Čist na izi. Za začetek. No fino, sam čas si še mormo splanirat, kdaj bi to bilo izvedljivo. Kdaj imate kosilo popoldan? In kdaj otročki spijo? Midva običajno jema okoli petih, Elina pa spi do kakih štirih. Tak da če js jem kosilo prej, bi lahk med peto in šesto šla na kolo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:29:50
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Telovadba: js sm tud včeri zvečer nardila mal vaj, pred spanjem no, dans pa še ne, se mi ne da. Bom spet zvečer se mal pretegnla. Bethany: ej, mi2 bi lahk kak dan popoldne, ko sta najina dva doma, za kake pol urce šle na kolo. Se vama še jst pridružim na kolesu. Sam ne kake hude ture...za začet mal do jezera pa nazaj, pa tko mal naokoli, da si naberemo malo kondicije... kul! ti kr pridi, gremo skupaj! sej to je takratka turca. Čist na izi. Za začetek. No fino, sam čas si še mormo splanirat, kdaj bi to bilo izvedljivo. Kdaj imate kosilo popoldan? In kdaj otročki spijo? Midva običajno jema okoli petih, Elina pa spi do kakih štirih. Tak da če js jem kosilo prej, bi lahk med peto in šesto šla na kolo. Jst se bom prilagodila vam, ker mi še nimamo nekega urnika, tko da... uh, sej je kr nekaj lepih turic okrog CE. Superca. Tudi ta ura mi odgovarja...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:32:12
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany - si iskala to v BC, po mojem se ti splača preverit tukaj... Link:http://www.bolha.com/oglas382995409/vozicki-nastavek-in-sencnik-za-vozicek-quinny-buzz Juhu! Ravno to iščem! Sem že poslala preverko! Hvala ti za info! si že dobila kak odgovor?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:36:54
|
|
|
|
katja_p
|
Kolo: tud midva jeva okrog 5. Js bi šla na kolo mal pred 6 oz. okol pol šestih, da smo nekje do 7 že lepo doma in zrihtane, ko je treba otroke dat spat. Tura okol Šmarjaka je men kul. Sam picikl morm spucat, ker je mal praha gor
< Sporočilo je popravil katja_p -- 8.6.2009 9:37:43 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:38:33
|
|
|
|
Bethany
|
Dali, fajn opravita cepljenje! Ej, tvoj je pa taka faca. Skoz take poka, da se mu morš kr režat. A je kdaj resen? Me prav zanima, kak je med tvojim porodom zabaval vso osebje, hehe! Mirena: no, fajn, da ti je kul! Js imam sicer še za štiri mesece tabletk, ki mi delajo preglavice, ker jih pozabljam jesti Pa še mal jih sumim, da tudi pripomorejo k mojemu nehujšanju... Hm... sam ideja o nečem vstavljenim v telo in da je skoz tam... mi pa tud ni fajna! Tak da, Dali, boš čez par mesecev spet mal povedala, kako se počutiš in če je kej težav (upam, da ne), pa bom mogoče js tud o tej zaščiti začela razmišljat. Ker ne mislim imet kar takoj še enega dojenčka, kake dve leti bomo ziher še počakali.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 9:45:03
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Sej berem vas še kr redno, sam napišem pa bolj redko. Ker ponavadi imate takšne debate o katerih nimam pojma. Namreč zdej me pa zanima, kdaj ste začele z uvajanjem GH, a ste počakale do 6 meseca al kej prej? Drugače pa je Nik ful priden, lepo ponoči skoz spi, tk da se lahk še js spočijem in seveda tudi učim zraven za izpit, ki ga imam v četrtek. Zdej se bova počasi mal ven spravila, ker je zopet lep dan.
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 10:02:02
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: Dali* Bethany - si iskala to v BC, po mojem se ti splača preverit tukaj... Link:http://www.bolha.com/oglas382995409/vozicki-nastavek-in-sencnik-za-vozicek-quinny-buzz Juhu! Ravno to iščem! Sem že poslala preverko! Hvala ti za info! si že dobila kak odgovor? JAAaaa, je še na voljo, mi ga pa pošlje kar po pošti, ker so iz KK. Upam samo, da bo vse ok z njim.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 10:15:01
|
|
|
|
katja_p
|
brkn83: ti kr vskoči v kako našo debato GH: js sm začela pri 5,5 meseca, z zelenjavo, dopoldanski obrok. Eni začnejo po eno žličko, pa naslednji dve, ... Js sm naši dala tolkkolkr je htela. Mi je že kmal pojedla 125g Hippove jabolčne kašice - domače pa z začetka mal manj. Čist na začetku se je pol še podojila čez, zdaj pa noče več. Tako da ji zizo ponudim šele čez kako uro oz. ko začne tečkat. Ker kr takoj pa noče. Probam se spomnit, pa ji po ali med kašico dat tud kako žličko prekuhane vode al pa vode, v kateri se je kuhalo sadje. Bethany: super za senčnik! Dali: a si si že dala mireno? SM misla, da še ne. No, js grem dans po tabletke ... sm kr vestna v jemanju le-teh, kar se pa tiče nehujšanja, se pa strinjam z Bethany. Pa kaj češ ... Mi tud ne diši pomisel na to, da mi neki dajo noter ... pa sej najbrž ni grozno ... Kaj pa tista injekcija, ki jo ima martka?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 10:15:56
|
|
|
|
katja_p
|
brkn83: za izpit v četrtek!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 8.6.2009 10:25:47
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Mi uživamo zunaj na sončku, danes pa mora zdržat Drugače pa zdaj že razmišljam, kdaj prestavit Tjašo v svojo sobo Krema za obraz A uporabljate kako in katero???
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.