*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2 tanaaja glede dojenja, sem jaz naso puncko sprva dojila sede, potem so se zacele te scene z derenjem in sem pocasi preklopila v lezeci polozaj, se leze je bilo na zacetku ful stresno (se je jokala in z rokicami tolkla ali krilila ali kaj naj recem), potem sem ji pocasi rokice zacela drzati...od zacetka se je mirno in vec kot 5 minut dojila le ponoci, zato sem ta cas resnicno izkoristila... Podnevi pa je bil pravi dizaster po 4 max 5 minutah se je pricela jokati in zavracati bradavico, kakor hitro je dobila dudo, je bila tiho...najprej sem bila cela obupana (prebrala sem vse mozne spletne povezave, na koncu pa se sprijaznila z odkritjem, da je to zaradi teda, ker prevec med spanjem in previjanjem itd. tisci glavico nazaj-kot bi hotela pogledati nekam nazaj, ce me razumes, zato naj bi bila cela zategnjena in potem jokala... Potem sem zacela paziti na to. Sem pa dobila pri nevrofiziatrinji (COMR-ker je nedonosencek) vajo, s katero naj ne bi vec tiscala tako glave nazaj ter se zacela bolj zavedati sredine svojega telesa, kar je pomembno za kasnejse obracanje in valjenje bebe. Poskusi, morda bo pomagalo. Meni je svetovala med previjanjem, ko je naga, jo primes pri pregibu kolen ter povezes s pregibi rok, torej z eno roko drzis hkrati pod kolenom in pod komolcem rokice in z drugo enako, nato jo na previjalni pocasi in nezno najprej obrnes oz. zazibas v desno in nato iz desne na levo stran. Pazi nato, ko jo spustis, pogosto se vstrasijo in zakrilijo z rokicami...No meni pomaga, poskusi, morda bo tudi tebi. Pozdravcek! Kakšna pa je ta vaja? Ker moja žabica ful deva glavo nazaj in se opira nanjo, in to tako zelo, da prsni koš tako ven porine, da lahko js roko spravim pod njen hrbet. Hvala. junona- vaja je opisana v postu 2soncek2 - jaz imam tudi jutri namen preverit s P glede ekstenzije in zakrcenosti ramenskega obroca. In ja res, v leze se zdaj veliko lepse doji, zadnja dva dni vcasih tudi sede hvala za nasvet uff koji alarm Joj, hvala Tinaaja. Sem smotana.