|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
28.5.2009 9:26:04   
buhtlčk
Mi gremo pa na Kreto, jeeeeeeeee.
Sem se morala mal pohvalit user posted image , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
28.5.2009 9:34:33   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Matejchi to sem še pozabila, ker mi ni nič jasno, Mišouser posted image user posted image user posted image ?
Pa seznamček, do drugega tedna, proooooooooosim.

Ja punčko ima Zojo, če bo fant je moj predlog Mišo... po slavni Zoji Miši user posted image
Jutri bom imela nočno in se potrudim zate, a prav? user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
28.5.2009 9:35:41   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Sem se morala mal pohvalit user posted image , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee.

Ja jaz bučman pa nisem upala ven, ker nisem vedela kako bo s prehrano za Marušo, zdaj jé pa več kot Žiga user posted image ... pa drugo leto mogoče..
buhtlčk glej, da ne boš kakšne želve prišvercala domov.. te so brez dlak pa ne bo alergij..user posted image

< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.5.2009 9:36:17 >

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
28.5.2009 9:37:11   
matejchi
Maruša še zdaj spi od včeraj, hodim preverjat, če še diha, čeprav spodaj nekaj štemajo.. mogoče ji pa to paše..user posted image
PABLO zs..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 28.5.2009 9:38:12 >

RD RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
28.5.2009 9:38:02   
Anonimen

buhtlčk - jeeeeee user posted image ! Se veselim počitnic skupaj z vami za vas! Prijeten dopust in veliko čudovitih spominov želim........

Zoja Miša - prijetno striženje in user posted image frizurce.....

(odgovor članu buhtlčk)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
28.5.2009 9:49:08   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Ja jaz bučman pa nisem upala ven, ker nisem vedela kako bo s prehrano za Marušo, zdaj jé pa več kot Žiga user posted image ... pa drugo leto mogoče..
buhtlčk glej, da ne boš kakšne želve prišvercala domov.. te so brez dlak pa ne bo alergij..user posted image

Sem šla kar preko strahov-sej tam majo tud otroke ane...
Za želvo ne bo prostora, še tko bosta mela oči pa mami samo en kufer skupaj, drugega pa doživljenski predsednik user posted image Si me pa spomnila (kot da se sama ne stokrat na dan), da mamo v torek alergologa. Jo ko bi vsaj alergija na KM že prešla. Mu takoj kupim sladoled pa čokolado user posted image (hec, da ne bo ognja v strehi user posted image )

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
28.5.2009 9:50:32   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

buhtlčk - jeeeeee user posted image ! Se veselim počitnic skupaj z vami za vas! Prijeten dopust in veliko čudovitih spominov želim........

Zoja Miša - prijetno striženje in user posted image frizurce.....

Bo, sigurno user posted image

Zoja Miša slikice prosim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
28.5.2009 9:58:28   
matejchi
buhtlčk pol pa samo čokoladni sladoled, da mu ni treba še čokolade, to ti bomo pa že spregledale...user posted image

Itak da imajo tam otroke, samo hotelska hrana oz. grška kuhinja je pač malo drugačna.. skratka max. uživaj, ko prideš nazaj in poročaš (ne poročiš user posted image ), se bomo pa lažje odločili

ZojaM a imaš plan obiskov že poln? user posted image

RD RR

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.5.2009 11:47:28   
veveričica
lep pozdrav vsem čvekam in hvala za čestitke ob 9 mescih.kako beži čas ne morem verjet.noro.mi pa letos gremo v strunjan  pa mi je čist kull   čeprav je slovenska  obala.komaj čakam.kdaj boste oddale ve   za podaljšanje porodniške .tiste ,ki boste oddale seveda.in kaj lahko  priložim  zraven

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.5.2009 12:30:28   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Sem se morala mal pohvalit user posted image , sem tkoo vesela. Morjeeeeeeeeeeeee.

buhtlčk, jeeeee!

