|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.5.2009 10:36:13   
malaMravljica
kepica,

sam pri teh dobim za to ceno sam to barvo. Za barvo sprasujem. Vem, ziv obup sem, najprej jokam da bi imela ta model, sedaj pa za barvo.

sam tukaj imajo za novega tudi to ceno, ni mi pa jasno kaj je material  fleece in kaj canvas. Kaj katera ve? Te morem sedaj se prestudirat in pol akcija.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 951
27.5.2009 10:36:46   
Anonimen
mMravljica...
Je luškan..sam kaj ko so mi čist drugačni všeč.., sm se vrgla na trikolesnike in... ne vem..
Men je tale čist luškan ... pa barva tud.. seveda z avtosedežem..
VOZIČEK

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 952
27.5.2009 10:36:56   
Kepica83
Pilotina ja upam da bom mlada mamica če bo le +++ htel priti.

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 953
27.5.2009 10:40:10   
Kepica83
MM fleec pa canvas to sta različna materiala. Flis je zelo topel in fajni material canvas pa mislim da je iz 100%poliestera in je zelo trpežen. Meni je barva zelo všeč.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.5.2009 10:44:32   
malaMravljica
Rizkoo,

saj men je ta tvoj model tudi zelo lep. Kolk je pa teza, pa kako se zlozi.

Kepica, iiii vse ves o materialih. Kaj se tebi zdi, flis pol ni za poleti a ne????

Pa midva sva tudi v hisi nad njegovimi. Imava tudi zlati mir. Naju cist nic ne motijo, midva pa njih tudi upam, da ne.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.5.2009 10:50:05   
pilotina
Kepica83...všeč mi je, da si tako povedala mami od dragega...lepo si povedala kar jima gre in jim dala jasno vedet, da ravno teptati po vaju ne bosta mogla...poleg tega pa si bila še spoštljiva...bravo user posted image

seveda bo prišel plusek, vsem nam bo prišel user posted image

Rižkoo...lep voziček...boš povedala še, če je praktičen user posted image

malaMravljica...barva je čisto nevtrlna in lahko kombiniraš z čimerkoli...a ni to super

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.5.2009 10:54:16   
pilotina
tassika...ti si prisotna, ampak te ni user posted image , a še pucaš user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 957
27.5.2009 10:56:13   
tassika
Evo mene me pogrešate.

Jaz sem pa ponosna, sem bila na občini, zrihtala prebivališče, sem sedaj uradno domžalčanka, dala naredit vse nove dokumente in prijavila skupno gospodinjstvo in zdaj smo družinauser posted image . Jah tako je če mene spraviš na občino, naredim še več kot je trebauser posted image

MM meni barva ni grda, pri nas doma imajo vse tako saj veš quinny 3xxl v bež barvi in so vsi zadovoljni.

Rižko bo p aimela tak voziček kot jaz. Teža je mislim da 8kg s športnim delom. Moja svakinja ga je kupila, ker je bil najlažji in na najmanjše se zloži. Moj je sicer starejši model, zato ne vem kako je za nove, ampak je ogrodje mislim da se reče pnevmmatsko in mu samo nakažeš in se sam postavi, pa ne pol prstov vmes utikat tko kot jih je moja taščauser posted image . Rižko včeraj nisem pozabila nate, samo sem imela cel dan delo in potem sem samo dol padla in spala danes do 9,30. Imam nov štedilnik (rabljen) in sem ga čistila 5ur pol mi ga je pa ati zvezal in sem takoj mogla muffine spečt, sam se bo treba še malo navadit na ventilatorsko pečicouser posted image

Pilotina si skuhala dobro kosilo. Jaz imam danes prav slavnostno, špageti in solata, sladica češnjeuser posted image

