Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:26:04
|
|
|
|
buhtlčk
|
Mi gremo pa na Kreto, jeeeeeeeee. Sem se morala mal pohvalit , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:34:33
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Matejchi to sem še pozabila, ker mi ni nič jasno, Mišo ? Pa seznamček, do drugega tedna, proooooooooosim. Ja punčko ima Zojo, če bo fant je moj predlog Mišo... po slavni Zoji Miši Jutri bom imela nočno in se potrudim zate, a prav?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:35:41
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Mi gremo pa na Kreto, jeeeeeeeee. Sem se morala mal pohvalit , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee. Ja jaz bučman pa nisem upala ven, ker nisem vedela kako bo s prehrano za Marušo, zdaj jé pa več kot Žiga ... pa drugo leto mogoče.. buhtlčk glej, da ne boš kakšne želve prišvercala domov.. te so brez dlak pa ne bo alergij..
< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.5.2009 9:36:17 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:37:11
|
|
|
|
matejchi
|
Maruša še zdaj spi od včeraj, hodim preverjat, če še diha, čeprav spodaj nekaj štemajo.. mogoče ji pa to paše.. PABLO zs..
< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.5.2009 9:38:12 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
buhtlčk - jeeeeee ! Se veselim počitnic skupaj z vami za vas! Prijeten dopust in veliko čudovitih spominov želim........ Zoja Miša - prijetno striženje in frizurce.....
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:49:08
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Ja jaz bučman pa nisem upala ven, ker nisem vedela kako bo s prehrano za Marušo, zdaj jé pa več kot Žiga ... pa drugo leto mogoče.. buhtlčk glej, da ne boš kakšne želve prišvercala domov.. te so brez dlak pa ne bo alergij.. Sem šla kar preko strahov-sej tam majo tud otroke ane... Za želvo ne bo prostora, še tko bosta mela oči pa mami samo en kufer skupaj, drugega pa doživljenski predsednik Si me pa spomnila (kot da se sama ne stokrat na dan), da mamo v torek alergologa. Jo ko bi vsaj alergija na KM že prešla. Mu takoj kupim sladoled pa čokolado (hec, da ne bo ognja v strehi )
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:50:32
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO buhtlčk - jeeeeee ! Se veselim počitnic skupaj z vami za vas! Prijeten dopust in veliko čudovitih spominov želim........ Zoja Miša - prijetno striženje in frizurce..... Bo, sigurno Zoja Miša slikice prosim.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 9:58:28
|
|
|
|
matejchi
|
buhtlčk pol pa samo čokoladni sladoled, da mu ni treba še čokolade, to ti bomo pa že spregledale... Itak da imajo tam otroke, samo hotelska hrana oz. grška kuhinja je pač malo drugačna.. skratka max. uživaj, ko prideš nazaj in poročaš (ne poročiš ), se bomo pa lažje odločili ZojaM a imaš plan obiskov že poln?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 11:47:28
|
|
|
|
veveričica
|
lep pozdrav vsem čvekam in hvala za čestitke ob 9 mescih.kako beži čas ne morem verjet.noro.mi pa letos gremo v strunjan pa mi je čist kull čeprav je slovenska obala.komaj čakam.kdaj boste oddale ve za podaljšanje porodniške .tiste ,ki boste oddale seveda.in kaj lahko priložim zraven
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 12:30:28
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Mi gremo pa na Kreto, jeeeeeeeee. Sem se morala mal pohvalit , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee. buhtlčk, jeeeee! Kdaj pa odrinete? Mi gremo na Lopar 6.6. - že odštevam (še 9 dni) Drugač sva pa midva iz mesta - blo fajn, v bivši šoli so mi Roka skor tm obdržal ... je spet šarmiral vse po spisku ... vsem se je smejčkal, pa pogovarjal se je ... ampak so ga tko utrudili, da zdej pridno spi - tokrat sm šla preverit, da ne bi blo tko kot zjutraj, ko sem mislila, da spi, on je mel pa pogovore z medvedkom ... sej ... jst mam pa tud še delo, tko da ... se oglasim pozneje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 14:13:00
