![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:27:00
|
|
|
|
Dali*
|
urška13 - ja super, da greste do umaga. Tam je res super za sprehode...pa še lepo bosta proslavila vajino prvo leto kot mož in žena...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:27:42
|
|
|
|
urška13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: urška13 hej hej včeraj prepozno zvečer prišla do računalnika in se mi niti približno ni dalo še kaj natipkat. se pa zato danes potrudim , čeprav sem že fajn utrujena. sva bila danes kar na dveh sprehodih, pa še en lušten obisk sva imela, prijateljico in njenega sineka. dan je kar zletel mimo, pa še vreme je bilo prav fajn. in naš mali je bil danes ekstremno priden upam na čim več takih dni. sicer pa nas še vedno muči polivanje, ampak itak ne morem nič pomagat, je pa zoprno, ker ga je treba veliko preoblačit. danes se mi je po 2 dneh končno pokakal. sem taaaak vesela. prej nikoli ni imel problemov. me je bilo strah, da bo prvič zaprt ravno na morju. sam da je ok. bethany a ve ste bile pa danes v mestu? jaz pa ta teden vsak dan razen danes jutri bova pa spet,če ne deževalo. šibava na občino po osebno in v zd po napotnico. potem pa na kakšno kavico. bo katera v centru bolj zgodaj dopoldne? Dali kapljice bom imela s seboj, če boš imela čas. spalne navade: naš mali zaspi med 8 in 9 ter se doji okrog 2h, nato spi do 5h, ko je konec spanja. ponavadi se še podojiva, potem na veliko pritiska in včasih še malo podrema. jaz bi pa še tako kakšno urco, dve dlje spala...saj sicer čez dan ne grem nikoli spat. jutri, če ne bo deževalo se lahko dobiva v mestu. Sem te že hotla poklicat. Kdaj približno mi sam povej, da se bova tko naštimala, vi2 sta bolj zgodnja, ne... ja, bolj zgodnja, ponavadi med 8 in 9h štartava. ampak saj lahko najprej opravim, kar moram, pa greva pol na kofe. te pokličem ali pošljem sms, ko grem proti mestu.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:31:31
|
|
|
|
Dali*
|
urška - ecco, ko bosta šla proti mestu mi piši ali pa me pokliči, da se bova mi2 začela odpravljati... Mi2 včasih do 9-ih spiva, heh... vi ste pa najbrž bolj zgodaj pokonci.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 21:51:01
|
|
|
|
urška13
|
Dali, nič ne skrbi, midva bova šla najprej na kavo, pa po vseh opravkih, tako da pred 10h, pol 11h ziher ne računaj name vidva kar spančkita. naš ma pa alarm ob 5h!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 22:12:18
|
|
|
|
katja_p
|
Urška: v nedeljo imamo tak majčken piknik, ker ima moja mala v petek 6m. Men je pa dans Tjaša mal zrušla svoj urnik: je dopoldansko rundo spala do 12, pol od 2-4 in ni zdržala dlje kot do 7. Bla že totalno sitna in sm jo mogla dat spat. Je ob 21. že bil alarm, neki stokala, sva jedli, zdaj pa spi naprej. Upam, da zjutri ne bo prehir pokonc, glede na to, da je dans šla velik prej spat, kot ima drugač uro. Grem spat, sm dan čist zmatrana od dela zuni paše hrbet me ful boli. Me bo moj mal zmasiral, če bo kaj pomagalo ... drgač bo pa treba na masažo, tk kot Bethany ... Pa priprave imam že take za vikend .. kr spisek pišem, kaj je treba vse kupit ... Madonca, met piknik sploh ni ajnfoh Babe, nočko!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 22:20:32
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Urška: v nedeljo imamo tak majčken piknik, ker ima moja mala v petek 6m. Men je pa dans Tjaša mal zrušla svoj urnik: je dopoldansko rundo spala do 12, pol od 2-4 in ni zdržala dlje kot do 7. Bla že totalno sitna in sm jo mogla dat spat. Je ob 21. že bil alarm, neki stokala, sva jedli, zdaj pa spi naprej. Upam, da zjutri ne bo prehir pokonc, glede na to, da je dans šla velik prej spat, kot ima drugač uro. Grem spat, sm dan čist zmatrana od dela zuni paše hrbet me ful boli. Me bo moj mal zmasiral, če bo kaj pomagalo ... drgač bo pa treba na masažo, tk kot Bethany ... Pa priprave imam že take za vikend .. kr spisek pišem, kaj je treba vse kupit ... Madonca, met piknik sploh ni ajnfoh Babe, nočko! Dej dej, ti sam mal meseka in zelenjave nabavi pa bo...nč ne kompliciraj. Pa kako pivo, vino...pa za kakšno pregreho kaj... sej nismo zahtevni obiski. Smo pa vsi navajeni hrane po Montiju...tko, da nič OH, heh... Aja, razen tvojega...ki je vse...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 22:29:24