Kdaj pa odrinete? Mi gremo na Lopar 6.6. - že odštevam (še 9 dni) user posted image

Drugač sva pa midva iz mesta - blo fajn, v bivši šoli so mi Roka skor tm obdržal ... je spet šarmiral vse po spisku ...  vsem se je smejčkal, pa pogovarjal se je ... ampak so ga tko utrudili, da zdej pridno spi - tokrat sm šla preverit, da ne bi blo tko kot zjutraj, ko sem mislila, da spi, on je mel pa pogovore z medvedkom ...

sej ... jst mam pa tud še delo, tko da ... se oglasim pozneje

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.5.2009 14:13:00   
buhtlčk
Krysia kaj sploh sprašuješ, valda gremo 6.6. user posted image

Matejchi bom poročala user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.5.2009 17:41:18   
veveričica
danes ste pa bolj tihouser posted image nobene nikjer.v nedeljo pa gremo  na srečanje nedonošenčkov  v mostec.komaj čakam  pa upam da bo moja  čebelca uživala

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.5.2009 20:54:07   
Anonimen

Ali se bo katera udeležila dobrodelnega teka z vozički na Bledu?

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1038

(odgovor članu veveričica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.5.2009 21:09:33   
pingo80
Dnevi tako hitro brzijo mimo, da sploh ne morem verjeti. Še malo pa bo tu junij, pa čas dopustov. Vidim, da se vas že kar nekaj odpravlja na morje. Mi še iščemo kam se bomo podali konec junija.

Anita - user posted image , čestitke za user posted image . Tvoji neutrudni Zoji bo najbrž družba dobro dela. Čim lepših 8 mesecev ti želim.

Maja T. - user posted image user posted image user posted image  za Zaro, pa da se čimprej vrneta iz bolnice.

Kaja02 - user posted image  za atija - samo da bo vse v redu.

Sayuri - tvoja dva čmrlja sta pa tako lušna - tiste slikce, ko sta v različnih pozah spanja so fenomenalne, pa tam ko rože presajate.

Lana ma tud tako rada družbo otrok. Čisto ponori, ko pridejo kolegice s približno enako starimi otročki na sprehod. Se kar ne more nehat smejat, pa govorit in brcat.
Glede vrtca še nič ne vemo. Neuradno pa je, da so vsi sprejeti. BOmo vidl kolko držijo informacije.
In ja, mi smo se končno začili plazit. Za seznam 26.5.
In še podatki za 9m - 9070g, 71,5cm (čeprav sem jo jaz tloko namerila že pri 8.mesecih) Erin, Matejchi

Zdaj pa še malo stanovanje pospravit, ko naša princeska spi. Uživajte.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.5.2009 21:10:07   
gajka

http://portal.baby-center.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1038

Me malo matra, da bi šla. Ampak najbrž ne laufat, ker sem bolj brez kondicije. No, razen, če bi še katera druga šla, da bi me malo vzpodbujala. user posted image Moj bo najbrž ravno takrat s kolegi na morju, pa bi itak potrebovala kakšno družbo. Kaj pa, če formiramo kar eno avgustovsko skupino in združimo čvek še z nečim koristnim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.5.2009 21:12:15   
gajka
Maja T. sporoča, da je bila Zara včeraj že vredu, danes pa so jo morali spet na infuzijo priklopit. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.5.2009 21:19:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Maja T. sporoča, da je bila Zara včeraj že vredu, danes pa so jo morali spet na infuzijo priklopit. user posted image

Ajejuser posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To vse pove kajne...user posted image Maja T. drži se...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.5.2009 21:20:33   
Erin

Me malo matra, da bi šla. Ampak najbrž ne laufat, ker sem bolj brez kondicije. No, razen, če bi še katera druga šla, da bi me malo vzpodbujala. user posted image Moj bo najbrž ravno takrat s kolegi na morju, pa bi itak potrebovala kakšno družbo. Kaj pa, če formiramo kar eno avgustovsko skupino in združimo čvek še z nečim koristnim?

SEM ZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Se končno dobimo v mojem koncu??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ste za? JA? JA?

Dobrodelni tek z vozički na Bledu, 14.06.2009  
Sodelujte na Baby Centrovi dobrodelni prireditvi in pomagajte otrokom iz Društva za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije.  

Kdaj: 14.06.2009, start ob 10. uri.  

Kaj: tek ali sprehod okoli Blejskega jezera

Pridružite se nam v Grajskem kopališču, kjer bo vaše malčke čakalo veliko presenečenj (čarovnik, igrala, delvanice, animacije)!

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.5.2009 21:21:11   
Anonimen

Nell, tudi jaz ne vem ure, in niti kje . Če bo lepo bi bil greh v Tušu se dobiti, ali ne? 

Res bi bilo bolje se dobiti nekje zunaj. Na misel mi je padlo - morda pred Športno dvorano Zlatorog? user posted image (to je pri Mercator centru). Play cafe. Ura pa tam okrog 10-te ure, verjetno? Povejte, kdaj večini najbolj odgovarja. Za lokacijo bom še malo razmislila. Punce, ki se malo spoznate na CE, dajte predloge!!!

gajka - imaš mnenje oz. se strinjaš z lokacijo?

