|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
4.6.2009 9:39:01   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

pikica, super da je z Lano vse okuser posted image .
MA itak, saj sem rekla, da so Lane prave profesionalke za po štengah se valituser posted image

MA SI PA FACA user posted image user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
4.6.2009 9:46:15   
klavdi*
HVALA BOGU,DA JE Z LANO VSE V REDU.POŠILJAM PA JI user posted image user posted image user posted image
SAYURI jaz bom prišla na kavico.Sam mogoče bom mal zamudila.
Glede vrtca pa bom do 15.junija še počakala če bo šla v vrtec.Sam kaj pa če naša ne gre pa da vsi ostali grejo a bojo pol enega od tvojih avtomatsko sprejeli.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
4.6.2009 9:50:24   
sayuri
Menčy, ob 10h je predstava v Idealu. Grejo pa vrtčevski otroci tud. No, vsaj naše Račke.

klavdi, ja....do 15 junija moram počakat. Če se en izpiše, sprejemejo enega mojega. Če se izpišeta dva, potem sprejemejo oba. Ah ja....user posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
4.6.2009 9:53:21   
Menčy
klepetkaa - super, da se nam spet večx oglasiš  user posted image ...
NOGICA - torej KDAJ in KJE jutri??za copatke, mislim...
SAYURI- ja, prava štala s tem vrtcem, tako je bilo lani pri meni in veš, kako smo potem uredili, da smo na listu popravili datum iz 1.10 na 1.9. in za september sem potem plačala rezervacijo user posted image , da me je mesto čakalo, tako so mi predlagali, sam da jim dinarčki v žep letijo user posted image , so mi rekli, da je čist zasedena skupina, pol so bila pa še 3 mesta prosta user posted image ...drgač sem pa tud jaz čakala in čakala pa nič že vsi so dobili, sam jaz neuser posted image
saj ne vem , kaj naj ti rečem..., škoda, ker nisva prej nič o tem govorili user posted image

ja, saj res, a katera sploh pride na kofetek: če mi slučajno uspe priti, ker me moja kolegica še nič ni poklicala...

tobija je pred 15 minutami šele zaspal , kar pomeni da se čahko čez 5 minut že zbudi user posted image , joj, jaz pa še nič nardila user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
4.6.2009 10:07:17   
sayuri
Menčy isto sem naredila jaz danes...na vlogi popravila datum. Saj denarno se meni nič ne pozna, ker že za Filipa plačujem. user posted image In sploh ni važno, kdaj ju pripeljem...lahko tudi januarja....tko je Erna rekla.... Saj...tukaj je luknja v tej zakonodaji user posted image

JAz bom prišla na kafe, če bo katera tam....moram SAndri dat dinarčke. user posted image  

< Sporočilo je popravil sayuri -- 4.6.2009 10:08:46 >

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
4.6.2009 10:09:43   
sayuri
Aja, sem vas hotla vprašat...boste vzele čez poletje kaj ven otroke iz vrtca? JAZ bom Filipa za en mesec vzela - kot ponavadi. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
4.6.2009 10:51:02   
Muklla
Danes naju ne bo, ker malička še kar smrka in me je strah, da jo še bolj prehladim.
Za jutri pa tudi ne vem, ker imam v CE zobarja. Pa sej se mi sploh ne da jit. Ne vem še, ker se zna zgodit, da ne bom imela avta (servis) in bom itak mogla prestavit. Pol tudi jutri ne bom mogla po copatke, pa tako jih komaj čakamo.

Fino za Lano user posted image .

Sayuri pa to ni res kar se grejo v vrtcu. Zdej mi je žal, da nisem vloge pravočasno oddala, ker bi ti podarilo eno mesto. Jst Š itak nisem mislila dat v vrtec, mesto bi pa verjetno dobila, ker bi dala s 1.9. Držim pesti, da rata!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
4.6.2009 10:58:03   
sayuri
L&Z še spita. Tko da nas ne bo v Gol. user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
4.6.2009 14:48:47   
Anonimen

Jutri v Golu zjutraj med 8. in 9. uro user posted image user posted image user posted image

Nekaj copatkov ni, ker jih ni bilo na zalogi. Bom točno jutri povedala, mam cel seznam.

Zdej pa nazaj na šiht. Pa pa.

