|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
28.5.2009 22:29:27   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujemuser posted image user posted image user posted image user posted image Piti ali za boljše čase shraniti?user posted image

Nič šparat! Se lahko pokvari, pol boš pa imela! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
28.5.2009 22:31:53   
Erin
Prav maš..alkohol je treba TAKOJ uničit!! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
28.5.2009 22:34:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujemuser posted image user posted image user posted image user posted image Piti ali za boljše čase shraniti?user posted image

Nič šparat! Se lahko pokvari, pol boš pa imela! user posted image

.....pa tisto, da bi enega pustila za seme, tudi ne gre. Jaz bi na tvojem mestu ice-a kar odrešila utesnjenega zamaška...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
28.5.2009 22:35:20   
Anonimen

Prav maš..alkohol je treba TAKOJ uničit!! user posted image

user posted image user posted image user posted image   tako ja  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1854
28.5.2009 22:38:46   
matejchi

Premišljuješ.. enega ali dva?? To je tu vprašanje.. user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
28.5.2009 22:40:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Premišljuješ.. enega ali dva?? To je tu vprašanje.. user posted image

aha, v tem je finta user posted image

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1856
28.5.2009 22:43:10   
Erin
Evo, Ice je odprt, sedaj grem pa mal na balkončka uživat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
28.5.2009 22:58:45   
bella02
Erin, tud jaz sem enga ice-a uničla, imam pa tisti ovitek za flaško in sem ga lepo počasi donkala 2 urciuser posted image user posted image user posted image . Za Bled mi pa verjetno ne bo zneslo. Si v planu po koncu izpitov, res resuser posted image user posted image user posted image

Pa lepo poklepetajte jutri v BTC-ju, mam žal druge plane.
Se mi nič ne da, pa moram še pod tuš, pa cunje obest, pa še kej bi se našlo user posted image . Pa se mi ne daaaaaaaaauser posted image

Nočka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
28.5.2009 23:03:18   
Erin
Kdaj se selimo na naslednji forum (otrok - čvekamo o naših otrocih) ---> avgusta ali septembra??user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
28.5.2009 23:07:17   
matejchi

Kdaj se selimo na naslednji forum (otrok - čvekamo o naših otrocih) ---> avgusta ali septembra??user posted image

a to pomeni, da se združimo z vsemi mamami?

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
28.5.2009 23:23:24   
Anonimen

Jaz mislim, da septembra. Morajo prej naši avgustovski "dojenčki" upihniti prvo svečko. Vsi, do zadnjega (oz. vsaj velika večina). Moje skromno mnenje user posted image ....

Evo, zdaj grem pa še malo likat in spat.

user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1861
28.5.2009 23:26:48   
betty
Erin - zdajle sem pogledala nas avgustovski seznamcek in sem ugotovila, da si se pri nas (21.8.  Rok) zmotila glede nasega sedenja in je datum 24.marec in ne april. potem takem smo prej lezli, puzali kot se samostojno vsedli :)

Danes smo imeli pregled:

9 mesecev + 1 teden
76 cm
10500 g
obseg glave 46 cm

revija Moj malček - notri lahko najdete našega Roka in njegov prvi korenček

lahko noc, sem tko fuč....

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
28.5.2009 23:29:28   
matejchi
   Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih
   majhnih otrok.
   "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
   "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime
   Jagoda".
   "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali
   ime Marka".
   Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta:
   "Pejt Joško, greva domov !"

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
28.5.2009 23:34:45   
Anonimen

Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih
   majhnih otrok.
   "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi.
   "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime
   Jagoda".
   "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali
   ime Marka".
   Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta:
   "Pejt Joško, greva domov !"

user posted image   user posted image   user posted image

Samo to še pošljem. Toliko, da pridem na 300. Jaz sem v primerjavi z nekaterimi pač skromna user posted image .

< Sporočilo je popravil PABLO -- 28.5.2009 23:37:51 >

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1864
28.5.2009 23:37:05   
matejchi
PABLO čestitke za 300!!user posted image

RD RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.5.2009 0:02:18   
Anonimen
matejchi - thx

Nocoj sem pa res bila tukaj kot I Don't Wanna Miss a Thing user posted image .

