|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške mamice
9.6.2009 11:00:19   
katja_p
A ima mogoč katera kak CD z otroškimi pesmicami? Ne sam melodijo, tud besedilo. AL pa Mačka Murija? Al pa Kakaduja od Makarovičeve ... Js bi si to ful posnela ... Kje naj dobim?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
9.6.2009 11:25:32   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

A ima mogoč katera kak CD z otroškimi pesmicami? Ne sam melodijo, tud besedilo. AL pa Mačka Murija? Al pa Kakaduja od Makarovičeve ... Js bi si to ful posnela ... Kje naj dobim?

jaz sem si hotel arezervirati, pa sem videlaa, da je vse izposojeno v mišku Knjižku. Res pa je, da sem preverjala nekaj časa nazaj. Ši včlanjena v knjižnico? Potem si lahko preveriš in rezerviraš tukaj:http://www.ce.sik.si/, aja, geslo ti dajo pa v knjižnici oz. ko greš naslednjič tja povej da bi imela rada to možnost preko interneta, poveš geslo in si v E-knjižnici.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
9.6.2009 11:29:01   
Dali*
Katja - Sem sedaj počekirala in je nekaj prostih CD-jev. Na izposojo so 7 dni... Lahko grema skupaj do knjižnice v četrtek, pa si sposodima in presnamema. 

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
9.6.2009 12:53:43   
Dali*
...danes je pri nas tako...
...ziza, jok, roke, jok, ziza, jok, na roke, jok....in tako si sledi že od 10. ure zjutraj. user posted image
Sem se komaj uspela preoblečt iz pižame v homewear...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2454
9.6.2009 13:42:14   
Dali*
...no, sedaj sem ga uspela prepričati, da se igra malo v igralnici...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
9.6.2009 16:02:50   
katja_p
Dali, boga reva, dans kr sama tu na RR user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Eitena

Js sm bla v mestu in sm la pogledat CD-je v knjižnico. Pa sm si jih kr neki sposodla: Romano, Maek Muri, neke uspavanke, pa neke ljudske pesmice ... bom presnela, nesla nazaj in vzela drugo rundo user posted image

Jih morm pa še poslušat, še nism - so še v vozeku.

Tjaša mi zdle noče ajta, pa si pčke mane ... prej je v vozeku zaspala za pol urce, zdaj pa neki štrajka pa se igra z ninico user posted image  bo že.

Grem delat kosilo: zelenjavna omaka+vmešana kuhana hrenovka na kolobarčke, kus kus, sojini polpeti.

Hvala Dalinmu M, da je še zdle mojmu pomagat avto vžgat ... je zgleda se aku spraznu, ampak ne vem, kako ... če nč ni blo pržgano ... user posted image  bo pol kr k mehaniku šel, da pogledata - ker moj je čisti anti-tehnik ... Pa še klem nimamo ... user posted image  pozna pa tud nobenga  ne v CE, da bi ga lahk poklical za pomoč. Tako da hvala M! user posted image user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
9.6.2009 20:24:33   
katja_p
Dans ste se pa čist zgubile vse ... user posted image

Tjašo sm dala spat, sicer je tišina iz sobice, sam najbrž še ne spi ... al pa tud. Bo dans najbrž mal prej budna, ker zdle ni htela velik mleka spit, pa kašica je bla tud tako tako.

Kar se tiče sadnih in zelenjavnih kašic ter kosmičev: v Muellerju imajo poleg Alete, Hipp in Milupa tudi Bebivita in so fuuuulll cenej! 190g stane 0,85€ - tolk stane drgač tamala Frutek kašica, Hippove pa sploh ni tk poceni. Pa simpatične okuse majo. Mi2 z Bethany sva včeri vzelin in probali breskev+jabček+marakuja. Mmmmmm user posted image

Pa js sm še vzela kosmiče s keksi od Bebivite, dvojno pakiranje (pač dve pakungi sta not v škatli) in je blo tud ful pocen. Morm pogledat na račun ... ne vem na pamet.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2457
9.6.2009 21:28:09   
katja_p
Bethany mi je sporočila, da so jo že kr dans mahnili na morje, da bodo ju3 imeli lepo cel dan na razpolago za uživanje!