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3734
4.6.2009 18:06:47   
Muklla
o super. pridem po copatke, pol pa via celje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
4.6.2009 21:47:32   
seny
No tkole , končno prišla do računalnikauser posted image user posted image

pikica , kako ste opravili danes ?Škoda , da se nisva prej zmenile bi se lahko po poti na kakšen kofi ustavliuser posted image Pol sem imela pa tako slab signal , da sem te komaj slišalauser posted image in sem prov pozabila , da bi vas na user posted image povabilauser posted image user posted image .
menčy , user posted image user posted image user posted image za Tobija .Kako je njegova buška?Mi je Alen včeraj reku , da ni bilo zanalaščuser posted image ga je potem ,kar malo žrlo.No ja , saj malo ga lahko , da bo videl , da se lahko tudi kaj pripeti , če si nepazljiv.A ti si jih pa potem pa slišala zarad Alena user posted image boga , itak pa za vsako stvar mamice pokasiramo , ane ?user posted image
sayuri, ja šit nouser posted image .....In kaj boš naredila v primeru , da ne bo frej mesta?Ja , jaz držim pesti , da bosta dva odpovedala .Klavdi je že ena user posted image
klepetka , kako te je lapo brat user posted image user posted image user posted image daj se nam še kaj oglasi , pppppppppplllllllliiiiiiissssssssssssuser posted image Če bomo šli slučajno pred zaključkom šole na morje , bi vašo Maruša nekaj prosila , ti bom na ZS poslala.
nogica , jutri me ne bo , mi je malo prezgodajuser posted image Bom pa okol enajstih v Ribnici , pa se lahko pri tebi v službi oglasim , ali pa ,če se oglasim pri tebi , ali pa ti pri meniuser posted image Naša hiška je že skoraj pri koncu user posted image user posted image user posted image pridi pogledatuser posted image
muklla , a ti se pa kar v Celje voziš k zobozdravniku, ja si pa carica user posted image user posted image user posted image Pa gre Špela tudi s teboj?
smrka , vidiš kok se mamo radeuser posted image al imamo tud tebeuser posted image Je pa res fajn, ko se takole dobimo , nečvekamo , predebatiramo , nasmejemo ...res ste vse take fajn punce user posted image user posted image user posted image user posted image
dulci, ziher že uživauser posted image user posted image user posted image
klavdi , je alergija minila zdaj ,ko ni sonca?

No mi smo bili danes v RA , tudi naša Tija je super punca user posted image user posted image je pa sigurno trikrat ponovila :" joj , kok je živahna , a je vedno tako?"user posted image user posted image user posted image D. se je sam smejal , mi je potem reku , da to ni nič , kar je bilo pri njej , da bi jo ona v elementu vidlauser posted image , kaj bi šele potem reklauser posted image user posted image user posted image Ima pa Tija asimetrijo stopal .Na desnem bolj opazno kot na levem , samo to se bo baje z fizioterapijo vse popravilo , če se pa ne bo do oktobra , ko imava kontrolo ,nas bo pa poslala k ortopedu. Naj bo manj na nogahuser posted image le kako user posted image ker če ona vidi oporo je tik tak na nogah.Za podaljšanje sploh nisem vprašala , sploh ne vem zakaj neuser posted image Pa itak mi ne pripada , ma ko vidiš druge otroke kok so boščki , se prav zamisliš...sama seb sem si rekla , ma daj baba kaj sploh hočeš , imaš vsaj zdravega otrokauser posted image Sem pa srečala mamico , ki je rodila v 25-tem tednu ,500 g težkega fantka , zdaj je pa star osem mesecev.Te ženske so res občudovanja vredne user posted image user posted image user posted image Otročki pa pravi borci user posted image user posted image user posted image Taka prijazna gospa je bila user posted image Joj , kok ji želim, da bo vse v reduuser posted image

A mislte , da če bi oddala vlogo za podaljšanje , da bi mi odobrili brez izvida user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker izvid pride šele drug teden in to je potem že manj kot en mesec pred iztekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahahahaha

< Sporočilo je popravil seny -- 4.6.2009 21:48:51 >

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
4.6.2009 21:49:36   
seny
Še to , a bo katera jutro okol enajste po Ribnici hodila , bi kakšno kavico častilauser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
4.6.2009 21:56:45   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jutri v Golu zjutraj med 8. in 9. uro user posted image user posted image user posted image

a to velja samo za "muce copatarice" al tud za nas brez naročenih copatkov?! user posted image Če kaj šteje  in pripomore h kofetu, imamo enake copate že domauser posted image

ne, resno, sprašujem zato, ker imam glih ob tem času nujno vožnjo tam mimo gola; taxi službauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
4.6.2009 22:00:15   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Še to , a bo katera jutro okol enajste po Ribnici hodila , bi kakšno kavico častilauser posted image

jazuser posted image . Pa še celo sama biom, brez Lane, ekr jo bom peljala k mami spat.imam potem obveznostiuser posted image

