Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:28:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Zdej pa res dost, jutr bo treba vstat ko se princesa spomni... pa še tale položaj mi ne paše več. Itak boste na koncu še slavile na 200. strani, tako da že zdaj čestitke Vsem lepo nočko Ja, danes smo si naredile cel babji žur - virtualen, ampak zabaven Še dobr da imamo tebe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:28:52
|
|
|
|
Marusah
|
*Blaža nočko*
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:29:33
|
|
|
|
Marusah
|
*Februarka nočko*
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:29:59
|
|
|
|
Marusah
|
Jaz grem pa pod tuš... vas pridem še pol mal počekirat, če ne boste vse pobegnile v mižule
< Sporočilo je popravil Marusah -- 27.5.2009 22:31:19 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:31:27
|
|
|
|
lillchy123
|
čer sem prišla mal poškilt blaža, supr kopalnica! kje sta pa dodatke kupila? so mi ful lepi. pa prou zanima me, kakšna bo lučka. če boš mela cajt, jo sliki marusah, rojena zasavka? iz kje pa, kok stara, ktera sr. šola? matr sem firbčna babe, vidm, da je povsod kronično pomankanje oz potreba midva tud testirava še neodkrite dele najine hiške ... dons je na vrsti pult mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:33:01
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Zdej pa res dost, jutr bo treba vstat ko se princesa spomni... pa še tale položaj mi ne paše več. Itak boste na koncu še slavile na 200. strani, tako da že zdaj čestitke Vsem lepo nočko Ja, danes smo si naredile cel babji žur - virtualen, ampak zabaven Še dobr da imamo tebe bi bila potreba po večkrat nočko blaža in februarka
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:34:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer sem prišla mal poškilt blaža, supr kopalnica! kje sta pa dodatke kupila? so mi ful lepi. pa prou zanima me, kakšna bo lučka. če boš mela cajt, jo sliki marusah, rojena zasavka? iz kje pa, kok stara, ktera sr. šola? matr sem firbčna babe, vidm, da je povsod kronično pomankanje oz potreba midva tud testirava še neodkrite dele najine hiške ... dons je na vrsti pult mirno nočko blagor vama me si samo še govorimo: še pomnite tovariši
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:37:25
|
|
|
|
lillchy123
|
sn, to je pa prednost, če počasi hiško delaš. je skoz dost materiala za predelat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:41:03
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sn, to je pa prednost, če počasi hiško delaš. je skoz dost materiala za predelat očitno se bo treba v gradnjo podat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:43:45
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sn, to je pa prednost, če počasi hiško delaš. je skoz dost materiala za predelat očitno se bo treba v gradnjo podat sej lohk tud sam mizo prestaviš pa svojga vprašaš da te zanima, če dobr stoji miza mislm
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:46:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sn, to je pa prednost, če počasi hiško delaš. je skoz dost materiala za predelat očitno se bo treba v gradnjo podat sej lohk tud sam mizo prestaviš pa svojga vprašaš da te zanima, če dobr stoji miza mislm samo, da stoji pa je OK
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:48:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Aha, vidim da še eni februarski mamici dogaja Men je pa med tem Stipe obe nogi tako profi zmasiral da sem čist v transu Ne, res se je potrudil! Imam mal musklfibra od hoje na hribček včeraj in predvčerajšnjim - sem zgleda mal kondicije izgubila in jo je treba nazaj pridelat do poroda Zdaj se bom počasi tudi jaz poslovila, ker sem mal koma, pa grem še v kopalnico.... Bomo ju3 200tko zalile, če vam danes slučajno ne uspe
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:48:08
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sn, to je pa prednost, če počasi hiško delaš. je skoz dost materiala za predelat očitno se bo treba v gradnjo podat sej lohk tud sam mizo prestaviš pa svojga vprašaš da te zanima, če dobr stoji miza mislm samo, da stoji pa je OK točno. tko da upam, da razumete, zakaj vas zapuščam... nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:48:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
punce grem spat ker jutri je spet naporen dan pred mano hvaaaaaaaaalaaaaaaa za družbo danes - je fuuuul pasala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:50:24
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aha, vidim da še eni februarski mamici dogaja Men je pa med tem Stipe obe nogi tako profi zmasiral da sem čist v transu Ne, res se je potrudil! Imam mal musklfibra od hoje na hribček včeraj in predvčerajšnjim - sem zgleda mal kondicije izgubila in jo je treba nazaj pridelat do poroda Zdaj se bom počasi tudi jaz poslovila, ker sem mal koma, pa grem še v kopalnico.... Bomo ju3 200tko zalile, če vam danes slučajno ne uspe dolenjka, a pa s jih mela skup al narazen?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 27.5.2009 22:52:17
