|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
22.5.2009 8:14:03   
ninocka
Kje pa ste vse?

No, dobro jutro najprej user posted image user posted image user posted image

Samo je mulcke odpeljal v vrtec, pol pride domov na .... kavico user posted image , pol pa z mojim puntotom na servis, ker se zadnja vrata ne odpirajo (nekja narobe s kljuko) in so jo zdaj koncno dobili.
Evan ma pa danes se kros in ima obute tahitre superge user posted image Se je pa zbudil tecen kot driska in najprej prisle k nama v spalnico tecnarit, pol je pa od uzaljenosti sel nazaj v njuno sobo in tam tolk casa cmeril, da je se Rubna zbudil. Ko smo se pa oblacli za vrtec, je pa rekel, da je utrujen in zaspan in zakaj sva ga zbudila tolk hitro user posted image user posted image

Moj RD - so prisli moji 3 fantje odmov in vsak mi je dal eno vrtnico - Samo rdeco, maladva pa rumene. Evan mi je dal rozo in rekel Na,zate in sel, Ruben mi jo je skor pod noge vrgel, ker se mu je tolk mudilo igrat, edino Samo mi je se lupcka dal zraven user posted image Pol smo se sli pa preoblect in recem Evanu, da mi da enga lupcka za RD in mi da en velik cmok in takoj za njim me celo poslini se Ruben user posted image
Potem so na kavico in tortico prisli se moji, Evan se je itak skoz na cesti igral s prijateljcki in smo ga komaj priklicali, da mi je prisel pomagat pihat svecko. Ampak preden smo pihali, smo mogli pa se krog narest, jst sem morala bit v sredini, ker sem bila slavljenka, oni so pa okrog mene plesali in mi peli vse najboljse user posted image user posted image user posted image Nam je blo vsem ful smesno (4 odrasli plesejo ringaraja), ampak smo se potrudili in je blo v bistvu ful lustno user posted image

Vceraj sva pa s Samotom cel dan pospravljala spodnjo dnevno in rihtala kuhinjo. Na koncu me je ze tolk kriz bolel, da sem komaj hodila. Sva mela na vrtu celo garazno razprodajo, ker sva mela vse zunja zlozeno user posted image
Zvecer sva mogla pa not pospravit, pa spet zgleda, kot da ni nic narejeno user posted image No, sej je sele 1/3 (se kuhinja ni do konca postavljena), ampak po vsem trudu in bolecinah, is pa kr malo zalosten user posted image
Pa delavce imava pri bajti - nama delajo skarpo oz. zapirajo vrt user posted image user posted image user posted image Se mi pa revezi tolk smilijo...prisli so iz Makedonije, 2 brata in oce, vsi imajo druzine dol, sem so si pa prisli mal zivljenje ustvarit, da se bodo potem vrnili nazaj. In cel dan garajo na gradbiscu, potem pridejo pa se k nama. Se jim prav vidi, kolk so utrujeni user posted image So pa najini stalni delavci ze ene 4 leta. Midva jima vedno ful dava za jest, pa pit, pa kavice skuhava. So bli zadnjic tolk veseli, ko smo jih na tortico povabili.

Spelka in tazana, se pridruzujem vajinemu klubu slabokrvnezev (vsaj komarji in vampirji nas ne bodo npadali   user posted image ). Sem vceraj po posti dobila recepet od G za lagofer...jupi user posted image user posted image user posted image user posted image , pa sem mislila, da bomo to nosecnost sli cez brez tega user posted image

PA se tole:

vceraj je Anjina Ela praznovala 4. rojstni dan:

Ela, vse najboljse za rojstni dan in eno fajn zabavo v soboto!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si je pa princeska zbrala eno darilo (barbi mariposo), s katrim imam ful probleme user posted image Sem mislila, kaj bo to izi kupit, pa obstajajo 4 vrtse, 2 sta grdi za bruhat, tista, ki si jo je pomoje Ela zeli, je pa neki druzga, ne lih mariposa ampak nek Blumchenbutter...whatever...
Sem pa vidla, da so zaceli prodajat special edition Baribike oz. colectors Barbie in imajo eno z mojim letnikom. Si jo bom sla prav kupit, za spomin in za v vitrino user posted image

