|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
18.5.2009 7:49:29   
betty
Rok včeraj pod Lisco (nad Sevnico) pri mojih na vikendu. Ta vozicek smo si sposodili, pa je za en k...  ne priporocam, ker ga se vozit ne mores. sicer pa je en str model Haucka ali kako se ze napise.

evo, skoraj 9 mesecev (se par dni):

user posted image

ROK je moj sonček!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
18.5.2009 7:53:23   
Zoja Miša
Vikend super, smo bili doma, ampak je bilo tako fajn. Včeraj sem šla za 1 h na kolo, madonca je pasalo!user posted image

Spimo enkrat bolje, drugič slabše. Danes je spala od 22.30-5.15h, kar je kul.

Maja T, Zara je cukrček. Pa še to, ker si rekla, da jesta zunaj, ali potem skos jesta kupljene kašice ali pač Zara brez problema vse poje in jesta v restavraciji?user posted image  Mi moramo še vse mixati, drugače ne gre po grlu.user posted image

Bambi, čokoladauser posted image user posted image user posted image

Sayuri, ja lepa je bila, prava frajla! Kaj pa ti? Ja no vem, da si bila lepa, ampak slikica bi vseeno pasala...user posted image  In ne vem če sem ti rekla, hvala za seznam za na morje, je že sprintanuser posted image , sedaj še v šoping po par stvari, potem pa lahko grevauser posted image

Krysia, vse že vešuser posted image

Erin, srčka!user posted image

Betty, hvala za kavico, uživejte na morju in v praznovanju!

Mene pa zanima, sedaj ima Kaja Lina gor ponavadi body k. rokav in čez majčko d. rokav, zjutraj, potem čez dan je pa le v bodyju. Zanima pa me, ko otroku oblečeš kratko majico in kratke hlačke, ali mora imeti spodaj body ali je lahko brez?user posted image  
Pa lai mislite, če bi imela v vozičku in avtosedežu zadaj pleničko bi manj švicala?user posted image

Greva zajtrk jest!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
18.5.2009 8:05:08   
sandra123
Jutrouser posted image ...Se samo na hitrco javim, T&T zboleli, pa Tina tudi kašlja 100/urouser posted image ...Taja je že včeraj zakurila na 38.5, Teja se ji je danes pridružilauser posted image ...Ne vem no, a spet kakšne viroze razsajajo user posted image ...Tu in tam malo pokašljata, iz noska jima ne teče, sem mislila, da Tajo tako zobki matrajo, zdaj mi ni pa nič več jasno....
Erin, si bia ti kaj pri dr. s Tilnom? Je mali kaj boljše???
Sem kar slabe volje, da imamo tako stanje pri hiši, ker bi morali v petek izkoristiti vikend paket v Portorožu - sva dobila od enih prijateljev kot darilo ob Novem letu...izkoristiti moramo pa do 1.6.....Upam, da mi bo uspelo vse skupaj prestaviti še za en teden, drugače nam bo vse skupaj propadlouser posted image user posted image user posted image
Sayuri, lepa je bila tvoja sestrauser posted image . Kje si pa L&Z imela??? Upam, da sta uspešno preživela noč brez mamiceuser posted image .

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 18.5.2009 8:06:53 >

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
18.5.2009 8:11:16   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Punce ki ste nehale dojiti!! MEn so joške mal bolj polne in trde ratale, jih moram kaj masirat, sej ne vem, je še nevarnost za mastitis???? No, sej so mi všeč, vsaj niso več povešene kot ene šlivceuser posted image ... Kako ste jih ve "pedenale" prvi teden po koncu tega prelepega obdobja..mene še kar hormoni  dajejo, mi gre kar na jok ko pomislim da je konecuser posted image user posted image user posted image user posted image Res je..še prehitro vse mine... ampak je še lepše tudi pred nami ane.. si moram kar sama mal optimizma v glavo nabit da ne bom tako smotana..

če se spomniš kake 2 meseca nazaj sem limala sliko gor, čisto žalostna ker sem prvič Urši večerjo po flaši dajala....no, pa sej se navadiš, nič bat.  Pridna si bla, si dolgo dojilauser posted image . Zdaj ti pa ne bo treba praznit in pumpat ven če ga boš malo preveč srknila...hehe

Aja, da ne pozabim...3. zobek 13.5., sama se vsede 14.5., plazit je pa začela 11.5.. sicer ne čisto po pravilihuser posted image , se vzdigne in povleče...ampak pride kar daleč tudi s tem načinom...tako da če to šteje, pol je to to.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
18.5.2009 8:12:53   
naty13
Dannnnnnnn.