< Sporočilo je popravil PABLO -- 28.5.2009 21:22:53 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.5.2009 21:24:48   
gajka

Nell, tudi jaz ne vem ure, in niti kje . Če bo lepo bi bil greh v Tušu se dobiti, ali ne? 

Res bi bilo bolje se dobiti nekje zunaj. Na misel mi je padlo - morda pred Športno dvorano Zlatorog? user posted image (to je pri Mercator centru). Play cafe. Ura pa tam okrog 10-te ure, verjetno? Povejte, kdaj večini najbolj odgovarja. Za lokacijo bom še malo razmislila. Punce, ki se malo spoznate na CE, dajte predloge!!!

gajka - imaš mnenje oz. se strinjaš z lokacijo?

Ne poznam najbolj te lokacije, tako, da se vzdržim mnenja. user posted image A je možno, da potem ta mali tam komot po tleh plazijo, ker naš ne zna biti več v vozičku, še manj pa v naročju? A to je slučajno tam, kjer smo se še s trebuhi s sandro123 enkrat dobile?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.5.2009 21:27:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

SEM ZAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Se končno dobimo v mojem koncu??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ste za? JA? JA?

Dobrodelni tek z vozički na Bledu, 14.06.2009  
Sodelujte na Baby Centrovi dobrodelni prireditvi in pomagajte otrokom iz Društva za kakovostno rehabilitacijo otrok Slovenije.  

Kdaj: 14.06.2009, start ob 10. uri.  

Kaj: tek ali sprehod okoli Blejskega jezera

Pridružite se nam v Grajskem kopališču, kjer bo vaše malčke čakalo veliko presenečenj (čarovnik, igrala, delvanice, animacije)!

user posted image

Meni zveni zelooooo zanimivo in zabavno!!!! Moram še v planer pogledat.

MajaT. - user posted image ojoj, boga Zara. Držim pesti, da se čimprej pozdravi!!!

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.5.2009 21:31:54   
Erin
pingo - lepo da si se javila!!user posted image user posted image user posted image

veveričica - za podaljšanje oddaj čimprej ker bodo itak dnevi porodniške hitro mimo... Zraven pa priloži vse kar imaš od zdravstvenih izvidov ki znajo vplivati na podaljšanje... Pa uživajte na srečanju!

Super punce za dopuste!! Moja mami pa pravi da nas časti če gremo za 3 dni na morje, pa kolebava ali naj dovoliva ali ne.. jaz se vedno potem počutim dolžnouser posted image

ČESTITKE ZA OBMESEČNICE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PABLO - pridi na tek okoli jezera (14.6... pa ostale tut!!!) oz jaz se bom sprehajalauser posted image user posted image user posted image Idealna priložnostuser posted image

sayuri - čestitke Zari za vzpon na nogiceuser posted image

miškolinček - kako si?user posted image user posted image Je možek že doma? Ti si kaj bolje? Javi se kajuser posted image Si mi v mislih...

tejkaz - tvoje poste tudi pogrešam..sem se veliko naučila od tebeuser posted image

kaja - a Leja bo pa muzikonterka?user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz si želim da bi Tilen obiskoval glasbeno šolo...user posted image Sem jaz tudi hodila na flavto in kitaro, pa mi ni žal..mi velikokrat prav pride to znanjeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.5.2009 21:39:33   
Anonimen

Ne poznam najbolj te lokacije, tako, da se vzdržim mnenja. user posted image A je možno, da potem ta mali tam komot po tleh plazijo, ker naš ne zna biti več v vozičku, še manj pa v naročju? A to je slučajno tam, kjer smo se še s trebuhi s sandro123 enkrat dobile?

Ne, tam kjer smo se me dobile je Santana v sklopu Mercator centra. Play cafe pa je takoj na začetku, ko od rondoja zapelješ desno na parking proti Mercator centru. Je v sklopu Športne dvorane Zlatorog. Ena otroška igrala so spredaj (za malo večje otroke, za naše avgustovčke še menda ne bodo user posted image ) pa malo travice je tam spredaj. Če prinesemo kakšno piknik oddejo, bi se morda tamali lahko malo valjali in kobacali tam user posted image .
Prav na pijači še nisem bila tam user posted image , ta lokal vidim samo mimogrede, kadar grem v Mercator center. Se mi zdi, da bi bilo OK?!

