ninocka
|
Hvala za cestitke Sem en let starejsa, pametnejsa pa ne vem...bom drug let povedala IZVIRNO SPOROČILO: valla. Ja, Miha in Nina sta bla skupaj v porodnišnici Ja, ja, se ga spomnem, ko je vse sestre tam kuril, pa ful ponosno noge v luft molel, pa vsem razkazoval, da je fantek, ker je mel modre nogavicke Vse najboljse tudi Mihi za RD!!! Pa da ga zena fajn uboga, a ne valla Jst dons kr cel dan neki bluzim, sem si pa vzela 5 min zase in se lepo pobarvala, pa noge podepilirala, pa nohte nalakirala...prej sem bla pa v Hoferju, sem sla kupit eno zmrznjeno torto, ker pridejo pol moji na obisk, pa mimgrede sem si se en sopek rdecih vrtnic ubodla Mal za duso Evan je mel vceraj plavanje v atlantisu, je bil cist navdusen, ampak zvedla nisem pa nic od njega. razen tega, da je plaval kot Kale, da so bli na enem toboganu (me bo peljal in naucil, kako se spusca, mapk se jst ne bom smela spustit, ker sem prevelika in je to samo za majhne in bom mogla it po stopnickah dol in ga od spodaj gledat ), pa da je z rokavcki plaval in baje edini, da drugi niso znali, pa da so meli se 3 strice in pol je zacel neki bluzit. Jst ful tezko kaj od njega zvem, pa ful skoz mesa "fantazijski" svet s tistim, kar se mu dejansko dogaja. Npr. vceraj je rekel, da so se peljali tud s colnom, pol sem pa jst mogla nujno na coln skocit, ker drugace me bo kit posastnik pojedel valla, kolk pa gre kozca Niku dol? ker Evanu gre do ene polovice glavice, pol se pa ustavi. Rubnu gre pa za rizevo zrno - lih tolk,da se vidi luknjica, skozi katero lula. Kdaj mate pa datum? A mogoce januarja, da bova skupaj? petz, sej torta, ki si jo jst zelim, je cist ajnfoh je bla tale tvoja miska bolj komplicirana kot moja porocna torta. Jst bi mela ene 2nadstropno, pa kvadratno, pa rjavo s pikicami al pa...bom poiskla kaksno slikico, OK Danes je pa moja necakinja operirana - sej sem vam ze pisala, da zelo slabo slisi (ima nekje okrog 60% sluha), in je bila ze lani operirana, ker bi ji morali vstavit cevke. Potem se je pa DR med operacijo odlocil, da ji tega ne bo dal, ampak samo odstranil zrelnico, da bo to dovolj. No, pa se ji ni nic popravilo, zdaj mora pa se enkrat na operacijo, pa se zdaj ni 100%, da ji bodo vstavli tiste cevke... Grem jest, so se mi moje toast -pizze spekle