Sem se končno dokopala do RR. Sploh ni časa. user posted image  Smo po cele dneve zunaj in tudi jemo zunaj, tako kot Maja T.. Le kosilo jemo notri, skuham pa takrat, ko Jošt spančka. user posted image

Erin super sta s Tilnom. Pozdravite se čimprej. user posted image user posted image user posted image  Jesti bo pa začel s polno paro, ko bo zdrav. Boš videla. Če so bolni, je res muka tole futranje. user posted image  Otrokom ne paše, mamice bi pa rade, da bi jedli. user posted image  Pa upam, da mi naslednji teden uspe pridet do Rad., ker gremo potem na morje, potem pa že v službo.

Zoja Miša mislim, da je Tejkaz napisala v redu seznam oblačil za na morje. Mogoče še kakšen kratek bodi več. Jošt bo nagec ali pa v bodiju. Glede oblačenja pa je pri nas že zjutraj cca. okrog 8.30, če gremo takrat ven in je toplo v kratkih rokavih, spodaj dolge hlačke, potem je pa samo v bodiju zgoraj. In ni potrebno imeti bodija in kratke majice, če je vroče. lahko ima samo eno ali drugo. user posted image  V avtu sem pa jaz imela Nejca samo v plenički in bodiju, ker so že tako preveč nakuhani. user posted image

Maja T. luštna je Zara. user posted image user posted image user posted image  za uživancijo na zraku. user posted image

Bambi user posted image user posted image  ufffffffff Elaina pa ni videti nič umazana od čokolade. user posted image user posted image  Si predstavljam, da jo je hitro zmanjkalo. user posted image user posted image user posted image

Sayuri user posted image user posted image user posted image  za uspel maturantski ples. Ja, še sebe pokaži. user posted image

Mishel super, da si se oglasila. ja David bo pa tudi kmalu eno leto star. user posted image

Pa še mi. Imamo 6 zobkov. Rastejo kot gobe po dežju. tri spodaj in tri zgoraj. Čakamo pa 7. Jošt je pravi dobrovoljček. Zunaj uživa, najraje je v gujsnici. Spimo pa ponavadi dve rundi čez dan, včasih celo tri, če pa kje smo in je vse zanimivo pa tudi eno rundo. Nobena runda pa ni manj kot urco. Ponavadi spi od 1,5h-2h na rundo. Največkrat dve rundi po 1,5h. Ponoči še vedno spimo. Kar se pa razumevanja tiče, pa razume tisto kar mu paše. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
18.5.2009 8:14:23   
naty13
Sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravite se.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
18.5.2009 9:06:06   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: betty

Dobro jutro in eno kavico user posted image user posted image user posted image

bambi 14 - kako fletne fotke! kr cokolado si ji dala? kaj pa morebitne alergije in podobno? jst se ful drzim pravila, da cokolade,arasicov, kravjega mleka, medu... ni do prvega leta. in tudi ostalim ne dovolim ,da mu kaj dajo. kr popenim, ce mu kdo kaj ponudi in rece : sej je cist malo . uf!!!

...saj sama baje tudi fulll kompliciram, to poslušam nonstop- grrrrr
Sem malo premisla o svojem kompliciranju in se odločila, da po 9 mescu več ne smem komplicirat, ker ji mingrede ko ne vidim kdo kaj potisne v roke, pa vrtec se hitro bliža,....glede tega naj ti ostalew povejo kaj vse tam jejo- VSE

..je tudi že probala smokije in je nora nanje

///seveda pa vedno spremljam, če se kaj čudnega začne pojavlat na koži, mislim kaka alergija, ipd,..