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.5.2009 21:40:57   
Erin

user posted image  

user posted image    
28.6.2008 - mishel (PDP 5.8.2008)
DAVID
rojstvo ob 12:43 - 2685 g in 47 cm
user posted image 24.12
user posted image ?
user posted image ?

user posted image
8.7.2008 - Maja T. (PDP 8.8.2008)
ZARA

rojstvo ob 12:30 - 2200 g in 46 cm
  user posted image 23.11
user posted image 14.3.

user posted image user posted image
11.7.2008 - sayuri (PDP 5.8.2008)
ZARA    
rojstvo ob 10:29 - 2490 g in 48 cm

user posted image 11.11.
user posted image 22.2.
user posted image 2.4.
user posted image 28.5

LOVRO
rojstvo ob 10:31 - 2600 g in 49 cm
user posted image 11.11.
user posted image 1.2.
user posted image 1.4.
user posted image 14.5.

user posted image
11.7.2008 - Neža7 (PDP 18.8.2008)
  NEŽA 
rojstvo ob 10:32 - 2260 g in 45 cm
user posted image 11.11.
user posted image 9.5.
user posted image 10.5.
user posted image 18.5.

user posted image
15.7.2008 - Gajka (PDP 28.7.2008)
  ROK
rojstvo ob 2:36 - 3430 g in 52 cm   
user posted image 20.12  
user posted image 7.4.
user posted image 7.4.
user posted image 2.5.

user posted image
22.7.2008 - cebrca (PDP 5.8.2008)
  IVAN
rojstvo ob 19:56 - 3210 g in 52 cm
user posted image 6.1
user posted image februar
user posted image 4.4.
user posted image 17.4.

user posted image
29.7.2008 - Tamy30 (PDP 13.8.2008)
  MARTIN
rojstvo ob 6:46 - 4460 g in 52 cm

user posted image 29.12
user posted image marec

user posted image
29.7.2008 - miškolinček (PDP 11.8.2008)
FILIP
rojstvo ob 15:00 - 3330 g in 52 cm
user posted image 1.1.
user posted image januar

user posted image
30.7.2008 - K_a_t_j_a (PDP 12.8.2008)
  JAN
rojstvo ob 7:58  -  2550 g in 48 cm
user posted image 3.12
user posted image 24.3./22.4.
user posted image 29.4.
user posted image 15.5.

user posted image
30.7.2008 - Naty13 (PDP 14.8.2008)
JOŠT
rojstvo ob 23:50  - 3205 g in 51 cm
user posted image 13.11.
user posted image 7.5
user posted image april

user posted image
30.7.2008 - Tato (PDP 2.8.2008)
JAKA
  3510 g in 53 cm
user posted image november
user posted image januar

user posted image
31.7.2008 - bella02 (PDP 4.8.2008)
TEJA
rojstvo ob 15:05 - 4100 g in 53 cm
user posted image 3.1.
user posted image 25.3.
user posted image 13.3.
user posted image 15.4.

user posted image
2.8.2008 - kaja02 (PDP 6.8.2008)
LEJA
rojstvo ob 6:30 - 3480 g in 51 cm
user posted image 21.1.
user posted image januar
user posted image 11.3.
user posted image 25.4.

user posted image  

2.8.2008 - daja28 (PDP 12.8.2008)
LEON
rojstvo ob 20:37 - 3320 g in 50 cm
user posted image 31.1
user posted image 10.4.

user posted image  
3.8.2008 - tejkaz (PDP 18.8.2008)
JAŠA
rojstvo ob 22.43 - 3165 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 23.2.
user posted image marec/april

user posted image
4.8.2008 - dojenč (PDP 4.8.2008)
ŽANA
rojstvo ob 11:35 - 3110 g in 48 cm
user posted image 27.11
user posted image ??
user posted image ??

user posted image
4.8.2008 - bambi14 (PDP 21.8.2008)
ELANINA
rojstvo ob 21:50 - 2810 g in 47 cm
user posted image 4.12
user posted image 6.5.
user posted image 7.5.

user posted image
5.8.2008 - ozziebo (PDP 1.8.2008)
LARA
rojstvo ob 2:55 - 3790 g in 52 cm
user posted image 25.1
user posted image 5.3.

user posted image
6.8.2008 - Erin (PDP 1.8.2008)

TILEN
rojstvo ob 3:35 - 3190 g in 51 cm
user posted image   28.11
user posted image   20.4.
user posted image 6.5.