Ja, kar pošlji mi na zs. Jao, zdaj sem se spomnila... navodilauser posted image . Grem iskat in ti pošljem

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
4.6.2009 22:02:37   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Aja, sem vas hotla vprašat...boste vzele čez poletje kaj ven otroke iz vrtca? JAZ bom Filipa za en mesec vzela - kot ponavadi. user posted image

ja, jaz jo bom imela verjetno oba meseca doma in plačala rezervacijo...dost mam te jutranje borbe user posted image , pa še mala bo vesela...in zato morda kaj bolj hitra in ne bo v nedogled odlašala s stvarmi...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
4.6.2009 22:04:56   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Menčy isto sem naredila jaz danes...na vlogi popravila datum. Saj denarno se meni nič ne pozna, ker že za Filipa plačujem. user posted image In sploh ni važno, kdaj ju pripeljem...lahko tudi januarja....tko je Erna rekla.... Saj...tukaj je luknja v tej zakonodaji user posted image
NO, VIDIŠ PA BO ŠLO...
JAz bom prišla na kafe, če bo katera tam....moram SAndri dat dinarčke. user posted image  

ČE BI PISALA ZJUTRAJ BI NAPISLA, DA JAZ TUDI PRIDEM NA K., POTEM PA...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
4.6.2009 22:27:51   
Menčy
user posted image no, takole, danes sem mislila celo na telovadbo, ker je bila zadnjič pa sem mela eno vajo še gratis , brez malega pa se je najavila pevska kolegica in sva imeli namen delati za zbornik, user posted image user posted image user posted image , pa nam ni uspelo,   premamilo nas je  njeno potovanje po Ameriki in njene fotke ( 970 fotk je naštepala v 14 dneh) noro, kaj je vse videla in kako za "džabe" je bla tam , saj je hotel še cenejš kot pr nas user posted image , po teh slikah je pa še mene ta Amerika "prjela"...  

DULČICA, SAM UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!ž

PO 12.00 URI SEM LETELA V VRTEC PO Z. da bi jo peljala k M., ker so se ji pojavili eni izpuščaji po notranji strani stegen.
Pridem v ZD ob 12.20 , grem na okence in rečem za dr. M.
pa mi odgovori: JA, DR. M. PA VEČ NE DELA
jaz pa: KAKO DA NE? user posted image
ona pa: danes je do 13.00
jaz rečem: no, saj
ona pogleda na uro in reče : ne, ne do 12.30 ure
ja, pol je ni več tle?
ona pa : saj dela do 12.00 user posted image
zLAGALA SE MI JE 3X, AL PA NI VEDELA SPLOH KAJ GOVORIuser posted image , no v resnici je delala do 12.30 ure in ko sem šla k sestri, je rekla da je že šla , crazy...

no, pa sem se vrnila popoldne k dr. Curlovi(ful  dobra!!!)sam kaj ko bi mogla začet že ob 14.00, pa je bila ura že krepko čez tretjo, ko je šele začela...  :(((
torej sva čakali 2 uri user posted image , ko sva že bili v ordinaciji, se je med tem časom onesvestil še en "dec"pr sestri, ki mu je previjala prst user posted image , sva čakali še 10 minut, pol pa še v čakalnici za recept pol ure , norooooo user posted image ma sem bla spet jezna, še bolj pa znervirana  user posted image
IN KAJ JI JE , ne vemo user posted image  : kaka reakcija na mila, mehčalce, al kaj povezano s prehladom (je namreč prehlajena!!, sicer smo vsi, saj ni nič čudnega , če je pa takšno vremeuser posted image  )

in , ko prideva domov , se je nekam tako čudno obnašala, ji zmerim vročino in jo je mela nekaj čez 37

TOREJ, KAKO BO Z JUTRIŠNJO  user posted image ŠE VEDNO NE VEM, ČE PRIDEM PRIDEM, ČE PA NE PA JIH PREVZAMEM DRUGIČ, OK?!

