ninocka
|
Evo mene na cik pavzi oz. sem lihkar pojedla kosilo - smorn in cezano, za desert (ki je bil BTW pred kosilom pa se lucko ) Zdej pa k Evanu - ne vem kaj mu je, ampak v zadnjem tednu je to ratal popolnoma drug otrok. Ne uboga, ne poslusa, odgovarja nazja, renci na naju, nama kaze pest...obup skratka... Visek je bil itak ta vikend, ko jih je dobil celo 4x po riti in za usesa. Punce, jst ga v 4 letih nisem tolikokrat vzgojno udarila, kot cez vikend. V nedeljo sem se pol 1 uro zarad tega jokala in to tolk, da me je prisel Ruben tolazit, vceraj zvecer se je pa se moj cist razjokal (dobesedno). Res ne veva, kaj naj narediva. Poslusa naju itak ne, mu po 100x receva, da nekaj ne sme (pa drugace nisva stroga, dost stvari ima dovoljenih, tiste, ki pa res niso za otroke pac ne in pri teh vztrajava), pa zanalasc dela. Da se moras prav zadret nanjga. Vse kar mu hoces na lep nacin dopovedat je Ja, ja, ja, se obrnes in cez 5 sekund dela isto. Povrh vsega zdej se kar zgine - ne dovoliva mu na cesto oz. k sosedom, ce ne pride povedat in vprasat. In kaj je blo v soboto -cel dopoldne sem ga iskala in lovila, ga pripeljala nazaj, se se obrnila nisem, pa je ze zginil. S tem, da je imel na obisku sestricni, ki jih je komaj cakal. V nedeljo je bil pa itak visek - vsi otroci pri nama na dvoriscu, on pa kar zgine in ga ne najdemo, ga klicemo, se ne oglasi. Pol pa pride tam od sosedov nekje od zadaj - sem dala Samotu prav dovoljenje, da ga je za usesa. Itak je potem na polno uzaljen in sva midva grda in nesramna in naju ne mara... Pa greva gor, mu se enkrat razlozim (seveda je tud sam vedel, zakaj ga je oci za usesa), da ce hoce it k otrokom, da najprej pride vprasat in povedat in ce mu midva dovoliva, lahko gre. Prideva dol - evo njega, spet odluta, da smo ga spet iskali. Ker je blo v nedeljo ful vroce, smo sli okrog 15:30 gor, da se mal pohladi in on ne bo sel gor, in brca, tepe, tezi...OK, ga pustiva spodaj. Potem pa zacne brcat v vrata, pa s pestmi tolct po vratih...pa se dret, da sva grda, pa nesramna...res mi je prav platfon odneslo in sem ga 2x po riti in posibala gor. Potem se pa dere na hodniku, kolk sva (spet)nesramna in grda in da nisva njegova prijatelja. Od uzaljenosti gre v svojo sobo in cez 10 min spi. Popoldan je pa cist OK, ma neke manjse izpade, mapak v mejah normale. vceraj pa se gremo tusirat in totalna stala, ker si ni smel sam dat dusgela in se je spet drl in se ne bo umil (drugace mu pustimo, da se sam umije). Pa ga Samo pusti v kopalnici in rece, prav, pol pa pejd ven iz tusa in se obleci in potem se dere, da se bo umil...na koncu sta se nekak zmenila, da se je celo oblekel (itak borbe), ampak je imel kazen in ni dobil kakava in ostal je brez pravljice. Je pa Ruben pil kakav (mu ga je dajal Samo) in pride pol Samo cist objokan ven iz sobe, da je Evan rekel, da ve, da si ne zasluzi kakava in da je bil poreden in da je nagajal in da ne bo vec... Res najhujs od vsega je potem to njegovo obzalovanje, ko tko govori, ko se ti srce zraven trga in se pol sprasujes, a si res naredil narobe, ker mu nekaj nisi dovolil... evo, sem se cist zjokala zdej Pa zdej ne vem - al je tecen od vrocine, a se mu je kaj nardilo -v vrtcu, da je prisle v kaksen konflikt s kom...ker se je res v 1 tednu spremenil iz normalnega otroka v tistega vragca, k jih vidis v unih oddajah seveda sem tuki napisal samo par situacij, pa tud ne narobe razumet, da sva ga takoj udarila, ker ga nisva. Vedno mu probava najprej na lep nacin neki dopovedat preden sploh povzdigneva glas. Ker se res tolk malkrat zadereva nanjga, ampak ta teden smo pa podrli rekord in nadoknadli za vsa 4 leta nazaj...resno... A ma kera kaksen pameten nasvet? No, pa se druge teme - men je cetrtek kul, lokacija po zelji tistih, ki boste mel otroke s sabo. Zdje se lahko tud z mojim Puntotom pripeljem v KR, ker mam vinjeto Sem jo pa komi dobila Petz, ce bos tudi ti prisla, ti bom prinesla