5ra_28
|
Dobro jutro... IZVIRNO SPOROČILO: katja_p A že lahk dajemo češnje? 5ra: kam je premaknjen tvoj post za varstvo? Ga ne najdem ... Katja..jaz sem češnje že dala, sam sem jo jo razkosala in z viličko olupila in mu sam sadež ponudila po koščik. Skremži se itak skoraj pri vsaki stvari, odpira pa usta, da bi še... Moj post so mislim da izbrisali...ker so mislili da je oglas. Bom objavila ponovno!!!!! GH.jaz dajem že do začetka po žlički, nočem da bi se navadil na prstke in roke. Hrana se je z žlico in pika. Moje mnjenje. Zaprtost...jaz mu dajem albert kekse zmiksane v jabolko, v banano, pa moje müslije kar zmiksam zraven kl banani, pa še mal čokolade je zraven, pa je ful dobro, da ni vedno isti okus. Po banani ga ni nič zaprlo, pa poje celo na dan, v 2 obrokih. Ko sem jaz začela uvajaz gostejšo herano (kašice na flaško), se imel bolj trd kakec in se bolj mučil! Sploh, če je imel res bolj gosto po flaški, ravno tolk da je teklo. Sem potem še dodala večerni in jutranji obrok AM, namest kašice, pa je bilo ok. Zdaj pije AM le še ponoči (1x) in zjutraj. Za večerjo je mlečna kašica po flaški, ostalo pa GH. Pa če jaz kaj jem, pa me gleda zraven, mu kar ponudim, mal na prstek ali žličko dam...sladoled, kak moj sok, bilokaj... sam to je sam pikica na prstku. Aja, glede glutena, jaz še testenin sicer ne dajem, na kekse pa en gledam, da piše, brez glutena, kupim kar navadne maslene. Pa tiste ki dajete sadne kašice iz stekleničke (za Hipp recimo vem), vsebujejo gluten! Mi smo pa v nedeljo šli na izlet na Hrvaško, je šel mali pogledat prvič svojega pradedeka in prababico!! Sta že komaj čakala, da ga vidita. Zamina me nekaj....za vas, ki imaste ali imate bolne mačlke... ali recimo veste, kje so se nahladili, da je bilo bolj mrzlo, pa ni bil dovolj oblečen, ali pa recimo vam ni jasno, do kod, ker res pazite?????!!! Zato ker...naš Tai je vedno oblečen tako kot jaz..če imam jaz japonke, je on skoraj vedno brez zoknčkov v vozičku, kratki rokavi itd... Nikoli ne pretiravava in ga res navajava na normalno občaenje, ne pa pretiravanje... Včeraj recimo smo bili n a2 urnem sprehodu ob Dravi, pa gre mimo ena babaica z malčkom, malce starejšim (cca. 8 mesecev), pa je bil malček oblečen v dolge debelejše hlače, zokčne, čevlje, majica z dolgimi rokavi in trak za ušesa!!!!! Sprehajala sta se po soncu! (naj omenim, da je babica imela kapri hlače, kratke rokave in sandale!!). No, pa gremo mi 3 mimo, Tai pa brez zoknčkov, lanene bele hlačke in Carrebean majčko (saj je imel bodis kratkimi spodaj), pa šilt kapa...kot da je prišel iz plaže...v primerjavi z onim otrokom. Midva sva pa iela kapri hlače in japonke.