5ra_28
|
Jutro... Ja, kavica...naš Tai tudi brca zraven, če hoče hitreje ali pa če mu je ful dobro, pa kar z rokicami bi on noter v posodico segal. To je tudi zaradi tega, ker pač vse morajo v roke dobit in nato v usta nest, kot je Zverinica napisala. Res so face. Jaz sem imela na stolčku že po par dneh hranjenja cel otroški meni gor. Še dobro, da je sedalno obleka iz tega materiala, ki se sam obriše! Posvetovalnica..včeraj, pri 6 mesecih in 8 dneh: 7.100 kg in 68 cm (Blackcoffee, to je Thor imel že pred dvema mesecema, a ???) Je P rekla, da je super! Lepa čista koža, gibalne sposobnosti (dvig, obrat, kravice, sedenje) super. Ga je probala dat sedet, pa ga je nekaj zaneslo, je rekla, no, ne še sam, pa je sam takoj ujel ravnotežje in minutko sam sedel in krilil z rokicami proti njej, kot da bi hotel rečt, Glej teta, saj sedim, kaj praviš da ne!!! Polulal se mi je v vrečko, preden sva šla in sva nesla tja. Najprej sem na previjalni čakala 20 min z vrečko gor, mu dajala fuul za pit, stiskala nogice skupaj, pustila vodo na pipi tečt..VSE, a nič. Potem sem ga pa kar z vrečko nesla na njegov stol, tam pa se je v minuti popiškio!! Abi,..hitro pozdravi norice... Katja..upam da boš javila, ko prideš v MB Saj če ne boš ti, pa bo itak Tjaša Taia poklicala.... Grem...danes se bova cel dan potepala...