|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
2.6.2009 10:45:47   
seny
Klepetka , tudi tebi vse naj , naj user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
2.6.2009 10:58:44   
Anonimen
KLEPETKA VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image

Špela tudi tebi vse naj naj za mini RD user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.6.2009 11:02:27   
Anonimen
Še ena slavljenka danes user posted image
KLEPETKA, VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN TI ŽELIM!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.6.2009 11:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

pikica možek pravi da bo on peljal Taro zjutraj, tako da kofetek odpade, po vsej verjetnosti. Se mi ne bo dalo pol vozit tja. Bom vidla, če se ne primigam do 8-ih potem me ne bo.

Vidiš nogica, če bi sproti brala dogajanje na RR, te danes ne bi po Golu iskala user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.6.2009 11:09:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Punce, naslednji mesec ima pa tudi moja Zoja že 1.rojstni dan user posted image user posted image  Joj kako gre čas hitro... saj ne dojamem več, prav zares ne...
ne prehitevaj nouser posted image user posted image to je še skoraj dva mesecauser posted image Do takrat lahko celo zanosimouser posted image user posted image user posted image .................................

A še nisi? Le kaj čakaš, upam, da ne unih slavnih 10 let user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.6.2009 11:22:15   
Anonimen
A še kateri ne dela FB. Jaz ne morem prav nič. Mi ne odpira.
Pa glih nekaj slikic mam za gor naložit, pa še volja me je in čas mam zdele user posted image . Pa nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.6.2009 20:42:58   
klepetkaa
Sayuri, pikica, seny, nogica, najlepša vam hvala za čestitke . Zlate steuser posted image user posted image

FILP, TEBI PA VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA 5. ROJSTNI DAN

user posted image

nogica, še enkrat najlepša ti hvala za vse.  Si občudovanja vrednauser posted image .   Zakon si, res. Res si pridna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
2.6.2009 20:48:46   
Anonimen
klepetka, jaz sem samo vesela, da si se nam oglasila tukaj. user posted image user posted image user posted image

Upam, da je za tabo en lep dan! Se vidimo kaj, a ne? user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3683
2.6.2009 20:54:19   
seny

klepetka, jaz sem samo vesela, da si se nam oglasila tukaj. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  še ena ,ki je klepetke veselauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
2.6.2009 20:57:01   
klepetkaa

user posted image

Upam, da je za tabo en lep dan!
Ja, res je prelep dan za mano user posted image

Se vidimo kaj, a ne? user posted image

Itakuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
2.6.2009 20:57:57   
klepetkaa
IZVIRNO SPOROČILO: seny

user posted image user posted image user posted image  še ena ,ki je klepetke veselauser posted image

user posted image

zlate steuser posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
2.6.2009 21:50:37   
dulcinea
Hej babnce. Jst sem še doma. Danes sem bla celo v Ribnci in srečala Sayuri. Letiva pa čez dva dni, v četrtek zjutraj.

Sem neki na hitro čitala, pa ulovila, da vse polno nekii praznujete. No, to sem sii zapomnila, da ma Filip rojstni dan, zato še od mene VSE NAJBOLJŠE. Pa Klepetka teb sem že na FB voščila. Pa še nekdo je nekaj praznoval, ma sem pozabila sproti. V glavnem vsem želim vse najboljše...

Taku. Zdej pa grem spat, ker sem utrujena od Ljubljane. Upam, da se vam kaj javim iz Amerike. ENa naj si pa pridno beleži, kaj se bo ta cajt dogajalo, da mi boste poročale, ko pridem nazaj. Pa če bo kero firbec matral, bom enkrat objavla tud link do bloga, če bo moj kaj uspel napisat vsak dan.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
2.6.2009 22:08:33   
klavdi*
KLEPETKAA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ OSEBNI PRAZNIKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
2.6.2009 22:14:35   
klavdi*
DULČI če se več ne slišimo na ringaraju vama želim predvsem varen let tja in nazaj user posted image .

