|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
4.6.2009 10:29:17   
tinaaja
Krfjolca jaz imam zdaj nekje d kosarico in sem rabila nov modrc.. sem kupila tega http://www.zsport.fr/Zbra-Extreme_r9.html in sem super zadovoljna user posted image user posted image sem ravno odtekla + body combat juhuhu

Dita je pa danes user posted image sem pra rabila se presvicat.. je koncno zaspala v vozicku po par minutah dretja .. mi je bilo ful tezko, sam se vedela, da bo zaspala, ker je bila cist fertik in se je zato drla.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.6.2009 10:35:27   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico in napredovanje male ritke user posted image
meni pa je v posv.včeraj rekla,da samo 4 kapljice ad3,uvajamo pa naj jih postopoma,in sicer da v treh tednih pridemo do 4 kapljic (1.teden po 2, 2.teden po 3,in nato od 3.tedna naprej po 4) - kam pa hodite? v celje? mi v otr.dispanzer v celju,k dr. Zupanec,vendar je včeraj bila dr. Gobov user posted image

Js imam tudi dr. Zupančevo in je rekla, da 7 kapljic.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.6.2009 10:35:28   
nmagk
Junona user posted image user posted image user posted image  tetka,še bo veselo v vaši hiši.Sama sem dvakrat tetka in dvakrat botrca,user posted image  zate.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
4.6.2009 10:35:57   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Krfjolca jaz imam zdaj nekje d kosarico in sem rabila nov modrc.. sem kupila tega http://www.zsport.fr/Zbra-Extreme_r9.html in

Kolk milijonov pa kje? user posted image

Košarico imam jaz  B user posted image  Nimam pojma, kaj mi majo za skakat joške, če jih pa nikjer nič ni. Misterij user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
4.6.2009 10:37:08   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

ojla

junona.. kako si se znebila mastitisa?

hvala za pomoč

Ojoj, boga, si ga pokasirala.user posted image
Js sem delala tako: prd podojem za kratek čas topel obkladek na zizo, po podoju hladnega. Čim več pristavljaj, če se ti zdi, da ni vsega pojedel, si izčrpaj. In najprej podoji iz bolne zize, nato iz zdrave.
Upam, da se čim prej rešiš te nadloge. A maš antibiotik?

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
4.6.2009 10:37:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: nmagk

Junona user posted image user posted image user posted image  tetka,še bo veselo v vaši hiši.Sama sem dvakrat tetka in dvakrat botrca,user posted image  zate.

Hvala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
4.6.2009 10:42:09   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Krfjolca jaz imam zdaj nekje d kosarico in sem rabila nov modrc.. sem kupila tega http://www.zsport.fr/Zbra-Extreme_r9.html in

Kolk milijonov pa kje? user posted image

Košarico imam jaz  B user posted image  Nimam pojma, kaj mi majo za skakat joške, če jih pa nikjer nič ni. Misterij user posted image

tu so predstvaljeni vsi.. in cene.. http://www.bike-shop.si/ glede cene bom rekla- se splaca! ampak moras probat - h&m modrce za dojenje imam e in d 85, muller 90c, tega zbra pa sem vzela c80.

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 4.6.2009 10:45:47 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
4.6.2009 11:24:11   
Cveta28
Hej hej...se javljam po nekaj dnevni odsotnosti...na hitro, ker mala Lori je v stanju prebujanja...
...torej že teden dni sem pošteno prehlajena in seveda se je od mene nalezla tudi Laura user posted image k sreči ne v tako močni obliki kot pri meni...nosek ni zamašen, ampak kašljati pa zna kar konkretno...polivanje se še kar nadaljuje vendar v manjši meri kot pretekli teden...morda tudi zaradi najinega bolehanja...mala je 'prešla' na nov režim kakanja...navadno se pokaka 1-2x na dan in to tako močno, da jo moram celo preobleči user posted image ...vse skupaj pa je podprto z napenjanjem, jokom, nespanjem in totalno zmešanim ritmom, ki smo ga imeli prej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj se je začela ponoči zbujat in potem enkrat takoj zaspi nazaj, drugič se mora dojiti, tretjič bi bila samo budna....jaz pa v user posted image ...zadnje dni sem totalno pod stresom in sem vesela samo k oLori pančka user posted image
Drugače pa smo sedaj nazaj v KR in tukaj imamo v povprečju 2-3 stopinje hladneje kot v LJ tako, da Lori zopet oblačim po 'šolsko' - 2 plasi zgoraj, žabice in nogavičke. Ko se gremo pa zvečer kopat pa obvezno prej segrejem sobico in spalnico.
Danes smo dobili OI...Lori izgleda tako smešna na slikici user posted image ...resen pogled, malce priprta ustka in polna lička...za morje bo čisto ok user posted image ...še 14 dni in šibamo...me prav zanima kako se bomo rihtali, ko bomo 2t totally alone.

