Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:32:33
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed
< Sporočilo je popravil Marusah -- 27.5.2009 21:33:20 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:33:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje je pa štajerka Janey A oni pa ne bodo na piknik prišli Janey ne pride na piknik, ker ima drugi teden 2 izpita in se pridno uči.... bomo mi na pikniku ruknil ene par takratkih na njeno srečo No ti dej takratke, jaz bom pa po tadolgih usekala, k mi trenutno bolj sedejo, Janey bo pa itak vseen, sam da se pije
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:34:32
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kje je pa štajerka Janey A oni pa ne bodo na piknik prišli Janey ne pride na piknik, ker ima drugi teden 2 izpita in se pridno uči.... bomo mi na pikniku ruknil ene par takratkih na njeno srečo No ti dej takratke, jaz bom pa po tadolgih usekala, k mi trenutno bolj sedejo, Janey bo pa itak vseen, sam da se pije pol pa je tko prav, da pridem peš
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:35:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, saj jaz vseeno upam da ne bo 17 st. itak je pa v glavi, da pridemo, sem že prejle en recept iskala za en izi čokoladni kolač, ker ne morm iz svoje kože in ne bom brez prišla SN lahko ti pošljem samo pozitivne misli, in sem bila že v taki situaciji in vem da je hudo, pa še nemočen si... drži se Grem počasi v mižule mažule, moj je itak pred... ah, seveda, kje pa Pa ne it spat, ob 200-ki odpremo šampanjec
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 27.5.2009 21:36:09 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:36:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:37:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:37:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, saj jaz vseeno upam da ne bo 17 st. itak je pa v glavi, da pridemo, sem že prejle en recept iskala za en izi čokoladni kolač, ker ne morm iz svoje kože in ne bom brez prišla SN lahko ti pošljem samo pozitivne misli, in sem bila že v taki situaciji in vem da je hudo, pa še nemočen si... drži se Grem počasi v mižule mažule, moj je itak pred... ah, seveda, kje pa Pa ne it spat, ob 200-ki odpremo šampanjec Ja sej, taka je tale naša gorenjka. Razumem, da ji je bolj do moških, sam danes je res naš večer,zahvaljujoč fuzbalu, ona pa rjuhe peglat Ja, verjetn ne prenese če ne opravlja kakih hišnih opravil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:38:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem mislim da bi bilo to že skoraj nujno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:38:40
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem pridem k tebi...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:39:31
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:40:29
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Dolenjka, saj jaz vseeno upam da ne bo 17 st. itak je pa v glavi, da pridemo, sem že prejle en recept iskala za en izi čokoladni kolač, ker ne morm iz svoje kože in ne bom brez prišla SN lahko ti pošljem samo pozitivne misli, in sem bila že v taki situaciji in vem da je hudo, pa še nemočen si... drži se Grem počasi v mižule mažule, moj je itak pred... ah, seveda, kje pa Pa ne it spat, ob 200-ki odpremo šampanjec Ja sej, taka je tale naša gorenjka. Razumem, da ji je bolj do moških, sam danes je res naš večer,zahvaljujoč fuzbalu, ona pa rjuhe peglat Ja, verjetn ne prenese če ne opravlja kakih hišnih opravil
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:40:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem pridem k tebi... z veseljem, pridi Lahko pa se kje zunaj dobiva, da vsaj enkrat ne dirkava naokoli, ko se dobimo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:42:56
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem pridem k tebi... z veseljem, pridi Lahko pa se kje zunaj dobiva, da vsaj enkrat ne dirkava naokoli, ko se dobimo. A Večerko je še odprt?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:44:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem pridem k tebi... z veseljem, pridi Lahko pa se kje zunaj dobiva, da vsaj enkrat ne dirkava naokoli, ko se dobimo. A Večerko je še odprt? Grem preverit na balkon A po toboganu se bova tudi spuščale?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:45:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:46:16
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem pridem k tebi... z veseljem, pridi Lahko pa se kje zunaj dobiva, da vsaj enkrat ne dirkava naokoli, ko se dobimo. A Večerko je še odprt? Grem preverit na balkon A po toboganu se bova tudi spuščale? z lahkoto....pa še s šampancem v roki, če prej naklofamo do 200-tke, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:46:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
marusah - ne vidim Lahko pa greva v Betnavski park, pa se bova spet mladi počutile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:47:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:48:20
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Marusah IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Na piknik pa pridema sama z Lovrotam, ati ne more ...sam ne vem še čist kje boma avto dobila Boma babi okupirala, če ne bo šlo drugač Pridema pa ziher, pa tut če peš... Tako se govori Štajerci ste itak največje face ko je žur v igri itak, sam da je pir če so zraven še čevapi...pol pa škoda besed ker sem že glih neke čudne volje, razmišljam, če si naj kar enega odprem pridem k tebi... z veseljem, pridi Lahko pa se kje zunaj dobiva, da vsaj enkrat ne dirkava naokoli, ko se dobimo. A Večerko je še odprt? Grem preverit na balkon A po toboganu se bova tudi spuščale? z lahkoto....pa še s šampancem v roki, če prej naklofamo do 200-tke, a ne? seveda, najprej delo, pol zabava
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:48:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - ne vidim Lahko pa greva v Betnavski park, pa se bova spet mladi počutile sam za vaju je to nujno, ker mislim, da bosta zdaj zdaj dobili prosto mesto v staračkom domu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:49:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:49:54
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste itak
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:49:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka marusah - ne vidim Lahko pa greva v Betnavski park, pa se bova spet mladi počutile sam za vaju je to nujno, ker mislim, da bosta zdaj zdaj dobili prosto mesto v staračkom domu no, o kakšni rezervaciji pa bi že lahko razmišljale Saj veš, ko ga bomo rabili bo pa gužva in nič prostih mest. Tako kot z vrtcem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:49:59
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? preveč jih skup tišiš...malo popusti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 21:50:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka noge skup pa v luft (poudarek na skup ), ne pa za šporget Nič pečt sem rekla, a si že pozabla da sem šefla ne bom ubogala, ker bi raje noge narazen kar daj jih, pol se pa čudiš ko ti kar naenkrat trebuh zraste kaj je pol z mano narobe, ko imam noge skup, pa velik trebuh? ups, da ti niso slučajno kdaj po nesreči narazen zlezle in je zdaj to posledica hmmmmm, to je že najmanj 30 let tako , 9M je bilo pa še bolj očitno
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......