(odgovor članu klavdi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
2.6.2009 22:29:53   
Anonimen
Dulcinea- uživaj, uživaj, uživaj... pazi nase in na svojo boljšo polovico user posted image  Pozdravi mi NY, ulice Manhatna, "moj" kip svobode... user posted image user posted image user posted image  sami lušti spet..
Oglasi se nam kaj!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3690
3.6.2009 0:14:44   
Anonimen

Evo, da se kar pridružim puncam, tudi jaz sem te vesela tu goruser posted image user posted image user posted image .
Sem ti komaj voščila na FB, ker mi je nekaj štekal.

Pridne ste pa tudi ve vse. Sem res vesela, da vas poznam. Pa tako fajn mi je, ker mam spet en krog prijetnih oseb okoli sebe. Upam, da tako ostane in da se bomo kar videvale takole. Vem ,da bo težje ko boste šle ene v službo, ampak bomo pa parkrat na leto na pizzo skočile pa nam ne bo nič ušlo user posted image user posted image user posted image

pikica se vidiva jutri user posted image Sej najbrž spet ne boš vidla tega, ker sem tako pozna. Evo me iz šihta.

Uf pred sabo mam kar naporen teden, predvsem vikend, ampak bo že, sem vajena tudi tega. Pa tud za račkota si bom čas našla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3691
3.6.2009 0:15:35   
Anonimen
dulči UŽIVAJuser posted image user posted image user posted image pa objavi blog, bomo brale in spremljale kako uživaš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3692
3.6.2009 7:49:39   
sayuri
Dobro jutro. Končno imamo nov računalnik in sem spet bolj mobilna. user posted image  Vsem hvala za čestitke za Filipov RD. user posted image

Menčy kako ste opravili v razvojni ambulanti? Poročaj, prosim user posted image
nogica za copatke je meni petek čist ok, sam potem bom morala spet kafe pri Menčy prestavljat user posted image user posted image user posted image .
dulči lepo klepo potuj in predvsem uživaj user posted image

No...vrtec za L&Z...totalna štala. user posted image  Jutri imam sestanek. Kaj več, ko se reši. Sem pa tko jezna, žalostna, razkurjena, prizadeta...vse naenkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
3.6.2009 8:39:11   
seny
Dobro jutro ,
Sayuri , upam , da se reši tale štala in , da boš na sestanku dobro opravilauser posted image
nogica , ful dobra ideja tole s picouser posted image user posted image user posted image
dulci  , lepo potujta, uživajta in res se nam kaj javiuser posted image
smrka , ja kje pa si ?
menčy, kako ste opravili v RA?
pikica , ma kje si pa ti ?Ti zmankuje časa za račkota user posted image user posted image user posted image No zdaj si ziher še pred Golom in piješ kavicouser posted image Jaz bom pa mal kasnej odjadrala v Ribnico , če mi ne bo prej zaspalauser posted image
Za danes sem si zadala take cilje , da sploh ne vem kako jih bom izpeljala user posted image user posted image user posted image Danes ima dan lahko 27 uruser posted image user posted image user posted image pa še ne bom fertikuser posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
3.6.2009 9:46:26   
smrka
Br dan! Kak ste kej? S kero nogo ste vstale danes user posted image Jest sem snoc mela tako grozne sanje, da sem prov jezna...saj vam sploh ne upam povedat kaj sem pocela v sanjah.. je blo podobno grozljivki. brrr.. se dobr da ne spim vec user posted image
Dulcy, uzivej v Meriki, pozdravi prezidenta Obamo ce ga srecas in mu povej, naj se oglasi kej na RR.. naj nam mal pametuje in kaj pametnega pove. Pa prnes mi kak ziv suvenir, pa naj bo lep!user posted image
Seny, se se kaj ukvarjas s kmetijo na FB?  Jest mam ze ful kmetijo prid poskiljit, pa kako drevo al kakega odojka mi poslji - no ce prides ga potem se zavrtive  in pojeve. Jes pa se smajlije prnesem da se bomo smajlali!user posted image
Sayuri, ti kr une v vrtcu mal nap***, mors duplo, saj mas dvojcka user posted image Naj vidjo, da ni sale s tabo!

Moj dopust se bo pricel sele julija, je prslo do spremembe plana. Ce ne pride spet kaj vmes in bomo sli konec drugega tedna. Groza. Nemaram sprememb planov.
Nogica, ti si pa ful pridna punca, se vidi da se dela ne bojis! Vsaka ti cas.. ves da takih ni velik? Pridna si res!