|
|
|
|
buhtlčk
|
Krysia kaj sploh sprašuješ, valda gremo 6.6. Matejchi bom poročala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 17:41:18
|
|
|
|
veveričica
|
danes ste pa bolj tiho nobene nikjer.v nedeljo pa gremo na srečanje nedonošenčkov v mostec.komaj čakam pa upam da bo moja čebelca uživala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:09:33
|
|
|
|
pingo80
|
Dnevi tako hitro brzijo mimo, da sploh ne morem verjeti. Še malo pa bo tu junij, pa čas dopustov. Vidim, da se vas že kar nekaj odpravlja na morje. Mi še iščemo kam se bomo podali konec junija. Anita - , čestitke za . Tvoji neutrudni Zoji bo najbrž družba dobro dela. Čim lepših 8 mesecev ti želim. Maja T. - za Zaro, pa da se čimprej vrneta iz bolnice. Kaja02 - za atija - samo da bo vse v redu. Sayuri - tvoja dva čmrlja sta pa tako lušna - tiste slikce, ko sta v različnih pozah spanja so fenomenalne, pa tam ko rože presajate. Lana ma tud tako rada družbo otrok. Čisto ponori, ko pridejo kolegice s približno enako starimi otročki na sprehod. Se kar ne more nehat smejat, pa govorit in brcat. Glede vrtca še nič ne vemo. Neuradno pa je, da so vsi sprejeti. BOmo vidl kolko držijo informacije. In ja, mi smo se končno začili plazit. Za seznam 26.5. In še podatki za 9m - 9070g, 71,5cm (čeprav sem jo jaz tloko namerila že pri 8.mesecih) Erin, Matejchi Zdaj pa še malo stanovanje pospravit, ko naša princeska spi. Uživajte.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:10:07
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Ali se bo katera udeležila dobrodelnega teka z vozički na Bledu? http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1038 Me malo matra, da bi šla. Ampak najbrž ne laufat, ker sem bolj brez kondicije. No, razen, če bi še katera druga šla, da bi me malo vzpodbujala. Moj bo najbrž ravno takrat s kolegi na morju, pa bi itak potrebovala kakšno družbo. Kaj pa, če formiramo kar eno avgustovsko skupino in združimo čvek še z nečim koristnim?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:12:15
|
|
|
|
gajka
|
Maja T. sporoča, da je bila Zara včeraj že vredu, danes pa so jo morali spet na infuzijo priklopit.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:19:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Maja T. sporoča, da je bila Zara včeraj že vredu, danes pa so jo morali spet na infuzijo priklopit. Ajej To vse pove kajne... Maja T. drži se...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:20:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Ali se bo katera udeležila dobrodelnega teka z vozički na Bledu? http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1038 Me malo matra, da bi šla. Ampak najbrž ne laufat, ker sem bolj brez kondicije. No, razen, če bi še katera druga šla, da bi me malo vzpodbujala. Moj bo najbrž ravno takrat s kolegi na morju, pa bi itak potrebovala kakšno družbo. Kaj pa, če formiramo kar eno avgustovsko skupino in združimo čvek še z nečim koristnim? SEM ZAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Se končno dobimo v mojem koncu?????? Ste za? JA? JA? Dobrodelni tek z vozički na Bledu, 14.06.2009 Sodelujte na Baby Centrovi dobrodelni prireditvi in pomagajte otrokom iz Društva za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije. Kdaj: 14.06.2009, start ob 10. uri. Kaj: tek ali sprehod okoli Blejskega jezera Pridružite se nam v Grajskem kopališču, kjer bo vaše malčke čakalo veliko presenečenj (čarovnik, igrala, delvanice, animacije)!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:21:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Nell, tudi jaz ne vem ure, in niti kje . Če bo lepo bi bil greh v Tušu se dobiti, ali ne? Res bi bilo bolje se dobiti nekje zunaj. Na misel mi je padlo - morda pred Športno dvorano Zlatorog? (to je pri Mercator centru). Play cafe. Ura pa tam okrog 10-te ure, verjetno? Povejte, kdaj večini najbolj odgovarja. Za lokacijo bom še malo razmislila. Punce, ki se malo spoznate na CE, dajte predloge!!! gajka - imaš mnenje oz. se strinjaš z lokacijo?