OK, potem pa še nekaj v tem stilu

http://www.youtube.com/watch?v=Vo_0UXRY_rY

http://www.youtube.com/watch?v=0972G4t0cEA

Joj, tok me ma, da bi dala muzko na fuuuuul........zakaj sem že 30+ in zakaj že vsi spijo user posted image ? ........user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil PABLO -- 29.5.2009 0:13:48 >

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.5.2009 7:58:13   
sayuri
Kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dober čvekajte, če se dobite v BTCju. JAz sem žal brez avta in odrezana od sveta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.5.2009 8:11:49   
matejchi
user posted image

RD RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.5.2009 8:14:58   
matejchi
Češnjica a greš na Mambo kings danes zvečer?
Jaz moram pa v Trzin na servis, noče mi vseh CD-jev brat... pa zadnji dan garancije je...user posted image

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.5.2009 8:27:28   
matejchi
V Ljubljano prihaja karmar... a si res noče nobena časa vzet..user posted image
No pol bom pa zgleda sama z njo...user posted image , bova eno zapeli pa češnje jeli... oo kako se rima.. samo kak buhtlčk pa krysia, ko sta sosedi bi pa res lahko uleteli... no??

p.s.
mislim, da ne grize, sodeč po aniti, ko je tudi z onega konca...user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 29.5.2009 8:28:52 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.5.2009 8:48:34   
sayuri
matejchi user posted image user posted image user posted image  

Baje smo sprejeti v vrtec. user posted image   Neuradna informacija. Baje so vse sprejeli user posted image  In baje je bilo veliko izpisa user posted image  Jah...tale BAJE... Dokler ne dobim črno na belem, nč ne verjamem. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.5.2009 8:50:18   
matejchi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za vse kar je za user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

RD RR

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.5.2009 8:54:57   
karmar
no sej bom jaz rundo plačala, sam ne povedat celi RR, tolk pa spet nimam...user posted image
erin na enga ICE-ta??? (in en čikulo...)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.5.2009 8:55:58   
Anonimen
Jutro

Hvala za user posted image . Jo kar rabimo. Včeraj se je zaspalo 3/4 familije, danes pa 4/4. Pa je to res možno user posted image ............smo ja user posted image .

V Ljubljano prihaja karmar... a si res noče nobena časa vzet..user posted image
No pol bom pa zgleda sama z njo...user posted image , bova eno zapeli pa češnje jeli... oo kako se rima.. samo kak buhtlčk pa krysia, ko sta sosedi bi pa res lahko uleteli... no??

p.s.
mislim, da ne grize, sodeč po aniti, ko je tudi z onega konca...user posted image

Res lepo, če si lahko vsaj ti čas vzemeš. Če bi bila v vaših krajih, bi si ga tudi jaz vzela. Punca pride od daleč, to pač ni vsak dan -  je skoraj kot praznik user posted image . Prenesi pozdrave od nas "članic štajerskega team-a" user posted image . Verjetno iz našega konca ne bo udeležbe ali pač?! Pozdravček od mene! Pa kakšne slastne primorske češnje se tudi ne bi branila user posted image . Prijeten klepet!!!

Mimo grede, ko bi človek mislil, da je sam na forumu pozno v noč in nihče ne bere kar napišeš -  wroooong. Včeraj je bilo npr. 10 registriranih uporabnikov in 2600 in še ne vem koliko neregistriranih parov oči user posted image . Ni vrag, da nekdo od teh ni tvoj sosed v tej naši mali deželici.......

sayuri - tudi "baje" je  včasih dobrodošel. user posted image user posted image user posted image za vrtec!

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.5.2009 10:23:23   
veveričica
čao punce.dobili smo vrtec pa nevem a dam toleuser posted image user posted image  a toleuser posted image  mi bo res hudo ,ko bo mogla it .najbol me skrbi ker se grizejo ...pa ker ne verjamem ,da bo znala sama jesti.tam pa jim baje dajo samo žlico pol pa kakor hočešuser posted image pa vse te bolezni ,ki bojo.joj bom kr končala ,da vas ne zamorim. 

erin hvala .a ti si  že oddala.jaz  sem namreč šele sedaj dobila  napotnico za razvojno  pa moram  še počakat.aja veš  verjetno pridemo na bled  je ena  kolegica  ful zagreta pa mogoče grem z njo.glede  selitve sem tudi jaz sa september  .

zari pa želim  ,da se čimprej pozdravi  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil veveričica -- 29.5.2009 10:31:38 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Vrtec
tojeto1

Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?

da (velja za Ljubljano) (16%)

ne (velja za Ljubljano) (4%)

da (velja za ostale občine) (35%)

ne (velja za ostale občine) (11%)

ga nisem iskal-a (34%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!