Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:14:39
|
|
|
|
Februarka08
|
2:0................................ uf, sam ne za mojga
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:15:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave si ti to ziher? ja, ampak nikoli ne reci nikoli tole dvoje pa res ne gre skupaj joj, ste dons firbčne in mastne vse hočte v detajle no no, ne vem katera je zdaj tu mastna Očitno si ti kar fajn podmazana in ti dogaja, danes bo pri vas še ekšn...zjutraj je bla toča....ponoči bo pa urnebes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:15:34
|
|
|
|
Marusah
|
Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:16:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža Daj še kot celoto poslikaj, da še to vidimo Ma ne gre kot celoto poslikat, edino, če se na luster obesim . Itak je pa samo to narjeno. na drugi strani( tam, ko je slikica od umivalnikov, ko eden manjka) na drugi strani je pa pralni in na vrh sušilni, pa na vrhu bojler in za tem zidkom je WC. Bide pride pa na začetku umivalnikov na desno spodaj. pol je pa še pred zidkom od pralnega stroja še ena zidna omara, kjer bojo brisače, pa še kej spravljeno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:16:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? Iz Kopra
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:16:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 2:0................................ uf, sam ne za mojga aja a pa ti to lahko No, pol mu pa zdaj vsaj malo vrni, da bo vsaj 2:1
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:17:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža imam očala že nekaj let, pa jih ne nosim - je to lahko opravičilo? Bo res treba malo do okulista stopit, al pa pir spit Evo to je to. to pa zgleda čudovito kaj je pa na prvi sliki? a ti rabiš že očala? Posodica za tekoče milo in obešalniki za brisače pejt si en pir odpret, vidim, da si ga potrebna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:17:45
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak No no, zdaj te bomo pa počas že radodajka začele klicat mislim, da me to po le dveh poizkusih to še ne sme doleteti če bo šlo tko naprej in jih boš tko naprej držala in hrepenela še v javnosti po tem, boš kaml ne samo radodajka, ampak celo mama fuzbal ekipe saj ne bom več, ker je konec te zabave si ti to ziher? ja, ampak nikoli ne reci nikoli tole dvoje pa res ne gre skupaj joj, ste dons firbčne in mastne vse hočte v detajle no no, ne vem katera je zdaj tu mastna Očitno si ti kar fajn podmazana in ti dogaja, danes bo pri vas še ekšn...zjutraj je bla toča....ponoči bo pa urnebes bi bla ja, če bi bla lohk boste kar vi namesto naju...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:18:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža Daj še kot celoto poslikaj, da še to vidimo Ma ne gre kot celoto poslikat, edino, če se na luster obesim . Itak je pa samo to narjeno. na drugi strani( tam, ko je slikica od umivalnikov, ko eden manjka) na drugi strani je pa pralni in na vrh sušilni, pa na vrhu bojler in za tem zidkom je WC. Bide pride pa na začetku umivalnikov na desno spodaj. pol je pa še pred zidkom od pralnega stroja še ena zidna omara, kjer bojo brisače, pa še kej spravljeno. Štekam da ne gre, ampak mal bolj od daleč mogoče, da si lažje predstavljamo Aja, pa k nam lahko mirno pride tvoj polagat, ker si tako blizu slikala, da se vidi da je zelo lepo in natančno polagal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:18:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 2:0................................ uf, sam ne za mojga aja a pa ti to lahko No, pol mu pa zdaj vsaj malo vrni, da bo vsaj 2:1 sem mogla 2x prebrat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:18:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža na prvi sliki je tisti kao kamen za tekoče milo natočit, pa držalo za Wc papir in brisače. gre nam pa počasi, ma bo vsaj lepo, pa ene 3000e bomo prišparali. Hvala za pohvale. za to se pa splača potrudit in se nekaj dni celo ne tuširat Boste pa imeli res lepo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:18:58
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? Iz Kopra Uf....nimam pojma, ampak res si mi znana al pa sem te s kiro zamenjala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:19:27
|
|
|
|
blaža
|
ogledala imamo pa dva, taka z lesenim temnorjavim luknjičastim okvirjem in nad vsakim bo ena taka starinska keramična lučka( arte povera)
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:19:28
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? lahko jaz - iz centra evrope
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:21:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 2:0................................ uf, sam ne za mojga aja a pa ti to lahko No, pol mu pa zdaj vsaj malo vrni, da bo vsaj 2:1 sem mogla 2x prebrat... sej človk sploh ne ve več če bi ti verjel..najprej ne smeš, pol bi imela skoz noge narazen in v luftu, pol bo akcija, pa je kar naenkrat 2:0 in pol spet nič urnebesa.....ti si mi sumljiva...sploh ni čudn da so te mogl mal podvezat, zih si preveč veverco oponašala v spalnici
