|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
3.6.2009 12:20:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

tinaaja
pri nas mali tut ful smrka. teče mu ne vn, je-doji se lahk tut normalno, sm dela tk ko.. kk naj razložim..ko bi gor potegoval. vleče gor v nos. sej sn ful butasto razložla. ne znam drugač.user posted image user posted image user posted image

ena m.sestra mi je svetovala vlivanje fiziološke v nos, pa bo boljpi. sm ko niuser posted image user posted image user posted image

Naša ima tudi kakšno jutro zamašen nosek, tako da se zato zbudi, saj ne more dihati uboga revica user posted image . Potem pride mamica s fiziološko in vatico, pa vedno kakšen šmrklec najdeva user posted image . Seveda se zraven dere, toda vidim, da že razume, da je to za njeno dobro, saj se potem takoj umiri. user posted image Sem pa ugotovila, da je to bilo dve jutri zapored, ko smo imeli ponoči odprto okno na V, očitno ji je bilo prehladno, tako da imamo sedaj zaprto in je boljše.

(odgovor članu klavdyk)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
3.6.2009 12:24:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Naj vam povem, da me je včeraj zgrabilo in sem šla v BC po čebriček. Seveda smo ga takoj preizkusili, Zara je zelo uživala, tako da bomo banjico mi nehali uporabljat, evo nekaj utrinkov:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Glej jo lepotičko, kako uživa user posted image user posted image user posted image ! Tako velika izgleda oziroma samostojna. user posted image user posted image user posted image Naša Ela se mi zdi, da se malo boji vode, ker je v nedeljo med kopanjem zagnala tak vik in krik, da sva se orng ustrašila in se je umirila šele, ko je imela oblečen bodi. Prav fajn izgleda ta čebriček. Koliko pa so cene?

Res je uživala. Komaj čakam, da bo že sama držala glavico, potem bo šele uživala.
Cena čebrička je 15 EUR.
Boga Elca, mogoče je bilo to samo enkratno, lahko da se bo navadila vode in potem je ne bosta dobila ven ko bo večja.user posted image

Prej smo bili kakšnih 6 ur od doma, tako da mislim, da je bila samo utrujena od vsega skupaj. Sva ugotovila, da je najbolje, da jo kopava le takrat, ko je zares dobre volje in prej ne joka, saj jo potem vse moti in se najbrž vsega prestraši. Ker je pa zelo občutljiva deklica, je to že pediatrinja opazila, saj takoj pokaže, kaj ji ne paše user posted image user posted image user posted image . Ubogi njen možek. user posted image user posted image user posted image

Zara je imela včeraj cel dan take krče, da js še kaj takega nisem videla. Kakšne 3 ure v celem dnevu NI jokala, drugače pa skos. Boga, js pa ji nisem mogla pomagat. In potem sem jo mislila razvedrit s kopanjem, ker res uživa v vodi...ampak tokrat je bila razdražena in niti kopanje ni pomagalo. Tak da imaš prav, bolje ne kopat ko so slabe volje tile naši krofki in jagode.

Kaj pa si počela, ko je tako skoz jokala??? Jaz sem že čisto fertik, če joka par minut in ne vem, kaj ji je. Takrat kar z njo jamram in jo lubčkam po ličku, pa sem ugotovila, da jo moja empatija potolaži. Toda če jo nekaj boli, pol pa gotovo tudi to ni dovolj. Joj, nič ti ne zavidam user posted image . Saj bo minilo! user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2202
3.6.2009 12:38:06   
Anonimen
Najprej citiranje, potem pa poročanje user posted image  user posted image  user posted image .
Danes smo imeli kontrolo teže in naša gospodična ima 4110 g! user posted image user posted image V 14 dneh je pridobila 480 g! user posted image user posted image user posted image Kdo bi si mislil, glede na začetno počasno pridobivanje. Res je bolj okrogla, toda še vedno je drobcena, tako da sem bila kar orng presenečena user posted image . Ni kaj, nič več je ne bomo zbujali na 3 ure, da ji končno damo mir in da najde svoj ritem.

Sem pa zašuštrala z datumi za razvojno, tako da jo imamo 3. julija, ne junija user posted image  user posted image  user posted image , mi je pa vseeno danes pokazala nekaj vaj oziroma osnove handlinga.

Hitim, ker dobiva obisk, popoldan pa gremo obvezno na sprehod, saj se je pokazal tako lep sonček user posted image user posted image user posted image .