Lepo se mejte vas mam pod okom in spremljam vase pisanje. Zdej grem pa neki napisat.. potem bi blo fajn kosilo prstavt! Popoldne pa z A. greve do tasce, po mal rukole, pa solatke, pa mal radica.. yeahhhh... user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
3.6.2009 10:15:37   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

Ojoj, mi smo se pa prehladili in imamo zabit nos. Tako je tečna, da joj.en ji v Sedaj ji šopam fiziološko, pa kapljice za nos, pa vlečemo sluz, .... Za pop.... Do 4h zjutraj sem jaz bedela z njo, ker je skoz težila, pol pa B, tako da sem čist adijo. Pa še v petek sem se zbudila s takimi bolečinami v vratu, da sem komi vstala in me še vedno boli full.

joj kak je tečna .... moram jit

mi smo tud ful prehlajeni, smrkamo in kašljamo in sitnarima za zobmi user posted image ...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.6.2009 10:18:19   
Menčy

Na drugi strani sem nas našla spet user posted image  Sem se prišla samo zahvalit nogici za gostoljubje. Hvala nogica user posted image user posted image user posted image  Carica si, res! user posted image

Seny- ti pa drugič ko boš peljala mimo vrtca prosim, če malo čekiraš če boš kje vidla mojo hčerko, ona ima namreč vse pod kontrolo. Te je vidla da si šla z avtom mimo in je nisi pozdravila user posted image

Sva pa z Lano bili pri zobozdravniku, je dobila zvezdico. Brez besed (kot vedno) se je vsedla sama na stol in odprla usta in niti črhnila ni do konca. Pikica moja. user posted image

SUPER JA TALE TVOJA, UPAM, DA BO TUD NAŠA TOK KORAJŽNA, KO BO TREBA PO ZVEZDICO, SEDAJ KO IMAMO SAM PREGLEDE JE TUD FUL PRIDNA user posted image

Zoja spi, možek in Lana pa pizzo delata user posted image

BLAGOR TEBI, IN user posted image  ZA TVOJA DVA, prav je da te malo pocrkljata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.6.2009 10:22:36   
Menčy

Menčy- kako je Tobijina buška?user posted image user posted image user posted image

bolje , veliko bolje, je pa moj oče spet paniko zagnal, da sploh ne znam več pazit na otroka, sem rekla da se je men prevrnu user posted image
veš kaj, Alen je tak fejst fant in to ni naredu namenoma in ni mogel predvideti, da se bo to zgodilo, bo pa vedel za drugič...
pa hvala user posted image  Alenu, ker ga je tko lepo okrog vozil
brez skrbi SENY, MALI JE SUPER IN NOGICA- MAZILO JE ČUDEŽNO user posted image   user posted image , HAVLA ZA PRODAJO!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.6.2009 10:27:57   
Menčy
TTAKO SEM HOTELA ŠE NADOLGO RAZPREDAT IN VAM ODGOVARJAT , AMPAK NE GRE MALI JE SITN KO PODREPNA MUHA, SPAL SAMO 10 MINUT user posted image user posted image user posted image
SE JAVIM ŠE POZNEJE

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.6.2009 10:33:53   
Muklla
O fajn, da bodo copatki v petek. Naša hodi že en dan v nogavičkah z bremzami, ker so stari copati (o njih sem se že norce delala) včeraj zaključili dejavnost. Pogledam in ga je imela kot zapestnico na nogi. Reva boga.

Mi smo mal boljše, spanje pa je bilo danes ponoči spet prava katastrofa.

Sayuri full me firbec matra kaj je bilo v vrtcu in držim pestke, da se boš zmenila. Sem kar debelo pogledala, da so vse prošnje v Ribnici pozitivne. V Laščah jih 17 ni dobilo. Fajn, a ne?

Tle tipkam in nič ne gledam, tamala je pa sama v škatlo za igrače zlezla, pa je kar visoka.  Se je kar na glavo not napičla. Pa sej je zmešana. Včeraj je celi dan rinla tako hodalico, ki jo lahko spremeniš v tricikl. Ne vem kako se temu prav reče. Sem bla čist adijo, da se ne bo kam počla.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.