|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
28.5.2009 21:43:38   
matejchi
Erin.. samo, da se ne počutiš nedolžno...user posted image
pablo.. nekam veliko planiraš zadnje čase...user posted image
Bled .. kar se mene tiče... sem za ..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.5.2009 21:46:48   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Ne poznam najbolj te lokacije, tako, da se vzdržim mnenja. user posted image A je možno, da potem ta mali tam komot po tleh plazijo, ker naš ne zna biti več v vozičku, še manj pa v naročju? A to je slučajno tam, kjer smo se še s trebuhi s sandro123 enkrat dobile?

Ne, tam kjer smo se me dobile je Santana v sklopu Mercator centra. Play cafe pa je takoj na začetku, ko od rondoja zapelješ desno na parking proti Mercator centru. Je v sklopu Športne dvorane Zlatorog. Ena otroška igrala so spredaj (za malo večje otroke, za naše avgustovčke še menda ne bodo user posted image ) pa malo travice je tam spredaj. Če prinesemo kakšno piknik oddejo, bi se morda tamali lahko malo valjali in kobacali tam user posted image .
Prav na pijači še nisem bila tam user posted image , ta lokal vidim samo mimogrede, kadar grem v Mercator center. Se mi zdi, da bi bilo OK?!

Sliši se kot zelo dobra varianta. Če bo seveda lepo vreme.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.5.2009 21:49:05   
karmar
OOOjlaaa!!!

andrejaboris hvala ti za nasvet, je pomagalo...kmalu so ji začele pikice izginjat, ko sem jo namazala s Kamagelom. Super si, hvala!!!

Imeli smo pregled za 9m, tako da podatki za matejchi in erin- 8400g, 74 cm.  zobkov ima sedaj že 5; 22.5. sta pokukala dva hkrati ven. V ponedeljek se je pa naša frajla odločla da ne bo več samo sedela in čakala- vstala je kot vojak...hahaha in sedaj je non stop na nogah in se počasi pomika levo- desno...hahaha

jutri pa šibam v Lj, peljem taščo na dopust. A je katera za to da bi se dobile v BTC okrog 14h?

Šibam gledat kaj vse ste napisale....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.5.2009 21:50:25   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

jutri pa šibam v Lj, peljem taščo na dopust. A je katera za to da bi se dobile v BTC okrog 14h?

če boš češnje domače prinesla... user posted image

tudi brez češenj... jaz sem ZA

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.5.2009 21:52:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

pablo.. nekam veliko planiraš zadnje čase...user posted image

....Japuser posted image ,....imam leto splanirano skoraj do polovice decembra, edino kje bom silvestrovala še ne vem user posted image user posted image user posted image ....
Samo, ti plani me včasih user posted image , ker jih preveč natrpam user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.5.2009 21:52:54   
karmar
matejchi ni problema, prinesem...kolk kil pa?

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.5.2009 21:54:58   
kaja02
PABLO- SUPER IDEJA sem za, sam vreme more bit lepo!!!!user posted image  jih bo cela zelenica polnauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.5.2009 21:56:10   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Danes ima pa TIBOR (nell) 9 mesecev user posted image user posted image Čestitke.

user posted image user posted image user posted image user posted image Še čestitke z moje strani!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.5.2009 21:56:49   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Mi gremo pa na Kreto, jeeeeeeeee.
Sem se morala mal pohvalit user posted image , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee.

user posted image user posted image user posted image user posted image Lušte mi delaš!user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
28.5.2009 21:56:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

V ponedeljek se je pa naša frajla odločla da ne bo več samo sedela in čakala- vstala je kot vojak...hahaha in sedaj je non stop na nogah in se počasi pomika levo- desno...hahaha

user posted image   user posted image   user posted image Bravo za Uršo in njeno pogumno odločitev!!!

(odgovor članu karmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 1835
28.5.2009 21:58:25   
pingo80
Uf, še dobro, da sem se javila, da nisem spet med pogrešanimi.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
28.5.2009 21:59:41   
Erin
user posted image user posted image

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
28.5.2009 22:00:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pingo80

Uh, se ti je oddahnilo, a ne?! Imamo kar hudo šefico.......Erin user posted image user posted image user posted image user posted image .....

(odgovor članu pingo80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1838
28.5.2009 22:00:49   
kaja02
ups - Tibor vse najboljše!!!user posted image user posted image  

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
28.5.2009 22:02:36   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Maja T. sporoča, da je bila Zara včeraj že vredu, danes pa so jo morali spet na infuzijo priklopit. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Boga Zara. user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
28.5.2009 22:02:53   
Erin

Uh, se ti je oddahnilo, a ne?! Imamo kar hudo šefico.......Erin user posted image user posted image user posted image user posted image .....

No noooooo... tak user posted image pa res nisem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
28.5.2009 22:04:50   
Anonimen

Čeprav smo se danes zjutraj zaspali, mi sedaj oba spita user posted image . Kako čudno se mi zdi. Namesto, da bi čas izkoristila "modro", sem obtičala na RR zeleno user posted image  user posted image  user posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1842
28.5.2009 22:10:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

No noooooo... tak user posted image pa res nisem user posted image user posted image user posted image

Ooooo, tega znakca  user posted image pa nisem uporabila. Bolj pravilno bi bilo tole:
( user posted image = user posted image + user posted image ) = user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1843
28.5.2009 22:11:18   
K_a_t_j_a

Čeprav smo se danes zjutraj zaspali, mi sedaj oba spita user posted image . Kako čudno se mi zdi. Namesto, da bi čas izkoristila "modro", sem obtičala na RR zeleno user posted image  user posted image  user posted image ....

user posted image user posted image Kak si tole dobro napisala! user posted image

Tudi jaz sem za ta plac za srečanje v CE in tudi za to uro. Sam vreme more bit lepo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Vsem za zobke, sedenje, samostojno vstajanje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
28.5.2009 22:15:52   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Ooooo, tega znakca  user posted image pa nisem uporabila. Bolj pravilno bi bilo tole:
( user posted image = user posted image + user posted image ) = user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
28.5.2009 22:16:36   
Erin
Kaj pa BLED babe žabe?????  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
28.5.2009 22:17:53   
matejchi
Se mi zdi, kot da so ga nekatere dale malo na zob user posted image .. al pa se jim je samo jeziček razvezal user posted image

RD RR

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
28.5.2009 22:20:19   
matejchi
hej hej ljubljančanke... BTC vabi jutri..

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
28.5.2009 22:20:27   
Erin
Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujemuser posted image user posted image user posted image user posted image Piti ali za boljše čase shraniti?user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
28.5.2009 22:27:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Se mi zdi, kot da so ga nekatere dale malo na zob user posted image .. al pa se jim je samo jeziček razvezal user posted image

....a si gledala Trenja in zaznala podobnost? ....... je bilo nekaj govora o alkoholu......

Ne gre za alkohol, gre za malo več dobre volje. Sem bila na enem fajn čveku s kolegico user posted image ....

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Zadovoljstvo z življenjem v svojem kraju
majčica76

http://tinyurl.com/2wl93dx Tukaj je anketa, ki jo rabim za fax.... prosila bi vas če bi bila katera pripravljena rešiti anketo na tem spletnem naslovu... HVALA VSEM :)

/ (78%)

/ (22%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!