ninocka
|
Dober dan, se basem z jagodami in jem draze kekse...skratka sama zdrava prehrana no, vasj 1/2 jedilnika je zdrava Vikens preziveli, meli smo se fajn, Evanmorija se je tudi koncala V soboto je bil taaaakoooo preiden, da sem mu se ene 10x potem povedala, da je bil zelo, zelo priden in je bil ful ponosen nase Sem pozabila povedat, da smo prejsnji teden praznovali Elin 4 in Borov 2 RD. Sta praznovala v telovadnici na Jezci (G-rega) in so meli 2.5 ure vodeno telovadbo. Evan je od zacetka 20 min sedel pri meni in se me samo stiskal, potem se je pa koncno razigral, Rubna je pa dokoncno v akcijo preprical tobogan, samo kaj , ko so ga lih pospravili. Otroci so se meli super, noreli, edino blo je vroce pa za crknt. Ruben je mel cist skravzlane laske, pa ful je uzival v skaknju po trampolinu in napihljivem gradu. Sva s Samotom razmisljala, da bi jima kupila en trampolin, edino sranje je, ko bomo meli pol vse sosedove otroke nonstop tukaj Ela je tudi dopila tapravo Mariposo, pri Boru pa itak nisem mogla falit Se je pa Evan k njemu napovedal na obisk, da se bo lahko igral z njegovo hrusko, s sabo bo pa prinesel svojo, da se bo lahko z njo igral Bor (oz. po Evanovo Gor ). V petek sem praznovala RD, so ble na obisku bezovske mamice in smo se mlee prav fajn Edino blo je pa prekleto mraz, sploh pa se takrat, ko je potegnil veter z gozda. Ful smo se narezale, najboljs je blo, ko je Anja govorila, kako jo je Ela med voznjo vprasala, ce ve kaj je to penis in da os v vrtcu potem risali punce noznice in fantki penise...ful napreden vrtec Sicer pa kaj naj recem za nasega, ko so v petek nase otroke peljali v kino Sloga In dobila sem mojo prelepo Barbiko, me je potem Evan naslednje jutro vprasal, ce se bom kaj igrala z njo, Ruben si je dal pa gor soncne spegle in si jo ful ogledoval V soboto smo meli sept en RD, Evan se je takoj zaigral, Ruben se me je pa drzal za roko in se sploh nisem mogla z mesta premaknit, dokler mu Samo ni dal hrenovke v roko. POtem je pa pojedel se 3 zraven (so ble ta mini hrenovke), Evan je pojedel 3 (si jih je prav zbasal v usta), potem sta pa samo on in Bor jedla mrzel ponfri Tamali so se meli spet super, ful so noreli, je blo kot da jih ni, edino na koncu sta manjkala Evan in Ela, k sta se v hisi baje nekja igrala. Potem sta prisla ven vsa razigrana in nista hotla povedat, kaj sta delala (Evan je rekel, da tsa se igrala in ko sem ga vprasala Kaj pa, mije spustu en tak pogled in rekel Ja z igracami, a ne ) No, doma je povedal, da sta se igrala z legoti in vlakci. Anja, a je Ela isto povedala Ga je pa Anja hotla vprasat, kako je ime Lokiju in ji ni hotu povedat (preden smo sli na RD, sem mu rekla, da ce ga kdo vprasa, mora rect, da ne sme povedat). Tudi potem, ko sem mu dala dovoljenje, da ji lahko pove, ji ni hotu Rubna je pa cist ocarala ena soseda (isto letnik 05). Ko jo je videl, je kr sel k njej in jo hotel prijet za rokico in pol se je skoz neki okrog nje vrtel. Ta puncka skoz s sabo nosi enga plisastega kuzata in ga je nekje na tla spustila, ga Ruben pobere in mu recem, da ga odnese Pii in jo je sel iskat. Pa je ni videl, ga je prej ona opazila in se je stegnila h kuzatu, Ruben jo je pa ful gledal in ji ga dal. Cist ga je zacarala Vceraj smo sli v CP po hrano za kosilo, ko mso se odpravljali proti garazi, je Ruben videl Evana, da je frutabelo in je ful zalaufal za njim in se srecal z nogami enega strice in se zvrnil cez njega. In se mu je takoj ulila kri iz nosa...Midva pa brez robckov (mislim, kot da nimava otrok), unmu stricu je blo ful hudo, se je ful opraviceval in sploh ni vedel, kaj naj nardi. Sem mu ene parkrat mogla povedat, da ni nic hudega, da je pac nas tak, da zgleda mal bolj z glavo zaniha in se mu kr kri iz nosa ulije (verjetno ima ful tanke zilice?). Ampak to itak ni blo dost, popoldne je se v kroksih laufal po klancu navzdol in se zvrnil (na sreco poprasakla samo po rokicah), za finale neumnosti se je pa potem se s porivalckom spuscal po klancu