ALARM!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
4.6.2009 11:43:40   
brigita23
zdravo punce

uffffff mam kr mal slabo vest ko me tolk časa ni blo tle goruser posted image . No u glavnem to ne pomeni, da sem pozabila na vas...ampak sem imela zdej res enostavno tolk laufarije, da nisem utegnila. Ko pa sem imela malček prostega časa pa sem mal zadremala, saj sem kronično nenaspana.
Evo papirje glede naslova zase in Nikca sem zrihtala, krst iamamo 21.6., včeraj bili v prvi posvetovalnici...je vse super.

Nikec tehta 4900g, torej je pridobil natančno 1 kg, meri pa 57cm, obseg glavice 39user posted image . Naslednji pregled 7.8.09 druga vse super danes pa začnemo z AD kapljicami. Aja no včeraj pa smo imeli tudi 1 mesec.

mastitis-ne vem če ga ne bom fasala....danes ponoči stiskala na roke 2 uri, boli ko user posted image , mal vročine gremo po črpalko in upam da bo pomagalo.

godrnjanje-punce men se bo zmešal, jst ponoč nič ne spim, naš Nik se celo noč napenja in godrnja...ima katera iste probleme. Pa to ni jamranje, to je ornk moteče, kot bi se kak starček napenjal na ves glasuser posted image user posted image , kaj naj storim?

miška-user posted image user posted image user posted image user posted image ...kak lepo da si me pogrešala. Sem šla pomočnike iskatuser posted image . No se bom zdej javljala pogosteje. Pa moram prečekirat če je že kira kakega pomočnika nalimala drugače stopim jst v akcijo.

hujšanje-punce kako ste kaj s kg???? Jst bi tak rada kaj začela delatuser posted image , predvsem teč ali pa bi šla na kolo pa je vrjetno še prehitr po CR....kako hitro ste ve začele?

slončkanje-ve vrjetno že vse veselo naskakujete svoje drage slončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi pa še kr čakamo, naš pregled je šele 16.6. uffffff se vleče, jst pa bi že kr mal rožice zalila. Ne vem kok je to glede na to da sem imela CR....izkušnje prosim, no če že slončkat ne smeva kaj pa cartanje no sej veste kaj mislimuser posted image user posted image user posted image .

pridne bodite

vas pridem še pogledat in prebrat

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
4.6.2009 11:56:34   
Nalini
ojla

mastitis ... tu mene danes boli desna dojka ... imam zadnje dni ful mleka in mali ga zgleda vsega ne potegne .... sem si prej šla iztiskat (jaz to delam ročno, ker mi gre hitreje in bolj teče kot s črpalko) in sem iz firbca ponudila malemu prek stekleničke .... pa je prvič potegnil flaško kot je treba - spil je 80 ml .... user posted image user posted image user posted image user posted image  ... potem še pa hop na joško in tudi tam je kar nekaj ven potegnil user posted image  ................................
zgleda, da mu ne ustreza okus čaja in vode in zato ne potegne to po flaški ..... super, da vsaj mleko, ker ga imam na pretek user posted image .....................

si pa pred iztisom dam topel obhladek in zmasiram .... med dojenjem tudi masiram boleči del ..... upam, da čimprej mine ta bolečina user posted image  in da ne bo kaj hujšega .... sem jo imela zadnjič na levi pa je v enem dnevu izginila user posted image ......

< Sporočilo je popravil Nalini -- 4.6.2009 11:57:11 >

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
4.6.2009 13:09:17   
veronikab
Živijo punce,

malček je končno malce zaspal, pa izkoristim priložnost, da se malce javim.

Prejšnji petek so se pri njemu začeli krčki in do danes se to le še stopnjuje. Sedaj sumim, da so mogoče krive AD3 kapljiceuser posted image user posted image user posted image

Sedaj sem na 5-ih kapljicah in sploh ne upam zvišati doze.

Poleg vsega mi je mali v ponedeljek začel kakati sluz in o večera se je blato spremenilo v zeleno obarvano sluz. Kakanje in prdanje seveda spremljajo hudi krči z jokom, ki ti para srce.user posted image user posted image user posted image

Sva z dragim seveda takoj šla k P, pa sedaj čakamo na izvide blata. Sama sem pa iz preventive takoj črtala z mojega jedilnika kravje mleko in vse mlečne izdelke, saj je to baje najpogostejša alergija in kar nekaj znakov kaže na njo.user posted image user posted image user posted image

Upam na najboljše!