|
|
|
|
Bethany
|
No, ste se le malo razčvekale... da sem imela pred spanjem še kej za prebrat. Sej pisat se mi pa ne ljubi... bom rajš jutri kaj spacala skup. aja, vreme za nedeljo: menda bo kr solidno, vsaj današnja napoved, bomo vidli, kulk se bo še spremenilo. lahko noč!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 3.6.2009 22:36:28
|
|
|
|
Dali*
|
nočko...grem tudi jaz počasi v kopalnico in nato v mižule. Me prav zanima kako bo spal to noč...Zdej že pridno spi od 20. ure.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 0:02:48
|
|
|
|
_kathy_
|
Ojla! Pišem na hitro, ker sem čisto adijo. Gala matra buši že par dni, ker ne more kakat in ima prav krče, zato se mi tudi ponoči zbuja. Ne da bi jedel, ampak samo da se pocartama. Drugače sem pa probala že s kamilicami pa ni nič boljše, telovadimo, nadražili smo črevo ... pa nič . Krči pa fuuuul! Včeri smo imeli prvo cepljenje in je bil pravi cuker, brez joka . Drugače pa dr. ni mogla verjet, da že imamo zunaj dva korenjaka. Zobka seveda! No, jst pa pišem seminarsko, pa ju3 me še ena čaka ter učenje na poooolno ... mam u petek izpit. Upam, na čimdaljšo noč, da se malo spočijem, ker sem totalno zmozgana. Nočko!
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 0:16:17
|
|
|
|
pikicai
|
no evo mene tudi strašim tule vsako noč isto.....črpanje potem pa spat.... uf kdo bi si mislu da bom s tem črpanjem zdržala celih 9 mesecev....._kathy_ joj tile krči znajo res nagajat......mi smo tud delal vse mogoče pa je mali še v spanju joku pol pr 2,5 mescih je pa vse minilo....a po cepljenju ni blo pa nobene reakcije? naš je za vsako cepjenje taka jokica da joj uf pa še učiš se.......vsaka čast
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 7:08:47
|
|
|
|
urška13
|
dobro jutro evo mene,, mi smo ful fajn spali. mali od 21h do skoraj 5h sem se kar fajn naspala od 22h. potem sva pa papala in še mal dremala med njegovimi pritiskanji. in ga grem previt prejle, pričakujoč polno pleničko. pa nič, samo lulanje. no, sam da bo čez dan kaj, pa bo. sedaj smo se pa že ful cartali in čvekali. mali kar naprej nekaj razlaga in se smeji, če se z njim pogovarjaš. ful je fajni katja čestitke Tjaši za pol leta no, potem pa dvojno držim pesti za lepo vreme in za vas in za nas lepo se imejte! kathy če ne bo še nekaj dni kakl, lahko probata svečke ali laktozo. ampak ne vem, ali dobip kar tako v lekarni, ali ti predpiše zdravnik. bodo ostale punce povedale. nam je kar prijateljica posodila, če bi slučajno imeli probleme na morju. ampak zdaj upam, da ne bomo, saj je včeraj kakal. no, upam, da se tudi vam hitro porihta kako je pa z alergijo? upam, da bolje. za cepljenje in zobke. pa mamici za pridno učenje tako, mi se pa sedaj počasi najemo, oblečemo, umijemo in gremo v mesto.popoldne pa pakiranje. joj, ne smem pozabit kun kupit. upam, da bom imela zvečer čas, da vas še malo preberem in kaj natipkam.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 8:10:35
|
|
|
|
katja_p
|
Jutro! Midve sva že pokonc, ble dans tud ponoč velik pokonc ne vem, kaj jo je zmatratlo - razn tega, da zvečer ni htela kašice jest in sma ponoč zizale, kot da nisma jedli že vsaj 2 dni Urška: hvala za kavico, jo rabim kathy: za zobka! Korenjak mali je kr faca! za Gala ... sej bo minilo, upam, da čimprej. Ja, tud martkina Gaja ima že zobek zuni naši še nč ne kaže ... sej bolš grem zdle neki pojest, dat Tjaši mal za jest, pogledat backa Jona pa ajat.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 8:45:27
|
|
|
|
Bethany
|
