Nasy
|
Pozdravljene punce! Sej ne, da vas ignoriram, le časa mi zmankuje za vse, kar se dogaja zadnje čase! Upam, da me ne boste čist izločile zato! Sploh pa se nisem nikakor mogla prijavit na RR, ne vem, kaj je štekalo, zdaj pa imam pavzo in sem rekla, da še malo poškilim in se mi je celo ratalo prijavit. Vidim, da se imate fajn. Lepo. Klepetka, upam, da si zadnjič dobila tisto igračko od Lane, sva vidla, da maš avto parkiran tam blizu, pa sva jo samo prestavila iz našega avta na tvojega Sayuri, joj, kaj sta že velika tvoja čmrlja! Sem kr obstala, ko sem vas vidla včeraj! Sej zamudila nisem pol nič, ma sem te mogla malo pozdravit Mi smo dobili mesto v vrtcu, sva vesela, res, ker mi ni spet do iskanja privat varstva, potem pa še slišiš vse sorte, ni glih fajn občutek, morda sem preveč občutljiva na določene zadeve. Nismo pač te sreče, da bi imel kakšno babico v bližini in v penziji. Punce, me boste prosim obveščale, kako je s temi vzgojiteljicami tu-keri je treba kaj na rep stopit, itd., pa saj veste kolikor sem vas brala, vidim, da je sistem čist drugačen, kot dol, od koder sem doma. Nč, to bo na hitro vse, grem še malo na zrak, ker mi že skačejo črke pred očmi. Se vidimo!