< Sporočilo je popravil ninocka -- 22.5.2009 8:18:09 >

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
22.5.2009 8:21:58   
benika
Ela, vse najboljše, pa da te bosta mami in ati še naprej razvajala
in da te bo bratec ubogal!

user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
22.5.2009 8:23:48   
benika
Guliverlandia, jaz in Beni bi šla, za Edota ne vem kako bo na šihtu, Jakob se mi pa zdi še premajhen. Tako da dva greva, tretji je še v opciji, četrti bo pa doma v varstvu.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
22.5.2009 9:53:45   
pety78
Guliverlandija, jaz bi šla, če boste ostale šle, ampak če pravite, da je za Kajo še prezgodaj...saj jaz bi jo itak vozičkala. Grem, če ne bom edina vozičkarca tam. user posted image Datumi mi v bistvu v juliju zaenkrat kar vsi ustrezajo.

Benika, nekaj sem našla zate, ampak mora dvojne lanske še Vid danes probat, da vidim, če mu bodo še prav, drugače ti jih tudi lahko dam.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
22.5.2009 17:40:53   
Nika v službi
Ela, vse najboljše!

Pety, Teta beta, Benika - dajte napisat vsaka svoj predlog termina oz. odkomentirat, kateri od mojih navedenih vam ustreza.

Pety, samo opozorilce - govorili smo o juNiju, juLij ne pride v poštev, ker je čisto preveč gneče in še vročina je božjastna (no, tudi danes je sicer čisto primerno hotuser posted image ). Takrat ni ravno čas za hodit po takih parkih.... To je vsaj moje mnenje, no.

Hitim, gremo v BTC pogledat za blago, sicer pa jo mogoče mahnemo v ponedeljek v Graz v Ikeo in še malo okrog. Če bomo šli, vam povem, pa lahko napišete, če kaj potrebujete.

Čau!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.5.2009 18:30:34   
pety78
Nika, seveda junnnnnnnij. user posted image

ELCA MARELCA, VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.5.2009 20:41:09   
tažana
Ela, vse naj boljše še od nas!!!

Ninočka: kaj pa je to lagofer??

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.5.2009 21:11:05   
benika
Ninočka: kaj pa je to lagofer??

To je železov sirup. Pri nas ga je dobil Benjamin, ko je imel premalo železa v krvi.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.5.2009 21:13:59   
benika
30.05. ne ustreza Niki (v petek ponoči se vračam iz Münchna) in Pety (na morju)
06.06. Nika o.k., Pety verjetno še ni nazaj z morja
13.06. Nika o.k., tudi ta termin zna biti malce problematičen, ker je na četrtek praznik po Evropi in si večina vzame podaljšani vikend
20.06. Nika o.k. Benika OK
25.06.
Nika o.k., meni najbolj simpatičen termin (praznik državnosti) benika OK
27.06. Nika o.k. benika OK 

Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.5.2009 21:33:22   
tažana
O hvala za informacijo. Itak je toliko teh sirupov in tablet in ne vem kaj še, za železo da se ti zmeša v glavi. Pomaga pa nobena 100%. user posted image  Očitno mora vsak posebaj ugotovit s čim si dvigne raven Hb. No upam da grem jaz gor.

Guliverlandia: Saj ne vem če sem že sploh kaj pisala. Nam ne diši preveč, tako da se vzdržimo. Bomo pa radi pogledali slike!!

Danes smo v vrtcu imeli tek družin po ulicah Tržiča. Katka je tekla s teto, jaz pa sem ji v cilju podelila medaljo user posted image . Za nagrado so dobili še palačinko in zabavo s klovneso. Bilo je super.