Lep dan vam želim user posted image , naj bodo vaši zakladki zadovoljni in nasmejani user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
3.6.2009 13:01:05   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: L & L

mmmmmmmmmmmm dobro pito sem spekla, a kera pride na košček user posted image Evo slikcauser posted image

kak slastno izgleda,js bi res kr prišla na kak kos... user posted image user posted image user posted image
zdaj si mi pa take lušte naredila,da ne vem če ne bom js tut neki pekla - vrjetno jabolčni štrudel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
3.6.2009 13:05:16   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: janja*

user posted image

kak čukrček je tale tvoja Zarika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
3.6.2009 13:37:16   
veronikab
Živijo punce!

Se že dolgo nisem oglasila. Mi smo danes stari 5 tednov in 2 dni in morem priznati, da nas mučijo zelo hudi krči. Danes je še posebej hudo. Sedaj mi je malce zadremal, pa verjetno ne za dolgo, saj je zadnjič spal le pol urce pol pa spet krčevit jok, kot bi ga dajala iz kože.

Kako se pa ve spopadate s to nadlogo?

Lp,

veronikab

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
3.6.2009 13:57:32   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

duda ... naš mali se uspava z njo ....ko mu je dosti vsega in želi malo zadremat začne jokcat (prav posebne glasove spušča) in ko mu dam dudo takoj zapre oči .... mu pa pada ven, zato mu jo podložim s pleničko ... in zdaj se je začel še s pleničko cartat ... in dejansko nimamo probleme z uspavanjem ....

štorkljica... meni so svetovali, da mu naj kapnem kakšno kapljico sab simplexa, ker je sladko in potem bolj zagrabi .... jaz to naredim samo takrat, ko je mali razdražen ali ga ful napenja...

Hvala Nalini...super nasvet!!user posted image  Bom danes glih to probala, upam da uspeuser posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
3.6.2009 14:05:56   
štorkljica
Hvala še vsemostalim za nasvete glede dude.

L&L super pitauser posted image

Junona kak pa tvoja punca fajn uživa v kopanjuuser posted image  pravi cukrček.

Detelja super lep nasmešek ti je podarila tvoja jagoda, Sofija se nam je že sicer tudi nasmehnila, samo si zelo želim čimprej takšnegauser posted image

veronikab krčeki so vsem poplen misterij, vsaj tako se zdi. Mi se spopadamo s tem tako, da molimo boga, da čimprej minejouser posted image

nenalena bravo za mere tvoje gospodičneuser posted image

tinajja dobro, da se nič ne sekiraš glede teže, pa saj je tak znano, da vsaki mesec ne pridobijo isto oz. tako dosti kot glih prvega.

nosek čistim z fiziološko in aspiratorjem (navadnim), včasih si še malo pomagam z vato.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
3.6.2009 15:41:05   
Blueeyes
BrinaBA čestitke za Zalina 2 meseca... naša ma pa 1 mesec dons.. kako čas leti...

ena včerajšnja slikca
user posted image

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
3.6.2009 18:32:31   
L & L

IZVIRNO SPOROČILO: L & L

Lep pozdravčekEvo pa je malo manj vroče super res je lih prou toplo.Mi se ne povijamo široko ker imamo oba kolka 1a.Dojenje joj evo tri mam doma pa eden ni enak, naš tretji gospod se zadnje čase nekaj krega med dojenjem, poje iz ene pa to ekspresno hitro, če ga hočem nazaj pristavit na isto zizo se tako krega ta ga cela vas sliši, no pol ga dam na drugo pa zagrabi kt da bi vedu da je na drugi zizi halooooo. No in pol tam mal poje in je spet jok pol podirava kupčka in se še kar joka no pol se včasuh neha včasih pa ni šans in pol mu ponudim dodatek in glej ga zlomka poje 80 ali še več. Jaz nisem več dost pametna nimam pojma kaj mu manjka ko si stisnem zizo še vedno vn priteče, mogoče prepočas ne vem no.Drugač je tam na ene 3 do 4 ure včasih tudi na 2.Mmmmmmmm punce jaz pa pečem jabolčno pito bomo vidli kakšna bo ratala, ponavadi delam zavitek dnanes sem pa kar pito.Sonček držim pesti za tvojega očeta user posted image Ninica in nmagk super za vajina sončka da tako lepo napredujetaLupinica jaz ga pustim v njej če mi zaspi notri, al pa če sem za pc pa hočem na hitrco neki pogledat ga dam vanjo pa je lepo zraven mene se mi zdi je čist zadovoljen notri, pa ko grem po fanta v vrtec ga dam tut nok ker lažje spedenam tavelke 2.Kakec je pri nas skos nekaj bolj zelenkaste barve pa ga ne napenja nevem kaj sej se sprtka pa pokaka.Jem pa jaz tut skoraj vse razen pujska pa fižola in zelja.Nena lena veš kaj pravijo bolje spanček kot pa žganček, uživaj v prostih trenutkih ki jih bo skos manjJunona joj kok je kjutDetelja tvoja maja je pa tak dobrovoljček super.Vsi so lepi in cukrasti.Evo moj gospodič se nekaj pritožuje šibam

To pa je bilo telegrafsko user posted image user posted image user posted image .

