|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Božičkovi pomagači 2008
3.6.2009 21:57:21   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: skorpika

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Čer!

Sem zdajle malo po netu brskala in si ogledovala vse te možne marele in mi je v oči padla Baby Weltova marela Kiss ... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 ... predvsem za to, ker tut MC lupinica gor paše in bi jo imela za nekaj časa za po stanovanju v kombinaciji z lupinico, kasneje pa kot marelo. Je tut ful Zapp-u podobna, sam da se da tukaj naklon spreminjat. Samo cena je malo visoka user posted image , tak da mislim da mojega ne bom prepričala da to rabimo, ko je itak proti marelam in pravi da nisva vozička samo za pol leta kupovala in da naj ga zdaj kar furam ... upam, da si po dopustu premisli user posted image .

otika jst sem tut točn to marelo gledala...men je zakon, sam cena je kr visoka...no če mojga vprašaš, tut ne bomo rabili marele, sploh za dopust v turčiji neuser posted image

Pa ravno za dopust tako daleč je super, ker ga boste lažje na avijon trogali in to user posted image .

ja no sej, sam to moškim razložit...bo že vidu...sej bo on trogu k jst ne smem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
3.6.2009 21:58:19   
skorpika
IZVIRNO SPOROČILO: petruscha

Dopust: mi bomo dopuste malce skrčili. Upam, da nam bo ratalo iti za kakšen vikend na Krk, drugače pa imamo rezervirano v juliju v Dalmaciji. Potem pa moj dragi že gre in ga ne bo 6 mesecev.user posted image user posted image
Morava pa malce pohiteti še z hišo, če se misliva drugo leto vseliti. Načrtovana poroka za letos pa spet odpade. Bemti, nikoli časa in ne denarja.user posted image

hm petruscha...sama 6 mesecev...men se zrola, pa je matic res ful priden...sem bla prejšnji teden sama ko je šel v nemčijo, pa sem misnla da bom kr umrla...sam a ni to grozn, mali bo star eno leto skor, pa ga sploh ne bo vmes vidu...a res denar odtehta to?? no pr men ne bi...sem mojmu že razložila, da lahko gre za skos...no smo si pa različni...pa ne vzet tega posta kot napad, sam naglas razmišljam user posted image

smo že navajeni. Je bil že 2 krat tako, odsoten, pa jaz tudi,... Pa po mojem porodu, ga tudi ni bilo dober mesec. Samo, vse skupaj gre,... denar ne odtehta nobenega trenutka z otrokom in predobro vem kakšne posledice so zaradi tako dolge odsotnosti.

ja dobra si no, ni kej...sej vem da maš starše na pomoči, sam vseen, ni to to...

(odgovor članu petruscha)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
3.6.2009 22:00:52   
skorpika
aja še to sem pozabla, če ima katera kartico lekarne ljubljana, imajo kremo za sončenje od Avene kozmetike 35% cenej...pride 13€...jst semjo danes nabavla...je pa faktor 50...

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
3.6.2009 22:06:27   
Suni
Ojla,
mi smo bili 12 zadnjih majskih dni na morju, je blo ful fajn, samo zadnje tri dni se je shladilo in pihalo kot user posted image in smo potem spokali domov. Tamale nismo cele kopali v morju, smo samo po valovih brčkali, prijemali skalce in resno uživali v pasenju kravic ob pogledu na valove... je bilo za moje pojme morje še malo premrzlo za konkretno namakanje,  smo ji pa naštimali bazenček v katerem je blazno uživala tistih nekaj zelo toplih dni. No pač, sem tamalo malo bolj šparala, bomo jeseni, ko gremo spet na morje, malo bolj korajžni.

Neposredna povezava do sporočila: 4054
3.6.2009 22:12:20   
Anonimen

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=189393

Pa še link za marelo Pikolo.

Tale je pa 3kg težji od "mojega" Kiss-a ... pa tu klasične marele mi niso všeč ... samo če jo bom hotla imet, bom pomoje ravno tako kupila, ker so ponavadi cenejše od teh malo "nenavadnih" marel.

