malaMravljica
|
eno hudo debato imate, sam nimam tolk casa, da bi vse prebrala, bom pol. Joj, pa tko bi kaj dodala k tej debati. No ja, saj nekaj morem ker govorite kolko casa ste ze skupaj, midva sva nekaj nad 3 leta. Ostajava pa se celo zivljenje in sva zmenjena, da me moj ne zapusti pred njegovim 110 letom, pol naslednje zivljenje bova pa spet skupaj. Jupiii... no, se glede mojega slavnega vozicka. Se vam opravicujem,da tako tezim, sam sem tehtnica in se nikakor nikoli ne morem odlocit. Se pa seveda ne opravicujem vsem noseckam, ki cakate male tehtnice, vas pa samo na tezavno zivljnje s tehtnico pripravljam v glavnem, moj je cist ponosn name, ker bom vzela novega, ne bom pa vzela prvega amapak bom res dobila eno ugodno varjanto. Mi je pa prejle rekel, da ce bi ga rajsi vzela cez 2 meseca, ko bova polna denarja poleti bo mogoce se kaksna akcija, sedaj pa vsaj vem, do kje pridem dol s ceno. Rizkoo, tisti tvoj izgleda fajn, sam je vseeno 3 kg tezji od mojega. Ga mores pa obvezno prej it sprovat v trgovino. Jaz sem se pac takoj zaljubila v bugabooja. Sem poskusla se Quinnija speedi in je bila razlika obcutna. Pa ce kupim dojencku eno zadevo iz visjega razreda me tudi ne bo konc. Itak je danes jezen name in se mu morem prikupit. Pilotina misli, da je se v strahu zaradi toce, pa ni res, sam uzaljen, ker sem bila jaz uzaljena. Pa je vecja trma kot jaz, jaz sem ze zdavnej pripravljena na spravo, dojencke pa ne. Avtosedez bom jaz tudi tistega vzela, sam ce hoces kaj ceneje, ga mogoce dobis mal cenejsega na nemskem spletu, mores pa mal posrfat. KO bom jaz kaj nasla ti itak povem, ok. IN glede kosare, jaz definitivno ja, ne samo zaradi hrbtenice, tudi zato, ker bo jesenski dojencek in pozimi je tukaj tako mrzlo, jaz bi pa vseeno mal na sprehode hodila. Sedaj pa grem, sem res totalno prepozna. Moram zar zakurit, da bomo spekli kar je ostalo vceraj kar danes za kosilo. Pa rizek bom zraven naredila in solato iz vrta. meso je pa njaaaaami, ga bo pa pekel pol moj, ker jaz za zar res nisem strokovnjak. Dober tek tudi vsem ostalim!
|