Hudo a ne sem hit pisala ker nisem vedla koliko imam časauser posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
3.6.2009 20:28:43   
NinaMM
Zarja ravno malo počiva, pa se še malo tu javim, potem pa kopanje in spat.

Dojenje: Pri nas zaenkrat super. Je nekje na dve uri, včasih tudi uro in pol, potem pa tudi na tri ali štiri ure, je ne hranim po urniku ... Ponoči itak spi, tako da pač čez dan rabi malo več. Vleče nekje okrog 10 minut, včasih manj, včasih več.

Spanje: Joj, mi imamo tako srečo, da se sploh ne upam preveč oglašat ... user posted image  Okrog devetih jo skopava, potem se še naje in spi od desetih do sedmih zjutraj - in to zdaj že tri dni zapored user posted image  Upam, da tako ostane. Čez dan pa spi večinoma v vozičku, v avtu tudi vedno zaspi. Sicer pa kakor je, kak dan še kar precej spi, kak dan pa je več budna. Zdaj ima igralno podlago od Fehna in jo to full zanima, tako da čez dan je tam ali pa v gugalniku na mizi, da vidi okrog.

Krči: Jih imamo še vedno malo, ampak veliko manj. Samo zvečer, med šesto in sedmo kakih 10 minut joka. Včasih jo še vmes kaj napenja, sploh, če ne more kakat. Danes sem dobila kapljice Antiflat iz Avstrije, dala sem ji enkrat in zdaj ni bilo nič krčkov. Bomo videli, kako bo.

Izpuščaji: Jih ni več, odkar se mažemo z Bepanthenom ...

Kaj še? Danes sem imela pregled pri ginekologinji, vse ok. Lahko po mili volji slončkamo user posted image  

Upam, da bodo bebiji pridne in ve naspane user posted image

14. 4. 09 se je rodila najina Zarja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
3.6.2009 20:42:17   
sonček85
ninica:ja kr poročila bi se user posted image user posted image
jaz sem datum dobila v roku 1tuser posted image
tinaaja.hvala za pikpoke,jutri že gre baje domov
saj bojo šle pa kg ta mesec bolj gor boš videla.sAMNO DA JE ZDRAVA IN DA JE ZADOVOLJNA
user posted image nmagk.hvala za lepe in pozitivne besede
štorkljica .super za pregled user posted image
nosek:jaz mu ga vsako jutro čistim kar sa palčko ,k ima mucke notri
nena.hvala za pestke za atija
veronikab.kako je mali cartkan user posted image user posted image user posted image user posted image
BE:čestitke za 1muser posted image user posted image

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
3.6.2009 21:34:25   
*Junona*
Punce, najlepša hvala za komplimente glede moje punčke, sem zrasla za 10 cm.user posted image Ne, res sem ful ponosna nanjo. So pa tako lepi tile naši krofki in jagode, vsi, od prvega do zadnjega.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
3.6.2009 21:36:58   
*Junona*

Naj vam povem, da me je včeraj zgrabilo in sem šla v BC po čebriček. Seveda smo ga takoj preizkusili, Zara je zelo uživala, tako da bomo banjico mi nehali uporabljat, evo nekaj utrinkov:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Glej jo lepotičko, kako uživa user posted image user posted image user posted image ! Tako velika izgleda oziroma samostojna. user posted image user posted image user posted image Naša Ela se mi zdi, da se malo boji vode, ker je v nedeljo med kopanjem zagnala tak vik in krik, da sva se orng ustrašila in se je umirila šele, ko je imela oblečen bodi. Prav fajn izgleda ta čebriček. Koliko pa so cene?