SMO NEHALI KOMPLICIRATuser posted image
in mi je lažje!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
18.5.2009 9:20:30   
sayuri
DAn user posted image   Takale jutra mi dajejo zagon in energijo. Joj, je lepo user posted image . TAko zelo se veseli teh toplih dni. user posted image  LAnsko leto sem morala vse najlepše dneve preležat v porodnišnici. SPloh nisem imela filinga, da je lani bilo poletje. JA, evo....jutri bo točno eno leto, kar sem bila sprejeta v porodnišnico. In sem bila tam točno do 20. julija, ko sem prišla domov v treh kosih. Joj, gre hitro čas. user posted image

Erin hm, ja...ni lušten filing, ko prenehaš dojit. Evo, jaz sem tudi zdaj čisto nehala. user posted image  Ampak nimamo kaj. Ti pa ne znam pomagat z nasvetom glede prsi. Moje niso nič trde. So pa tiko minimalne, da sem čist žalostna. PA kam se zdaj to krči, hudiča user posted image  Pozdravite se čimprej user posted image
sandra joj, tale bon bi bilo pa škoda zapraviti. Upam, da vam ga uspe izkoristit v teh14 dneh. T&T set bolčkani? Ajej. NAj se čimprej pozdravita user posted image user posted image user posted image  
ZojaMIša vidiš, zato imam jaz rada bodije, ker jih enostavno zapneš spodaj in to je to. Če je otrok samo v kratki majici in hlačkah, potem tisto majico za pas tlačim user posted image  Drugače ju imam pa jaz že zdaj samo v bodiju s kratkimi rokavi in v tankih hlačah, ki se lahko zavihajo.

MajaT,super slikice. Ne vem, zakaj se men zdi Zara tako zelo velika? user posted image
betty vidim, da ste tudi uživali včeraj user posted image

MA nasploh moram vse slikice pohvalit. Je tko luštno videt naše sončke user posted image

Mi smo bili včeraj cel dan zunaj. ZAra je v avtu zaspala in smo jo zvečer samo preložili v posteljico. Spala je do danes zjutraj. Prav tako Lovro user posted image  Ima pa Lovro še en nov zobek. matejchi 4 zobek 17.5.

SLikice iz maturanca nimam. user posted image  Sem bila jaz fotograf. NO, baje, da sem na eni al dve slikah, sam ne na mojmu fotoaparatu. Si pa nisem bila všeč in sem ugotovila, da sem že stara user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  L&Z&F je pa rihtal možek. Sem bila sama na maturancu oz. je bil moj spremljevalec brat. user posted image

Evo, zdaj sta se maladva zbudila. Hranjenje, potem gremo pa ven. user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
18.5.2009 9:26:32   
matejchi
Zoja jaz ji dam tudi v sedežu pleničko.. pa švica, to je zaradi teh materialov, ki ne dihajo pomoje..
Gremo v Pivko, mogoče potegnemo do morčka.. user posted image , karmar pristavi za kavo, če si premislim za morje..user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
18.5.2009 9:48:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

PABLO a spoznavaš Slovenijo ali iščeš kaj določenega user posted image

matejchi, obojega po malo user posted image

mam te na sumu... user posted image

matejchi, sum utemeljen user posted image .
Itak tvoji hitri možgančki in detektivska žilica postavita stvari na pravo mesto, pa še en vir ti je menda potrdil..... user posted image .
Drugače si pa itak (menda) samo ti prebrala zadnji post, tako da si v prednosti user posted image ......

kaja02- kdaj torej greva na kavo? Skupnega srečanja itak ne bo user posted image . Interesa vsaj ni zaznati. gajka ta teden dopustuje,.....druge pa ...?!
Lahko se pa tudi za bolj športno varianto zmeniva, ob Savinji do visečega mostu in čez Petriček....Smo nabavili enega trikolesnega Quinnya za v take namene, tako da lahko tudi daljše terenske poti ubiramo....

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
18.5.2009 10:10:15   
buhtlčk
jutro
al pa že dan... user posted image

mulčk spi dopoldanski počitek. mamo trenutno enega dopoldne, enega pa popoldne, oba cca 1 do 1,5h. Ponoči pa spi. Tole spanje pri nas je pa ratalo odlično user posted image , hvala sine user posted image

Uživajte danes na kavi v Trzinu, se vam pridružim kdaj drugič...sem mislila, da greste jutri, ko nimam časa, zdaj je pa prepozno, da se odločim, ker nisem planirala in se mi ne da user posted image

mi smo kratke rokave šele včeraj uvedli, pa bolj zaradi močnega sonca kot prehlada. Je bil namazan s 40, v senci in ga je ožgalo po obrazu. Ampak je očitno ko mami, izgleda malo rdeče pa u bistvu ni opečeno ampak je rjava koža naslednji dan. Vseen ga mažem pa poskušam met v senci, mi zgleda tako bledoličen user posted image Kratke hlačke pa danes uvedemo. So mi pa simpatični tisti bodiji s kratkimi rokavi pa hlačkami - romperji, pa se ata smrk nekej protivi...hmm...če so pa mamici všeč user posted image

V četrtek imamo P, ampak najbolj čakam 2.6., ko imamo alergologa. Res upam, da mu je vsaj kaj od alergij minilo.