Dejte še za nas! user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem se spravit spat, da ne bom mela monologov tle ...

Če ktera rabi CD-je otroških pesmic za presnet, naj pove. Prinesem. Sm dans si jih nekaj presnela.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2458
10.6.2009 7:14:39   
katja_p
Zadnja in prva user posted image

En kofetek za vse

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.6.2009 7:16:04   
katja_p
Naša se je ob 6 zbudila in zdle omagala - seveda, sej še sploh ni njena ura za vstat user posted image

Sm pa opzala, da ima na levi bradavički bunkico. Pa ne vem, a je to kul oz. a je to to, ko punčkam mal nabreknejo, al je kaj drugega. Imava ju3 posvetovalnico in bom vprašala.

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.6.2009 13:32:05   
Lolita23
Živjo!!!

Bethany user posted image user posted image user posted image za morje

Joj jaz tudi sam odštevam dneve do morja, še malo....user posted image

Drugače pa smo danes z tjašo hodile malo po obiskih, pa še malo greva.user posted image user posted image user posted image Včeraj pa sem res uživala na sprehodu, je čist drugače če greš z kako kolegico na sprehod, ki ima malegauser posted image

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.6.2009 13:54:05   
katja_p
Lolita: user posted image  za včerajšnji sprehod

Joj, ste pa res vse nekam zginle ... A nove mamice pa noene nimamo na tem koncu???? Pa tolk porodov ko je user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.6.2009 19:43:41   
Lolita23
kathy_p kaj pa če me imamo prepridne otroke, ki nam dopuščajo rruser posted image user posted image user posted image

Ah res je prazno tu,...

18.3.2009

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.6.2009 22:22:40   
katja_p
Še vedno nobene .... Uf ....

Sreča, da pride Bethany nazaj z morja, ker ona še zna razpisat user posted image

Sam z Lolito strašima tu okol ... prepridne otroke? Hja ... pač Tjaše user posted image

No, mi smo dans vseen se šli pokazat k zdravnici - je moj bolj paniko nardil kot js, pol sm se pa še js ustrašla ... Pa je rekla, da je to sam od mojih hormonov oz. dojenja. Je sicer velika bulica, a dokler je ne boli na oti in ni pordečela koža, ni panike. Se pa ta nabreklost lahk naredi še 6m po koncu dojenja user posted image  Js sm pa misla, da imajo to sam kake prve tri mesece.

Pa še za njen srčkast jeziček sem vprašala in je rekla, da bo treba rezat in da naj kr ju3 v posvetovalnici povem, da želim, da mi dajo napotnico. Boljše prej, kot kasnej. Pa je menda čist kratek postopek.

Pa rekla je, da naj jo učim jeziček pokazat, da si bo mal raztegovala. Da ga mora do brade ven potisnit.

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.6.2009 22:24:32   
katja_p
Bom šla js kr spat ...

... 3 CD-je še posnamem - sm si dala pesmice na disk, zdaj bom pa kr audio nardila, da lahk poslušama s Tjašo user posted image

... pa ene hlače ji zlikam za ju3

... pa dejte še kaj napisat ...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.6.2009 22:26:24   
katja_p
Aaaa ... Bethany je nazaj user posted image  dej se zdaj mal razpiš, da bo kaj za brat.