Res je uživala. Komaj čakam, da bo že sama držala glavico, potem bo šele uživala.
Cena čebrička je 15 EUR.
Boga Elca, mogoče je bilo to samo enkratno, lahko da se bo navadila vode in potem je ne bosta dobila ven ko bo večja.user posted image

Prej smo bili kakšnih 6 ur od doma, tako da mislim, da je bila samo utrujena od vsega skupaj. Sva ugotovila, da je najbolje, da jo kopava le takrat, ko je zares dobre volje in prej ne joka, saj jo potem vse moti in se najbrž vsega prestraši. Ker je pa zelo občutljiva deklica, je to že pediatrinja opazila, saj takoj pokaže, kaj ji ne paše user posted image user posted image user posted image . Ubogi njen možek. user posted image user posted image user posted image

Zara je imela včeraj cel dan take krče, da js še kaj takega nisem videla. Kakšne 3 ure v celem dnevu NI jokala, drugače pa skos. Boga, js pa ji nisem mogla pomagat. In potem sem jo mislila razvedrit s kopanjem, ker res uživa v vodi...ampak tokrat je bila razdražena in niti kopanje ni pomagalo. Tak da imaš prav, bolje ne kopat ko so slabe volje tile naši krofki in jagode.

Kaj pa si počela, ko je tako skoz jokala??? Jaz sem že čisto fertik, če joka par minut in ne vem, kaj ji je. Takrat kar z njo jamram in jo lubčkam po ličku, pa sem ugotovila, da jo moja empatija potolaži. Toda če jo nekaj boli, pol pa gotovo tudi to ni dovolj. Joj, nič ti ne zavidam user posted image . Saj bo minilo! user posted image

Če ti po pravici povem, je bilo včeraj tako hudo, da sama nisem zmogla več. Dragi je bil v službi, tako da sem na pomoč poklicala mamico in sestrco, hb živimo v isti hiši, le v vsak svojem nadstropju. Sta še potem onidve nosili Zariko po rokah in jo tolažili, tako da sem se js šla uredit in malo odklopit. Res upam, da kmalu minejo krči, ker je res hudo gledat otročka ko trpi, pomagat pa mu ne moreš, pa še sam si zraven potem čist živčen. Hudo je, res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.6.2009 21:38:58   
*Junona*
Aja, preden šibam Zariko dat spat, naj vam povem eno veselo novičko: decembra bom postala teta (moja sestrca bo rodila) in tudi botrca fantku Anžetu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.6.2009 21:39:54   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ninica:ja kr poročila bi se user posted image user posted image
jaz sem datum dobila v roku 1tuser posted image
tinaaja.hvala za pikpoke,jutri že gre baje domov
saj bojo šle pa kg ta mesec bolj gor boš videla.sAMNO DA JE ZDRAVA IN DA JE ZADOVOLJNA
user posted image nmagk.hvala za lepe in pozitivne besede
štorkljica .super za pregled user posted image
nosek:jaz mu ga vsako jutro čistim kar sa palčko ,k ima mucke notri
nena.hvala za pestke za atija
veronikab.kako je mali cartkan user posted image user posted image user posted image user posted image
BE:čestitke za 1muser posted image user posted image

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

Js tudi nosek drugače čistim z vatirano palčko. Smrkelj pa z aspiratorjem. SO pa tak hecne mucke, take dolge, kajne?

kapljice: meni so rekli 7 kapljic

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.6.2009 21:42:04   
*Junona*
Nočko mamice.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.6.2009 21:46:21   
Nalini
ad3 ... nam je rekla pediatrinja 7 ... ampak mi jih ne uporabljamo, ker se bojim, da bo malega ful zvijalo ..... pa jaz vsekakor ne bi začela s toliko kapljicami .... vsaj prvi teden bi dajala manj, da bi videla reakcijo pri malem ..... smo pa nabavili oleovit d3 iz avstrije in zaenkrat nimamo nobenih težav .... ko bo pa malo večji pa bomo probali ad3 ....

lahko noč .... grem, ker drugače bo noč prekratka user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.6.2009 22:56:45   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico in napredovanje male ritke user posted image
meni pa je v posv.včeraj rekla,da samo 4 kapljice ad3,uvajamo pa naj jih postopoma,in sicer da v treh tednih pridemo do 4 kapljic (1.teden po 2, 2.teden po 3,in nato od 3.tedna naprej po 4) - kam pa hodite? v celje? mi v otr.dispanzer v celju,k dr. Zupanec,vendar je včeraj bila dr. Gobov user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
4.6.2009 5:15:38   
Pomarancica
ojla

junona.. kako si se znebila mastitisa?

hvala za pomoč

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
4.6.2009 6:50:02   
Pomarancica
Pozdravljene!