Naprimer od klasičnih mi je ta simpatična:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197398
Za res brzinsko marelo pa tale:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195465

Samo tale pa vseeno zmaga:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192529 še raje tole barvo, samo je dražja: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192530 ... tak da če katera ve, kje najceneje do te marele, naj nujno javi!

Neposredna povezava do sporočila: 4055
4.6.2009 7:30:57   
5ra_28
Jutro ....spet me je mali škrat zbudil.user posted image  Pa naj mu bo...saj ko zjutraj dvigne glavico v pastirja in gleda na veliko in se smeji (ob 6h ko gre moj v službo), se kar zasmejiva, češ da se poslovi od atija in ko se navsezgodaj smeji,....pa saj ne moreš bit jezen.
Jaz že zdaj vem, kako me bo prepričal s tistim njegovim pogledom in učkami...Joj, to še bo potrebna trda beseda, drugače bo mami vse dovolila.user posted image

Najprej te 'marele' oz. lahki vozički. Midva sva lani kupila PIkola, komplet voziček za dojenčka (ampak ni košare, ampak normalni ležeči del, ki se potem dvigne v športni del in zraven v kompletu lupinico). No, pa sva letos pri 3 mesecih kupila novga, mal bolj kompaktnega in bolj športnega oz. močnega. Tistega Pikola pa sva dala k babici, ki je 1,5 km stran doma in ga bo potem tudi pazila, da ne rabiva vedno z vozičkom tja, če hočemo na sprehod ali pa če ga ona pelje na sprehod ali pa sploh potem, ko bo v njenem varstvu. Tako da tudi na dopust, če bi šli z letalom, bi vzeli tistega. Drugače pa niti pod razno ne bi kupovala novega, če bi prej dala za ves komplet ful denarja!!! Sva pa prej kupila PIkola ful poceni, pa zdaj tega (ker je brez lupinice bil) v Toysu v akciji tudi ugodno. Takod a za oba skupaj nisva dala toliko, kot nekatere za en komplet. Pa ne mislim nič slabega, le to, da se je an koncu splačalo.  

IZVIRNO SPOROČILO: Detece

Kaj npr. če se v družini zgodi kakšna tragedija (teh je vedno več) enemu od staršev ali celo obema...če veste kaj mislim....Bog ne daj...ampak kaj če se mojemu kaj zgodi..kljub temu da sem zaposlena..itd....kako bi z otrokom preživela...No hotela sem povedati, da sem zadnje dni študirala te variante in smo se zasigurali...Kako ste kaj ve s tem??? Imate sklenjena kakšna zavarovanja...Razmišljate o tem...itd....Zanima me ker razmišljam tudi o tem poslu....in me zanima vaše mnenje....

/quote]

Midva sva po rojstvu sklenila življenjsko zavarovanje. Moj je neko polico v majnši vrednsoti že imel, ampak je bila le v primeru nezgodne smrti in za manjšo vrednsot. Zdaj pa imava bilokakšna smrt in invalidnost (saj je takrat tudi nezmožnost za delo) tako, da bog ne daj... ampka če kdo izmed naju ostane sam z otrokom, lahko vsaj obdrži to stanovanje kis va ga zdaj kupila in da se dalje živi. Če pa se nama obema kaj zgodi, pa je polica na otroka. Drgače pa sva midva drug drugemu prejemnika. Me je na to še opozorila agentka za zavarovanja, da se naj ne piše vse na otroka, ker so primeri, ko otrok zapade v slabo družbo ali pa ga denar pokvari in lahko (tudi če je že star 18 let) denar sfučka, jaz pa ostanem z dolgovi in sama. No, to je tole!
Pa da vam povem, sva dobila ful dobro premijo, 33€ na 6 mesecev!!!! Ker drugače to takšna zavarovanja tolikšen znesek na mesec! Pa novo stanovanje sva zavarovala in opremo in vse! Mal drugače začneš razmišljat, ko imaš otroka! Imava v polici tudi to, da če otrok na dvorišču pred blokom poškoduje ali z žogo ali s kolesom ali biločem sosedov avto, se krije iz police. Uh, to bomo verjetno potrebovali, ampak upam da ne.user posted image  Ko bodo fantje noreli zunaj....

