|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
26.5.2009 11:03:29   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: mariee

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Trebušček pa je moj ko nemirno morje, trd je samo zvečer ko sem utrujena, mora biti bolj mehek, trd bo kasneje, ko bova že malo več noseči, a piješ magnezij, kar daj ga malo preventivno 2x na dan, jaz se trudim ampak ga ne vedno. Ne skrbi, vse je ok.

Jaz imam magnezij že v teh tabletah s folno in potem ga samo včasih pijem.

Trebušček sem imela pa jest zdj skos napetuser posted image  zgleda da je bilo črevesje fejst napetouser posted image

tudi jaz imam zadnje čase malo težav s prebavo pa probam uravnavat z unimi jogurti elca al neki takega pa laneno seme v navadni jogurt,... Ravno danes grem pa v lekarno probat nove tablete, ker teh se mi ne da več jest.

Punce a mislite, da zdaj ko sem pa v 15t bi pa že lahko kaj user posted image , moja g me je zadnjič tako hitro odslovila da nisem imel ačasa vprašat, ampak saj je rekla, da je vse ok nič izcedka, maternični vrat dolg in zaprt. Nadslednji pregled imam šele čež 4 t pa še malo, to je pa še dolgo pa še vroče bo takratuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 901
26.5.2009 11:10:50   
pilotina
Punce a mislite, da zdaj ko sem pa v 15t bi pa že lahko kaj user posted image , moja g me je zadnjič tako hitro odslovila da nisem imel ačasa vprašat, ampak saj je rekla, da je vse ok nič izcedka, maternični vrat dolg in zaprt. Nadslednji pregled imam šele čež 4 t pa še malo, to je pa še dolgo pa še vroče bo takratuser posted image

mmmm...težko ti svetujem...lažje bi bilo, če bi točno vedela zakaj ne smeta user posted image
saj , če je G rekla kar tko, pol po mojem ni panike...tudi Pušenjak tko pravi...če pa je nevarnost kakega predčasnega odpiranja, pa je druga reč...ne vem tassi

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 902
26.5.2009 11:11:37   
pilotina
user posted image  nisem ti kaj dosti pomagala user posted image
mogoče če bi jo poklicala in vprašala user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 903
26.5.2009 11:13:33   
tassika
Ma takrat ni nič rekla, najprej omejeno, potem pa zaradi krvavitev brez, samo zdaj je vse ok, nič več narobe, zadnjič je rekla, da vse krasno poteka, kaj pa vem bi poskusila tko bolj na izi, drgač bo moj dal odpoveduser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 904
26.5.2009 11:18:25   
pilotina

bi poskusila tko bolj na izi, drgač bo moj dal odpoveduser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 905
26.5.2009 11:23:15   
tassika
Pikica kar smej se, glede na tvoje stanje boš na koncu na enakem kot jaz vsaj na začetku, zato nadoknadita še za naprejuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 906
26.5.2009 11:51:10   
pilotina

Pikica kar smej se, glede na tvoje stanje boš na koncu na enakem kot jaz vsaj na začetku, zato nadoknadita še za naprejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 907
26.5.2009 12:04:21   
pilotina
jst si ne predstavljam, da nebi...sam, če bi mi tko svetovali, kaj pa čmo

drugo je zdej pri tebi, saj je vse uredu...no pol pa probajta čisto na izi in boš vidla

ampak zdej je že kar neki cajta minilo user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 908
26.5.2009 12:08:32   
tassika
A ti povem točen datum, mislim, da sva zadnjič 3. marca kakšen dan gor ali dol, zdaj pa računajte koliko časa sem že na suhem in zakaj je moj tečen, ampak drgač ne gre, vedno pa rajši svetujejo da se malo počaka, čeprav ni nikjer dokazano, da to povzroča SS, je pa tako, pri spolnem odnosu lahko tudi kakšna žilca poči in potem ko pride do krvavitve je panika in zato piše, da bolj v mejah normale, sicer mi prej niti ni pasalo, zdaj pa že bi malo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 909
26.5.2009 12:09:01   
natasa28
Tudi jaz imam na podlagi predhodnih 2 SS odsvetovane spolne odnose do naslednjega pregleda 11.6. in že od prej od 12.5.. Sem pa v 10. tednu.. Po mojem nena kar tako brez razlogov odsvetujejo, bodo moški že mogli malo potrpeti če bodo hoteli biti očki...

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 910
26.5.2009 12:11:43   
natasa28

user posted image user posted image
     IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +
user posted image

01. U*                        27                    Tržič                   xx.xx.09
02. Pilotina            (19.9.79) 29      ok.Portoroža         xx.06.09
03. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja            xx.xx.09
04. zvesta             (24.10.79)29        Lenart                xx.07.09
05. Strumf             (20.5.82) 26       ok.Brežic               xx.xx.09
06. Fargesia                26                ok. Ljubljane         xx.xx.09
07. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana              xx.xx.09
08. lorelai28               22                  Ljubljana              xx.xx.09
09. Zvezdica1980       28                  Velenje                xx.xx.09
10. Miniko                                        SV.Štajerska         xx.xx.09
11. mića                                                                       
12. soncek_25       (12.01.80) 29     Zasavje                xx.xx.09
13. polmaja                 36                                              xx.xx.09
14. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina                xx.xx.09
16. barvar                                                                      xx.xx.09
16. twixy               (10.02.81)28       Nemčija                 31.05.09
17. Anonimna (Biba)     25                Štajerska               xx.xx.09