Drugače pa pospešeno iščem neki AI v Grčiji, sva se dokončno odločila, da gremo tja, samo še hotel je treba najt. Pa gremo tako zgodaj, da večina agencij sploh še nima zakupljeno. Bo že nekaj.

sandra in erin bolni? pošiljam zdravje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kompliciranja pri hrani...ne jemo tistega, kar do 1 leta naj ne bi, drugače pa vse razen mleka in jajc, kaj pa to ''vse'' je, si pa poskušajte predstavljati (ane K_a_t_j_a)

sayuri res je lepa tale toja sestrica. Pa ti ja nisi stara, si moj letnik, si retro user posted image Ej dost pol mlajših vzame tvoje leta, če dobi zraven še izgled, to sem pa 100%

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
18.5.2009 10:48:55   
Erin

user posted image  

user posted image user posted image user posted image

user posted image    
28.6.2008 - mishel (PDP 5.8.2008)
DAVID
rojstvo ob 12:43 - 2685 g in 47 cm
user posted image 24.12
user posted image ?
user posted image ?

user posted image
8.7.2008 - Maja T. (PDP 8.8.2008)
ZARA

rojstvo ob 12:30 - 2200 g in 46 cm
  user posted image 23.11
user posted image 14.3.

user posted image user posted image
11.7.2008 - sayuri (PDP 5.8.2008)
ZARA    
rojstvo ob 10:29 - 2490 g in 48 cm

user posted image 11.11.
user posted image 22.2.
user posted image 2.4.

LOVRO
rojstvo ob 10:31 - 2600 g in 49 cm
user posted image 11.11.
user posted image 1.2.
user posted image 1.4.
user posted image 14.5.

user posted image
11.7.2008 - Neža7 (PDP 18.8.2008)
  NEŽA 
rojstvo ob 10:32 - 2260 g in 45 cm
user posted image 11.11.
user posted image 9.5.
user posted image 10.5.

user posted image
15.7.2008 - Gajka (PDP 28.7.2008)
  ROK
rojstvo ob 2:36 - 3430 g in 52 cm   
user posted image 20.12  
user posted image 7.4.
user posted image 7.4.
user posted image 2.5.

user posted image
22.7.2008 - cebrca (PDP 5.8.2008)
  IVAN
rojstvo ob 19:56 - 3210 g in 52 cm
user posted image 6.1
user posted image februar
user posted image 4.4.
user posted image 17.4.

user posted image
29.7.2008 - Tamy30 (PDP 13.8.2008)
  MARTIN
rojstvo ob 6:46 - 4460 g in 52 cm

user posted image 29.12
user posted image marec

user posted image
29.7.2008 - miškolinček (PDP 11.8.2008)
FILIP
rojstvo ob 15:00 - 3330 g in 52 cm
user posted image 1.1.
user posted image januar

user posted image
30.7.2008 - K_a_t_j_a (PDP 12.8.2008)
  JAN
rojstvo ob 7:58  -  2550 g in 48 cm
user posted image 3.12
user posted image 24.3./22.4.
user posted image 29.4.
user posted image 15.5.

user posted image
30.7.2008 - Naty13 (PDP 14.8.2008)
JOŠT
rojstvo ob 23:50  - 3205 g in 51 cm
user posted image 13.11.
user posted image 7.5
user posted image april

user posted image
30.7.2008 - Tato (PDP 2.8.2008)
JAKA
  3510 g in 53 cm
user posted image november
user posted image januar

user posted image
31.7.2008 - bella02 (PDP 4.8.2008)
TEJA
rojstvo ob 15:05 - 4100 g in 53 cm
user posted image 3.1.
user posted image 25.3.
user posted image 13.3.
user posted image 15.4.

user posted image
2.8.2008 - kaja02 (PDP 6.8.2008)
LEJA
rojstvo ob 6:30 - 3480 g in 51 cm
user posted image 21.1.
user posted image januar
user posted image 11.3.
user posted image 25.4.

user posted image  

2.8.2008 - daja28 (PDP 12.8.2008)
LEON
rojstvo ob 20:37 - 3320 g in 50 cm
user posted image 31.1
user posted image 10.4.

