detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 godrnjanje-punce men se bo zmešal, jst ponoč nič ne spim, naš Nik se celo noč napenja in godrnja...ima katera iste probleme. Pa to ni jamranje, to je ornk moteče, kot bi se kak starček napenjal na ves glas , kaj naj storim? tudi naša maja toliko gordnja med spanjem, joka, stoka,...tako, da včasih ne vem, če spi ali je budna in pol ko prižgem luč in jo pogledam vidm, da spi...nič ne moreš proti temu naredit, čez čas tega več sploh ne slišiš...včeraj proti jutru je tako naglas začela jokat sem mislila, da je že tolk ura, da je lačna pa sem jo pogledala pa je spala in pol z lepega nehala pa niti premaknila se ni...ne vem kaj jim je...sicer pa tudi mi godrnjamo, govorimo, jamramo itd...sam se ne slišimo... včasih boljše, da ne hujšanje-punce kako ste kaj s kg???? Jst bi tak rada kaj začela delat , predvsem teč ali pa bi šla na kolo pa je vrjetno še prehitr po CR....kako hitro ste ve začele? jaz sem ne morem znebit 3 kg...sicer pa kot mi je včeraj ena prijatejlica rekla 9 mesecev gor, 9 mesecev dol...tako, da počasi pa bo...če te ne boli več nič mislim, da ni panike, če greš kolesarit samo ne pretiravat... slončkanje-ve vrjetno že vse veselo naskakujete svoje drage slončke ...mi pa še kr čakamo, naš pregled je šele 16.6. uffffff se vleče, jst pa bi že kr mal rožice zalila. Ne vem kok je to glede na to da sem imela CR....izkušnje prosim, no če že slončkat ne smeva kaj pa cartanje no sej veste kaj mislim . vidva se sam lepo cartatjta...pa mislim, da če nimaš več izcedka pa če si ti pripravljena na slončkanje in z uporabo kondoma (čišča je baje polna bakterij) mislim, da ne bi smelo bit nobenega problema...midva tudi nisva glih čakala do pregleda...sam mene pa boli, ker sem bila prerezana..ful je čuden občutek...
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|