Kje pa je Dali dans? Pa kathy? Martka nas pa tule na RR itak ne šmirgla več user posted image  Urska se je tud zgubila, pa mbd, sahary ... nove pa očitno ne upajo prit ... user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.6.2009 22:40:33   
sahary
HOJ HOJ
sem med pogrešanimi pa se hitro pofočkam
jutri imava posvetovalnico pa kaj več napišem

drugače pa sem tudi jaz nakupila kar nekaj zaloge teh kašic v Mullerju, naša ma v petek 3 mesece in ji bom počasi začela dajat te zelenjavne
sem kupila nekaj s korenčkom,jaz res upam da bo dobra ker to je ponavadi ogabno ko samuser posted image
ne vem pa kako lahko nardijo kašico z mesom, naprimer piščančjim ali karkoli drugega pol ma pa rok trajanja pol leta...kaj vse je kaj tu not bogve, no jaz nikoli nisem nobene mesne kupila

in ja naša ma tud tako belo bulico-pikico na prsni bradavički... s tem da jaz je sploh nisem dojila...morm jaz tud jutr vprašat

kako jih oblačite? midve imava bodi s kratkimi rokavi pa kiklco , zjutraj še zoknčke potem popoldan pa ne
pa čisto sva opustile kapico

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.6.2009 22:42:26   
Dali*
Dober večer, heh...

Jah, meni so se včerja napovedali obiski iz mojih krajev (beri: Ajdovščine), tako, da sem danes imela cel direndaj. Prišla je sestrična z otročkoma in teta. Full sem bila vesela. E je bil full dobre volje in vesel, tako da jim je namenil veliko nasmeškov in besed. Prinesle so mi prave primorske črne češnje, bio marelice...njami njami...tko, da sem se sedaj komaj dol usedla, da vas malček počekiram.

Bethany - ja, kdo se je mel najbolj fino na morju. po sliki sodeč elina...noge v luft in gremo. Super...sam da ste se malo nadihali morskega zraka, tko da boste lažje zdržali do dopusta. Jaz tudi komaj čakam, da gremo za par dni na morje čez cca. 10 dni in hkrat upam na lepo vreme.

Katja - vse si že presnela? Ti maš pa res pridno Tjašo, heh...sam res...full si pridna. Super opravita ju3, pa javi kdaj boš v mestu, da se kaj vidimo. Kako je z avtom? Veš da ni panike pomagat, sam če lahko.

...še kaj???...mah, sej mi možgani zdej sploh ne funkcionirajo več, tko da grem pod tuš in spat...

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.6.2009 22:44:14   
Dali*
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

kako jih oblačite? midve imava bodi s kratkimi rokavi pa kiklco , zjutraj še zoknčke potem popoldan pa ne

No, meni so rekli, da sedaj ko je star 3 mesece, naj ga oblačim tako kot sebe, ker od 3 meseca naprej že znajo regulirati temperaturo. Kapica tudi ni več potrebna, samo klobuček.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.6.2009 23:01:38   
NoBady
Čer... sem nova - tastara tu user posted image če se me še kera spomne... čist sm zanemarla tele celjanke... šment, ma sem se tok spravlala pisat pa kr ni potegnal, no dans sm pa rekla evo zele pa konc res je treba mal napisat .. user posted image

ma sej bi večkrat kej napisala, sam ste ubistvu res same celjanke tle, ane? se vse poznate med sabo in pol sploh nimam kej za napisat k itak nobene ne poznam... ful je pa fajn da se dobivate pa hodite na sprehode, ko bojouser posted image še velčji se boj lahko v parku skupaj igrali, kar je sploh zelo dobro... jaz sem mal predaleč za sprehode... sma pa dans bla mal v šopingu v Cityju pol sma šla še v Tuša... je Taj dobu slinčke pa zookenčke... no pa jst sm si tut mogla kej kupit, ker od prej mi je bolj mal cot prav... sej zdej "hujšam" .. hodim zvečer mal laufat pa na sprehod... upam da bo šlo še kej dol kr se je kr ustavilo vse skupaj... a ve še mate ono dieto? ne spomnem se zdele kok se reče... eno ime je no... ma ni važn....

uglavnem mal se javljam, da še živim... mali je bil včeri star 3 mesece.. ka čas beži ej, res ne morem verjet....  ceplena pa še nisma bla.. bi mogla bit prejšni teden pa smo šli na morje... zdej me pa še niso nič klical...

ej lepo lahk nč vam želim... se mi je začel dremat, grem spat * nočko*

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.6.2009 23:02:50   
NoBady
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

IZVIRNO SPOROČILO: sahary

No, meni so rekli, da sedaj ko je star 3 mesece, naj ga oblačim tako kot sebe, ker od 3 meseca naprej že znajo regulirati temperaturo. Kapica tudi ni več potrebna, samo klobuček.