user posted image  
3.8.2008 - tejkaz (PDP 18.8.2008)
JAŠA
rojstvo ob 22.43 - 3165 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 23.2.
user posted image marec/april

user posted image
4.8.2008 - dojenč (PDP 4.8.2008)
ŽANA
rojstvo ob 11:35 - 3110 g in 48 cm
user posted image 27.11
user posted image ??
user posted image ??

user posted image
4.8.2008 - bambi14 (PDP 21.8.2008)
ELANINA
rojstvo ob 21:50 - 2810 g in 47 cm
user posted image 4.12
user posted image 6.5.
user posted image 7.5.

user posted image
5.8.2008 - ozziebo (PDP 1.8.2008)
LARA
rojstvo ob 2:55 - 3790 g in 52 cm
user posted image 25.1
user posted image 5.3.

user posted image
6.8.2008 - Erin (PDP 1.8.2008)

TILEN
rojstvo ob 3:35 - 3190 g in 51 cm
user posted image   28.11
user posted image   20.4.
user posted image 6.5.

user posted image
6.8.2008 - Luna2008
KAJA
rojstvo ob 14:15 -3205 g in 50 cm

user posted image 29.1

8
.8.2008 - sandra123 (PDP 22.8.2008)
TAJA  
rojstvo ob 9:16 - 3030 g in 50 cm

user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
user posted image 27.4.
TEJA 
rojstvo ob 9:18 - 1960 g in 47 cm
user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
user posted image 23.4.

user posted image
10.8.2008 - Majči22 (PDP 21.8.2008)
LINA
rojstvo ob 4:39 - 2730 g in 50 cm
user posted image 7.2.
user posted image 25.3

user posted image
10.8.2008 - nyna84 (PDP 4.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:56 - 3240 g in 50 cm
user posted image 18.12
user posted image 9.3.
user posted image 11.3.

user posted image

10.8. 2008 - suzana73
GAJA
rojstvo ob 13:33 - 3390 g in 50,5 cm
user posted image 14.2.

user posted image
10.8.2008 - Češnjica (PDP 12.8.2008)
ZALA
  51 cm
user posted image 8.2.
user posted image marec

user posted image
11.8.2008 - Zoja Miša (PDP 29.8.2008)
 KAJA LINA
rojstvo ob 8:35 - 2600 g in 47 cm
user posted image 13.1
user posted image 10.3.
user posted image april

user posted image
11.8.2008 - Carol11 (PDP 17.8.2008)
HANA
rojstvo ob 10:05 - 3220 g in 50 cm
user posted image 1.1
user posted image 13.3

user posted image
11.8.2008 - Pablo (PDP 31.7.2008)
 OTMAR
rojstvo ob 10:24 - 3490 g in 52 cm
user posted image januar
user posted image 7.3.

user posted image
14.8.2008 - Krysia (PDP 23.8.2008)
ROK
rojstvo ob 1:02 - 3380 g in 52 cm
user posted image 2.2.
user posted image 2.4.

user posted image
14.8.2008 - košuta (PDP 15.8.2008)
TEODOR
rojstvo ob 10:12 - 3370 g in 51 cm
user posted image 10.1.
user posted image 25.3.

user posted image
14.8.2008 - anita goitan (PDP 14.8.2008)
 ZOJA
rojstvo ob 17:38 - 3185 g in 50 cm
user posted image 1.2.
user posted image januar
user posted image marec

user posted image
14.8.2008 - MATEJKA_ (PDP 15.8.2008)
PIA
3050 g in 51 cm
user posted image 14.2.
user posted image 20.4.

user posted image
17.8.2008 - Andrejaboris (PDP 22.8.2008)
 ENEJ
rojstvo ob 10:12 - 3310 g in 50 cm

user posted image
17.8.2008 - Ryssa (PDP 24.8.2008)
 LAN
rojstvo ob 13:12 - 2980 g in 49 cm
user posted image 29.12
user posted image april
user posted image 22.2/1.4.
user posted image 7.4.

user posted image
19.8.2008 - buhtlčk (PDP 13.8.2008)
GAŠPER

rojstvo ob 20:28 - 4230 g in 52 cm
user posted image 29.1
user posted image 19.2.
user posted image 20.3.
user posted image 9.5.

user posted image
20.8.2008 - žanneža (PDP 13.8.2008)
LANA
rojstvo ob 9:51 - 3860 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 1.2.
user posted image 25.3.
user posted image 14.5.

user posted image
20.8.2008 - matejchi (PDP 21.8.2008)
 MARUŠA
rojstvo ob 16:52 - 3500 g in 49,5 cm
user posted image 29.1.
user posted image 19.4.