Kepica83 sem najprej mislila, da si moj letnik, pa si letnik moje sestreuser posted image . Ne sekiraj se zaradi tašče, jaz res ne vem zakaj si eni ne morejo dopovedat, da so njihovi otroci odrasli, če bi pa pri 36 še vedno doma visel tko kot moj kolega pa spet ni prav. Bosta že prebolela, važno je da tvoj ni copata in da ne podleže tem zadevam. Moji mami je blo tudi hudo, ko sem šla, ampak zdaj se več vidimo in pogovarjamo, kot pa ko sem bila doma. Moram pa reči, da moja tašča sploh ne teži, se vse zmenim z njo, no ja včasih ima kakšno tečno idejo kako bom njen vrt rihtala, sploh zdaj ko sem doma, pa meni ni ravno do tega, ja če bi bila v hiši in ga imela preed nosom, tko moram pa kar daleč it in mi res ni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 958
27.5.2009 10:57:24   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

tassika...ti si prisotna, ampak te ni user posted image , a še pucaš user posted image

ne tipkam na veliko, ker preveč čvekateuser posted image  pol pa traja da vse obdelamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 959
27.5.2009 11:00:22   
tassika
Pilotina meni je buzz zelo praktičen, majhen, lepo vodljiv tudi čez makedam, sem vozila nčakinjo od mojega notri, košara je malo manjša ampak so vse od quinnya, pa je moja svakinja tamalega skoraj do 5 meseca notri vozila, saj vidiš kdaj mu začnejo noge vn gledat, športni del je pa tko, eni ga ne marajo, ker se nič ne nagiba, oz se samo tako, da ga tko postaviš, nima tko kot ostali da skos gor dol daješ, pa tudi zgleda malo manjši ampak tamali je zdaj star 15 mesecev in ima še malo fore za noge, tko da ga pomoje komot uporabljaš do leta in pol če ne še več. Sam moja svakinja pravi, da ko je tako velik  je marela in konec, ker je lahka in se na malo zloži.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 960
27.5.2009 11:06:38   
Kepica83
MM jaz bi raje canvas vzela. To je moje mnenje.
Pilotina ja sem bila dokaj spoštljiva in na določenem nivoju ampak vseeno bi raje vidla da bi to moj rešil ne pa jaz. Konec koncev je to njegova družina. Tudi moja nista bila navdušena ampak moj ni pikice tega občutil na lastni koži. Ker moja dva pa vseeno imata toliko v glavi da vesta da se vem sama odločat in sploh nista pomislila da bi me moj napumpal. Vseeno pa nevem če nebi moj če bi do česa prišlo prej z mamico potegnil kot z mano. Ker mama ga lahko skurca pa ga nadere pa je samo tiho jaz pa če mu kaj z mirnega rečem da nekaj ni bilo vredu pa se kar začne dreti. V glavnem jaz mu nesmem nič rečti mamica pa lahko vse.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 961
27.5.2009 11:06:41   
Anonimen
MMravljica
Tole si preberi... men je ta voziček do zdaj edini 1A. Voziček.. Barva pa itaq po želji. Men se zdi popolnoma enostaven. Sam, da nočem košare ampak sedežek.user posted image
Kepica83
Tok si dobr reagirala, da neverjetno. Ponosna nate... čeprav si mlada user posted image  Hecam se... Upam, da boš kmalu mlada mamika... Hvala bogu za tvojga, da se je odločil in dal povod. Že ve zakaj..
pilotina... seveda..., ko ga sprobam, poročam.

Evo še pojstlca.. bo pa pa v belo rumeni barvi. Če daš koleščka dol, je zibka. Včeraj gledala, všeeeeeč-.user posted image
Pa sedežek, sam v črni barvi ali oranžni user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 962
27.5.2009 11:09:37   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Kepica83
Tok si dobr reagirala, da neverjetno. Ponosna nate... čeprav si mlada user posted image  Hecam se... Upam, da boš kmalu mlada mamika... Hvala bogu za tvojga, da se je odločil in dal povod. Že ve zakaj..

Hvala rižkoooouser posted image . Je moj šel tisti dan domov pa me kliče in vpraša kaj sem z ta starima naredla da sta tak sladka in se tak lepo obnašata user posted image . Ja rižkooo mlada sem mlada, ampak imam en svoj ponos in si ne dovolim da bi me kdo tako ignoriral če si tega ne zaslužim. Ko bom pa kaj zakuhala bom pa tudi to požrla in stala za tem. Sem mojemu rekla da naj doma pove da če še se mislita naprej tako obnašat lahko nadaljujeta, ampak bosta ona dva kratko potegnila.