Mi pa drug teden pričnemo intenzivni boj z boleznijo. V petek mami prične s kemoterapijo, v ponedeljek pa mogoče že z obsevanji- odvisno kako se bo njena znanka na onkološkem, lahko dogovorila in kje našla prosto luknjo.
Pošteno me je stah kaj nas čaka. Oziroma strah me je, da se bo zelo matrala na koncu pa izgubila. Tako se boji boličin, da zares upam da ji bo tako ali drugače čim bolj prihranjeno! še vedno pa upamo na najboljše.  Mislite malo na nas! user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.5.2009 21:55:24   
benika

Mi pa drug teden pričnemo intenzivni boj z boleznijo. V petek mami prične s kemoterapijo, v ponedeljek pa mogoče že z obsevanji- odvisno kako se bo njena znanka na onkološkem, lahko dogovorila in kje našla prosto luknjo.
Pošteno me je stah kaj nas čaka. Oziroma strah me je, da se bo zelo matrala na koncu pa izgubila. Tako se boji boličin, da zares upam da ji bo tako ali drugače čim bolj prihranjeno! še vedno pa upamo na najboljše. Mislite malo na nas! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.5.2009 22:11:01   
Nika v službi
Tažana, v mislih z vsemi vami!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.5.2009 22:14:50   
teta beta
Tažana, držite se vsi! Držimo pesti za tvojo mami!

Datum za guliverladnijo nam je vseeno, samo vikend, ko je polna luna odpade. Ampak zdajle ne vem, kateri je to, ker nimam nobenega takega koledarja tu.

Jaz sem pa v sredo dobila prvo M po porodu. Eh, je nisem čisto ni pogrešala.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.5.2009 22:26:51   
2ursae
tažana, za tvojo mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še enega user posted image  za vsak slučaj ...
in zate user posted image  user posted image , da boš pogumna. In ja, seveda, mislimo na vas user posted image .

Ela, vse najboljše user posted image .

nas so spet obiskale kozice, HB se je viroza že skoraj čisto umirila, par dni še potrebuje Ventolin, sicer je pa že OK. Še tega bi se mi manjkalo: bronhiolitis & norice.

A lahko objavim dve današnji Anžetovi izjavi:

pogovarjamo se o Angliji
A: "a bi lahko jutri šli v Anglijo z avionom?"
jaz : "ne še, bomo še malo počakali, da bosta z Borom zrastla"
A : " a da bom lahko že jaz vozil avion?"
user posted image user posted image
A. gre lulat, v wcju so pa še moji lasje:
A.: "a ko se bom polulal, bo lulanca sprala laske v školjko? Pa tolk so lepi!"
user posted image user posted image

nočko

aja, Guliverlandija: a ima kakšna kakšen link do tja? Da mal vidim, če se nam splača potrudit. Imamo urnike kar natrpane, študiram tudi ob vikendih in je takle izletek kar ena mala žrtev...

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.5.2009 22:28:18   
2ursae
aha, že imam - klik

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.5.2009 22:48:27   
2ursae
spet jaz user posted image
sporočam, da sem se opogumila in otrokoma (oz Boru, ki je mahnjen na kolesa) naročila tole:

user posted image

Sem brala debato na ČvTD, Nika me je navdušila s svojim pisanjem, pa Ninočka, ko je zadnjič pravila, da bo nekja takega kupila Rubnu. Če bo Borči letos še premajhen, bo pa za drugo leto user posted image .

nočka

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
23.5.2009 8:57:14   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Ela, vse najboljše, pa da te bosta mami in ati še naprej razvajala
in da te bo bratec ubogal!

user posted image

Se pridružujem čestitkam. Ela vse najboljše!!!!!
tažana za vas in še posebej za tvojo mamico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
23.5.2009 9:22:51   
A-N-J-A
HVALA ZA ČESTITKE!!!!!!!
Benika tvoja žaba jo je čist navdušila, že pol ure not gleda in govori da ji je žaba torto pojedlauser posted image !

Tažana tudi mi smo v mislih z vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
23.5.2009 9:31:34   
pety78

Jaz sem pa v sredo dobila prvo M po porodu. Eh, je nisem čisto ni pogrešala.

No, evo, pa lahko začnete teči tretji krog...user posted image user posted image user posted image

Tažana, mislim na tvojo mami in na vse vas. Samo močna volja in kar pogumno, pa boste premagali to bolezen.