Dobro jutro še od naju... Danes sma malo potegnile, me je prav presenetila. Budna je bila že ob petih, pa sem mislila, da bo nazaj za kako urco zaspala, ampak ne... Je kr neki jamrala in stokala, pol je pa začela še vriskat. Je atija pregnala iz postelje in je kr v službo šibnal, že pred sedmo, sicer slabe volje, ker ni mogel spat, ampak bo vsaj prej popoldan doma Pa sej bi js tud še spala vsaj do kakih šestih pol sedmih, sam potem pa razmišljam, kako hitro mineva ta čas, ko je taka mala, da mi ni več škoda spanca (tiste dodatne urce). Bomo že nadoknadili... No, pol jo je pa okol sedmih nazaj zvilo, kr na zizi, kar že dolgo ne in sma skupaj zaspale za dobro uro. Men se je pa vmes kruh speku in aparat piskal ko zmešan, ko ga nisem izklopila... upam, da dobim kruh ven hehe
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 10:10:06
|
|
|
|
katja_p
|
Naša pa že 2 dni neki štrajka z zizanjem čez dan, ponoč pa na veliko jé Včeri sma tud čist zmešale si urnik ... popoldne je spala od 2-4 in sm jo hotla pol met budno do 8, pa da bi šle direkt spat ob 8, ampka ni zdržala. Jo je zmanjkalo ob 19.00. Pol so se pa začele nočne budnice (btw. ni htela mi zvečer jest kašice, zizala pa tud bolj za žejo): 21.00, 23.00. 3.00, 6.00 in vstajanje ob 7.30. Ob 9.30 je pa zdle zaspala. Očitno naš otrok ni tak, ki bi men in seb pustil ponoč spat. Vem, da ima ful plitek spanec (to ma ziher po men ) in jo vsaka stvar ponoč zbudi. Ma, enkrat bo že spala mal več ... upam... Pa probam sam dudo ji dat, ampka ne pomaga. Se pa začne igrat s znjo, gleda na okol, pa stoka, pol pa jok. In sveda sledi ziza in ful papca, pol pa lepo zaspi. Pojma nimam, kaj ji je ... Včeri sm ji htela v zari kupit bele legice, pa jih niso meli in tud v nobeni drugi trgovini jih niso meli ... Nimam pa dans nobene energije, da bi šla kaj pospravljat ... bi se najrajš kr ulegla. Ven me pa tud ne vleče, ko je tako čudno vreme. Bethany: a pol ne morm prit na kapučino iz kafetjere? Šment ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 10:23:13
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Naša pa že 2 dni neki štrajka z zizanjem čez dan, ponoč pa na veliko jé Včeri sma tud čist zmešale si urnik ... popoldne je spala od 2-4 in sm jo hotla pol met budno do 8, pa da bi šle direkt spat ob 8, ampka ni zdržala. Jo je zmanjkalo ob 19.00. Pol so se pa začele nočne budnice (btw. ni htela mi zvečer jest kašice, zizala pa tud bolj za žejo): 21.00, 23.00. 3.00, 6.00 in vstajanje ob 7.30. Ob 9.30 je pa zdle zaspala. Očitno naš otrok ni tak, ki bi men in seb pustil ponoč spat. Vem, da ima ful plitek spanec (to ma ziher po men ) in jo vsaka stvar ponoč zbudi. Ma, enkrat bo že spala mal več ... upam... Pa probam sam dudo ji dat, ampka ne pomaga. Se pa začne igrat s znjo, gleda na okol, pa stoka, pol pa jok. In sveda sledi ziza in ful papca, pol pa lepo zaspi. Pojma nimam, kaj ji je ... Včeri sm ji htela v zari kupit bele legice, pa jih niso meli in tud v nobeni drugi trgovini jih niso meli ... Nimam pa dans nobene energije, da bi šla kaj pospravljat ... bi se najrajš kr ulegla. Ven me pa tud ne vleče, ko je tako čudno vreme. Bethany: a pol ne morm prit na kapučino iz kafetjere? Šment ... Ti ti, Tjaša!! Malora, kaj je zdaj to? z nočnim spanjem oz. nespanjem...??? C C c!! Mogoče ima tremo pred velikim slavjem konec tedna ... hm, ja... kapučina iz kafetjere res ne bo, lahk pa dobiš kapučin iz vrečke, ta ziher rata pa ne umaže štedilnika Katja, pejdi spat, če ti tamala spi... delo bo počakalo!!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 10:25:43
|
|
|
|
Bethany
|
Js pa jem ene ful dobre piškote iz polnovredne moke z otrobi in obliti s temno čokolado. njam njam!! Imajo v mercatorju, od medexa.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 10:38:50
|
|
|
|
katja_p
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Js pa jem ene ful dobre piškote iz polnovredne moke z otrobi in obliti s temno čokolado. njam njam!! Imajo v mercatorju, od medexa. Js pa lučko Prišpari kak piškot, pridem na kapučin iz vrečke ... Ej, sam resno mislim ... A gresta vi2 dans na kak sprehod? radar ne kaže dežja tu okol ... bi mogoč mi2 krenle proti vama, gremo mal na Medlog? Kratka turca ... Pa ti prnesem še pravljice.. Kdaj gre E spat? Oz. kdaj bosta jedli? Naša bo najbrž če slabo uro pokonc.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 10:57:05
