ninocka
|
Kje pa ste vse? No, dobro jutro najprej Samo je mulcke odpeljal v vrtec, pol pride domov na .... kavico , pol pa z mojim puntotom na servis, ker se zadnja vrata ne odpirajo (nekja narobe s kljuko) in so jo zdaj koncno dobili. Evan ma pa danes se kros in ima obute tahitre superge Se je pa zbudil tecen kot driska in najprej prisle k nama v spalnico tecnarit, pol je pa od uzaljenosti sel nazaj v njuno sobo in tam tolk casa cmeril, da je se Rubna zbudil. Ko smo se pa oblacli za vrtec, je pa rekel, da je utrujen in zaspan in zakaj sva ga zbudila tolk hitro Moj RD - so prisli moji 3 fantje odmov in vsak mi je dal eno vrtnico - Samo rdeco, maladva pa rumene. Evan mi je dal rozo in rekel Na,zate in sel, Ruben mi jo je skor pod noge vrgel, ker se mu je tolk mudilo igrat, edino Samo mi je se lupcka dal zraven Pol smo se sli pa preoblect in recem Evanu, da mi da enga lupcka za RD in mi da en velik cmok in takoj za njim me celo poslini se Ruben Potem so na kavico in tortico prisli se moji, Evan se je itak skoz na cesti igral s prijateljcki in smo ga komaj priklicali, da mi je prisel pomagat pihat svecko. Ampak preden smo pihali, smo mogli pa se krog narest, jst sem morala bit v sredini, ker sem bila slavljenka, oni so pa okrog mene plesali in mi peli vse najboljse Nam je blo vsem ful smesno (4 odrasli plesejo ringaraja), ampak smo se potrudili in je blo v bistvu ful lustno Vceraj sva pa s Samotom cel dan pospravljala spodnjo dnevno in rihtala kuhinjo. Na koncu me je ze tolk kriz bolel, da sem komaj hodila. Sva mela na vrtu celo garazno razprodajo, ker sva mela vse zunja zlozeno Zvecer sva mogla pa not pospravit, pa spet zgleda, kot da ni nic narejeno No, sej je sele 1/3 (se kuhinja ni do konca postavljena), ampak po vsem trudu in bolecinah, is pa kr malo zalosten Pa delavce imava pri bajti - nama delajo skarpo oz. zapirajo vrt Se mi pa revezi tolk smilijo...prisli so iz Makedonije, 2 brata in oce, vsi imajo druzine dol, sem so si pa prisli mal zivljenje ustvarit, da se bodo potem vrnili nazaj. In cel dan garajo na gradbiscu, potem pridejo pa se k nama. Se jim prav vidi, kolk so utrujeni So pa najini stalni delavci ze ene 4 leta. Midva jima vedno ful dava za jest, pa pit, pa kavice skuhava. So bli zadnjic tolk veseli, ko smo jih na tortico povabili. Spelka in tazana, se pridruzujem vajinemu klubu slabokrvnezev (vsaj komarji in vampirji nas ne bodo npadali ). Sem vceraj po posti dobila recepet od G za lagofer...jupi , pa sem mislila, da bomo to nosecnost sli cez brez tega PA se tole: vceraj je Anjina Ela praznovala 4. rojstni dan: Ela, vse najboljse za rojstni dan in eno fajn zabavo v soboto!!! Si je pa princeska zbrala eno darilo (barbi mariposo), s katrim imam ful probleme Sem mislila, kaj bo to izi kupit, pa obstajajo 4 vrtse, 2 sta grdi za bruhat, tista, ki si jo je pomoje Ela zeli, je pa neki druzga, ne lih mariposa ampak nek Blumchenbutter...whatever... Sem pa vidla, da so zaceli prodajat special edition Baribike oz. colectors Barbie in imajo eno z mojim letnikom. Si jo bom sla prav kupit, za spomin in za v vitrino
< Sporočilo je popravil ninocka -- 22.5.2009 8:18:09 >