Dali*  na teli slikici pa vidim zelen klobuček iz H&M-a ki ga ima Taj tudi user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
11.6.2009 8:03:41   
katja_p
NoBady: ti se kr javljaj! V večini smo sicer res Celjanke, je pa tud kak "izven": Lolita, Blue eye (ki nam je trenutno mahnila na dopust) pa še ktera, ki se trenutno bolj redko javlja.

Če še greš kdaj s Tajem v šoping prej povej, pa se lahk dobimo. Ker me smo vse ful prilagodljive in željne novih poznanstev! Nč straha met user posted image

Dieta? Ka je že to? A Monti? haha ... smo že pozable, ker ni deloval ... bomo probale po končanem dojenju, ker zdaj ne gre nč dol. Oz. ful niha.

Js bi tud šla laufat, sam ne upam, dokler še v večini dojim. Se mal zgubim, da bo začelo zmanjkovat. Bom pol laufala.

Naša še spi ... sma imele budnico ob polnoči. Se je zbudila čist mokra ... user posted image  Pa ne em od česa ... polulana ni bla, vroče ji ni blo ... je imela pa vlažno pižamico, pa vlažno jogi rjuho ... in sm šla preobleč postlo, moj pa njeno pižamo. Pa smo pol lepo zaajali do 5, ko se je v spanju jokala. Mam pa filing, da jo je spet matralo kakanje, ker je bil glih tak jok. Sm ji dala mal zizo za pomiritev, zdaj pa še spi.

Js sm že čist spravljena za v posvetovalnico. Pol sam probam njeno lulanje ulovit, če bo šlo, se oblečeva, najeva in kreneva v mesto. Pa upam, da bova pred dežjem nazaj.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
11.6.2009 8:04:04   
katja_p
Naj si dans vsaka vzame kavico po njenem okusu user posted image

user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
11.6.2009 8:31:59   
Bethany
JUTROOOOO!! evo mene, zdele čist na kratko, ko pa elino spravim spat, pa kaj več napišem... ja, včeraj je bilo SUPER!!! user posted image user posted image user posted image

mmmm, kavica!!!! bom si vzela eno belo ali kapučino, heehee! user posted image user posted image

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
11.6.2009 8:47:23   
Bethany
Posvetovalnica: krvi še ne jemljejo (potem, pri naslednji, ko je je že nekaj časa na gh), samo vodo v tisto vrečkico, pa zdravnica spet mal bolj pregleda...

Vreme: Kje pa vidiš dež, Katja??

Js grem danes kar z avtom do mesta. Je prevroče za tako dolgo pot. Zdej po novem se vozima s taščino mazdico, ki ima klimo, seveda, ko je na voljo. Mojga punteka pa pride danes en celo pogledat... mogoče se ga pa počasi rešim... držte pesti!

Katja, super, da ni nič hudega pri Tjaši user posted image user posted image user posted image .... sem js tud mislila, da ti hormoni nagajajo samo v prvih tednih in mesecih. Ej, kam si pa pol šla to? Je kaka dežurna otroška zdravnica?? In kje?

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

OŠ Koseze
tastara

Vprašanje za starše, katerih otroci obiskujejo OŠ Koseze.

S šolo smo zelo zadovoljnji (48%)

Šola je povprečna (23%)

Šola ni OK, če bi še enkrat izbirali, bi izbrali drugo. (28%)

Število vseh glasov: 1014

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!