|
|
|
|
lillchy123
|
zdej pa res. n o č k o rada vas mam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 6:49:55
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! 1. Spali kar ok, ma samo premalo. Nisem mogla do dvanajstih zaspat in Blaž se je zbudil ob 5.30. Že napredujemo. Predvčerajšnjim je spal do pete, včeraj do pete petnajst, danes do pete in pol. Mogoče bo jutri do pete petinštirideset? Lillchi, tiste dodatke smo kupli čez mejo. Če greš iz Škofijske strani na obali je tutto casa, če se ne motim, nisem sigurna, v glavnem je taka trgovina kot Obbi. majo pa več stvari kot Obbi. Lučko bom pa še poslikala, ko bom utegnila. Nič šibam Matijo počasi zbudit, pol pa deeeelo. Zunaj pa piha, se moramo fajn oblečt, ki sigurno ne okoli 10 stopinj. No pa se bo že še malčič segrelo. Alo fajn se mejte.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 7:58:31
|
|
|
|
Marusah
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 marusah, rojena zasavka? iz kje pa, kok stara, ktera sr. šola? matr sem firbčna sej smo že takrat na srečaju, ko smo ble še nosečke, potuhtale, da smo obe iz istih koncev če se ne motim maš ti starše v zagorju jaz sem iz Dola.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 7:59:30
|
|
|
|
Marusah
|
Blaža, pridno delaj pa ne preveč....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 8:04:32
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, vidim da ste bile včeraj zvečer pridne, jaz sem pa malo zahinavla... sem pokidala kuhinjo, potem se pa malo cartala z dragim zdaj grem pod tuš, dete je že v vrtcu, jaz moram pa na faks pa zob slikat... moram drug teden k zobozdravnici... gro za lep dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 8:44:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Mi smo pa danes vsi 3je doma Mi2 kofetkava, carica pa telebajske gleda POl pa zajtrk pade in grem jaz mal v akcijo, posesat bajto, pa cunje moram mal v red spravit, presortirat umazano in dat prat, žehta brisač se že pere, pa končno se moram Tarine previjalne lotit, ker je ,..... Pol moram pa na pošto poslat bolniško v Bruselj in papirje za porodniško, da gremo lahko mirno na morjeeeeeee
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 8:46:48
|
|
|
|
itata
|
jutro, naš otrok se je danes spet "zmotil" in prespal celo noč. sem bila taka koma, da sem skoraj v službo zaspala še mal, pa si bom lahk podnapis spremenila... tko da sem danes super truper spočita. pa še prej grem iz službe in jutr imam dopust. sicer zato, ker se moram učit, ampak nima veze... bo že vidim, da se vam je dogajal včeri...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 8:55:31
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Sem vedla, da ko bo šefla na dopustu bo čvek zopet laufal . Sem vas zdej z guštom prebrala. Dolenjka in stipe super da Fudo lepo napreduje in raste. To bo pravi krorenjak. blaža, kopalnica zgleda super blaky, tole z valom je pa kar hudo. ma samo da je v redu in da se vse da ppopravit. marusah, WB med čveke. sem te že pogrešala Mi smo za en k spali. Ana se je zbudila ob 2 in pol ni hotla več zaspat. Je hotela se nosit, pa sva se eno uro dajale, kera bo popustila. No na koncu sem jo vzela ks ebi in je pol takoj zaspala Pa še eno od včeri. Včeri je pa pri nas tako padalao, da je blo po Kopru 3 cm vode. Jaz pa v poletni dolgi krili in v šlapicah . Pa sem šlape obesla na dežnik in krilo v roke pa gasa bosa po kopru. Vsi so se mi smejali . MAter jim. Sem v šlapah bi bla isto mokra. Tako malo za smeh
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 8:56:28
|
|
|
|
pina-1
|
pa še en vic Če kupim obleko, bo šel denar na Kitajsko. Če kupujem v Leclercu, gre denar Francozom. Če kupim avto, gre denar Nemcem. Če kupim nafto, dobijo denar Arabci. Če kupim agrume, gre denar v Honduras, Gvatemalo in Ekvador. Če kupim računalnik, dobijo denar Indijci. Če kupim mobilnik, dobijo denar Korejci. Če grem na potovanje, dobi denar Tajska ali JAR. Če dam denar Cerkvi, ga dobi Vatikan. Na dva načina pa denar ostane v Sloveniji: če pijem vino in če se ****m. Pomagajmo slovenskemu gospodarstvu po najboljših močeh!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 1. del 28.5.2009 9:17:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
Dobro jutro.... Koncno se je cvek spet razvnetil... in se mi zdi, da bo picknik visek spomladanske sezone za nas RR... ... Tukaj je tako lep soncek... in zato sem ga narocil tudi za nedeljo... ... Jutri natancno razlozim kako se pride na hribcek... se enkrat povdarjam... do picknik placa je asfalt in se ne bojte, da je to makadamska vuko jebina... ... kar ne pomeni, da se ni treba sportno obleci... Pina... Fudo te pozdravlja....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Vzgoiteljice v vrtcuAdminAli ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcuda, nimam nobenih propomb (
71%)
ne (
8%)
pričakovala bi boljšo (
12%)
boljše ne bi mogla pričakovati (
9%)
Število vseh glasov: 182Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!