navzdol Pa se blazno smesno se mu je zdelo, ko sem ga lovila in dirkala za njim... Je mel pa Evan prave tekme s sosedovo puncko - ta soseda je drugace moja sodelavka, k se je lih na novo preselila sem. tamala je tud letnik 05 in sta se z Evanom spuscala po klancu na poganjalckih KPN. In tko ene 30, pol jo pa pride ocka iskat, se pa direkt pri njemu zvrne in podrgne po licku Jst mam pa mal probleme s sosedovim tamalim (je ene 9 mesecev mlajsi od Evana, sovrtickar od Bora). Sicer se ful rada skupaj igrata, ampak se pa tud ful kregata. In je mali ze ene parkrat Evana iz cistega miru udaril. Vceraj sta se igrala pri skarpi in nalagala eno zemljo v en tulc in ga je s kamnom po roki, pol pa zbezel (pa pred tem ga je ze enkrat udaril). In ne vem, kaj naj naredim - a bi blo ful narobe, ce mu prepovem, da tist dan sploh se pride k nam oz. da se z Evanom igrata skupaj? Ker opravici se ne, samo tko tumpasto gleda, cez ene pol ure pa pride nazaj in se potem spet cist normalno igrata??? Ne vem, men ni lih, da tepe Evana iz cistega miru, Evan pa tud niti ne pricakuje tega in je potem cist sokiran in zacne takoj jokat. Pa tud udaril ne bi nazaj. Kako boste pa mele otroke v vrtcu cez poletje? A bodo doma al boste mele rezervacijo? Jst jih bom mela doma, samo sem najprej mislila da bosta doma od 01.07. Pa glede na to, da grem jst mal pred tem rodit, pa preden pridem domov, jih bom verjetno se 1 -2 tedna v juliju pustila v vrtcu, pa bosta potem 1-2 tedna kasneje v septembru sla nazaj. benika, a je z Edotom vse OK? 2ursae, jst mam Iceage2 originalen DVD, lahko presnamem, ce bo slucajno una benikina kopija slaba. Drugace pa nasa dva nic ne moti, ce so risanke v ang. Mi tud dost gledamo Ostrzka, pa Nemota, pa neki casa nazaj smo gledali tud Dumbota (ki pa meni ni bil vsec, ker se ga je dumbo napil in je pol videl tam ene zelene kace in kr neki...). Aja pa se Robotk eimam originalen DVD, tudi sinhroniziran. nika, jst tud ne vidim teh tvojih albumov. Pa ko smo ze pri albumih in RR, kaj so to zani zahtevki za potrditev prijateljstva . Sem zadnjic vidla, da jih imam ene par in sem jih potrdila, pa mi ni jasno cemu to sluzi? spelka - evo tale tek z vozicki - ravno danes dobila na mail. tazana za tvojo mami in za vse vas. Ti se pa nic ne sekiraj zaradi sluzbe, raje pocivaj. sej ves otrocek je na prvem mestu. Glede na to, da sem zgubila svoje jasnovidske sposobnosti napovedovanja spola, nic ne komentiram, kaj bo Pia, cestitke za tek, pa tud ce si se samo komolcala...no to se ne slisi tolk hudo, tko da septembrke, naslednje leto je akcija in gremo tect. Sej ce se par kmjev samo guzvas in nic ne teces, je tud kul, a ne? Nina bo pa cist po mamici, prava tekacica Valla, jst ta teden ne vem, ce si bom lahko kaj cajta utrgala za kaksen zmenek - mam samo se 3 tedne do poroda in bi ta teden res rada dokoncala s pospravljanjem, zato da potem zacnem prat cotike za Lokija. Lahko pa tvoj dvigne pizamice pri mojem v sluzbi, ti mi pa nakazes na TRR, ce ti je OK. Sporoci, ker pol mu jih bom kar jutri ze dala, da jih odnese Pety, ti bom poslala st TRRja na ZS. Sem pa ze zapravla tiste eurcke in sicer sem necakinji kupila ene nove hlace, ker sem se na prvi pogled zljubila v njih Svakinja bi me pa za ta denar na sladolde peljala, pa sem rekla, da se mi zdi bolj fer, da mali kaj dobita od tega, sej so ble vcasih to njune oblekice Uh, upam, da sem vse obdelala Grem naprej drgnit spalnico. Sem danes pospravila omaro in zlozila posteljnino, pa brisace in pizame...sem jih spet dala ene par stran Vsakic, ko dam kaksno stvar stran, se mi zdi, da lazje zadiham...feng shui pa to Se eno vprasanje - zadnjic smo mele debato glede sklanjanja imen Ruben, Tilen, Domen, Klemen. Pri meni eni vcasih sklanjajo z Rubenom bom.... Kaj je pa z imenom Hofer ne se smejat, ampak sem res razmisljala. Jst vedno recem, da sem sla v Hoferja in ne da sem sla v Hofra. Ampak glede na zgornja imena bi blo bolj pravilna ta druga varianta? Ajde, uizvajte...