ninocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Jutri - jaz bom brez Nika, ker se je odločil, da bo podaljšal počitnice pri babi do sobote. Očitno uživa Glede na to, da se je vreme poslabšalo (no, ja, vsaj dihamo lahko) in da verjetno ne bo nobenega septembrčka, Gibi-gib odpade? Predlagam kakšno notranjo varianto, da lahko damo tamale na tla. Meni je blo zadnjič v Tušu čist kul. Kaj pravte? Evo lih to sem hotla vprasat. Tus - ninocka ZA. Hvala, punce, ste me mal potolazle. Moram pa rect, da je bil vceraj Evan un ta stari. Mel je en izpad (sel je k sosedom v garazo in sem ga ven poklicala in je potem zato jokal), drugace je bil pa ful priden in poslusal. Smo se tud prej zemnili za tusiranje - da se lahko sam umije, edino midva mu bova pa dala samponcka na rokico. Je potem rekel, ce lahko na obe in sva dovolila. Se zvecer, potem, ko sva brala pravljice, je vprasal, ce je bil danes priden Jst tud mislim, da dosti naredi vpliv vrtca - vcasih pride s kaksnimi besedami, frazami domov, ko jih pri nam ne uporabljamo, niti ne govorimo (predvsem ta grde besede). Je pac tko, da so tam fantki, ki imajo starejse bratce, pa roko na srce tud eni starsi so adijo pamet, kako se z malimi pogovarjajo in kaj vse jim govorijo. Po drugi strani se pa lahko zgodi, da bo pa Ruben kaksnega svojega sovrtickarja ucil neprimernih besed, ki jih bo pobral od Evana Valla, sem povedala Samotu tisto s kruhom, pa se je zacel ful smejat - sej pri nam je isto. Ponavadi dobi kakav v napacno salco, al pa mu ni vsec majcka, al pa kroznik...pri dolocenih stvareh mu se popustim (recimo zamenjam barvo kroznika, ker tud jst imam dolocene stvari raje kot druge), ampak pri tem, ko je pa enkrat hrana skuhana in dana na kroznik, salcko, se pa ne pogajamo. So pa trmasti u iber...pri nam se je tud sposoben 1 uro mulat, na koncu pa poje. Kakav mu pa kar odneseva, pol se pa dere zato ker bi ga pa on pil in kaj sva ga odnesla.... Sem pozabila napisat vceraj - da je v soboto zvecer hotel pojest en bonbon in mu ga nisem dovolila, ker si ga ni zasluzil (seveda smo se tudi pregovarjali glede tega). Pa ga je skoz okrog prenasal in govoril, da ga bo cuval in da ga bo pojedel jutri, ko bo priden. OK, nej ga cuva za naslednji dan. Gremo mi umit Rubna, pride Evan v kopalnico in rece lej mami, ko sem odprl bonbon in ga dal v usta Kljub izrecni prepovedi, ga je sel pojest. Sem bla tolk jezna, da sem mu samo usta odprla vzela ven bonbon in mu ga fliknla v WC, pol pa se vodo potegnila...kaksna scena je bla pol itak sploh nimam komentarja, ker sem nardila najbolj grozno stvar na celem svetu in mu po kanalizacijo odplavla bonbon...ampak pol je tolk jezen name, da se noce z mano niti pogovarjat in se ga ne smem niti dotaknit V glavnem je prebolel ta bonbon, ampak je pa vceraj vprsal samota, kam je sel ta bonbon, k sem ga z vodico odplaknila Mu moram povedat, da se je resil na svobodo kot Nemo Pa da ne bom morila samo s tem, kaksne izpade ima, se eno Evananekdotico: Smo meli v nedeljo kosilo (cevapcice) in sem jst pila Cocacolo. Evan je ne pije oz. se je niti ne upa, ker mu lahko zraste rep, pa po pivu tudi . In si jst natocim kozarec, pa mi receMami, ti tudi ne smes