|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 4.6.2009 9:21:26
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. Joj pikica, mi je šel zdajle kar mrzel pot po telesu. Uboga Lana. KAko se v trenutku zgodi nesreča. POvej, kako je z njo? Močno držim pesti, da je samo udarec. Vem pa, kako se počutiš. Objemček tudi zate ter pikepoke za tvojo princesko. Menčy, super da je bilo vse ok v RA. Ti nisem bila ravno v pomoč pri opisovanju ZDja na Metelkovi . Res mi je šla čisto iz glave barva stavbe. Pol sem ugotovila, da v bistvu niti ni tko stara stavba in da je na tablah ZD označen kot ZD Center . No, vidim, da sta našla stavbo in da ste fajn opravili. Tobija je pa res prav super fant in že zdaj ve, da mu ni treba nikamor hitet . Zgleda, da kavica res drug teden . Joj, jo prestavljam že en mesec . FAjn opravite na fizioterapiji. Mi smo jo imeli včeraj in imamo datum šele naslednji mesec. dulči zdajle verjeno leti . Jaz si enkrat tudi želim iti kam tkole daleč, samo kaj, ko sem tak zajec . Še za na hrvaško obalo par dni prej kompliciram in ne jem ter ne spim . KAr neki strah imam v sebi in tisoč "kaj pa če" ZAto občudujem vse, ki si upate takole potovat po svetu. smrka kako se je zdaj plan porušil? Kdaj potem pridete? nogica povej jutri ...kdaj in kje... Slišim, da tvoja tašča in moja mami zadnje dni skupaj "poslujeta" . Mi je mami prejle govorila, da ji je prišla na njivo pomagat. Iiiiiiii klepetka nas je prišla pozdravit in celo nekaj napisat . NAj se to čimvečkrat zgodi seny ti imaš danes RA, a ne? DAj, da boš poročala! klavdi kdaj jo imaš pa ti? PA naslednji torek? Vem, da jo imate vse nekje na kupu. No, fajn opravite. Še posebej me zanima poročilo seny Muklla 5 let si že v Ribnici? JA kje si se pa skrivala prej? JAz te še nikoli nisem prej videla , pa tko blizu sva doma Drugače se pa strinjam z vsemi....lepo vas je poznati, lepo je z vami klepetati, se smejati, menjati izkušnje, poslušat nasvete, si pomagat.... Zihr nas bere še kakšna ribnčanka, pa se ne upa oglasit, ker itak grizemo . Aja...glede vrtca... Sem bila danes pri Erni. Torej ... L&Z nista (ŠE) sprejeta v vrtec . Mi je šlo od ponedeljka do danes toliko živcev...želodec se mi je obračal in od vsega sem celo bruhala. NAjprej so mi po telefonu rekli, da vloge nisem oddala pravočasno, zato nisem dobila odločbe . Seveda sem vse pravočasno oddala, je pa res, da nimam nobenega potrdila o tem, saj mi nihče nič ni dal. Potem sem rekla, da bi rada govorila z Erno.... V glavnem...vloga je tam, kjer bi morala biti. Je pa sploh niso obravnavali, ker sem napisala datum vpisa 1.10. in ne 1.9. , kar pomeni, da sem avtomatsko izpadla in so sprejeti samo tisti, ki so vpisani s 1.9. Nič ni pomagala razlaga, da sem to naredila samo zato, ker ne želi poturit otroka nekomu, če sem jaz še doma. Kot MAMA tega ne bi nikoli naredila in samo zato sem ju vpisala z oktobrom. Res je, da se nisem o tem pogovarjala z Erno, ampak z nekaterimi "iz tega foha" in so rekli, da ni problem za en mesec... V glavnem... Danes sem bila tam, da smo naredile, kar se je naredit dalo. Sedaj pa čakam do 15 junija, ko naj bi izvedela, ali sta L&Z sprejeta ali ne. VAm pa povem,d a sem tako žalostna, tako jezna sama nase, ker sem spet poslušala druge in ne sebe . MOčno upam, da se bo kateri od vpisanih sprejetih otrok izpisal, da dobim vrtec. Ker drugače res ne vem, kaj bom naredila . No, toliko na kratko o tem. Pogovor je nanesel tudi na to, kako imamo luknjičasto zakonodajo. So primeri, ko je otrok sprejet v vrtec, pa ga sploh ne pripeljejo, ampak je vpisan "za vsak slučaj", mesto je pa odvzeto nekomu, ki varstvo res rabi . Ah, ne bi več o tem, dokler ne dobim črno na belem, kako je s stvarjo. DAnes sem se pa razpisala NA telovadbo me verjetno ne bo, ker sta L&Z pred 10 minutami šele zaspala. Pridem pa na kavico... A bo katera sploh tam?
|
|
|