IZVIRNO SPOROČILO: benika

30.05. ne ustreza Niki (v petek ponoči se vračam iz Münchna) in Pety (na morju)
06.06. Nika o.k., Pety verjetno še ni nazaj z morja
13.06. Nika o.k., tudi ta termin zna biti malce problematičen, ker je na četrtek praznik po Evropi in si večina vzame podaljšani vikend
20.06. Nika o.k. Benika OK Pety OK
25.06.
Nika o.k., meni najbolj simpatičen termin (praznik državnosti) benika OK Pety OK
27.06. Nika o.k. benika OK Pety OK

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
23.5.2009 16:04:11   
Nika v službi
2ursae, jaz bi ti priporočila, da vzameš tistega, ki ima še zavoro! Ko smo mi takrat Niki kupovali tega poganjalčka, opcije z zavoro še niso imeli. Če bi zdaj kupovala, bi absolutno vzela takega z zavoro.

Gulivernadia - imamo že nekaj favoriziranih datumov, moj favorit je še vedno v igri.user posted image

Benika, danes sva pa z Niko srečali Edota v Ljubljani. Je ustavil, ko sva čakali bus pri Bavarcu. Z Niko sva šli namreč v mesto, na tržnico in po stari Ljubljani, medtem pa je Tomaž doma pospravljal.

Zdajle pa se odpravljamo v Trzin na igrišče.... Čau, čau!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
23.5.2009 16:46:06   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2ursae, jaz bi ti priporočila, da vzameš tistega, ki ima še zavoro! Ko smo mi takrat Niki kupovali tega poganjalčka, opcije z zavoro še niso imeli. Če bi zdaj kupovala, bi absolutno vzela takega z zavoro.

hvala za nasvet user posted image . Itak 10 colskega nimajo z zavoro, imajo le takega, kot je na sliki. če bo pa še Anžetu všeč, bomo pa njemu vzeli večjega, z zavoro.

Guliverlandija: evo, zdajle se grm z možekom zmenit, morava še dorečt, kdaj bomo šli na morje - ponavadi gremo konec junija, pa morava pretehtat, če nama ti datumi, ki so v igri, ustrezajo.

Neposredna povezava do sporočila: 4221
23.5.2009 22:57:52   
pety78
evo, zdajle se grm z možekom zmenit

Uf, me kr mal skrbi, ker pogovor tako dolgo traja...user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
23.5.2009 23:33:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

evo, zdajle se grm z možekom zmenit

Uf, me kr mal skrbi, ker pogovor tako dolgo traja...user posted image

user posted image  a veš, da nama ni uspelo, sta nama tamala2 stalno po glavah skakala user posted image . Še dobr, da ima vikend dva dneva, imava še ju3 čas. meni osebno res najlepše izgleda tale naš državni praznik - Guliverlandija polna slovencev user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
23.5.2009 23:37:03   
pety78
Ena današnja torta, če jih nimate že poln kufer. user posted image Ta je pa za mojo taščo, čebelce pa kr tko za foro.

user posted image

Aja, je pa borovničeva. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
24.5.2009 18:37:18   
Nika v službi
Pety, nehaj že s temi tortami, bom pojedla zaslon!user posted image  Itak - kot vedno - krasna!

Očitno 25.06. zmaguje, zaenkrat smo kandidatke: Benika, Teta beta, Pety, 2ursae, Nika. Moram še pogledat, da ni takrat ravno polna luna, kar je pogoj za udeležbo Tete bete.

Mi smo bili pa danes na Voglu in užili sprehod v kratkih rokavih in sandalih - po snegu! Takole izgleda:

user posted image

Super je bilo, okoli 21 stopinj, pa prava idila. Kosilo smo si privoščili kar gor "Pri merjascu", potem pa se sprehodili še ob Bohinjskem jezeru in se na koncu okrepčali še z ledeno kavo (midva) ter kremšnito (Nika) v Ribčevem lazu.

Zvečer greva s Tomažem v kino, Nika pa na zaslužen počitek. Ajd, se pišemo!

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?