20.8.2008 - minca_n (PDP 25.10)
ZOJA
rojstvo ob 14:58 - 1400 g in 39 cm
user posted image januar

NIA
rojstvo ob 15:23 - 1550 g in 39,5 cm
user posted image januar

user posted image
21.8.2008 - Nejka23 (PDP 21.8.2008)
 JAKA
  rojstvo ob 12:59 - 3960 g in 53 cm
user posted image 15.2.
user posted image 18.3.

user posted image
21.8.2008 - betty (PDP 20.8.2008)
 ROK
   rojstvo ob 19:55 - 3900 g in 54 cm
user posted image 18.1.
user posted image 23.4.
user posted image 7.4.
user posted image 9.5.

user posted image
22.8.2008 - Vilika (PDP 18.8.2008)
 VID
rojstvo ob 4:21 - 4220 g in 55 cm 
user posted image 8.12.
user posted image 12.3.
user posted image 2.4.

user posted image
22.8.2008 - pingo80 (PDP 28.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:58 - 3320 g in 50 cm
user posted image 8.2.
user posted image 6.4.

user posted image
23.8.2008 - tinka14 (PDP 18.8.2008)
NEJC
rojstvo ob 13:00 - 4360 g in 56 cm
user posted image 6.2
user posted image 2.4.

user posted image
24.8.2008 -Ninaaa (PDP 15.8.2008)
ŠPELA
user posted image 25.12.
user posted image 10.2.

user posted image
24.8.2008 - čipka (PDP 18.8.2008)
TIA
rojstvo ob 15:20 - 3660 g in 52 cm
user posted image 1.1.
user posted image 1.4.
user posted image 13.3
user posted image 20.4.

user posted image
26.8.2008 - anaya (PDP 18.8.2008)
NELI
  rojstvo ob 19:01 - 3370 g in 52 cm
user posted image 24.12
user posted image 27.3

user posted image
26.8.2008 - clara23 (PDP 25.8.2008)
MARK
rojstvo ob 3:15 - 50 cm in 3230 g
user posted image 31.1.
user posted image 20.3.
user posted image 20.3.
user posted image 1.4.

user posted image
26.8.2008 - veveričica (PDP 14.10.2008)
LARA

rojstvo ob 7:32 - 1650 g in 42 cm
user posted image 8.1.
user posted image ?

user posted image
28.8.2008 - nell (PDP 20.8.2008)
TIBOR
   rojstvo ob 23:35 - 3870 g in 52 cm
user posted image 4.1.
user posted image 22.1.
user posted image 21.1.
user posted image 3.4.

user posted image
30.8.2008 - karmar (PDP 25.8.2008)
URŠA
  rojstvo ob 10:40 - 3340 g in 50 cm
user posted image 14.5.
user posted image 11.5.

user posted image
30.8.2008 - Barbarinha
LUKA
3470 g in 50 cm

user posted image 19.1.
user posted image 6.2.
user posted image 24.3.

user posted image
1.9.2008 - Aradej (PDP 27.8.2008)
LUCIJA
rojstvo ob 1:43 - 3420 g in 52 cm
user posted image 25.2
user posted image 1.3
user posted image
1.9.2008 - tatly (PDP 24.8.2008)
STELLA
rojstvo ob 10:02 - 3140 g in 50 cm
user posted image 1.1.
user posted image marec

user posted image
5.9.2008 - Lana777
LEV AN
rojstvo ob 18:00 - 3600 g in 52 cm

LEGENDA:

user posted image = 1x GH
user posted image user posted image   =stabilno sedim
user posted image =  plazim se
user posted image user posted image   = sam/a vstanem
user posted image = sam/a hodim

A KATERA MANJKA (POLEG TISTIH KI SE NE JAVLJAJO ŽE VEČ KOT MESEC DNI)??? user posted image

In če sem katero ponesreči zgrešila in ni vpisanih podatkov naj jih lepo priti plis še enkrat napiše  user posted image user posted image user posted image

