Ana Luna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Ana Luna ... še tebi ... ne kompliciraj . Če si doma, daj tamalemu vodo iz pipe, če nisi doma in se bojiš glede ustrezne kvalitete vode iz pipe (v hribih deževnica, kjet na morju ful klorirana) mu pač daš ustekleničeno ... Kašice tut ni nič narobe če sem in tja kako kupljeno dobi. Pa če greste kam ko ne bo štedilnika, lahko zelenjavne in mesne kašice pač kupiš že narejene, s seboj vzameš kake kosmiče (keksolino ipd.), sadne kašice mu pa tako ali tako lahko vedno pripraviš iz svežega sadja (banana, melona, jabolko, itd.), samo strgalnik imej s seboj pa je. Otika, hvala. Sej maš prav, preveč kompliciram. A pol obstajajo že narejene zelenjavne kašice? Ker jih namreč še nisem zasledila. Na dopustu bi rada čim manj komplicirala in imela že vse 'pri roki', sej veš, tako kot je bla včasih samo flaška, tersmoska prekuhane vode in dozica mlekca v prahu. Priznam, da kar malo pogrešam tiste cajte, ko sva šla z Jašo za cel dan od doma, zdaj pa je malo drugače ... IZVIRNO SPOROČILO: skorpika IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna skorpika, a potem ustekleničena ni o.k.? kašice so itak najboljše home made, sam na poti je pa verjetno kar praktično imet že kaj pripravljeno iz trgovine ... ;) kako boste pa ostale na dopustih uredile s prehrano za vaše (tiste, ki ne boste imele štedilnika)? ja baje da ima ustekleničena tut ful enih pi.. noter...jst ko bom nehala prekuhavat bom kar iz pipe dala...ja itak da tudi kupi pripravljene kašice, sam zelenjavne so men ogabne...za na pot vedno kupim sadne...edino korenček tudi kupim...ne bi pa nikol kupila npr. bučke in krompir, brokoli in krompir in to... ja, pa zgleda, da res obstajajo tudi te zelenjavne kašice ... bom pogledala v Muellerju, pa poskusila. IZVIRNO SPOROČILO: Otika Jaz sem ji pa zadnjič kupial eno hippovo kašic z mlado zelenjavo, pa sem ji jo dala, ko smo bili prejšnji vikend na izletu na morju ... no in men ni bila dobra, tamala jo je pa pomalicala 123 in bila ful zadovoljna zraven. No in glede na to, da se trudim da ima sedaj 1 zelenjavni oz. mesno-zelenjavni obrok, 1 sadni obrok in 1 obrok s kosmiči, ji bom kupljeno zelenjavno kašico sigurno še ponudila, če bomo šli kdaj za cel dan nekam in ne bom imela možnosti ji zelenjave sama skuhat. No, evo, to tut jaz rabim! keksolino - a ima gluten? do kdaj se ga moramo izogibati? Nedojeni otroci baje dlje časa, sam ne vem pa do kdaj. mi bi že nujno rabili kakšno alternativo riževim kosmičem za večerjo. te natepavamo že en mesec. ampak brez glutena ne najdem nič drugega.
|