|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
27.5.2009 21:23:58   
matejchi
sayuri pa stave lahko pobiramo, katera bo naslednja...user posted image  

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
27.5.2009 21:40:14   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a
matejchi jaz začnem jemat tabletke, tako da pri nas še tudi ne bo nič z user posted image . Čez ene 2 ali 3 leta pa bomo začeli spet delat na user posted image .

Samo, da ne boš potem tako kot Neža7. Boš šla k G po recept za tabletke, pa te bodo preventivno poslali delat nosečniški test, potem pa šok! user posted image

Nič ne bo, je teta s Krvavca na obisku oz. se že poslavlja. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
27.5.2009 22:08:14   
kaja02
čer!!!

naš glasbenik, virtuoz na klaviaturi user posted image
user posted image

user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
27.5.2009 22:10:49   
kaja02
oj je kej novga, katera se še bo pofočkala pri januarkah, al mogoč že pri februarkah, al morm tam pogledat?????user posted image

katja- ja obisk tete pa še ni pokazatelj, sem bla 2 m noseča pri Kaji, ko sem M še kar imela

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
27.5.2009 22:19:40   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

oj je kej novga, katera se še bo pofočkala pri januarkah, al mogoč že pri februarkah, al morm tam pogledat?????user posted image

katja- ja obisk tete pa še ni pokazatelj, sem bla 2 m noseča pri Kaji, ko sem M še kar imela

Ja vem, sam tole je bila očitna M. Tk, da ne verjamem, da je kaj.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
27.5.2009 22:26:45   
matejchi
kaja čakamo četrto user posted image .. se javiš? 

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
27.5.2009 22:30:14   
kaja02
jst sem takoj za, sam še enga darovalca semenčic rabim, moj noče več metuser posted image , pa sej to je reku tud po Kaji, pa sem rabla mal več kot 6 let, da sem ga prepričala, mogoč mi pa tokrat rata prejuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
27.5.2009 22:30:34   

čer!!!

naš glasbenik, virtuoz na klaviaturi user posted image
user posted image

user posted image

ponosna mamiuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
27.5.2009 22:31:56   
kaja02
cita- ja valda, to je vse kar mamuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
27.5.2009 22:33:24   
kaja02
cita- kdaj prideš po knjigo?? da ne bom še enkrat nazaj vračalauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
27.5.2009 22:37:39   

cita- kdaj prideš po knjigo?? da ne bom še enkrat nazaj vračalauser posted image

do kdaj jo pa imaš lahko??nisem vedla da jo že imaš nazajuser posted image user posted image user posted image ka gre tak hiter cajtuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
27.5.2009 22:41:09   
kaja02
cita- čak da pogledam...do 20.6., uh še mama časuser posted image , ja čas pa drvi mimo, še mal pa bom brezposelnauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
27.5.2009 22:43:27   

cita- čak da pogledam...do 20.6., uh še mama časuser posted image , ja čas pa drvi mimo, še mal pa bom brezposelnauser posted image

al pa tudi ne kaj pa vešuser posted image ...kako dela ta teden tvoj najdražji???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
27.5.2009 22:52:28   
kaja02
cita- popoldne, sam ta teden sem že zasedena, čistuser posted image ; jutri grem v Maribor po ograjo za vrata ( ni več varno, me je strah, da bo po stopnicah padla), v petek pa imam predatavitev posodeuser posted image  so me nasral, zdej pa morm to izpeljat

drug teden pa dela dopoldne, sem frej vse dni razen v sredo, ko mamo srečanje ( upam vsajuser posted image )

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
27.5.2009 22:59:04   

cita- popoldne, sam ta teden sem že zasedena, čistuser posted image ; jutri grem v Maribor po ograjo za vrata ( ni več varno, me je strah, da bo po stopnicah padla), v petek pa imam predatavitev posodeuser posted image  so me nasral, zdej pa morm to izpeljat

drug teden pa dela dopoldne, sem frej vse dni razen v sredo, ko mamo srečanje ( upam vsajuser posted image )

se bova slišale in zmenile ok...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
28.5.2009 6:48:50   
nell
Dobro jutro!

Kavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sem že v polnem zagonu...se je Tibor ob 6 zbudu, pa se pol še mal žulil pri meni in spet zaspal...js pa ne morem več spat.

vem, da je srečanje v CE 3.6, sam ob kateri uri???  Ja verjetno je kje pisalo, sam sem spregledala...se mi zdej ne da nazaj lovit, tko da prosim za info.

Sicer pri nas nič novega, razen to, da imamo P 02.06., pa to, da je naš mačkin včeri začel kazat, da je velik - velik. Sej po mojem je to sam golo posnemanje neumnih staršev, ki tiščijo roke v luft in se derejo velik - velik. Potem pa, v upanju, da bova utihnila, mačin potisne roke v zrak - midva cela vesela, namesto, da bi odnehala, se greva ponovi vajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je reku moj, da mava enih par neumnih for, sam tamal sigurn uživa k se tolk smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image (al pa si kaj potiho misli)

Čakam, da moj zaštarta - gre potem na faks. Js bom pa danes v Velenju tam od 10-12, če ma ktera čas.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
28.5.2009 7:40:26   
nell
Nič ne bom v Velenju, me je moj mal zauser posted image - pa drugič

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
28.5.2009 7:43:35   
Zoja Miša
Samo na hitro, predno grem zajtrk naredit in šibava v Velenje in obe k frizerju. Ja, to bo še pestro, me prav zanima če bo pri miru, ker bi jo morali kar fejst pošišati. No, bomo videli kako uspeuser posted image .
Spali do pol enih nič, potem pa do 4.30, pojedli in potem do 7h. Zobi, zobi.

