|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
19.5.2009 14:27:21   
ninocka
Hvala za cestitke user posted image Sem en let starejsa, pametnejsa pa ne vem...bom drug let povedala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valla.
Ja, Miha in Nina sta bla skupaj v porodnišnici user posted image

Ja, ja, se ga spomnem, ko je vse sestre tam kuril, pa ful ponosno noge v luft molel, pa vsem razkazoval, da je fantek, ker je mel modre nogavicke user posted image user posted image user posted image

Vse najboljse tudi Mihi  za RD!!! Pa da ga zena fajn uboga, a ne valla user posted image

Jst dons kr cel dan neki bluzim, sem si pa vzela 5 min zase in se lepo pobarvala, pa  noge podepilirala, pa nohte nalakirala...prej sem bla pa v Hoferju, sem sla kupit eno zmrznjeno torto, ker pridejo pol moji na obisk, pa mimgrede sem si se en sopek rdecih vrtnic ubodla user posted image Mal za duso user posted image

Evan je mel vceraj plavanje v atlantisu, je bil cist navdusen, ampak zvedla nisem pa nic od njega. razen tega, da je plaval kot Kale, da so bli na enem toboganu (me bo peljal in naucil, kako se spusca, mapk se jst ne bom smela spustit, ker sem prevelika in je to samo za majhne in bom mogla it po stopnickah dol in ga od spodaj gledat user posted image ), pa da je z rokavcki plaval in baje edini, da drugi niso znali, pa da so meli se 3  strice in pol je zacel neki bluzit. Jst ful tezko kaj od njega zvem, pa ful skoz mesa "fantazijski" svet s tistim, kar se mu dejansko dogaja.
Npr. vceraj je rekel, da so se peljali tud s colnom, pol sem pa jst mogla nujno na coln skocit, ker drugace me bo kit posastnik pojedel user posted image

valla, kolk pa gre kozca Niku dol? ker Evanu gre do ene polovice glavice, pol se pa ustavi. Rubnu gre pa za rizevo zrno - lih tolk,da se vidi luknjica, skozi katero lula. Kdaj mate pa datum? A mogoce januarja, da bova skupaj?
petz, sej torta, ki si jo jst zelim, je cist ajnfoh user posted image je bla tale tvoja miska bolj komplicirana kot moja porocna torta. Jst bi mela ene 2nadstropno, pa kvadratno, pa rjavo s pikicami al pa...bom poiskla kaksno slikico, OK user posted image

Danes je pa moja necakinja operirana - sej sem vam ze pisala, da zelo slabo slisi (ima nekje okrog 60% sluha), in je bila ze lani operirana, ker bi ji morali vstavit cevke. Potem se je pa DR med operacijo odlocil, da ji tega ne bo dal, ampak samo odstranil zrelnico, da bo to dovolj. No, pa se ji ni nic popravilo, zdaj mora pa se enkrat na operacijo, pa se zdaj ni 100%, da ji bodo vstavli tiste cevke...user posted image

Grem jest, so se mi moje toast -pizze spekle user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
19.5.2009 15:02:29   
ninocka
No, evo mene nazaj, sem pozvecla tiste pizze.

Nika
, glede blaga - jst sem ga 1x kupovala za naso 2ursae, pa sme bla cist zmedena. tam meris neki na metre, pol pa tehtas in racunjao na kile...
Za te tvoje pa predvidevam (vsaj tako je razbrat iz opisa), da so ze v paketu. Samo pri unih ta prvih ne pise sirina (al dolzina).

pety, recimo na tem linku so mi ene 3 vsec (painted flowers and topper, polka dots, modern floral, black tie). Pac neki v tem stilu, nisme pa se nasla tiste VAU user posted image sej mam cajt.

A sem vam povedala, da sva se nekak 90% odlocila za ime? Prvo je 100%, ta drugo pa se ni cist ziher, ampak verjetno bo kar to. Pa ne, ne, vam ga ne povem user posted image Lahko pa Evana vprasate, ce vam ga bo znal povedat oz. ce se bo spomnil user posted image user posted image user posted image
Se je v  nedeljo, ko smo bli pri tasci, Samo tolk prirezal nazaj, da sploh ni mogu povedat, kaj se je zgodilo. Evan in sestricna sta se igrala na zunanjem delu dvorisca (dostop do njihove bajte je cez parcelo ene druge). No v tisti bajti zivi ene puncka, stara tolk kot Evan,ime ji je pa Luna. In se igrajo potemna tistem dvoriscu oz. na dovozu, pa gre samo k Evanu in mu rece, naj pride na notranje dvorisce.
In Evan rece: Ne morem, ker se igram s to puncko (igrali so se ziher ze ene pol ure al pa se vec). Potem se pa k njej obrne in jo (baje) ful sumljivo pogleda in s strogim glasom rece Kdo si pa ti? user posted image user posted image user posted image
Tamala pa: Luna.
Evan pa samotu: Z Luno user posted image user posted image user posted image

Joj, tale nas...sej pravim, da vcasih zivi mal v sanjskem svetu user posted image

Sem pa vceraj nasla Rubnu na stegnu klopa. Ko sem ga brisala z brisaco, sem ga opazila (ga je mogu vceraj dobit) in se muje ze not zaril user posted image user posted image user posted image Joj, kolk sovrazim to golazen, res, ma kr zelodec se mi obrne, ko samo pomislim na klope user posted image user posted image user posted image
Drugo leto se gremo vsi komplet cepit.