< Sporočilo je popravil PABLO -- 28.5.2009 21:22:53 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:24:48
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO IZVIRNO SPOROČILO: PABLO IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Nell, tudi jaz ne vem ure, in niti kje . Če bo lepo bi bil greh v Tušu se dobiti, ali ne? Res bi bilo bolje se dobiti nekje zunaj. Na misel mi je padlo - morda pred Športno dvorano Zlatorog? (to je pri Mercator centru). Play cafe. Ura pa tam okrog 10-te ure, verjetno? Povejte, kdaj večini najbolj odgovarja. Za lokacijo bom še malo razmislila. Punce, ki se malo spoznate na CE, dajte predloge!!! gajka - imaš mnenje oz. se strinjaš z lokacijo? Ne poznam najbolj te lokacije, tako, da se vzdržim mnenja. A je možno, da potem ta mali tam komot po tleh plazijo, ker naš ne zna biti več v vozičku, še manj pa v naročju? A to je slučajno tam, kjer smo se še s trebuhi s sandro123 enkrat dobile?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:27:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: PABLO Ali se bo katera udeležila dobrodelnega teka z vozički na Bledu? http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1038 Me malo matra, da bi šla. Ampak najbrž ne laufat, ker sem bolj brez kondicije. No, razen, če bi še katera druga šla, da bi me malo vzpodbujala. Moj bo najbrž ravno takrat s kolegi na morju, pa bi itak potrebovala kakšno družbo. Kaj pa, če formiramo kar eno avgustovsko skupino in združimo čvek še z nečim koristnim? SEM ZAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Se končno dobimo v mojem koncu?????? Ste za? JA? JA? Dobrodelni tek z vozički na Bledu, 14.06.2009 Sodelujte na Baby Centrovi dobrodelni prireditvi in pomagajte otrokom iz Društva za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije. Kdaj: 14.06.2009, start ob 10. uri. Kaj: tek ali sprehod okoli Blejskega jezera Pridružite se nam v Grajskem kopališču, kjer bo vaše malčke čakalo veliko presenečenj (čarovnik, igrala, delvanice, animacije)! Meni zveni zelooooo zanimivo in zabavno!!!! Moram še v planer pogledat. MajaT. - ojoj, boga Zara. Držim pesti, da se čimprej pozdravi!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:31:54
|
|
|
|
Erin
|
pingo - lepo da si se javila!! veveričica - za podaljšanje oddaj čimprej ker bodo itak dnevi porodniške hitro mimo... Zraven pa priloži vse kar imaš od zdravstvenih izvidov ki znajo vplivati na podaljšanje... Pa uživajte na srečanju! Super punce za dopuste!! Moja mami pa pravi da nas časti če gremo za 3 dni na morje, pa kolebava ali naj dovoliva ali ne.. jaz se vedno potem počutim dolžno ČESTITKE ZA OBMESEČNICE!!!! PABLO - pridi na tek okoli jezera (14.6... pa ostale tut!!!) oz jaz se bom sprehajala Idealna priložnost sayuri - čestitke Zari za vzpon na nogice miškolinček - kako si? Je možek že doma? Ti si kaj bolje? Javi se kaj Si mi v mislih... tejkaz - tvoje poste tudi pogrešam..sem se veliko naučila od tebe kaja - a Leja bo pa muzikonterka? Jaz si želim da bi Tilen obiskoval glasbeno šolo... Sem jaz tudi hodila na flavto in kitaro, pa mi ni žal..mi velikokrat prav pride to znanje
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:39:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Ne poznam najbolj te lokacije, tako, da se vzdržim mnenja. A je možno, da potem ta mali tam komot po tleh plazijo, ker naš ne zna biti več v vozičku, še manj pa v naročju? A to je slučajno tam, kjer smo se še s trebuhi s sandro123 enkrat dobile? Ne, tam kjer smo se me dobile je Santana v sklopu Mercator centra. Play cafe pa je takoj na začetku, ko od rondoja zapelješ desno na parking proti Mercator centru. Je v sklopu Športne dvorane Zlatorog. Ena otroška igrala so spredaj (za malo večje otroke, za naše avgustovčke še menda ne bodo ) pa malo travice je tam spredaj. Če prinesemo kakšno piknik oddejo, bi se morda tamali lahko malo valjali in kobacali tam . Prav na pijači še nisem bila tam , ta lokal vidim samo mimogrede, kadar grem v Mercator center. Se mi zdi, da bi bilo OK?!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 21:42:01
|
|
|
|
Erin
|
POGREŠANE: - cebrca
- miškolinček
- tato
- daja28
- ozziebo
- dojenč
- Luna2008
- nyna84
- suzana73
- Češnjica
- Carol11
- košuta
- Vilika
- tinka14
- ninaaa
- čipka
- anaya
- clara23
- barbarinha
RAPORT!!!!
|
|
|
2. porodksencikako bi opisali 2. porod?isti kot 1. (
27%)
hitrejši in majn boleč kot 1. (
40%)
daljši in bolj boleč kot prvi (
9%)
drugo______________ (
24%)
Število vseh glasov: 238Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!