user posted image
6.8.2008 - Luna2008
KAJA
rojstvo ob 14:15 -3205 g in 50 cm

user posted image 29.1

8
.8.2008 - sandra123 (PDP 22.8.2008)
TAJA  
rojstvo ob 9:16 - 3030 g in 50 cm

user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
user posted image 27.4.
TEJA 
rojstvo ob 9:18 - 1960 g in 47 cm
user posted image 29.12
user posted image 16.2.
user posted image 29.1.
user posted image 23.4.

user posted image
10.8.2008 - Majči22 (PDP 21.8.2008)
LINA
rojstvo ob 4:39 - 2730 g in 50 cm
user posted image 7.2.
user posted image 25.3

user posted image
10.8.2008 - nyna84 (PDP 4.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:56 - 3240 g in 50 cm
user posted image 18.12
user posted image 9.3.
user posted image 11.3.

user posted image

10.8. 2008 - suzana73
GAJA
rojstvo ob 13:33 - 3390 g in 50,5 cm
user posted image 14.2.
user posted image 11.5
user posted image 6.5

user posted image
10.8.2008 - Češnjica (PDP 12.8.2008)
ZALA
  51 cm
user posted image 8.2.
user posted image marec

user posted image
11.8.2008 - Zoja Miša (PDP 29.8.2008)
 KAJA LINA
rojstvo ob 8:35 - 2600 g in 47 cm
user posted image 13.1
user posted image 10.3.
user posted image april

user posted image
11.8.2008 - Carol11 (PDP 17.8.2008)
HANA
rojstvo ob 10:05 - 3220 g in 50 cm
user posted image 1.1
user posted image 13.3

user posted image
11.8.2008 - Pablo (PDP 31.7.2008)
 OTMAR
rojstvo ob 10:24 - 3490 g in 52 cm
user posted image januar
user posted image 7.3.

user posted image
14.8.2008 - Krysia (PDP 23.8.2008)
ROK
rojstvo ob 1:02 - 3380 g in 52 cm
user posted image 2.2.
user posted image 2.4.

user posted image
14.8.2008 - košuta (PDP 15.8.2008)
TEODOR
rojstvo ob 10:12 - 3370 g in 51 cm
user posted image 10.1.
user posted image 25.3.

user posted image
14.8.2008 - anita goitan (PDP 14.8.2008)
 ZOJA
rojstvo ob 17:38 - 3185 g in 50 cm
user posted image 1.2.
user posted image januar
user posted image marec

user posted image
14.8.2008 - MATEJKA_ (PDP 15.8.2008)
PIA
3050 g in 51 cm
user posted image 14.2.
user posted image 20.4.

user posted image
17.8.2008 - Andrejaboris (PDP 22.8.2008)
 ENEJ
rojstvo ob 10:12 - 3310 g in 50 cm

user posted image
17.8.2008 - Ryssa (PDP 24.8.2008)
 LAN
rojstvo ob 13:12 - 2980 g in 49 cm
user posted image 29.12
user posted image april
user posted image 22.2/1.4.
user posted image 7.4.

user posted image
19.8.2008 - buhtlčk (PDP 13.8.2008)
GAŠPER

rojstvo ob 20:28 - 4230 g in 52 cm
user posted image 29.1
user posted image 19.2.
user posted image 20.3.
user posted image 9.5.

user posted image
20.8.2008 - žanneža (PDP 13.8.2008)
LANA
rojstvo ob 9:51 - 3860 g in 52 cm
user posted image 26.1.
user posted image 1.2.
user posted image 25.3.
user posted image 14.5.

user posted image
20.8.2008 - matejchi (PDP 21.8.2008)
 MARUŠA
rojstvo ob 16:52 - 3500 g in 49,5 cm
user posted image 29.1.
user posted image 19.4.

20.8.2008 - minca_n (PDP 25.10)
ZOJA
rojstvo ob 14:58 - 1400 g in 39 cm
user posted image januar
user posted image 17.5.

