Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:51:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:51:28
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - ne vidim Lahko pa greva v Betnavski park, pa se bova spet mladi počutile sam za vaju je to nujno, ker mislim, da bosta zdaj zdaj dobili prosto mesto v staračkom domu no, o kakšni rezervaciji pa bi že lahko razmišljale Saj veš, ko ga bomo rabili bo pa gužva in nič prostih mest. Tako kot z vrtcem no, za dom grem lahka pa jaz čez okno pogledat, če je še kaj prostega
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:51:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? preveč jih skup tišiš...malo popusti skoraj sem lužo naredila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:52:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - ne vidim Lahko pa greva v Betnavski park, pa se bova spet mladi počutile sam za vaju je to nujno, ker mislim, da bosta zdaj zdaj dobili prosto mesto v staračkom domu no, o kakšni rezervaciji pa bi že lahko razmišljale Saj veš, ko ga bomo rabili bo pa gužva in nič prostih mest. Tako kot z vrtcem no, za dom grem lahka pa jaz čez okno pogledat, če je še kaj prostega a ti si že danes kakšen pri ruknila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:52:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:53:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze bejba, v vseh teh letih, sem se naučila to izvrstno skrivat Ker diete in telovadba nista zame
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:54:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:55:49
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze se stinjam, ker jaz tut večje suhice od naše Srečke nosečke ne poznam. Ma geštel za **** dober....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:56:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze bejba, v vseh teh letih, sem se naučila to izvrstno skrivat Ker diete in telovadba nista zame a si ti jaz Sam še inštrukcije za skrivalnice rabim - ne zdaj, naslednjo pomlad bo dovolj zgodaj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:56:48
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:57:09
|
|
|
|
blaža
|
Čer! MA KAJ STE NORE, DA TOLK KLEPETATE? Evo slikice nalagam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:57:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze se stinjam, ker jaz tut večje suhice od naše Srečke nosečke ne poznam. Ma geštel za **** dober.... to je verjetno od vsega pira, ki ga popijeta ko vozičkata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:57:33
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:58:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze se stinjam, ker jaz tut večje suhice od naše Srečke nosečke ne poznam. Ma geštel za **** dober.... se vidi, da nisi moški, ker ženske površno gledaš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:58:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:58:27
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala pa ti lahka, ti maš izgovor, da moreš jest za dva . Jaz revca pa sem tut navalila na mafine, zdej me pa mal vest peče, ker sem se jih mal preveč nažrla. Pol se čudim, da kile ne grejo in ne grejo dol
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:58:48
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala ti boš itak vse dol spravla po porodu, kot pri carici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:58:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno ti pa nalagaš, ko sem te jaz videla in to je bilo 2x, si bila brez trebuha, verjamem ti samo za slabih 9 mesecev, za vse ostalo zahtevam materialne dokaze bejba, v vseh teh letih, sem se naučila to izvrstno skrivat Ker diete in telovadba nista zame a si ti jaz Sam še inštrukcije za skrivalnice rabim - ne zdaj, naslednjo pomlad bo dovolj zgodaj Ob dveh navihančkih boš pozabila na kile Glavno da je človek zdrav in vesel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:59:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:59:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! MA KAJ STE NORE, DA TOLK KLEPETATE? Evo slikice nalagam. ne nore, od se nam že kisa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:00:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Ej Februarka, pa da ne boš zdej huda na mene, sej veš da sem gobec
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:00:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:01:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala ti boš itak vse dol spravla po porodu, kot pri carici Ne vem če je 2x za izzivat srečo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:01:19
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Čer! MA KAJ STE NORE, DA TOLK KLEPETATE? Evo slikice nalagam. ne nore, od se nam že kisa kisa, kisa,...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:02:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Meni je pa danes vaga pokazala 76,4 kg To pomeni + 8 kg od prvega pregleda vsega skupaj pa že + 9 kg Očitno mi ni usojeno, da bi bila "suha" in postavna Sicer p ane vam kaj se čudim, sem glihkar pospravila škatlo mozart kugel, Stipetu sem samo 2 dala a saj to ni veliko . Koliko si se pa v 1 zredila? 26 Kam si jih pa pol dala? Ker se ti to ni nič poznalo Sej ti mene na koncu sploh nisi videla, sem bila ko trojanski krof, sam mal nepravilne oblike
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Dostava 2.nada56Kateri dan vam najbolj ustreza za dostavo?med delovnim tednom (
54%)
tudi sobota (
25%)
vse dni v letu (
21%)
Število vseh glasov: 161Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!