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:21:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? lahko jaz - iz centra evrope ja res je, Marusah, zdej smo pet let že u Senožečama. Iz kje si pa ti?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:23:01
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? lahko jaz - iz centra evrope ja res je, Marusah, zdej smo pet let že u Senožečama. Iz kje si pa ti? Rojena zasavka priženjena v Maribor v blok zraven srečke nosečke
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:23:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Blaža Daj še kot celoto poslikaj, da še to vidimo Ma ne gre kot celoto poslikat, edino, če se na luster obesim . Itak je pa samo to narjeno. na drugi strani( tam, ko je slikica od umivalnikov, ko eden manjka) na drugi strani je pa pralni in na vrh sušilni, pa na vrhu bojler in za tem zidkom je WC. Bide pride pa na začetku umivalnikov na desno spodaj. pol je pa še pred zidkom od pralnega stroja še ena zidna omara, kjer bojo brisače, pa še kej spravljeno. Štekam da ne gre, ampak mal bolj od daleč mogoče, da si lažje predstavljamo Aja, pa k nam lahko mirno pride tvoj polagat, ker si tako blizu slikala, da se vidi da je zelo lepo in natančno polagal sem mu povedala, hvala za pohvalo.Je bil vesel.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:23:40
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? lahko jaz - iz centra evrope ja res je, Marusah, zdej smo pet let že u Senožečama. Iz kje si pa ti? Rojena zasavka priženjena v Maribor v blok zraven srečke nosečke Morda pa iz prejšnjega življenja, sej veš reinkarnacija pa to.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:23:56
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 2:0................................ uf, sam ne za mojga aja a pa ti to lahko No, pol mu pa zdaj vsaj malo vrni, da bo vsaj 2:1 sem mogla 2x prebrat... sej človk sploh ne ve več če bi ti verjel..najprej ne smeš, pol bi imela skoz noge narazen in v luftu, pol bo akcija, pa je kar naenkrat 2:0 in pol spet nič urnebesa.....ti si mi sumljiva...sploh ni čudn da so te mogl mal podvezat, zih si preveč veverco oponašala v spalnici sploh ne bom več komentirala, ker me itak totalno zabiješ bi imela, bi bla akcija, 2:0 je fuzbal, nič nisem sumljiva, mašnco so mi pa čist zarad lepšga nardil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:25:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 2:0................................ uf, sam ne za mojga aja a pa ti to lahko No, pol mu pa zdaj vsaj malo vrni, da bo vsaj 2:1 sem mogla 2x prebrat... sej človk sploh ne ve več če bi ti verjel..najprej ne smeš, pol bi imela skoz noge narazen in v luftu, pol bo akcija, pa je kar naenkrat 2:0 in pol spet nič urnebesa.....ti si mi sumljiva...sploh ni čudn da so te mogl mal podvezat, zih si preveč veverco oponašala v spalnici sploh ne bom več komentirala, ker me itak totalno zabiješ bi imela, bi bla akcija, 2:0 je fuzbal, nič nisem sumljiva, mašnco so mi pa čist zarad lepšga nardil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:26:01
|
|
|
|
Februarka08
|
Zdej pa res dost, jutr bo treba vstat ko se princesa spomni... pa še tale položaj mi ne paše več. Itak boste na koncu še slavile na 200. strani, tako da že zdaj čestitke Vsem lepo nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:26:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 2:0................................ uf, sam ne za mojga aja a pa ti to lahko No, pol mu pa zdaj vsaj malo vrni, da bo vsaj 2:1 sem mogla 2x prebrat... sej človk sploh ne ve več če bi ti verjel..najprej ne smeš, pol bi imela skoz noge narazen in v luftu, pol bo akcija, pa je kar naenkrat 2:0 in pol spet nič urnebesa.....ti si mi sumljiva...sploh ni čudn da so te mogl mal podvezat, zih si preveč veverco oponašala v spalnici sploh ne bom več komentirala, ker me itak totalno zabiješ bi imela, bi bla akcija, 2:0 je fuzbal, nič nisem sumljiva, mašnco so mi pa čist zarad lepšga nardil NO pridna punca si ni kaj, ampak vidim pa, da so potrebe že na višku
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:26:59
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah Blaža, sem malo tvoj album poškilila pa se mi zdiš tko znana, pa ne vem kam naj te dam ....iz kje si, če lahko vprašam? lahko jaz - iz centra evrope ja res je, Marusah, zdej smo pet let že u Senožečama. Iz kje si pa ti? Rojena zasavka priženjena v Maribor v blok zraven srečke nosečke Morda pa iz prejšnjega življenja, sej veš reinkarnacija pa to. čiat možno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:27:15
|
|
|
|
blaža
|
Nič jaz si grem roke z kremo namazat, ki so katastrofa. Edino tega ne maram pri zidarjenju. No saj je podobno kot mazanje tort, le da tam ne maram met mastnih rok. Ben fajn se mejte, pa ne preveč klepetat, ki jutri delam in ne bom mela časa čitat. nočko!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
HOJICAnataly33Ali vaš otrok uporablja hojico?DA (
22%)
NE (
78%)
Število vseh glasov: 174Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!