Kuha se kuha, Taieva juha....user posted image user posted image user posted image  Jabolke se kuhajo, sam so že gotove.

Jesti in kg...men se pa zdi da Tai ful maj poje, ni nek požeruh... Pri 3 mesecih in pol sem šla iz dojenja na AM in takrat pristala na 120 ml + AM, potem povečala na 150 + AM in kmalu zatem dala nazaj na 120 +AM, ker ali je malo noter pustil ali mu je malo ven šlo, vedno ko je rignil, kar je bilo preveč. No, potem se je to končalo. IN še vedno je na isti dozi, s tem da že do 4. meseca mu dajme zraven tudi kašice (babylove, gris z vanilijo in sadna kašica, tudi na flaško, ampak je gosta). Zdaj že ima tiste kašice od 6. mesecev dalje, mleko pa še samo ponoči (1x ponoči papca).
Pa je jedel zadnja 2 meseca te kašice na 4 ure, včasih celo na 6, pa vseeno to malo dozico! Zdaj ko pa uvajava GH, pa ponoči (med 2-3 uro) popije mleko, 120 ml + AM, zjutraj med 8 in 9 (se prej zbudi, pa noče jest!!!!!), kašico na flaško, 120 ml (cca, vlijem po občutku) + kašica, med 11-12 pol jabolke z keksi ali pol banane z keksi. Med 14-15 drugo polovico ista zadeva ali pa kak korenček, kak krompirček ali pa kakšna zelenjava, potem pa včasih celo do spanja nič, ali pa čist malo sadne kašice še na flaško. Med 19 in 19.30 pa postopek...kopat /tuširat, pižama, jest?? in spat. Pa če je jedel ob kakšnih 17 ali 18, sploh noče jest pred spanjem. Pat pa gre vedno najkasneje ob 20, enih parkrat je šel kasneje. Če pa celo popoldan ni nil spal, pa ga pobere že pred 20h, včasih že 19.15.
Se strogo drživa ritma spanja! In ne odstopam, pa ne glede ali smo mi na obiskih ali imamo obiske. Ko je toliko ura, gre otrok spat.

No, se vam ne zdi da je to malo. Včeraj sem mu ponudila celo banano, zmiksano in kekše noter, tako da je bilo vsega 180 ml, pa je pojedel na žličko dobro polovico.

Pri 5. mesecih je imel 6.800 gramov in 66 cm, zdaj pri 6. mesecih pa oribližno 7,5 kg (doma tehtan, naslednji teden pregled). Je DR rekla da je vse ok in jaz se tud ne sekiram, je vitek in nič bajsek. Pa opažam da ko je vroče mu sploh ni za jest! Po 6 ur čez dan, samo pije. Tako kot jaz! user posted image

Aja, še to..zadnjič je ena vprašala za kratke rokave. Ne zamerit, ampak mislim da nekatere ful komplicirate. Jaz sem Taia imela že marca!!! v kratkih rokavih, ker je takrat bilo res vroče in če sem jaz v kratkih, naj bo on tud. Le če se shladi, potem je on mal bolj oblečen, ker jaz le hodim (na sprehodu) ali pa kaj doma delam, drugače ko pa je toplo, pa je v vozičku v majčki s kratkimi, (ne bodi, ampak majčka), lanene ali tanke kratke hlače, ki se podvihajo v kratke (jih je tudi že imel na kratko), pa kar brez zoknčkov, če je toplo. Pa šilt kapa! Pa je kot John Wayne v Sahari.user posted image user posted image Ker ima bela šilt kapa tisti podaljšek za na vrat.

No, pa lep dan...  

