Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:29:27
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujem Piti ali za boljše čase shraniti? Nič šparat! Se lahko pokvari, pol boš pa imela!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:31:53
|
|
|
|
Erin
|
Prav maš..alkohol je treba TAKOJ uničit!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujem Piti ali za boljše čase shraniti? Nič šparat! Se lahko pokvari, pol boš pa imela! .....pa tisto, da bi enega pustila za seme, tudi ne gre. Jaz bi na tvojem mestu ice-a kar odrešila utesnjenega zamaška...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:35:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Prav maš..alkohol je treba TAKOJ uničit!! tako ja
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:38:46
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujem Piti ali za boljše čase shraniti? Premišljuješ.. enega ali dva?? To je tu vprašanje..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:40:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: Erin Jaz ga še nisem... ma pa enga b. icena hladnem...pa še premišljujem Piti ali za boljše čase shraniti? Premišljuješ.. enega ali dva?? To je tu vprašanje.. aha, v tem je finta
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:43:10
|
|
|
|
Erin
|
Evo, Ice je odprt, sedaj grem pa mal na balkončka uživat...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 22:58:45
|
|
|
|
bella02
|
Erin, tud jaz sem enga ice-a uničla, imam pa tisti ovitek za flaško in sem ga lepo počasi donkala 2 urci . Za Bled mi pa verjetno ne bo zneslo. Si v planu po koncu izpitov, res res Pa lepo poklepetajte jutri v BTC-ju, mam žal druge plane. Se mi nič ne da, pa moram še pod tuš, pa cunje obest, pa še kej bi se našlo . Pa se mi ne daaaaaaaaa Nočka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:03:18
|
|
|
|
Erin
|
Kdaj se selimo na naslednji forum (otrok - čvekamo o naših otrocih) ---> avgusta ali septembra??
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:07:17
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kdaj se selimo na naslednji forum (otrok - čvekamo o naših otrocih) ---> avgusta ali septembra?? a to pomeni, da se združimo z vsemi mamami?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:23:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kdaj se selimo na naslednji forum (otrok - čvekamo o naših otrocih) ---> avgusta ali septembra?? Jaz mislim, da septembra. Morajo prej naši avgustovski "dojenčki" upihniti prvo svečko. Vsi, do zadnjega (oz. vsaj velika večina). Moje skromno mnenje .... Evo, zdaj grem pa še malo likat in spat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:26:48
|
|
|
|
betty
|
Erin - zdajle sem pogledala nas avgustovski seznamcek in sem ugotovila, da si se pri nas (21.8. Rok) zmotila glede nasega sedenja in je datum 24.marec in ne april. potem takem smo prej lezli, puzali kot se samostojno vsedli :) Danes smo imeli pregled: 9 mesecev + 1 teden 76 cm 10500 g obseg glave 46 cm revija Moj malček - notri lahko najdete našega Roka in njegov prvi korenček lahko noc, sem tko fuč....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:29:28
|
|
|
|
matejchi
|
Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok. "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi. "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda". "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Marka". Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta: "Pejt Joško, greva domov !"
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:34:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok. "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi. "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda". "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Marka". Ko to sliši, tretji očka, vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta: "Pejt Joško, greva domov !" Samo to še pošljem. Toliko, da pridem na 300. Jaz sem v primerjavi z nekaterimi pač skromna .
< Sporočilo je popravil PABLO -- 28.5.2009 23:37:51 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 28.5.2009 23:37:05
|
|
|
|
matejchi
|
PABLO čestitke za 300!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 7:58:13
|
|
|
|
sayuri
|
Kavica Dober čvekajte, če se dobite v BTCju. JAz sem žal brez avta in odrezana od sveta
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:11:49
|
|
|
|
matejchi
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:14:58
|
|
|
|
matejchi
|
Češnjica a greš na Mambo kings danes zvečer? Jaz moram pa v Trzin na servis, noče mi vseh CD-jev brat... pa zadnji dan garancije je...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:27:28
|
|
|
|
matejchi
|
V Ljubljano prihaja karmar... a si res noče nobena časa vzet.. No pol bom pa zgleda sama z njo... , bova eno zapeli pa češnje jeli... oo kako se rima.. samo kak buhtlčk pa krysia, ko sta sosedi bi pa res lahko uleteli... no?? p.s. mislim, da ne grize, sodeč po aniti, ko je tudi z onega konca...
< Sporočilo je popravil matejchi -- 29.5.2009 8:28:52 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:48:34
|
|
|
|
sayuri
|
matejchi Baje smo sprejeti v vrtec. Neuradna informacija. Baje so vse sprejeli In baje je bilo veliko izpisa Jah...tale BAJE... Dokler ne dobim črno na belem, nč ne verjamem.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:50:18
|
|
|
|
matejchi
|
za vse kar je za
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:54:57
|
|
|
|
karmar
|
no sej bom jaz rundo plačala, sam ne povedat celi RR, tolk pa spet nimam... erin na enga ICE-ta??? (in en čikulo...)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 8:55:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Hvala za . Jo kar rabimo. Včeraj se je zaspalo 3/4 familije, danes pa 4/4. Pa je to res možno ............smo ja . IZVIRNO SPOROČILO: matejchi V Ljubljano prihaja karmar... a si res noče nobena časa vzet.. No pol bom pa zgleda sama z njo... , bova eno zapeli pa češnje jeli... oo kako se rima.. samo kak buhtlčk pa krysia, ko sta sosedi bi pa res lahko uleteli... no?? p.s. mislim, da ne grize, sodeč po aniti, ko je tudi z onega konca... Res lepo, če si lahko vsaj ti čas vzemeš. Če bi bila v vaših krajih, bi si ga tudi jaz vzela. Punca pride od daleč, to pač ni vsak dan - je skoraj kot praznik . Prenesi pozdrave od nas "članic štajerskega team-a" . Verjetno iz našega konca ne bo udeležbe ali pač?! Pozdravček od mene! Pa kakšne slastne primorske češnje se tudi ne bi branila . Prijeten klepet!!! Mimo grede, ko bi človek mislil, da je sam na forumu pozno v noč in nihče ne bere kar napišeš - wroooong. Včeraj je bilo npr. 10 registriranih uporabnikov in 2600 in še ne vem koliko neregistriranih parov oči . Ni vrag, da nekdo od teh ni tvoj sosed v tej naši mali deželici....... sayuri - tudi "baje" je včasih dobrodošel. za vrtec!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 29.5.2009 10:23:23
|
|
|
|
veveričica
|
čao punce.dobili smo vrtec pa nevem a dam tole a tole mi bo res hudo ,ko bo mogla it .najbol me skrbi ker se grizejo ...pa ker ne verjamem ,da bo znala sama jesti.tam pa jim baje dajo samo žlico pol pa kakor hočeš pa vse te bolezni ,ki bojo.joj bom kr končala ,da vas ne zamorim. erin hvala .a ti si že oddala.jaz sem namreč šele sedaj dobila napotnico za razvojno pa moram še počakat.aja veš verjetno pridemo na bled je ena kolegica ful zagreta pa mogoče grem z njo.glede selitve sem tudi jaz sa september . zari pa želim ,da se čimprej pozdravi
< Sporočilo je popravil veveričica -- 29.5.2009 10:31:38 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Vrtectojeto1Ali ste v zadnjih 5 letih dobile željeni javni vrtec v jaslih?da (velja za Ljubljano) (
16%)
ne (velja za Ljubljano) (
4%)
da (velja za ostale občine) (
35%)
ne (velja za ostale občine) (
11%)
ga nisem iskal-a (
34%)
Število vseh glasov: 330Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!