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Js pa jem ene ful dobre piškote iz polnovredne moke z otrobi in obliti s temno čokolado. njam njam!! Imajo v mercatorju, od medexa. Js pa lučko Prišpari kak piškot, pridem na kapučin iz vrečke ... Ej, sam resno mislim ... A gresta vi2 dans na kak sprehod? radar ne kaže dežja tu okol ... bi mogoč mi2 krenle proti vama, gremo mal na Medlog? Kratka turca ... Pa ti prnesem še pravljice.. Kdaj gre E spat? Oz. kdaj bosta jedli? Naša bo najbrž če slabo uro pokonc. Ups! ni več piškotov... imam sam še take brez čokolade. Lahk prideta. Elina je zaspala ob pol enajstih, danes malo kasneje zarad jutranjega dremanja. Pomoje bo okol pol 12ih budna in takrat pojema hruškino kašico... Tak da pridita okoli 12ih, če vama je ok. Pa gremo pol konjičke mal pogledat v Medlog. Ja, prinesi pravljice, da jih menjama. Pa vzemi dežno prevleko za vsak slučaj zram da morebitni dež odženemo.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 11:07:24
|
|
|
|
katja_p
|
Bethany: zmenjeno! Naša še spi, hruške so kuhane, sam jabček še naribam pol in bo lahk kr jedla. Ta pa pokličem, ko štartama. Z mojim sma v pon v Maya Mayi kupla beach-šotor, 25€. Zgleda nobl - po sliki. Morma ga dans sestavit pa da vidim, če je OK. Je pa rekla prodajalka, da ga lahk postaviš tud na kamenčke, ni treba da je sam na mivki al pa trdi podlagi. Ima pa spredi še tapezasto pogrinjalo, da lahk gor sediš. Aha, smo budni, šibam!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 14:06:23
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p Z mojim sma v pon v Maya Mayi kupla beach-šotor, 25€. Zgleda nobl - po sliki. Morma ga dans sestavit pa da vidim, če je OK. Je pa rekla prodajalka, da ga lahk postaviš tud na kamenčke, ni treba da je sam na mivki al pa trdi podlagi. Ima pa spredi še tapezasto pogrinjalo, da lahk gor sediš. ...aha...pol mate enakega kot mi, sam da naš je bil znižan na 12 e, gor je pa cena 25 e...nisi pohitela, pa si ga preplačala, hehehe... jst sm ga že postavila in je super. Ja, sprejdaj ima še za sedet lahko se pa tudi noter zapreš in skriješ. heh...ali pa če tamali spi ga na pol noter zapreš...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 14:09:19
|
|
|
|
Dali*
|
Zdejle sem prišla iz mesta... Sem bila na kavici z urško13 v MCC-ju...najboljša bela kava v mestu...potem sem pa srečala še kathy in smo še eno spili v Metropolu...kave za danes dost... Zdej se pa pripravljam za zobarja...joj...mami mi pride pa E čuvat, oz. se bosta šla malce sprehajat...lep sonček se je pokazal...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 16:09:38
|
|
|
|
katja_p
|
Midve sma tudi že doma. Smo z Bethany šle v Medlog gledat konjčke Prav luštn sprehodek, tam pa lepo bela kavica na udobnih sedežih Se pa vreme nekaj fiži zunaj ... zna še kaka plohica dans bit prot večeru - čeprav je bil dež napovedan za cel dan, tu pa tak lep sonček! Ja, Dali, ti si se pa res napila kavice za dans Tjašo sm dala zdle spat (sicer še ne spi), se je zbudila kr kmal potem, ko sva štartali od Eline. Dans bomo pa po vsej verjetnosti šli še v nabavo za vikend, ker imam js ju3 pevske in pol gre cel večer. Šotor: no, fajn, da je kul Madonca, a sm mogla tk dolg čakat pa se obotavljat ... se kr pozna, ker nism prejšn tedn bla nč v mestu. Mah, kaj češ ...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 16:10:27
|
|
|
|
katja_p
|
MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 17:31:05
|
|
|
|
Lolita23
|
Živjo!! Vidim, da vsi upamo, da bo lep vikend jaz imam 20 ljudi ali več ma pikniku, bo že Danes vsa s Tjašo bile pri njenem bodočem možu , pa jo je tak ljubčkal da je moj rekel, zdej se pa z mano zmeni kaj in kako Drugače pa Tjaša spi že 1 mesec v kinderpedu brez večjih problemov
|
|
RE: Celjske in okoliške mamice 4.6.2009 18:34:16
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: katja_p MCC: kaj to? Kje to? Nism Celjanka, rabim obrazložitev ... lahk tud v praksi mladinski center celje... ane? nisem vedla, da imajo kak kafič tam...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.