5ra_28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 Riža še jaz nisem dala, bom danes ali jutri. Pa mlečni riž bom skuhala (ampak z AM). A ni tako, da se AM ne sme kuhat? A tako?? No, tega pa nisem vedela. Thx. IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28 A se kateri vaš malček že plazi po kolenih??? Tai se vedno ko pase kravice, postavi na kolena, rito gor, sam..rokice pa še niso dovolj močne izgleda, ali pa še ni pogruntal, ker ima glavo pri tleh (na blazini ali dekci), zadaj pa je na kolenih in se tak potiska gor. In to mi je začel delat v posteljici tud!!! Tako da se priplazi čisto do gornje obrobe, da z glavico že noter tiši v obrobo, pa se še zmerom potiska gor. Lump mali...potem pa jamra in stoka, da ga zmerom obračam in dajem nižje. Zadnje dni sem ga zalotila, da spi na trebuščku na kolenih!!! Zgornji del telesa je normalno, spodaj pa ima rito gor in dobesedno kleči med spanjem!!!!! Ja naša to ful dela ... sam da ne rine pol naprej, ampak se vrže na bok in malo naprej odžene in se potem tako po centimeter in centimeter premika naprej do željene zadeve. Sem jo pa tut jas že našla tako v posteljici in je padla odločitev, da ji danes ležišče spustimo dol, ker glede na to kolk se naša mala muva (ima že vzdevek Svedrček) je samo vprašanje časa še, da mi pade iz posteljice ven. Tai pa že spleze iz jajčke!!!!! Tako dolgo bo rinil dol in na stran in se za rob gor vleče, da pride ali spodaj dol ven ali pa bi čez rob še kje padel. No, v avtu ne, tam je pripasan. Kupljene kašice v stekleničkah...jaz pireja, špagetov in zelenjave, ki jo zdaj dobiš svežo, tudi ne kupujem. Za del dan ali izlet, pa raje kakšno sadno. Ali pa če jaboljko skuham in zmiksam in ga dam v plastično posodico, ostane skoraj cel dan sveže in nič ne porjavi! Tako da jaz imam kar to zraven, pa zmiksane kekse, potem pa zmešam, preden papca. Drugače pa keksolino in gris dobiš tudi babylove (DM)kašice v kartonu. Gris z vanilijo je že od 4.meseca, keksolino pa od 6. meseca, sam da ne piše keksolino, ampka nemško, pač po slikci prepoznaš. Pa lahk to je na žličko ali pa na flaško, odvisno kako gosto narediš.