Tašiikaaa uh ti bi mi pa ja lahko babi že bla hehe user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 27.5.2009 11:13:31 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 963
27.5.2009 11:17:53   
tassika
Kepica kar hecaj se., saj vem sem malo čudno napisala, veš pri tvojih letih, čeprav je to samo 3 leta nazaj sem jaz hotla met dojenčka in takrat moj bivši niti pod razno ni hotel slišati niti o tem da bi se kam preselila pa je bil tudi star 26 let in sva pač potem šla sporazumno narazen zaradi različnih interesov in potem sem našla mojega in takoj sva vedla kaj hočeva in kar hitro nama je tudi uspelo.

Jaz te podpiram in želim, da tudi vama kamlu uspe še en plusek in potem bo popolno.

Rižko kako misliš da nočeš košare?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 964
27.5.2009 11:23:36   
Kepica83
Tassika. Kako dolgo pa sta z sedanjim skupaj?
Hja mene moj malo skrbi, ker si vsake toliko časa premisli. Bi pa nebi. Pa bi pa nebi. Zato je mogoče bolje da še počakama.user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 965
27.5.2009 11:24:53   
Kepica83
ups 3 leta bosta počasi skupaj mam prav?user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 966
27.5.2009 11:31:26   
tassika
Ja res je.

Glej glede razmišljanja, jaz ne vem kako je pri mojemu, ampak jaz kot bodoča mama še vedno ne dojemam, danes ponoči sem razmišljala, če bom sploh sfolgala in kaj bo če bo jokal jaz pa ne bom znala nič naredit, to so zadeve, ki te dajejo do konca, ampak baje da potem vse pozabiš in kar znaš in ugotoviš da so bile vse skrbi zaman. Midvasva vmes imela edino eno krizno obdobje ko sva rekla zdele pa niti pod razno ne otroka ker še zase nisva vedla a bova sploh ostala skupaj in to je bilo potem ko sta se njegovedva odselila, ko sva končno začela ugotavljat kaj je skupno življenje.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 967
27.5.2009 11:39:23   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Ja res je.

Glej glede razmišljanja, jaz ne vem kako je pri mojemu, ampak jaz kot bodoča mama še vedno ne dojemam, danes ponoči sem razmišljala, če bom sploh sfolgala in kaj bo če bo jokal jaz pa ne bom znala nič naredit, to so zadeve, ki te dajejo do konca, ampak baje da potem vse pozabiš in kar znaš in ugotoviš da so bile vse skrbi zaman. Midvasva vmes imela edino eno krizno obdobje ko sva rekla zdele pa niti pod razno ne otroka ker še zase nisva vedla a bova sploh ostala skupaj in to je bilo potem ko sta se njegovedva odselila, ko sva končno začela ugotavljat kaj je skupno življenje.

Midva z mojim se zelo razlikujema. Jaz sem tak tip človeka ki vem da bo mi vse uspelo karkoli si bom zadala. On pa ni takšen. Je bolj pesimističen. Tudi glede stanovanja je takoj obupal. Ah pa nebo nama uspelo dobit skupaj za polog are, pa neboma vse opreme mogla nakupit v tako kratkem času pa blablabla.... Jaz pa sem rekla da bo nama uspelo pa če se bom rastrgala. In res nama je. Nebi pa nama uspelo če bi bila tak kot je on. Ko sem zanosla je tudi bil vsak dan v dvomih kak bo to kak bo ono. In sem ga vsak dan mogla pomirjat. In to mi že lahko presega. Ker bi tudi jaz včasih rada da mi kdo da roko na katero se lahko oprem in katera bo me bodrila.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 27.5.2009 11:41:17 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 968
27.5.2009 11:49:44   
malaMravljica
eno hudo debato imate, sam nimam tolk casa, da bi vse prebrala, bom pol. Joj, pa tko bi kaj dodala k tej debati. No ja, saj nekaj morem user posted image  ker govorite kolko casa ste ze skupaj, midva sva nekaj nad 3 leta. Ostajava pa se celo zivljenje in sva zmenjena, da me moj ne zapusti pred njegovim 110 letom, pol naslednje zivljenje bova pa spet skupaj. Jupiii...