Sta se pa tehtala vceraj in ima Evan 17.5 kg, bubi pa tocno 10 kg user posted image Men se zdi pri Rubnu ful mal, pa vsi govorijo, kolk je zalit, pa kaksna licka ma...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
19.5.2009 15:33:28   
Nika v službi
Ninočka, sem se kar odločila, da mi prineseš tisto blago, kjer ni dvoma o dimenziji in ceni. To je torej tole: http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90119410

Izbereš motiv skrajno desno spodaj - rumeno-roza črte, 3 kose. 

Sicer mi je modro-rumena izpeljanka mnogo bolj všeč, ampak kaj, ko ne paše v Nikino barvno kombinacijo sobe.

Že vnaprej se ti prav lepo zahvaljujem. Priletim potem en dan do tebe in poračunam, lahko pa se tudi dobimo kje pri Brunarci...

Poročne torte - Ninočka, kaj če bi kaj takega?

user posted image

ali pa tole:
user posted image

Pety, saj bo šlo, a ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa link na enega od mnogih ponudnikov: http://www.maisiefantaisie.co.uk/wedding-cakes.html

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
19.5.2009 15:47:02   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Katera ve, kolk dolgo se do Paga vozimo? Kakšen čas bi se ve odpravile na pot, predvsem tiste, ki imate dva. Jaz bi jo najraje ponoči ocvrla, da bi mala dva spala.

Mi smo šli enkrat ob 2h, drugič pa ob 3h zjutraj. Pa smo ravno ušli gužvi za trajekt, ker 1 uro kasneje je bila pa vrsta ulala dolga. Čimprej tem bolje.
ninočka vse najboljše za teeeeeeeee user posted image user posted image user posted image
Miha od Valle tebi tudi vse najboljšeeeee user posted image user posted image user posted image
poročna torta - joj škoda da nimam slike od kolegice, je imela tako lepo, da smo vsi samo gledal. 3 nadstropna, kvadratna, čisto bela, povrhu pa iz čokolade listi, cvetovi.... ostalo se ne spomnem. Res elegantna.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
19.5.2009 16:15:54   
ninocka
OK, ti prinesem.

Torte - ful lepe - ma to bo za naso pety za narest - piece of cake user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
19.5.2009 20:27:18   
teta beta
Ninočka in Miha, vse najboljše! Od B. nečak ima tudi danes rd, evo ste že trije user posted image .

Sem bila danes v Medvodah, potem sem šla pa še na obisk eni sošolki s faksa, s katero sva se nazadnje videle pred tremi leti, takrat, ko smo se me prvič dobile spodaj v Koloseju. Je bilo prav luštno počvekat.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
   [Brisano sporočilo]
19.5.2009 21:00:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu teta beta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4182
19.5.2009 21:10:04   
benika
Gospod Miha, vse najboljše, pa da te bodo žena in sinova še naprej razvajaliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4183
19.5.2009 21:58:32   
2ursae
ooo, rojstni dnevi user posted image

user posted image

Vse najboljše Ninočka & vallin Miha user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
19.5.2009 22:32:44   
doroteja23
user posted image user posted image Ninočka in Miha vse najboljše! user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
20.5.2009 9:19:16   
pety78
Joj, Miha od Valle sem pa grdo spregledala.

Vse najboljše za včerajšnji dan, dobre želje so pa tako za celo leto!user posted image Torej Miha, želim ti eno pridno in ubogljivo ženo. user posted image

Valla., kdaj se dobimo? Je katera za jutri? Jaz grem v Kranj v Hoferja in v še mal v trgovinc. Šla bom pa že dopoldne, čeprav ne vem, ali naj rinem v Hoferja jutri, ker je otvoritev. Šla bi samo po tiste dekce za po tleh, upam pa, da ne bo gužve. Potem imam pa čas za Gibi Gib. Ali pridejo naši septembrčki zraven?
Vid je šel danes v živalski vrt z vrtcem. user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
20.5.2009 12:31:21   
Nika v službi
Pety, jaz imam tale teden čisto divji in skoraj ni variante, da bi prišla do Gibi-giba, čeprav bi zelo rada.

Danes imam dan sestankov, jutri celodnevni seminar (do 16. 30), petek je zaenkrat še "fraj", ampak ga absolutno mislim izkoristiti za odhod iz službe najkasneje do 15. ure. Da bom imela vsaj kaj od vikenda.

Prihodnji teden grem verjetno itak spet na pot v Nemčijo (München), tako da... GUŽVA pač.