pit Cocacole. In mi je potem celo kosilo utrujal s tem, da ne smem in da ni dobro zame. Mi je pol postekalo zakaj je tolk tezil - ker imam v trebuscku dojencka (otroka) in on papa z mano, otroci pa ne smejo cocacole, a ne? 2ursae, zakaj si pa Anze zeli v anglijo spelka in benika - sem za piknik pri brunarci benika, a ti pa kr na DMov tek... Jst sem pa razmisljala, da mogoce bi blo pa fino, ce bi se drugo leto vse prijavile in sle odtect, tko za foro?? Kaj mislite...pa ne zdej takoj, jst pa ne, pa ne bom mela casa,...ce to pade men v glavo, ko sem cista antitekacica, vse lohk tecemo...uf, mogoce je pa samo kaksna moja nosecniska kaprica Jst sem bila pa danes v Lidlu, sem kupila marelo za sonce za maladva in sem za njo placala cele 3 EUR , pa en odstranjevalec madezev, ki je baje ful dober in WC papir. Pol sem sla pa se v Emporiuma v premaman pogledat, ce majo kaj za Lokija, pa ni blo nic pametnega, pol pa se v Hofra po pesek za macke in sok za samota in ene par stvari. Me je pa v petek ful razpistolil Family frost prodajalec.Ful iscem tamicene kornetke in jih nikjer ni, pa se pripelje in ga vprasam, ce majo te kornetke in pokazem s prsti kolk velike bi rada (pa se ena soseda jih je tud hotla vzet). On pa tolk mejhni niso, so miceno vecji. OK, medve obedve vzameva kornete, odprem skatlo, not pa normalna velikost. Joj, sem bla tolk jezna, ce bi bil se tam, bi ga prav nadrla. Pa se ful enih Ejev je not in cist zanic so. Pa se dragi so bli. Ve, ki ste vse Ikea fanice (razen valle, naj ji bo oprosceno ) - ziher ste ze kdaj sestavljale kaksno pohistvo al pa kaj od njih. In vete, kaksna so navodila - napisana za bedake, pa men se se nikol ni zgodilo, da kaj ne bi pasalo skupaj al pa da bi kaksen del manjkal. V ponedeljek, ko sta bla mojadva na obisku, sta mi prinesla se ena darila za tamaladva iz Ikee (prinesla una moja kolegica iz Francije), Evan je dobil gugalnico, Ruben pa tisto igracko z unimi kuglicami, ampak jo je blo treba sestavit. Pa se men ni dal in recem ociju, naj on sesatvi. Pa ful vzame navodila in jih gleda in gleda in mu ze recem, kaj tolk studira ta navodila, k so itak simpl k pasulj in naj raje sestavlja. Pa zacne tist sestavljat in pol pravi, da nekaj ne gre skupaj. Midva s samotom pa obadva, to je nemogoce, to je Ikea, tuki vedno vse pase. In oci, da ne in da ne gre in da rabi en sveder za neki povrtat. Mu ga Samo prinese, oci tist povrta, sestavi do konca in potem rece, kolk je to cudna igraca, sej sploh kuglc ne mores premikat . In pogledam, pa pravim, ja seveda, ko si pa narobe sestavil. Ena zica mora it skoz tist krog. In razstavi, pa proba dat eno zico not in ne gre. In je bla spet Ikea kriva. Pa jst se enkrat pogledam (mi je blo ful cudno), pa pol pogledam navodila in je itak ze v osnovi VSE narobe sesatvil Sem ga pol se 15 min zaebavala, da ne morem verjet, da je 10 min bral navodila, ki so napisana za butce in da na koncu vse narobe sestavi Joj, men je blo to tolk smesno Pa moj oci je drugac ful mojster za vse in je tud ful natancen. ne vem, zgleda so bla prelahka navodila al kaj Nc, sibam jst sept pospravljat, vceraj itak nisem dokoncala tistih omar... Kdaj se pa dobimo jutri - 9h, 10h?