|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 29.5.2009 20:31:59
|
|
|
|
klavdi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Hej! Danes se mi nič ne da, hišo imam v razsulu, kup perila za likat se veča,... mogoče zvečer pride tudi to na vrsto. Dobili smo odločbo iz vrtca, moja Zoja je sprejeta v vrtec! Kako pa je pri ostalih? Tudi,jaz sem šla zdaj v poštni nabiralnik pogledat,če smo prejeli kakšno odločbo.In res v nabiralniku zagledam listek .Sam morem it jutri dvignit na pošto,ker ravno takrat,ko se je pripeljal poštar me žal ni bilo doma.Pač sem se spet potepala kot vedno. Seny- hvala za opravljeno delo blagajničarke, za kavico, sok, plenico, za krasno varstvo, ga bom še večkrat izkoristila, obvladaš , Zoja je bila nekam sitna ko smo prišli domov, po mojem je hotela k tebi nazaj, samo je nisem razumela prav dobro ... Kako si???? sayuri- tudi pri meni oz. moji tašči lahko dobiš pušpan. Kar oglasi se, če boš rabila. Lana je bila navdušena nad današnjim triatlonom v vrtcu Pa Filip? Menčy- hvala za info o akciji. sam se mi tako ne da it v trgovino zdaj dulci- uff, potem že odštevaš.... lepo. nogica- zate imam pripravljen že skoraj ves denarček, je pri meni, se pravi na varnem Še malo, še malo.. kaj je zdaj z tistimi copatki, ki niso dobavljivi? Naročilo stoji al kako?? sprašujem sam toliko, da bom vedela. za motiv za piknik.. ti imaš vedno dobre ideje. kako pa je z lesenimi polžki? sem danes videla kopijo tvoje hišice krasna je! klepetka- lepo, da si se včeraj oglasila na kofetku! In hvala za denarčke klavdi- zdaj pa samo še tvoje dinarčke čakam Takoj ko jih dobim, moram poravnat dolg nogici, zdaj je pa že skrajni čas, a ne nogica? Povej, kako se zmeniva? Zunaj je spet sumljivo vreme.. piha, pa sonca ni, pa oblači se, pa... ehh, nič dobrega.. najbolje bo, da se grem gret k likalniku
|
|
|