LP,
veronikab

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
4.6.2009 13:39:03   
veronikab
Punce to pa sedaj morm napisati - ta mali mi cel dan že joka in ga nikakor nisem mogla pomirit, kaj šele uspavat. Pol sem a nekje na netu prebrala - je napisal en očka - da je njihovega sinčka uspaval zvok sesalca. Pa sem prejšnjič en večer poskusila - no sem bolj sesala, pa ga je moj nosil. In se je res umiril, še več, zaspal je.
In danes isto. Prejšnjič sem posnela zvok sesalca, sedaj sem mu ga predvajala preko računalnika in mi je na rokah zaspal.
Poskusite - probat ni greh.

Lp,

veronikab

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
4.6.2009 13:48:07   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Punce to pa sedaj morm napisati - ta mali mi cel dan že joka in ga nikakor nisem mogla pomirit, kaj šele uspavat. Pol sem a nekje na netu prebrala - je napisal en očka - da je njihovega sinčka uspaval zvok sesalca. Pa sem prejšnjič en večer poskusila - no sem bolj sesala, pa ga je moj nosil. In se je res umiril, še več, zaspal je.
In danes isto. Prejšnjič sem posnela zvok sesalca, sedaj sem mu ga predvajala preko računalnika in mi je na rokah zaspal.
Poskusite - probat ni greh.

Lp,

veronikab

user posted image je res ja,sem že tut poskusila,pa je uspelo - pol je bil pa jok,ko sem končala s sesanjem... user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
4.6.2009 14:38:49   
nmagk
Pri nas je enako,tudi našo Karolinco uspava sesalec in pa mikser.
Kaj bomo imele čisto a ne,sam da ne boste preveč zdrgnile parketauser posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
4.6.2009 15:18:18   
duda1
Pozdravljene!

Da se vam malce javim. Danes smo imeli drugo posvetovalnico, čez en teden bomo stari dva meseca in sicer je naš user posted image  velik 55 cm in tehta 4960 g. Naslednjo posvetovalnico imava 07.07., ko bo padel tudi prvi pikec.

Drugače pa imam jutri poporodni pregled. Me prav zanima kaj bo kaj rekel, ga bom vprašala, kaj meni o četrtem carskem rezuuser posted image

Mleko beba 1
Ali uporablja katera mleko beba 1? Sama sem do sedaj uporabljala beba pre in je bilo vse normalno (pri prvih dveh otrocih sem uporabljala Aptamil), sedaj pa sem prešaltala na beba 1 in mi je mleko ful čudno, ni lepo čisto, ampak zgleda kot ful razredčen gris. Tudi ko sem s prejšnjim mlekom odmerila merico, je le ta kot kakšna potička padla v flaško, tukaj pa se vse skupaj razleti. Ali mora bit tako ali je s tem mlekom kaj narobe user posted image ? Mali ga sicer normalno popije.

Vročina
Danes je naš Klemen ponoči ful nemirno spal, malo ga je zafrkaval nosek (mami je prehlajena), zjutraj pa smo namerili v ritki vročino 38,5. No kasneje ga je na posvetovalnici pregledal njegov P, ki pa ni zasledil nič, ušesa, grlo, vse je OK. Mene pa zanima, koliko se mora odbiti od vročine, ki jo izmerimo v ritki. To je moj tretji otrok, do sedaj sem imela P v MB in tam so rekli, da 0,5 stopinje, danes pa mi je ta novi P rekel, da se odbije cela stopinja, in da naj začnem zbijat vročino, ko bom v ritki namerila 39,5. Zanima me kaj je prav, oziroma kaj so rekli vam?

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
4.6.2009 15:40:51   
nmagk
Tudi meni je znano,da se odbije 0,5 in sama vedno tako štejem,je pa res,da prehitro ni dobro zbijati vročine.Spremljaj ga verjetno ni nič hujšega,le rahel prehlad,pa mu je mogoče malce narasla vročina.lp