NIA
rojstvo ob 15:23 - 1550 g in 39,5 cm
user posted image januar
user posted image 17.5.

user posted image
21.8.2008 - Nejka23 (PDP 21.8.2008)
 JAKA
  rojstvo ob 12:59 - 3960 g in 53 cm
user posted image 15.2.
user posted image 18.3.
user posted image 15.5

user posted image
21.8.2008 - betty (PDP 20.8.2008)
 ROK
   rojstvo ob 19:55 - 3900 g in 54 cm
user posted image 18.1.
user posted image 23.4.
user posted image 7.4.
user posted image 9.5.

user posted image
22.8.2008 - Vilika (PDP 18.8.2008)
 VID
rojstvo ob 4:21 - 4220 g in 55 cm 
user posted image 8.12.
user posted image 12.3.
user posted image 2.4.

user posted image
22.8.2008 - pingo80 (PDP 28.8.2008)
 LANA
rojstvo ob 23:58 - 3320 g in 50 cm
user posted image 8.2.
user posted image 6.4.
user posted image 26.5

user posted image
23.8.2008 - tinka14 (PDP 18.8.2008)
NEJC
rojstvo ob 13:00 - 4360 g in 56 cm
user posted image 6.2
user posted image 2.4.

user posted image
24.8.2008 -Ninaaa (PDP 15.8.2008)
ŠPELA
user posted image 25.12.
user posted image 10.2.

user posted image
24.8.2008 - čipka (PDP 18.8.2008)
TIA
rojstvo ob 15:20 - 3660 g in 52 cm
user posted image 1.1.
user posted image 1.4.
user posted image 13.3
user posted image 20.4.

user posted image
26.8.2008 - anaya (PDP 18.8.2008)
NELI
  rojstvo ob 19:01 - 3370 g in 52 cm
user posted image 24.12
user posted image 27.3

user posted image
26.8.2008 - clara23 (PDP 25.8.2008)
MARK
rojstvo ob 3:15 - 50 cm in 3230 g
user posted image 31.1.
user posted image 20.3.
user posted image 20.3.
user posted image 1.4.

user posted image
26.8.2008 - veveričica (PDP 14.10.2008)
LARA

rojstvo ob 7:32 - 1650 g in 42 cm
user posted image 8.1.
user posted image ?

user posted image
28.8.2008 - nell (PDP 20.8.2008)
TIBOR
   rojstvo ob 23:35 - 3870 g in 52 cm
user posted image 4.1.
user posted image 22.1.
user posted image 21.1.
user posted image 3.4.

user posted image
30.8.2008 - karmar (PDP 25.8.2008)
URŠA
  rojstvo ob 10:40 - 3340 g in 50 cm
user posted image 14.5.
user posted image 11.5.

user posted image
30.8.2008 - Barbarinha
LUKA
3470 g in 50 cm

user posted image 19.1.
user posted image 6.2.
user posted image 24.3.

user posted image
1.9.2008 - Aradej (PDP 27.8.2008)
LUCIJA
rojstvo ob 1:43 - 3420 g in 52 cm
user posted image 25.2
user posted image 1.3
user posted image 10.4.
user posted image
1.9.2008 - tatly (PDP 24.8.2008)
STELLA
rojstvo ob 10:02 - 3140 g in 50 cm
user posted image 1.1.
user posted image marec
user posted image 14.5
user posted image 20.5

user posted image
5.9.2008 - Lana777
LEV AN
rojstvo ob 18:00 - 3600 g in 52 cm

user posted image maj

LEGENDA:

user posted image = 1x GH
user posted image user posted image   =stabilno sedim
user posted image =  plazim se
user posted image user posted image   = sam/a vstanem
user posted image = sam/a hodim

A KATERA MANJKA (POLEG TISTIH KI SE NE JAVLJAJO ŽE VEČ KOT MESEC DNI)??? user posted image

In če sem katero ponesreči zgrešila in ni vpisanih podatkov naj jih lepo priti plis še enkrat napiše  user posted image user posted image user posted image

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

TISTA KI HOČE BITI NA SEZNAMU NAJ TO SPOROČIuser posted image - pogoj je da se javi minimalno 1x na teden...oki 2 tedna naj vam bo! user posted image Aja, pa ne hecam se! user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.5.2009 21:42:01   
Erin

POGREŠANE:user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  • cebrca
  • miškolinček
  • tato
  • daja28
  • ozziebo
  • dojenč
  • Luna2008
  • nyna84
  • suzana73
  • Češnjica
  • Carol11
  • košuta
  • Vilika
  • tinka14
  • ninaaa
  • čipka
  • anaya
  • clara23
  • barbarinha
RAPORT!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Nogomet.
пеперутка16

Za koga navijate na EURO 2024?

Slovenija. (73%)

Srbija. (0%)

Italija. (0%)

Španija. (0%)

Gruzija. (18%)

Nemčija. (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!