Ja ponoči sem fasala mastitis, ker je naš dojenček spal 8h. Sej to je pohvalno, sam zame pa nič koristnega. Zjutraj sem si gor dajala vroče obkladke in si masirala vročo in bolečo joško. Imela sem vročino in se počutila kot da bi imela gripo.. skratka čiste simptome mastitisa. Potem sva jedla. Najprej je jedel in boleče , nato pa še iz zdrave.

Zanima me, kaj poleg toplih obkladkov še pomaga in čim bolj pogosto dojenje na razboleli joški.

Sigurno nisem prva, ki imam to težavo in prosim za nasvet.

Hvala in lep dan, kjub oblakom

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
4.6.2009 7:12:58   
tinaaja
Zamašen mlečni vod in mastitis:
[med.over.net] (članek)
[www.dojenje.net] (mastitis - seznam ukrepov)
[med.over.net] (zamašen vod)
[med.over.net] (ponavljajoč se zamašen vod)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
4.6.2009 8:01:37   
ninica23
dobro jutro!
sem se spomnila na zajtrke,ki jih je prej pripravljala detelja,če se ne motim
no,jaz vam danes pošiljam kavico in piškote za lepši začetek dneva,pa da ne bote preveč zaspane,ker bo še dolg dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
4.6.2009 8:06:46   
detelja
AD3 nam je p rekla, da se da 4 kapljice...jaz ji dajem v mlekca pa poje...nekaj časa (predvidevam) je imela tako temno blato (temno blato je baje znak, da jo neki ščipa, težje prebavlja ali ima alergijo)...no in mleko je itak isto kot skoz drugo pa ji ne dodajem tako, da sem posumila, da so bile kapljice krive....

krči nam one bio gaja ali kaj so že bolj pomagajo kot sab simplex...

pregled   v torek sem imela prvi pregled po porodu...sem še vedno ful slabokrvna...drugače pa je vse ok...ful me boli sramna kost..gin je rekla, da zna ta hudič bolet še 6 mesecev in da sem lahko srečna, da nisem pristala glede na velikost/težo maje na berglah...baje, da se pri suhih ženskah in velikih otrocih lahko zgodi, da ženska za nekaj časa pristane na bergljahuser posted image user posted image user posted image drugače pa sem se odločila za kon.tbl., predpisala mi je logest in če bom slučajno med jemanjem krvavela pol mi da druge...zdaj pa akcija user posted image ...sicer smo že sprobali pa je mal čuden občutek tam, kjer sem imela šive, tako, da je treba ornk namazatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa hormoni delujejo prekomernouser posted image user posted image user posted image dragi se nič ne pritožujeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
4.6.2009 9:15:38   
krfjolca
Količina kapljic - dojenčki, ki pijejo adaptirano mleko, rabijo manj vitamina D, ker ga je nekaj že dodano v mešanicah. V maminem mleku pa je tega manj, zato se dodaja več kapljic. Mi imamo Plivit D3, pa dajem 2 kapljici na dan (pa še to kdaj pozabim ...). Pri Anžetu sem imela pa Oleovit, pa do 3. meseca sploh nisem dajala, ker je imel take krče, da je bilo groza. Mi je tudi P svetovala, da ni panike, če počakam. Do 3. meseca nekako je črevesje še nezrelo, potem se pa počasi tudi prebava uredi. Pri Sari pa ni takih krčev, jo sicer matra, preden se pokaka, ampak ni pa nič v primerjavi z Anžetkom. user posted image
Je pa tudi ona fejst razdražljiva in nepotrpežljiva - ni variante, da bi ležala pri miru, če je budna. Ves čas mora bit na rokah in ni šans, da se posvečaš čemu drugemu kot absolutno samo njej. Po mamici user posted image  .

Kontracepcija - sem imela včeraj pregled, pa se nekako nisem mogla odločit za mireno. Mi ne diši, da bi imela nekaj tam notri. Bomo pač en čas še gumice uporabljali, ko pa neham dojit, mi je pa napisal Yasminelle tabletke. Prej sem imela Logest, pa imajo te še manj hormona menda. Je pa vse v redu in lahko začnem tudi z intenzivno telovadbo, zdaj še nekako nisem upala pretiravat.

Telovadba - Punce, ki tečete - a vam kaj joške nagajajo?user posted image  Jaz sem zdaj že nekajkrat probala, pa me ful bolijo, ko tečem. Pa nimam velikih in zvečer tudi ne tako polnih. Mogoče bi morala kupit en dober športni moderček, zdaj sem imela samo tega za dojenje, pa me je bolelo, četudi sem fajn našponala naramnice.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Folna kislina
Michonne RR

Ali ste med nosečnostjo jemale/jemljete folno kislino?

Da (95%)

Ne (5%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!