Nell, tudi jaz ne vem ure, in niti kjeuser posted image . Če bo lepo bi bil greh v Tušu se dobiti, ali ne?user posted image  Pa bravo za veli, velik, nam tudi kdaj rata.

Gajka, ja cajt res prehitro gre!

Sayuri, lepo da so vam jagode teknile, pa da sta jih tvoja dva tako lepo jedla. Jaz malo cvikam, je imela moja babi ful alergijo nenjeuser posted image

Nič, imam jokec v stolčku, pa je trebe kaj okrenat.

Se beremo, pa-pa

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
28.5.2009 7:44:26   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Nič ne bom v Velenju, me je moj mal zauser posted image - pa drugič

Jaz bom cajta pa nimamuser posted image , pa itak vidim da pihaš skozi nosuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
28.5.2009 8:01:41   
Zoja Miša
Matejchi to sem še pozabila, ker mi ni nič jasno, Mišouser posted image user posted image user posted image ?
Pa seznamček, do drugega tedna, proooooooooosim.

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
28.5.2009 8:05:30   
Krysia
Dobro jutro ...

Mi smo tudi že štartali drugo spanje ... oziroma tretje, če štejemo budnico ob 3:20 ... No, sej je sam pojedu pa zaspal nazaj, potem je bla od 6:30 do 7:45 akcija, zdej pa spimo ... pol greva pa mal v center ... se pokazat v bivšo službo ... sam še ne vem, kako bom to z vozičkom izvedla, ker majo štenge user posted image

Ups, očitno ne spimo - sem ravnokar slišala en pogovor z medvedkom user posted image

Danes ima pa TIBOR (nell) 9 mesecev user posted image user posted image Čestitke.

Nič, gremo gledat, kaj Rok počne ... če ne bo spal, jo bova kar zdaj mahnila v center ...

se tipkamo. Uživajte v sončku!

Neposredna povezava do sporočila: 1796
28.5.2009 8:07:34   
sayuri
Jutro user posted image  Pri nas je tkooooo lep soooonček. Povčerajšnjem turobnem dnevu je tole prava pravljica. MI šibamo na telovadbo danes. user posted image

matejchi za seznam ZAra -četrti zobek 28.5. user posted image
Erin za seznam Zara sama vstane 28.5.user posted image

Nič...letim perilo obesit... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1797
28.5.2009 8:13:10   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Ja vem, sam tole je bila očitna M. Tk, da ne verjamem, da je kaj.

Jaz sem imela user posted image ..... Zato sem bila v šoku user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
28.5.2009 8:24:29   
Neža7
Če bo vse ok bo user posted image  po rojstvo user posted image  šel na vasektomijo (vesectomy) Če je prav bral mora biti 35 let star preden lahko gre kar je čez 2 leti in 2 mes user posted image  Jaz bom pa takoj po rojstvo na tablete do takrat user posted image

Z Nežo greva sedaj na sonček user posted image  Možek je imela nočno, da sedaj spi kot top user posted image

Lep dan vsem želim user posted image

Sori nisem nič brala ker se mi mudi user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
28.5.2009 9:16:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

PABLO ne morem verjet da si se spomnila da sem pisala o rajski plaži user posted image

.....To je dokaz, da dosledno in pridno vse preberem, čeprav z zamikom, tako da vse o vseh vem    user posted image   user posted image   user posted image .......

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

PABLO - tebe bi tudi nekoč rada spoznala...

Enako user posted image ! Upam, da bom imela res kdaj priliko vaju spoznati.
CE ti je verjetno predaleč, Lj.....hmmm, imam rešitev user posted image . Če dobro pomislim, bo enkrat tako ali tako obvezen izlet na Bled in Gorenjsko . Bo treba našega tavelikega otroka poučiti o lepotah domovine user posted image , morda takrat ?! No, poskušam najti obvezen razlog user posted image . Poučno s koristnim.....

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Nell, tudi jaz ne vem ure, in niti kje . Če bo lepo bi bil greh v Tušu se dobiti, ali ne? 

Res bi bilo bolje se dobiti nekje zunaj. Na misel mi je padlo - morda pred Športno dvorano Zlatorog? user posted image (to je pri Mercator centru). Ura pa tam okrog 10-te ure, verjetno? Povejte, kdaj večini najbolj odgovarja. Za lokacijo bom še malo razmislila. Punce, ki se malo spoznate na CE, dajte predloge!!!

MajaT -  user posted image user posted image    user posted image    user posted image za Zaro!!!

< Sporočilo je popravil PABLO -- 28.5.2009 9:17:09 >

(odgovor članu Ryssa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Starostna razlika
ninola

Koliko let je primerna starostna razlika med dvema otrokoma

Eno leto (10%)

Dve leti (41%)

Tri leta (38%)

Več (12%)

Število vseh glasov: 112

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!