Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:02:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! MA KAJ STE NORE, DA TOLK KLEPETATE? Evo slikice nalagam. ne nore, od se nam že kisa kisa, kisa,... res je, skoraj smo že na vrhuncu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:02:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:03:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej Februarka, pa da ne boš zdej huda na mene, sej veš da sem gobec kdo te pa ne pozna če imaš takšno žensko doma, psa ne rabiš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:04:26
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike trojanski krof je pa lep in dober - mmmmmmmmmm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:04:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave aja a ste se odločil da ne boste več seksal in kr je blo je blo al kako A pol boš kar tako mal noge narazen držala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:05:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike videla sem te po porodu, pa nisi imela nič viška pa ne šteje, samo da sta mamica in fajn
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:05:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike trojanski krof je pa lep in dober - mmmmmmmmmm no, sam jaz pod točko 1 nisem bila, pod 2 sem pa baje kot kruh
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:06:06
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! MA KAJ STE NORE, DA TOLK KLEPETATE? Evo slikice nalagam. ne nore, od se nam že kisa kisa, kisa,... res je, skoraj smo že na vrhuncu še 7 strani pa bomo res
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:06:33
|
|
|
|
blaža
|
Evo to je to.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:06:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave si ti to ziher?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:06:47
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave aja a ste se odločil da ne boste več seksal in kr je blo je blo al kako A pol boš kar tako mal noge narazen držala kar tko ja... na suh
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:07:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike videla sem te po porodu, pa nisi imela nič viška pa ne šteje, samo da sta mamica in fajn Ti si mene videla več kot pol leta po porodu in takrat sem imela še cca 10 kg plusa če se ne motim, al pa ene 8, ampak še vedno fullll, ker vem, da sem nosečniške kavbojke nosila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:07:53
|
|
|
|
Februarka08
|
Blaža
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:08:49
|
|
|
|
Marusah
|
Blaža full lepo!!!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:08:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave si ti to ziher? ja, ampak nikoli ne reci nikoli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:08:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave aja a ste se odločil da ne boste več seksal in kr je blo je blo al kako A pol boš kar tako mal noge narazen držala kar tko ja... na suh no, to bi pa rada videla, pa rajš ne, ker vem da ne bo suho
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:08:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je to. to pa zgleda čudovito kaj je pa na prvi sliki?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:09:44
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave aja a ste se odločil da ne boste več seksal in kr je blo je blo al kako A pol boš kar tako mal noge narazen držala kar tko ja... na suh no, to bi pa rada videla, pa rajš ne, ker vem da ne bo suho
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:09:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave si ti to ziher? ja, ampak nikoli ne reci nikoli tole dvoje pa res ne gre skupaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:10:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike videla sem te po porodu, pa nisi imela nič viška pa ne šteje, samo da sta mamica in fajn Ti si mene videla več kot pol leta po porodu in takrat sem imela še cca 10 kg plusa če se ne motim, al pa ene 8, ampak še vedno fullll, ker vem, da sem nosečniške kavbojke nosila pa daj no, zelo simpatična in prijetna bejba kila gor ali dol A stipe bi bil zadovoljen z lato ob sebi?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:10:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Blaža Daj še kot celoto poslikaj, da še to vidimo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:11:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike videla sem te po porodu, pa nisi imela nič viška pa ne šteje, samo da sta mamica in fajn Ti si mene videla več kot pol leta po porodu in takrat sem imela še cca 10 kg plusa če se ne motim, al pa ene 8, ampak še vedno fullll, ker vem, da sem nosečniške kavbojke nosila pa daj no, zelo simpatična in prijetna bejba kila gor ali dol A stipe bi bil zadovoljen z lato ob sebi? Je jo ima glih tko, mene, z lato v rokah 24/24
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:12:56
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je to. to pa zgleda čudovito kaj je pa na prvi sliki? a ti rabiš že očala? Posodica za tekoče milo in obešalniki za brisače pejt si en pir odpret, vidim, da si ga potrebna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:12:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave si ti to ziher? ja, ampak nikoli ne reci nikoli tole dvoje pa res ne gre skupaj joj, ste dons firbčne in mastne vse hočte v detajle
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:13:15
|
|
|
|
blaža
|
na prvi sliki je tisti kao kamen za tekoče milo natočit, pa držalo za Wc papir in brisače. gre nam pa počasi, ma bo vsaj lepo, pa ene 3000e bomo prišparali. Hvala za pohvale.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ali ste dojenčku dajale kaplice proti krčem?endrinada, občasno po potrebi (
44%)
da, redno ker je imel-a ful krčeke (
18%)
ne, ni bilo potrebe po tem (
29%)
ne, kljub krčekom sem uporabljala druge metode (
8%)
Število vseh glasov: 272Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!