Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaMM Zarja ravno malo počiva, pa se še malo tu javim, potem pa kopanje in spat. Dojenje: Pri nas zaenkrat super. Je nekje na dve uri, včasih tudi uro in pol, potem pa tudi na tri ali štiri ure, je ne hranim po urniku ... Ponoči itak spi, tako da pač čez dan rabi malo več. Vleče nekje okrog 10 minut, včasih manj, včasih več. Spanje: Joj, mi imamo tako srečo, da se sploh ne upam preveč oglašat ... Okrog devetih jo skopava, potem se še naje in spi od desetih do sedmih zjutraj - in to zdaj že tri dni zapored Upam, da tako ostane. Čez dan pa spi večinoma v vozičku, v avtu tudi vedno zaspi. Sicer pa kakor je, kak dan še kar precej spi, kak dan pa je več budna. Zdaj ima igralno podlago od Fehna in jo to full zanima, tako da čez dan je tam ali pa v gugalniku na mizi, da vidi okrog. Krči: Jih imamo še vedno malo, ampak veliko manj. Samo zvečer, med šesto in sedmo kakih 10 minut joka. Včasih jo še vmes kaj napenja, sploh, če ne more kakat. Danes sem dobila kapljice Antiflat iz Avstrije, dala sem ji enkrat in zdaj ni bilo nič krčkov. Bomo videli, kako bo. Izpuščaji: Jih ni več, odkar se mažemo z Bepanthenom ... Kaj še? Danes sem imela pregled pri ginekologinji, vse ok. Lahko po mili volji slončkamo Upam, da bodo bebiji pridne in ve naspane Super, same lepe novice!
|