oblekice, pa jih bos lahko v zivo videla, ce zelis. IZVIRNO SPOROČILO: pety78 30.05. ne ustreza Niki (v petek ponoči se vračam iz Münchna) in Pety (na morju) 06.06. Nika o.k., Pety verjetno še ni nazaj z morja 13.06. Nika o.k., tudi ta termin zna biti malce problematičen, ker je na četrtek praznik po Evropi in si večina vzame podaljšani vikend 20.06. Nika o.k. Benika OK Pety OK ninocka ne bi sla par dni pred porodom kam 25.06. Nika o.k., meni najbolj simpatičen termin (praznik državnosti) benika OK Pety OK ninocka v porodnisnici 27.06. Nika o.k. benika OK Pety OK ninocka v porodnisnici A mi boste poslale kartico iz Guliverlandije? Spelka, a pol si manekenka ratala Jst mam pa mere 90-115-130 Se uvrscam v kategorijo hruskic oz. zog teta beta za janosa, da se cimprej pozdravi Uh, vam skoz pozabim povedat - operacija necakinje je uspela, so ji vstavili not tiste cevke in zdaj slisi Baje jo pa zdaj ful sumi motijo in jo boli glava, pa prvic v zivljenju je slisala peti pticke Jst sempa vceraj v sobi za goste pomila okno in mi pol mami rece, kolk je lisasto Sem ji rekla, naj jih pride pa ona pucat, ker jst jih res ne morem in se tud ne mislim sekirat, ce je zdej bolj lisasto. Boljs to, kot pa 0.5 cm cvetnega prahu na njemu Pa a sem vam povedala, da sem narocila cunjice pri nextu - sem jih v soboto dobila in so toolk lustne. Sploh za Lokija tisti kompletki in bodiji . A ste meli toco vceraj? Nam je unicla nas velecenjeni in lepi vrni paviljon - jst delam paniko zarad avtov, moj se pa sekira zarad 20 EUR vrednega paviljona HB so avti neposkodovani, ampak sem poslusala danes na radiu, da so za dons spet napovedane toce... moje pospravljanje - trenutno cistim vhod in omare za cevlje...kolk mata enih cevljev nasa dva mala...sej sploh ne vem, kam naj jih dam...Tiste, ki so Evanu premajhni in Rubnu preveliki so vsi zlozeni v skatlah, ampak teh skatel je ene 20 Pol pa se vse najine cevlje, pa jih je treba vecino zimskih oprat in pospravit v skatle, da pocakajo na zimo. Sem pa vceraj pregledovala cunjice za Rubna, ki sem jih odbila od svakinje in sem se nad ene parimi prav zgrozila - dobila sem vso poflekano, umazano, neoprano jakno, pa zabice, nogavicke, k se vidi, da niso ble oprane...ne vem, jst vse kar dam naprej, operem, tud cevlje, tko da jih lahko naslednji takoj oblece. Moje cunje za odpis pa dajem eni kolegici, ona jih pa da potem njihovim cistilkam. baje so ful vesele, sem pa zdej naredila hitro cistko in iz omare pobrala v 5 min ven tisto, kar nisem oblekla ze vsaj 5 let. In se je nabral, ne boste verjele, za ene 5 vrec (tavelikih mullerjevih). Bom mogla pa se malj bolj podrobno narest,pa se kaj stran dat. Pa ko smo ze o dajanju stran - sej ne mores verjet, pa je res - a se spomnete, ko se nama je lani pokvarila mikrovalovka in sva bla potem nekaj casa brez. Tam enkrat aprila sta nama dala pa tasca in tast eno, k so jo meli podnajemniki. Najina stara je pa romala pod stenge, ker se jst nikakor nisem mogla locit od nje in sem skoz govorila, da jo bom nesla popravit (BTW je nikoli nismo, ampak tolk dobre, kot je bla ta, pa se zmeri nisva nasla in zato se zdaj uporabljava tisto predpotopno od T&T). No v soboto pa nese samo na barje cel skaf tiste moje kozmetike, pa cistil in zdravil in se en moj stopljen fen (sem si kupila novega - ze cetrtega v 8 letih ), pa mu recem naj se mikrovele odnese, edino naj mi pa da ven tist steklen kroznik. Odpre mikrovalovko in je bil not se 1 pohan zrezek. Ampak pazte, ta pohan zrezek NI BIL plesniv, NI smrdel, skratka bil je tak, kot da bi ga dala prejsnji dan not. Ne morem verjet, da je 1 leto bil not, pa se ni usmradil zgnil, splesnil...a mi lahko kera razlozi tole, ker meni absolutno ne gre v glavo Tko, zdej sem se pa res razpisala, moje cik pavze je konec, grem do konca dol pospravit, ker se niti v bajto ne da pridt od vseh tistih skatel in cevljev
< Sporočilo je popravil ninocka -- 26.5.2009 13:05:16 >