Končno smo trije:)

(odgovor članu Detece)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
4.6.2009 7:32:06   
5ra_28
Joooooooj, v citat sem pisala. Trola!!!!!!!! Prvi odstavek je od deteca, dalje pa moj post.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
4.6.2009 9:50:11   
tasa.m
O se že o marelah pogovarjate, meni je tudi una všeč od Otike, mi jo bomo nabavili drugo leto (samo ne tako drage), no odvisno kakšen interes bo imela se vozičkat.

Pri nas ima moj tudi kredit zavarovan, v primeru če se njemu kaj zgodi.

Nina; s stolčkom sem jaz ful zadovoljna (je zelo stabilen), edino če daš mizico stran, je potem stolček brez varovala. Ja cena je pa glede na stokijevega trip trapa bolj ugodna, tisti če bi vse dodatke kupil bi prišel čez 250 eur.

A kateri user posted image  spi na trebuhu, jaz sem danes ponoči našo dvakrat našla tako obrnjeno user posted image , pa kar nisem bila čisto prepričana če je vredu, pa sem jo obrnila in zraven še zbudilauser posted image .

Je pa naša prav en škratek ratala user posted image , vse kar ji je na dosegu rok bi ona mela. Pa stvari na tla meče, potem se pa smeji, ja dolgčas nam prav ni.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
4.6.2009 9:54:12   
tasa.m
Antilopa stolček pa fajn zgleda, bomo tega nabavili za k mojim staršem.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
4.6.2009 10:26:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra_28
Pri 5. mesecih je imel 6.800 gramov in 66 cm, zdaj pri 6. mesecih pa oribližno 7,5 kg (doma tehtan, naslednji teden pregled). Je DR rekla da je vse ok in jaz se tud ne sekiram, je vitek in nič bajsek. Pa opažam da ko je vroče mu sploh ni za jest! Po 6 ur čez dan, samo pije. Tako kot jaz! user posted image

5ra ne sekiraj se ... če pridobiva na teži in je zadovoljen se nimaš kaj sekirat ... naša ima 3x na dan obrok iz 180ml+AM pa 2-3x na dan GH (cca. 120ml) pa je imela pri 5ih mesecih 6,5kg, zdaj pri 6ih mesecih in pol pa 7,3kg pa ni zdravnik rekel, da ni nič kaj premala ... tako je rekel, kot jaz tep ... če pridobiva na teži in je vesela, potem je ok. Je pa tut naša taka, da ko je bilo res vroče, ni in ni hotla jest kot običajno in je bila tut po 6 ur brez obroka, ker ga je zavračala ... samo spila mi je pa tut po 3dcl čaja na dan.

Pa glede vozička oz. marele ... saj jaz zdaj to ne gledam kao, da je oni taprvi voziček zanič ... ma sploh ne ... samo zdaj ko imam nogo fentano (btw arteroskopijo imam 15.6.) in tamalo težko nosim okrog, mi je sestra od mojega posodila zappa, da imam lupinico gor namontirano in jo furam za sabo po stanovanju in je ful fajn ... no in bi za to imela eno tako marelo ko gre MC gor za po stanovanju in potem za na dopust (ker naš voziček zavzame res pol prtljažnika), pa da ga imaš v avtu, kadar je treba kam na hitrco skočit in to ... samo itak kar se financ tiče, bom res ostala na sposojenemu zappu in pa našem vozičku ... itak bo samo moj klel, ko bo v avto zlagal kufre, potovalno posteljico, voziček ipd. user posted image

tasa.m ... jaz sem tut mojo že 2x na trebuhu našla v posteljici, samo sem jo kar pustila ... itak se že tako premetava naokrog, da se naštima kot ji paše ... ker sem jo že v toliko smešnih pozah našla da je joj ... z nogami na vzglavju in glavo pod kovtrom, prečno na posteljo z eno nogo preko ograje in z tadrugo na ohraji, razkrečeno kot povoženo žabo, v pozi misleca, itd. itn. user posted image

(odgovor članu 5ra_28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
4.6.2009 11:44:09   
5ra_28
IZVIRNO SPOROČILO: tasa.m

A kateri user posted image  spi na trebuhu, jaz sem danes ponoči našo dvakrat našla tako obrnjeno user posted image , pa kar nisem bila čisto prepričana če je vredu, pa sem jo obrnila in zraven še zbudilauser posted image .