In ponovno sprašujem: Kaj je z Guliverlandio? Dejmo, tisti, ki ste resno ZA, določit primeren termin (ožji izbor dveh terminov npr.).

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
20.5.2009 12:34:06   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

In ponovno sprašujem: Kaj je z Guliverlandio? Dejmo, tisti, ki ste resno ZA, določit primeren termin (ožji izbor dveh terminov npr.).

vem, da sem jaz načela temo, ampak si zdaj sploh ne upam nič rečt - Bor je spet na inhalacijah user posted image , čakamo norice ... kot pravim, nismo v položaju delat načrte.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 13:31:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 4189
   [Brisano sporočilo]
20.5.2009 20:11:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4190
20.5.2009 20:28:54   
tažana
Železo: Špelka ravno danes sem izvedela, da vsaj 3 ure po zaužitju hrane z veliko železa ne smeš jesti mlečnih izdelkov user posted image . Tako, da jaz sem sedaj čisto noter v tem Železu- vse se mi že obrača samo da slišim kaj o pesi user posted image . Ampak sem še toliko disciplinirana, da se prisilim. po vsaki zaužiti jedi z železom pa obvezno Vitamin C. Tako, da upam da čez en teden, da sem spet vsaj čez 100 Hb.
Sedaj grem obest perilo potem pa zelene paprike glodat- no ja pa kakšno jedilno čokolado bom tudi še zbrskala user posted image .

pety: a je bil Vid tudi v živalskem vrtu danes?

Neposredna povezava do sporočila: 4191
20.5.2009 21:21:18   
ninocka
Evo mene, back to slovenia user posted image
Shoping je uspel, ceprav ful stvari niso imeli. Nika tudi tega tvojega blaga ni bilo, splohnic crtastih (tud une druge barve ne), samo neke miske, pa se en vzorc. Pa niso meli  rjuh, pa slinckov, pa Anja mi je narocila rolo papirja za tablo, je tud ni blo...
Pa moji pocinkani lonci za roze - jih ni blo...no, sem bla kar mal razocarana, iskreno povedano. Klub temu pa mi je ratalo  tam pustit 250 EUR user posted image
S tem da je bila najdrazja stvar, ki sem jo kupila 19.95 EUR, ostalo pa prckarije...

Tko, zdej grem pa pocivat, sem mal utrujena - pe ne tolk od Ikee, kot od Jurmana, k sva sla se na pizzo pol user posted image aja, pa nutelino-bananino tort, mljack...pomoje me je ta cist zdelala user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
20.5.2009 21:22:46   
spelka12
tažana to o železu pa nisem vedelauser posted image . Kaj pa ima zvezo z mlečnimi izdelki? Mogoče pol drisko fašeš. Sej mam v torek posvetovalnico pa bom videla, kaj bo z železom.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
20.5.2009 21:26:40   
tažana
špelka: To sem danes izvedela. Nisem iskala strokovne razlage ampak dopuščam možnost, da je vrjetno. Če rabi železo Vitamin C (to sem sigurna) da se veže v celice, potem možno da mlečni izdelki to vezavo onemogočijo user posted image . To je moja kmečka pamet. user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
20.5.2009 21:27:32   
tažana
Zdej sem si pripravila večerjo iz zelenih paprik! Prideš?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
20.5.2009 21:28:48   
benika
Špelči, šef mi za jutr noče dopusta datuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
21.5.2009 20:30:28   
spelka12
user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa tko je bil fin piknik. Ni boljšega kot 5 ur letat za 2 malima nagajivcema user posted image user posted image . Pol pa še hrenovke jestuser posted image .
Vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
21.5.2009 21:32:35   
benika
Sej sem jutr frej. A greva na kofe? Po 14. uri enkrat?

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
21.5.2009 23:02:39   
benika
Pia, a si videla tole

http://www.tekzazenske.si/,

Do sobote se lahko po nižji štartnini prijaviš v DM-ovi prodajalni tule v KR ali pa v LJ. Če želiš, te grem prijavit tudi jaz. Samo čimprej mi sporoči kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4199
22.5.2009 8:13:41   
teta beta
Nika, takoj zdajle sem šla klicat Bernarda za tole Guliverlandijo, ker mu še do zdaj nisem omenila (pozabila). Je rekel ok, potem u moram še pokazat spletno stran, o datumih bov pa še predebatirala, zaenkrat še nimamo nič v planu za junij. Menda.

Imam pa še eno vprašanje oz. prošnjo zate. Če lahko vpršaš Tomaža, če imajo pri njih not (ali če kaj dobijo) kakšnega kangooja, starejši letnik, nekje do 2.000, eventuelno 2.500 eur, edini pogoj (sine qua non!) je klima, ostalo ni tako važno, fajn bi pa bilo, če bi bil še diesel. Blazno se ne mudi, nekje v roku meseca ali dveh pa bi rada menjala. Notri bi dala našega Seata Cordobo, če vzamejo. Sem že rekla sosedu, ki dela na renault servisu v Levcu, pa sem se spomnila tudi nate. Plis!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?