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu duda1)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
4.6.2009 16:13:38   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23

mi smo danes imeli posvetovalnico .Aleks je zraserl za 6 cm ,pridobil 1.170g tko da imamo sedaj 4780g.Vse je ok ,dobili kapljice AD 3.Koliko so vam rekli da morate pridet do 6 ali do 7 kapljic potem k se mu jih deva Ddo 2 leta .Hvala

user posted image user posted image user posted image za posvetovalnico in napredovanje male ritke user posted image
meni pa je v posv.včeraj rekla,da samo 4 kapljice ad3,uvajamo pa naj jih postopoma,in sicer da v treh tednih pridemo do 4 kapljic (1.teden po 2, 2.teden po 3,in nato od 3.tedna naprej po 4) - kam pa hodite? v celje? mi v otr.dispanzer v celju,k dr. Zupanec,vendar je včeraj bila dr. Gobov user posted image

kak je to različnouser posted image ..mi smo bili včeraj prvič in sicer pri DR.Zuapanec pa nam je rekla glede AD3 kapljic, da 1.dan 1, 2.dan 2 in tako naprej da pridemo do 7???

Sam je našega Nikca danes že po 1 kapljici zvijalouser posted image . Jst bom vrjetno počakala z njimi do 3. meseca in mu jih pol začela dajat, ne vem no. Pravijo tako da so storile ostale punceuser posted image

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
4.6.2009 16:16:22   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: Pomarancica

Pozdravljene!

Ja ponoči sem fasala mastitis, ker je naš dojenček spal 8h. Sej to je pohvalno, sam zame pa nič koristnega. Zjutraj sem si gor dajala vroče obkladke in si masirala vročo in bolečo joško. Imela sem vročino in se počutila kot da bi imela gripo.. skratka čiste simptome mastitisa. Potem sva jedla. Najprej je jedel in boleče , nato pa še iz zdrave.

Zanima me, kaj poleg toplih obkladkov še pomaga in čim bolj pogosto dojenje na razboleli joški.

Sigurno nisem prva, ki imam to težavo in prosim za nasvet.

Hvala in lep dan, kjub oblakom

danes je bla pa res čudna noč...nas je kr nekaj dobilo mastitis oz. smo na dobri poti k temu da ga dobimo. Tudi mene full bolela leva ziza, sem si 2 ure stiskala vn ponoč pol pa še malega skos na to zizo pristavljalauser posted image . A vroče obkladkeuser posted image  Jst sem pa hladne dajala so mi tako naročili v Puser posted image user posted image

(odgovor članu Pomarancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
4.6.2009 16:17:14   
jernejav
Lep pozdrav tudi od mene.
Naju z Anžetom pa že dober tedn jezi njegova ritka. Nikakor ne more kakati, zraven pa močno prdka in se napenja, tako da me je strah da bo dobil pruh. Zdaj ni kakal že od torka zjutraj, pa še tedaj sem mu jaz potisnil palčko v ritko da se je pokakal. Ima pa tak sluzast kakec, res ne vem kaj naj naredim. So mi rekli da pri dojenih ni nič če se ne pokakajo do 8 dni, ampak moj srček se že po dveh dneh tako napenja in jokca ker ne more kakati. Sem mu prej iz surovega masla naredila svečko in mu jo potisnila v ritko, a do sedaj še ni nič...Kako pa vaši kakajo, še posebej tisti ki so dojeni...?
Nočem mu kar naprej tiščati kaj v ritko, ker to pa tudi ni v redu, saj s tem lahko narediš več škode kot koristiuser posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
4.6.2009 16:18:35   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

godrnjanje-punce men se bo zmešal, jst ponoč nič ne spim, naš Nik se celo noč napenja in godrnja...ima katera iste probleme. Pa to ni jamranje, to je ornk moteče, kot bi se kak starček napenjal na ves glasuser posted image user posted image , kaj naj storim? tudi naša maja toliko gordnja med spanjem, joka, stoka,...tako, da včasih ne vem, če spi ali je budna in pol ko prižgem luč in jo pogledam vidm, da spi...nič ne moreš proti temu naredit, čez čas tega več sploh ne slišiš...včeraj proti jutru je tako naglas začela jokat sem mislila, da je že tolk ura, da je lačna pa sem jo pogledala pa je spala in pol z lepega nehala pa niti premaknila se ni...ne vem kaj jim je...sicer pa tudi mi godrnjamo, govorimo, jamramo itd...sam se ne slišimo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image včasih boljše, da neuser posted image user posted image user posted image user posted image

hujšanje-punce kako ste kaj s kg???? Jst bi tak rada kaj začela delatuser posted image , predvsem teč ali pa bi šla na kolo pa je vrjetno še prehitr po CR....kako hitro ste ve začele? jaz sem ne morem znebit 3 kg...sicer pa kot mi je včeraj ena prijatejlica rekla 9 mesecev gor, 9 mesecev dol...tako, da počasi pa bo...če te ne boli več nič mislim, da ni panike, če greš kolesarit samo ne pretiravat...