Pusti jo spat na trebuščku. Jaz sem že pozimi omenila, da sem Taia dajala spat na hrbet in na trebušček že pri njegovem enem mesecu!! Kljub vsem opozorilom, da ne. Ker je pač boljše spal. In še zdaj zelo rad in dobro spi na trebuščku. Ponoči pa se tudi obrača v vse možne poze in smeri (kot je Otika napisala).

Midva sva iz dolgega sprehoda, uro in pol pešakala, pa naju je dež dobil. Za malega sem imela dežno pregrinjalo, jaz pa nič. Sem prišla domov mokra kot izpod tuša domov. Mali pa prespal vso akcijo.user posted image

Otika..saj sem napisala da se ne sekiram ker manj je, sam ko opažam, ko ve omenite 180 ml in podobno, sem omenila. Danes mi je recimo jedel ponoči mleko, 120 ml + AM, ob 3h, dopoldan pa šele ob 10:40 mlečno kašico na flaško. Pred tem ni hotel.

lep deževen dan.

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
4.6.2009 12:00:25   
arupnik3
ojla
sam mal da se javim
ja meni mala spije čisto različno velikokrat mi kar dosti pusti v flaši ampak naštimam pa zmeraj raje več kot pa da ima premalo pa da pol hodim naštimat ka je čist panična....  in enkrat mi poje 120+AM  enkrat pa tudi 240+AM  pa tudi zdej v vročih dneh mi je zlo malo pojedla  ja nimamo kej prilagajamo se otroku
pri nas pa sije sonček (koliko dolgo ne vem)

lepo se mejte

(odgovor članu 5ra_28)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
4.6.2009 13:28:40   
skorpika
eno vprašanje: kakšen je prehod iz aptamila 1 na aptamil 2? ko zmanjka 1 pač začneš z dvojko, al je treba kej mešat pol pol user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
4.6.2009 14:57:26   
Anonimen

eno vprašanje: kakšen je prehod iz aptamila 1 na aptamil 2? ko zmanjka 1 pač začneš z dvojko, al je treba kej mešat pol pol user posted image

Ne kompliciraj in ko zmanjka 1ke, daj 2jko user posted image

(odgovor članu skorpika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4064
4.6.2009 16:01:36   
arupnik3
isto ko zmanka 1 daš 2 user posted image   ( povedala P)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
4.6.2009 16:18:14   
arupnik3
mam pa eno vprašanje
tam ko gremo mi na morje je na plaži sonček in me zanima če ma katera tak polšotor za na plažo pa kje ka je kupla koliko....??????

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
4.6.2009 16:19:24   
Anonimen
Arupnik3 ... sem videla reklamo v Mercatorjevem prospektu ... stane pa okrog 8€.

(odgovor članu arupnik3)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
4.6.2009 18:42:47   
arupnik3
aja sam reklama je že v smetehuser posted image

bom mogla it pogledat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
4.6.2009 20:13:39   
skorpika
no pa smo tudi mi dočakali prvi zobek...juhejuser posted image
kolk sm hepi...

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
4.6.2009 21:13:16   
nanaa
Ojla,

evo tudi mi smo imeli danes 3.ceplenje je bial Hana ful pridna malo je zajokala pa je blo:), so ji pa kri vzeli še iz prstak in ima 128 hemoglobina je rekla zdravnica, da je super. Ima 6.880 kg in 65 cm velika. A so se vaši kej ozirali za tisto rozino, naša jo sploh ni šmerglala je samo sestro gledala pa se ji smejala:).

Sem ji pa prejle izmerila temperaturo in ima 38 upam, da ne bo še kaj narasla.  Kaj storiti v primeru povišanja temperature?

skorpika bravo za prvi zobekuser posted image user posted image , pri nas je zaenkrat samo slinjenje.

Aja še to je rekla na sistematskem kaj vse lahko je in sedaj je naenkrat skoraj kar vse prej pa samo mleko, men je to kr malo hecno.

