*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* Naj vam povem, da me je včeraj zgrabilo in sem šla v BC po čebriček. Seveda smo ga takoj preizkusili, Zara je zelo uživala, tako da bomo banjico mi nehali uporabljat, evo nekaj utrinkov: Glej jo lepotičko, kako uživa ! Tako velika izgleda oziroma samostojna. Naša Ela se mi zdi, da se malo boji vode, ker je v nedeljo med kopanjem zagnala tak vik in krik, da sva se orng ustrašila in se je umirila šele, ko je imela oblečen bodi. Prav fajn izgleda ta čebriček. Koliko pa so cene? Res je uživala. Komaj čakam, da bo že sama držala glavico, potem bo šele uživala. Cena čebrička je 15 EUR. Boga Elca, mogoče je bilo to samo enkratno, lahko da se bo navadila vode in potem je ne bosta dobila ven ko bo večja. Prej smo bili kakšnih 6 ur od doma, tako da mislim, da je bila samo utrujena od vsega skupaj. Sva ugotovila, da je najbolje, da jo kopava le takrat, ko je zares dobre volje in prej ne joka, saj jo potem vse moti in se najbrž vsega prestraši. Ker je pa zelo občutljiva deklica, je to že pediatrinja opazila, saj takoj pokaže, kaj ji ne paše . Ubogi njen možek. Zara je imela včeraj cel dan take krče, da js še kaj takega nisem videla. Kakšne 3 ure v celem dnevu NI jokala, drugače pa skos. Boga, js pa ji nisem mogla pomagat. In potem sem jo mislila razvedrit s kopanjem, ker res uživa v vodi...ampak tokrat je bila razdražena in niti kopanje ni pomagalo. Tak da imaš prav, bolje ne kopat ko so slabe volje tile naši krofki in jagode. Kaj pa si počela, ko je tako skoz jokala??? Jaz sem že čisto fertik, če joka par minut in ne vem, kaj ji je. Takrat kar z njo jamram in jo lubčkam po ličku, pa sem ugotovila, da jo moja empatija potolaži. Toda če jo nekaj boli, pol pa gotovo tudi to ni dovolj. Joj, nič ti ne zavidam . Saj bo minilo! Če ti po pravici povem, je bilo včeraj tako hudo, da sama nisem zmogla več. Dragi je bil v službi, tako da sem na pomoč poklicala mamico in sestrco, hb živimo v isti hiši, le v vsak svojem nadstropju. Sta še potem onidve nosili Zariko po rokah in jo tolažili, tako da sem se js šla uredit in malo odklopit. Res upam, da kmalu minejo krči, ker je res hudo gledat otročka ko trpi, pomagat pa mu ne moreš, pa še sam si zraven potem čist živčen. Hudo je, res.