no, se glede mojega slavnega vozicka. Se vam opravicujem,da tako tezim, sam sem tehtnica in se nikakor nikoli ne morem odlocit. Se pa seveda ne opravicujem vsem noseckam, ki cakate male tehtnice, vas pa samo na tezavno zivljnje s tehtnico pripravljam user posted image user posted image user posted image   v glavnem, moj je cist ponosn name, ker bom vzela novega, ne bom pa vzela prvega amapak bom res dobila eno ugodno varjanto. Mi je pa prejle rekel, da ce bi ga rajsi vzela cez 2 meseca, ko bova polna denarja user posted image user posted image  poleti bo mogoce se kaksna akcija, sedaj pa vsaj vem, do kje pridem dol s ceno.

Rizkoo, tisti tvoj izgleda fajn, sam je vseeno 3 kg tezji od mojega. Ga mores pa obvezno prej it sprovat v trgovino. Jaz sem se pac takoj zaljubila v bugabooja. Sem poskusla se Quinnija speedi in je bila razlika obcutna. Pa ce kupim dojencku eno zadevo iz visjega razreda me tudi ne bo konc. Itak je danes jezen name in se mu morem prikupit. Pilotina misli, da je se v strahu zaradi toce, pa ni res, sam uzaljen, ker sem bila jaz uzaljena. Pa je vecja trma kot jaz, jaz sem ze zdavnej pripravljena na spravo, dojencke pa ne. Avtosedez bom jaz tudi tistega vzela, sam ce hoces kaj ceneje, ga mogoce dobis mal cenejsega na nemskem spletu, mores pa mal posrfat. KO bom jaz kaj nasla ti itak povem, ok. IN glede kosare, jaz definitivno ja, ne samo zaradi hrbtenice, tudi zato, ker bo jesenski dojencek in pozimi je tukaj tako mrzlo, jaz bi pa vseeno mal na sprehode hodila.

Sedaj pa grem, sem res totalno prepozna. Moram zar zakurit, da bomo spekli kar je ostalo vceraj kar danes za kosilo. Pa rizek bom zraven naredila in solato iz vrta. meso je pa njaaaaami, ga bo pa pekel pol moj, ker jaz za zar res nisem strokovnjak.  Dober tek tudi vsem ostalim!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 969
27.5.2009 11:53:00   
Kepica83
jOJ MM daj še za mene obrnite eno bratwurst user posted image user posted image . Dober tek vam želim. Jaz danes nebom nič kuhala. Moj dela cel dan in sem sama z malim kosmatincem.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 970
27.5.2009 11:53:43   
MAŠKA
Punce,

da vas čisto nak kratko pozdravim! sem se pritoževala, ker mi ni bilo nič slabo... no zdaj mi je in to pošteno!
Tudi bruhala sem že... se mi zdi, da je Dabroston povzročil vse tole...

Rižkoo, čestitke za velikega lulijauser posted image

Jaz pa nestrpno čakam na naslednjo sredo, ko imam spet pregled. En teden negotovosti sem že prigurala, še en teden moram zdržat!user posted image

Zdraj grem pa delat!

Pozdravček vsem klepetuljam!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 971
27.5.2009 15:54:06   
sonček85
rižkoo:jupi za tko lepe novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako je pa kaj situacija  z vama ?user posted image
tassika.super da si vse uredila user posted image user posted image user posted image user posted image
maška.za sredo še velja ,ob 12 imam posvetovalnico potem pa se čujeva user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
27.5.2009 17:50:42   
MAŠKA
Sonček85, velja! Upam le, da se bom dobre volje vrnila s pregledauser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 973
27.5.2009 17:53:34   
kejti

Vidim, da ste pridne in ste veliko napisale.
Maška saj bo hitro pregled, zdrži. A tebi so se tud začele slabosti? Dobrodošla v klub.
Rižkoo nismo pozabile nate, lepo da si kaj spet napisala.
Kepica fajn, da si se postavila zase, imaš čisto prav.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 974
27.5.2009 18:24:40   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Sonček85, velja! Upam le, da se bom dobre volje vrnila s pregledauser posted image
Seveda se boš in z Alerksom drživa pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?