A ste ve vaše dale že v stolčke v avtomobilu?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
4.6.2009 21:44:35   
Anonimen
Naša je pa rozine koj napadla in nesla v usta user posted image .
Pa mene stza tut in zdravnik in sestra vprašala: "saj zdaj pa že najbrš vse je, a ne?" Pa sem pol rekla, da glutena (razen parih drobtinic kruha) še ni jedla, pa jac še ni, pa izdelkov iz KM, pa citrusov in tega ... no pa sta mi rekla, naj kar začnem z vsem po malem ... razen z živili ki so izrazito alergena (jagode, oreščki, med, itd) naj raje počakam do enega leta. Tak da mi bomo šli kar v akcijo z mlečnimi izdelki zdaj ... skutke in jogurti .. samo ni mi jasno kake skutke in kaki jogurti so to lahko ... a kar ti navadni jogurti 3,5 al kako? Je pa učeri tut prvič teletino jedla in ji je ful teknila. Pa malo češnje in grozdja sem ji dala in je tut kar mljaskala.

Glede povišane temperature je meni P rekel, da če bo več kot 3 dni nad 37°C naj jo pripeljem pokazat, če bo pa 39°C ali več pa takoj.

Stolček mi že imamo, samo ga še nekaj časa ne bomo uporabljali saj ima še 5kg oz. cca. 5cm fore, da preraste lupinico. Pa tut ful rada se v njej vozi, tak da se nam res še nikamor ne mudi.

(odgovor članu nanaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
4.6.2009 21:47:23   
Anonimen
Skorpika, čestitke za prvi zobek!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4072
4.6.2009 21:47:46   
Ana Luna

IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna

Lep pozdrav!
Danes smo imeli III. cepljenje. Jaša je o.k. in ful sem vesela, ker ni več pretežak!!! user posted image user posted image user posted image (V enem mesecu in pol se je zredil samo za 400 g, sem ga res pazila. Današnje mere: 70 cm in 8660g.)

Čez dva tedna odhajamo na dopust, pa me zanima,
- ali mu lahko dajem ustekleničeno vodo?
- ali katera med vami daje kupljene sadne kašice? Kako se obnesejo?
- mi katera svetuje, kako pripraviti zelenjavno kašico, ne da bi v hotel vlačili kuhalnik?
Kakšne izkušnje imate drugorodke s toliko starimi otroki na dopustu - če jih imate? Se zelo priporočam za kak nasvet.

- baje da je bolš kot ustekleničena iz pipe...
- kupljene kašice so pri nas zakon, ampak itak raje skuham frišno...najbolj mu gre v rito korenje...sadje pa bolj švoh...

skorpika, a potem ustekleničena ni o.k.? kašice so itak najboljše home made, sam na poti je pa verjetno kar praktično imet že kaj pripravljeno iz trgovine ... ;)
kako boste pa ostale na dopustih uredile s prehrano za vaše user posted image (tiste, ki ne boste imele štedilnika)?

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
4.6.2009 21:48:20   
Detece

no pa smo tudi mi dočakali prvi zobek...juhejuser posted image
kolk sm hepi...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi pa ga še čakamo....

(odgovor članu skorpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
4.6.2009 22:00:37   
Anonimen
Ana Luna ... še tebi ... ne kompliciraj user posted image . Če si doma, daj tamalemu vodo iz pipe, če nisi doma in se bojiš glede ustrezne kvalitete vode iz pipe (v hribih deževnica, kjet na morju ful klorirana) mu pač daš ustekleničeno ... Kašice tut ni nič narobe če sem in tja kako kupljeno dobi. Pa če greste kam ko ne bo štedilnika, lahko zelenjavne in mesne kašice pač kupiš že narejene, s seboj vzameš kake kosmiče (keksolino ipd.), sadne kašice mu pa tako ali tako lahko vedno pripraviš iz svežega sadja (banana, melona, jabolko, itd.), samo strgalnik imej s seboj pa je.

(odgovor članu Detece)
  Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?