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

TISTA KI HOČE BITI NA SEZNAMU NAJ TO SPOROČIuser posted image - pogoj je da se javi minimalno 1x na teden...oki 2 tedna naj vam bo! user posted image Aja, pa ne hecam se! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
18.5.2009 10:59:44   
Erin
POGREŠANE:user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  • cebrca
  • miškolinček
  • tato
  • daja28
  • ozziebo
  • dojenč
  • Luna2008
  • nyna84
  • suzana73
  • Češnjica
  • Carol11
  • košuta
  • minca_n
  • Vilika
  • pingo80
  • tinka14
  • ninaaa
  • čipka
  • anaya
  • clara23
  • veveričica
  • barbarinha
  • aradej
  • tatly
  • lana777
RAPORT!!!! user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
18.5.2009 11:54:19   
minca_n
evo me. sem že tu :)
tako končno je prišel čas da se lahko tudi jaz pohvalim da moji koziki končno stabilno sedita user posted image  
obema je uspelo ta vikend. sem tak vesela user posted image
eno vprašanje. kje bi najceneje lahko kupila fredov obroč (rdeči)? sem gledala na bolhi pa skoraj ni razlike v ceni med novim in rabljenim user posted image

kaj pa me je moj user posted image  danes vprašal? da bi mel on še enega otroka in če sem za to da ga kar začnema delat user posted image  sem zablokirala ni sploh nisem nič odgovorila.
9-mesečni dvojčici pa nosečnost... nevem če to gre ... 

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
18.5.2009 12:00:56   
aradej
Se hitro javim da me Erin ne bo poslala nekam.

Plazimo se že od 10.4. Je pa pri nas tako da je zelo malo časa za računalnik.
Zmeraj je nekdo bolan, Ponavadi sta punce skupaj potem pa še jaz kaj pokasiram.Drugače pa poskušam pomagati pri delu okrog hiše in na vrtu, da o stanovanju sploh ne govorim. Bi potrebovala še nekoga da bi mi pomagal.

Z dojenjem sem prenehala iz zdravstvenih razlogov tako da smo sedaj na flaški. Ponoči se zbudi nekje dvakrat na noč pa dobi malo čaja pa zaspi nazaj.
Ob priliki bom pa prilepila še kakšno slikico.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
18.5.2009 12:16:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

da se lahko tudi jaz pohvalim da moji koziki končno stabilno sedita user posted image  
obema je uspelo ta vikend. sem tak vesela user posted image
eno vprašanje. kje bi najceneje lahko kupila fredov obroč (rdeči)? sem gledala na bolhi pa skoraj ni razlike v ceni med novim in rabljenim user posted image

kaj pa me je moj user posted image  danes vprašal? da bi mel on še enega otroka in če sem za to da ga kar začnema delat user posted image  sem zablokirala ni sploh nisem nič odgovorila.
9-mesečni dvojčici pa nosečnost... nevem če to gre ... 

Čestitke za samostojno sedenje. Seveda je razlika, če kupiš nov ali rabljen fredov obroč. >Sploh se ti bo poznalo, ker rabiš dva. ZA dva nova bi dala 50€, rabljenega dobiš pa od 10 - 15€. JAz sem dobila oba skupaj za 24€ s poštnino vred. Daj oglas na mama.si Al pa malo poglej, če katera prodaja user posted image  JAz sem enega tam kupila, enega pa tu na RR.

Vprašaj tvojega, če bi bil tokrat on noseč user posted image

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
18.5.2009 12:22:18   
veveričica
evo ,da se še jaz malo javim na raportuser posted image .erin je že jezna na nas.mi smo spet bolni.ko pade odpornost je hudo.me pa zanima   ena stvar.lara se je začela z ritko in nogami pomikat naprej.sicer nevem kaj je to.plazenje ni.ali se še kateri dojenček tako pomika nevem.

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
18.5.2009 12:22:37   
gajka
Evo, pokorno se javljam z morja! user posted image Vreme super, voda sploh ni več tako mrzla in se folk povsod ob obali intenzivno martinčka in kar precej se jih že tudi ohlaja v morju. Tudi Rok je moral preveriti, kakšna je voda v ''ta ogromni banji'' user posted image :
user posted image
Je začel tako brcat in z rokicami klatit po vodi, da je bil na koncu cel moker. user posted image

Pa še ena z gugalnice:
user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
18.5.2009 12:29:00   
gajka
Pa še ena bolj user posted image :
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.5.2009 12:29:49   
minca_n
sayuri hvala za predlog. bom pogledala na mama.si, ker na bolhi je najcenejši 18 evrov+poštnina, pa se mi več ne splača.