DULČICA, SAM UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
4.6.2009 22:33:54   
Menčy

MA ZDAJ PA ŠE TI VABIŠ, saj res ne vem ,kako se bom odrekla tolikom kofetkom...

cool, da ste tak dober odpravili na RA user posted image , boš hodila kaj na fizioterapijo , JA BOŠ, KDAJ PA? da vidim če bova kaj kofetkali user posted image   user posted image , mi imamo v torek ob 11.30 uri...
za Alena pa kot sem že rekla, je SUPER FANT in to bi se lahko zgodilo in meni in tebi
en OBJEMČEK user posted image  za ALENA...

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
4.6.2009 22:40:06   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

MA ZDAJ PA ŠE TI VABIŠ, saj res ne vem ,kako se bom odrekla tolikom kofetkom...ja , pridi , častimuser posted image

cool, da ste tak dober odpravili na RA user posted image , boš hodila kaj na fizioterapijo , JA BOŠ, KDAJ PA? da vidim če bova kaj kofetkali user posted image   user posted image , mi imamo v torek ob 11.30 uri...Jutri bom poklicala user posted image A imaš ti mogoče telefonsko?Bi te prosila , lahko tudi na ZS.Ja , kok bi bilo fajn , da bi skupaj hodile user posted image pol nam pa kofetek ne uide , aneda ?Kolikokrat pa imate fizioterapijo?A imate še kakšno kontrolo?
za Alena pa kot sem že rekla, je SUPER FANT in to bi se lahko zgodilo in meni in tebi hvalauser posted image
en OBJEMČEK user posted image  za ALENA...

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
4.6.2009 22:57:06   
smrka
Mency to kr pravis da ma hcera neke izpuscaje po nogicah, to je lahko zaradi vrocine, oz. ce ma suho kozo kaj, pa se rado naredi. Mi smo imeli podoben primer, pa je blo enkrat zarad vrocine neka reakcija..

Piknik jest bi pa predlagala Jurmana v LJubljani, hrana je odlicna zunaj pa imajo igrala za otroke. Jest sem bla ze velikokrat, ko smo se dobival s prijatelji in nam je blo res vsec. Je mogoce bolje da gremo kam kjer nas bodo postregli, ker drgac, ce kera povabi potem je zasedena z peko in vsem in se potem nemore sto posto posvetit ostalim.  No to je en predlog, marbit najdete se kej.. Nogica jest se nisem bla tam v Zbiljah k omenjas.. bi pa sla... a to je tam kjer so rozice? Al sem zamesala jest zdej kake kraje user posted image

Sam pizza Harlekin nam pa ne uide.. tam bo prvi zbor! user posted image

< Sporočilo je popravil smrka -- 4.6.2009 22:58:36 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
5.6.2009 0:01:55   
Anonimen
Ojla!
No, mi smo danes bili z Lano na ORL. Očitno nam še ena operacija ne uide user posted image user posted image user posted image . Jeseni. Ker sluh ni tak, kot bi moral bit user posted image
Šli smo še na Brnik pričakat mladoporočenca, ki sta se vrnila iz poročnega potovanja. Doživetje za Lano, še ni bila na Brniku.
Pakiram. Jutri gremo na morje po vsej verjetnosti. V nedeljo gre mož domov, me 3 pa ostanemo. Pa še moja mami in sestra. Me 1 teden ne bo. Potem pridem domov, perem, likam, pakiram, ker gremo čez 2 dni potem že na dopust na Lošinj (15.6.). UPAM. Da nam uspe.
Copatki- upam, da mi uspe priti. Peljem Lano v vrtec samo na neko podelitev, ki jo imajo ob 10h. Itak ni čisto priporočjivo da gre že v vrtec, čeprav ni nobene panike.  Imam pa še cel kup opravkov, tako da bom po mojem expresna.
Bi vas komentirala kaj in čvekala še pa še, pa sem tako nekam utrujena..

Se slišimo! Nočko!

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3746
5.6.2009 7:11:09   
sayuri
Jutro.

Joj nogica, mene takole zgodaj zihr ne bo v Gol. Prav zdajle moram spravit L&Z spat. Sta že tko sitna. Od petih sta že pokonci user posted image  Bi pa prišla potem tamo okrog 11h (seny, klepetka) user posted image user posted image user posted image . Ker mi manjka od včeraj. user posted image

pikica, ja imajo podelitev diplom za tisti bralni nahrbtnik. Sem bila včeraj na GU in baje se naši skupini zopšet obetajo spremembe user posted image  Uživajte na morju.