slončkanje-ve vrjetno že vse veselo naskakujete svoje drage slončkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...mi pa še kr čakamo, naš pregled je šele 16.6. uffffff se vleče, jst pa bi že kr mal rožice zalila. Ne vem kok je to glede na to da sem imela CR....izkušnje prosim, no če že slončkat ne smeva kaj pa cartanje no sej veste kaj mislimuser posted image user posted image user posted image . vidva se sam lepo cartatjta...pa mislim, da če nimaš več izcedka pa če si ti pripravljena na slončkanje in z uporabo kondoma (čišča je baje polna bakterij) mislim, da ne bi smelo bit nobenega problema...midva tudi nisva glih čakala do pregleda...sam mene pa boli, ker sem bila prerezana..ful je čuden občutek...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2245
4.6.2009 16:27:55   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Lep pozdrav tudi od mene.
Naju z Anžetom pa že dober tedn jezi njegova ritka. Nikakor ne more kakati, zraven pa močno prdka in se napenja, tako da me je strah da bo dobil pruh. Zdaj ni kakal že od torka zjutraj, pa še tedaj sem mu jaz potisnil palčko v ritko da se je pokakal. Ima pa tak sluzast kakec, res ne vem kaj naj naredim. So mi rekli da pri dojenih ni nič če se ne pokakajo do 8 dni, ampak moj srček se že po dveh dneh tako napenja in jokca ker ne more kakati. Sem mu prej iz surovega masla naredila svečko in mu jo potisnila v ritko, a do sedaj še ni nič...Kako pa vaši kakajo, še posebej tisti ki so dojeni...?
Nočem mu kar naprej tiščati kaj v ritko, ker to pa tudi ni v redu, saj s tem lahko narediš več škode kot koristiuser posted image

men so enkrat rekli, da naj mama proba pojesti kaj takega ki odvaja-ne vem a vem prav-suhe slive, al pa kompot od sliv-probaj mogoče ti donat spiti pa da vidiš kaj bo

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
4.6.2009 16:29:48   
brigita23
junonca-jah vaša Zara je res prava lepotička, pa kak uživa ko se kopauser posted image , naš Nikec tudi..sva ga z mojim posnela, pa zdej ga skoraj vsak dan kopava k mu tak pašeuser posted image . Res je lepotička se mormo enkrat dobit pa jih skupaj pofotkatuser posted image

ninca23-o zajtrk...super za tele piškotke in kavicouser posted image user posted image

detelja-super da ste dobili zeleno luč za zalivanje rožic....zdej pa kr v akcijo, mi še mormo pa mal počakatuser posted image .

nalini-uh še ena sotrpinka, jst sem si mogla it pumpico kupituser posted image , upam da bo zdej boljš.

joškice-mene ne da motijo med tekom, ker še nisem poskusila...mene skos motijo ker mam kr velike, prej pa nisem bila ne vem kako obdarjenauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
4.6.2009 16:58:39   
Pomarancica
Ojla!

Dobila sem antibiotik. Sem si pod vročim tušom ful masirala in si moram še, ker me boli ko h...
Pa še visoko vročino imam. Skratka, upam, da kmalu mine.
Junona: A si ti tudi imela antibiotik? Zanima me, koliko časa je trajalo, da si se ga losala.

Lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 2248
4.6.2009 17:46:59   
sonček85
nalini:AD3_ja saj jih devaš postopoma samo jaz sem misla to končnoko prideš do teh .hvala v sem za odgovore
cveta pozdravi se čim prej in mala tudi user posted image user posted image
duda:pol stopinje se odbije če meriš v ritki
jernejav.naš  ni kakal sedaj 2 dni in sem mu naredila doma čajček od kamilic in janeža pa je po dobrih 4h veselo pokakal vso pleničko da je skoraj preko šlo user posted image user posted image user posted image če bi imela pa še koper doma bi pa še to dodala saj je to proti zaprtju(kamilica -poparek in potem dodaš janež in koper-komarček in pustiš počasi vreti 10-15minut.na koncu sem še dodala 1 žličko sladkorja
pomarančica .drži se in naj mine mastitis čim prej

evo pa še slikca od Nmagkuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
4.6.2009 17:48:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Js tudi nosek drugače čistim z vatirano palčko. Smrkelj pa z aspiratorjem. SO pa tak hecne mucke, take dolge, kajne?

kapljice: meni so rekli 7 kapljic

ja res je tko dolge in malo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Moško ime
SaMaa

Katero ime izbrati?

Val (29%)

Nik (45%)

Lovro (26%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!