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.5.2009 12:34:14   
Carol11
Pozdravljne,
evo pogrešana se oglaša na raportuser posted image . Mi smo se včeraj vrnili z dopusta v Strunjanu. Blo je fajn, predvsem smo se vsi naspali in to nam je bila velika izkusnja za naslednji dopust.....sli bomo v apartma z ločeno spalnico. Ker ko je gospodična popoldne zaspala, sva morala biti čisto tiho, tudi kuhati nisem mogla, ker je bilo vse v enem prostoru, zato sva se ulegla k njej in z njo spala ali gledala televizijo in bila seveda tiho kot miški.
Prečesali oz prevozičkali smo vsa slovenska obmorska mesta.
Pa odločili smo se da gremo konec junija vseeno na morje... v gužvo, ker jo Hana obožuje. Čim več ljudi je okoli nje bolj je zadovoljna. Bova mal potrpela, ker midva se izogibava gužve kakor se le dauser posted image .
Matejchi: za seznam. 11.5. pri 9 mesecih so Hano namerili 70,5 cm in 8,290 kg. Vzeli so ji se kri in vodo. Vse ok, razen v krvi je bilo videti kot da Hana preboleva kako virozo, čeprav je bila zdrava kot drenuser posted image
Spanje čez dan: jaz se trudim, da če se le da spi doma in ne v vozičku. V vozičku spi max 40 min, v postelji pa ima mir in dopoldne spi cca 1,5-2 uri in popoldne cca 1 uro. Tudi jaz se uležem k njej v najino posteljo, zatemnim spalnico in ponavadi jo v 5-10 min zmanjka. Malo se vrti po postelji, me hoče vlečt za nos, usta, se mi smeji, jaz pa mižim in se delam, da spim.
Krema za sončenje: za tiste ki je še niste kupile. Pri pediatru sem dobila tester Eucerina, KIDS MICROPIGMENT SUN LOTION, menda krema ne gre pod kožo (izraženo po domačeuser posted image ), naredi neko povrhnjico na koži in jo ščiti, je tudi za občutljivo kožo in se uporablja lahko od 6 meseca dalje. Cena je pa okol 15 eur.
Dojenje: pred dvema tedenoma sem čisto zaključila, oz je zaključila Hana. Sem omenila pedijatrinji in je rekla, da je to najbolje, da se otrok sam odstavi in če se odstavi pri 8-9 mes je čisto u redu. Sem se malo bolje počutila, ker je bilo tudi meni hudo ker se je kar čez noč zaključilo.
Erin: jest sem se pred dvema dnevoma imela dve bulici v desni joški in tudi nisem vedla kaj naredit. Mal sem masirala, pa mal ven stiskala (čist mal), zdaj je pa u redu.
Zoja miša: za v avtosedež smo mi kupili frotirasto prevleko in Hana občutno manj švica, pa še bolj prijeten material je če je user posted image  npr samo v bodyju in če se umaže ga snameš in opereš. Za v voziček pa ne vem.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.5.2009 12:40:51   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Carol11
Krema za sončenje: za tiste ki je še niste kupile. Pri pediatru sem dobila tester Eucerina, KIDS MICROPIGMENT SUN LOTION, menda krema ne gre pod kožo (izraženo po domačeuser posted image ), naredi neko povrhnjico na koži in jo ščiti, je tudi za občutljivo kožo in se uporablja lahko od 6 meseca dalje. Cena je pa okol 15 eur.

Mi imamo tudi to kremo. Jo že 2 dni intenzivno testiramo in zaenkrat deluje.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.5.2009 12:55:57   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Pa še ena bolj user posted image :
user posted image

KAšen frajer.user posted image   PA čedalje bolj blond je, a ne?

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.5.2009 12:58:01   
Carol11

mi smo jo cel teden na dopustu, pa sem tudi zadovoljna. Malo težko se razmaže...ko obupam je Hana kot indijancuser posted image , ker tu pa tam ostane kak bel madež.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.5.2009 13:01:18   
MATEJKA_

mi smo jo cel teden na dopustu, pa sem tudi zadovoljna. Malo težko se razmaže...ko obupam je Hana kot indijancuser posted image , ker tu pa tam ostane kak bel madež.

sem tudi imela tester in od vichya. pa sem našla v okotestu, da sta to eni izmed redkih krem, ki sta dobili oceno nezadovoljivo - vsebujeta cel kup zadev, ki jih ne bi smeli - še posebej zatadi otroške kože.
tako, da sem kupila dr.haushko - 17 €, ki ima oceno celo dobro.

(odgovor članu Carol11)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!