žPridem kasneje nazaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
5.6.2009 7:57:15   
klavdi*
user posted image jutro
No mi gremo zdaj nazaj spat.Tok nogica.da ta jutranja kavica v Golu za nas odpade.Bom prišla pa ziher v picerijo iskat.SENY,SAYURI...okoli 11 ure bom tud jaz krožila okoli GOLA.
Pol se vidimo user posted image .
SENY ja zdaj trenutno,ko ni vročine nimamo nobenih pikic.RA pa imamo v torek ob devetih.No user posted image zdaj zalo previt pa jo dat spat,da bom pol lahko pravočasno prispela do gola.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
5.6.2009 8:37:54   
seny
Dobro jutro,

pikica , user posted image user posted image user posted image za Lano ,upam , da se uredi in , da bo potem konec s temi vnetjiuser posted image .Morje user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte , maksimalnouser posted image
sayuri , kar pridi , da se malo načvekamouser posted image sem tud jaz včerajšni kofetek pogrešalauser posted image
klavdi , fajn opravte v RA...je pa zdravnica zelo , zelo prijaznauser posted image

No naša že spi drugo spanjeuser posted image je bila bolj taka noč za user posted image .Včeraj je imela drisko in majčkeno vročine , mislim , da bomo dobili drugi zobekuser posted image Je pa tečka na kvadratuser posted image

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
5.6.2009 8:42:18   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

user posted image no, takole, danes sem mislila celo na telovadbo, ker je bila zadnjič pa sem mela eno vajo še gratis , brez malega pa se je najavila pevska kolegica in sva imeli namen delati za zbornik, user posted image user posted image user posted image , pa nam ni uspelo,   premamilo nas je  njeno potovanje po Ameriki in njene fotke ( 970 fotk je naštepala v 14 dneh) noro, kaj je vse videla in kako za "džabe" je bla tam , saj je hotel še cenejš kot pr nas user posted image , po teh slikah je pa še mene ta Amerika "prjela"...  
jaz bi šla tudi v Amerikouser posted image pa ne zneseuser posted image recesija , pri nas že deset letuser posted image
DULČICA, SAM UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!ž

PO 12.00 URI SEM LETELA V VRTEC PO Z. da bi jo peljala k M., ker so se ji pojavili eni izpuščaji po notranji strani stegen.
Pridem v ZD ob 12.20 , grem na okence in rečem za dr. M.
pa mi odgovori: JA, DR. M. PA VEČ NE DELA
jaz pa: KAKO DA NE? user posted image
ona pa: danes je do 13.00
jaz rečem: no, saj
ona pogleda na uro in reče : ne, ne do 12.30 ure
ja, pol je ni več tle?
ona pa : saj dela do 12.00 user posted image
zLAGALA SE MI JE 3X, AL PA NI VEDELA SPLOH KAJ GOVORIuser posted image , no v resnici je delala do 12.30 ure in ko sem šla k sestri, je rekla da je že šla , crazy...

no, pa sem se vrnila popoldne k dr. Curlovi(ful  dobra!!!)sam kaj ko bi mogla začet že ob 14.00, pa je bila ura že krepko čez tretjo, ko je šele začela...  :(((
torej sva čakali 2 uri user posted image , ko sva že bili v ordinaciji, se je med tem časom onesvestil še en "dec"pr sestri, ki mu je previjala prst user posted image , sva čakali še 10 minut, pol pa še v čakalnici za recept pol ure , norooooo user posted image ma sem bla spet jezna, še bolj pa znervirana  user posted image Ampak , o tem ZD bi pa lahko celo tragi komedijo napisaliuser posted image saj ni čudno , da si bila jezna , kdo pa nebi biluser posted image
IN KAJ JI JE , ne vemo user posted image  : kaka reakcija na mila, mehčalce, al kaj povezano s prehladom (je namreč prehlajena!!, sicer smo vsi, saj ni nič čudnega , če je pa takšno vremeuser posted image  )

in , ko prideva domov , se je nekam tako čudno obnašala, ji zmerim vročino in jo je mela nekaj čez 37

TOREJ, KAKO BO Z JUTRIŠNJO  user posted image ŠE VEDNO NE VEM, ČE PRIDEM PRIDEM, ČE PA NE PA JIH PREVZAMEM DRUGIČ, OK?!

DULČICA, SAM UŽIVAJ!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.