malaMravljica
|
Rizkoo, iiiiii... spet si videla tvojega dojencka. Jaz pa ze tako dolgo ne, sam ga vidim spet v petek, jupi. Me je pa kar malo strah, ker od vceraj tako malo miga in sedaj mi je hudo, ker sem bila jezna nanj. Ma nisem bila jezna, zalostna pa res, ker tako ignorira ocija, na sedaj pa se mene ignorira. MI pa vsi govorijo, da pri meni bo fantek. Ne vem, pa baje da trebuh imam tuid bolj na spico in ne okroglega. Booooo... bomo videli oktobra kaj je. Je pa res, lezalnik sem moder kupila, vozicek sem hotla moder, eno modro majcko sem v petek kupila. Za vozek mi je ljubi dal proste roke, lahko vzamem rabljenega ali novega je rekel, da mi zaupa, da se pametno odlocam in da je s tem debata koncana. Al bom vzela razstavni model v trgovini la pa ga bom na netu iz Nizozemske narocila, za kosaro, sportni del, in vso osnovno opremo mislim dat 730 eur. Saj je veliko, samo vedno res pazim na cene, tokrat bo pa en mali prekrsek. Drugac mi pa ni jasno, na forumu berem, da ta vozek je v Slo se precej drazji, pa punce dajajo zanj od 1000 do 1300 eur, to pa pri mojem niti slucajno ne bi prislo skozi. Kepica, oooojla. Jaz sem se tudi parkrat nate spomnila. Kam sta se selila, cist na svoje v stanovanje ali k nejgovim/tvojim v svoj stuk?Al sta tako pridna in imata hiso? Punce, jaz se pa vceraj nisem kaj dosti stiskala z mojim, mene je tudi toca dobila z avtom. Grozno je bilo, v parih minutah je nebo postalo crno, bilo je kot ponoci in jaz sama v avtu. Ni se nic vec videlo, veter, toca, strele. Skor doma ze nisem vec upalal naprej in sem se ustavila pod enim drevesom, sam tam je najhujse padalo z neba in pol sem se spomlna, da pod drevesom ni dobro in sem sla naprej. Sla sem pa v nakupe, ker smo zvecer pekli na zaru njamiiiiii. Moj je rekel, da to poletje bo z mano izkoristil vse tople dneve. Ja, vceraj zvecer je bilo pa res toplo in soncno Nasa Pilotinca je spet aktivna. Lepoooooooo...
|