SREČKE NOSEČKE user posted image

user posted image

IME:                 STAROST:         KRAJ:      PREGLED: PDP:                                    
01. MalaMravljicauser posted image  12.10.78 (30)  Nemčija    29.05.    02.10/09user posted image
02. Maj2009user posted image      18.06.84 (24)  Ok.Domžal                  02.10/09user posted image
03. Rižko user posted image           20.06.82 (26)  Celje             26.5.      13.10/09user posted image
04. Nogavica user posted image    18.05.77 (32)   Maribor                        20.10.09
05. Sašaš              02.01.80 (29)  Vrhnika                         20.10.09
06. Drobtinica       28.9.79  (29)    Maribor     10.06. MF    28.10.09
07. Nea_Teja user posted image         33               Cerknica       
08. Maxy                     30               Ljubljana                
09. Tassika          12.8.83 (25)      Domžale     26.06.        23.11.09user posted image
10. mariee            04.05.83 (26)                   27.05. posv  29.11.09
11. Nataša28         29                   okolica MB  11.6. 3.pr.   25.12.09
12. Kejti                 21.2.73(36)       Celje        25.05.
13. Maška              31.5.75 (33)    ok.Celja                        14.01.10
14. Nincrli                    24            ok.Maribora                    xx.01.10

MAMICE  user posted image
user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009

Pomembne informacije:
1. Kdaj narediti test nosečnosti
2. Za večjo plodnostuser posted image
3. Koledar ovulacije:
- MAM
4. Krvomočnica
5. Vse o nosečnosti
6. Čas nosečnosti
KLIK
7. za vse, ki še čakamo +
KLIK

8. Velikost ploda po mesecih
KLIK

1 mesec    0t0d   do  4t4d
2 mesec    4t5d   do  9t1d
3 mesec    9t2d   do  13t5d
4 mesec    13t6d  do  18t3d
5 mesec    18t4d  do  23t0d
6 mesec    23t1d  do  27t4d
7 mesec    27t5d  do  32t1d
8 mesec    32t2d  do  36t5d
9 mesec    36t6d  do  40t
[/quote]

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 911
26.5.2009 12:12:39   
tassika
Se čisto strinjam, smao jaz se bojim, da bo tudi mene čisto minilo in potem ne bova znala nazaj v akcijo pridt, ker pravijo moški manjkrat ko seksajo bolj so potrebni, žensek smo pa kontra, in tudi lažje vzdržimo.

Ma mislim da naš sonček ni semla do 15t jo bom malo povprašala ko jo kje zagledamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 912
26.5.2009 12:13:23   
mariee
Jest vsakemu ki vpraša, če imava ful akcije, ker zdj itak lahko, samo nazaj rečem:"a teb paše, ko maš mačka in ti je reees slabo??!!??" In potem so vsi tihouser posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 913
26.5.2009 12:14:33   
pilotina
hahaha Nataša28...dobro, da sem pogledala, da si že pripopala novega seznamčka, saj sem ga ravnokar urejala in dodajala tvoj datum user posted image

Rižkoo...danes maš pregled...user posted image s user posted image  r user posted image  e user posted image  č user posted image  n user posted image  o user posted image  in lepo opravi...a ja, pa poročaj user posted image

(odgovor članu natasa28)
Neposredna povezava do sporočila: 914
26.5.2009 14:21:48   
malaMravljica
hvala vam za pestke. Res ni bilo nic hudega. Sem pa sla prvic k zobozdravniku tukaj. Je sam vse prekontroliral in napisal kaj in kako. Sedaj me je sam narocil in mi bo zobke scistil, da bodo spet snezno beli, pol ko bo bejbi ze tukaj mi bo pa moje plombe iz OS zamenjal z belimi, je rekel, da bo pol vse tako lepo. In ena plomba ni vec cist ok, ma tudi ni panike.
Pa ne morem verjet kako je to zdravstvo tukaj. Dobis uro, prides ob tej uri in cakas max 3 minute. Res no, danes je bilo tako, sem nekaj casa pol se mojega cakala v cakalnici in vsi so ravno prisli v cakalnico in so jih v roku 1 min ze klicali v ordinacijo. Pri mojem g tudi dobim uro in cakam v cakalnici max. 5 minut in se to cakam zato, ker sem vedno prezgodnja.

Tassika, glede sexa in nosecnosti. Ma men je moj g rekel, da ce je splav namenjen se bo zgodil, spolni odnos ga pa ne bo povzrocil. Mi sploh ni nic prepovedal, kljub ss zadnjic.  Pavzo sva imela sam takrat, ko sem imela macka, tako kot pravi mariee, uf ja, takrat bi ga pa pobruhala, ce bi se kaj lotila delat user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 915
26.5.2009 19:04:15   
kejti
Tassika meni je ginekolog odsvetoval spolne odnose tedaj ko sem imela rjav izcedek in mi je tudi včeraj povedal če bi še prišlo do izcedka nič odnosov.
Danes sem šla samo do pošte in lekarne in spet rjav izcedek, skoraj me je kap. Sedaj pa počivam. Ni šanse da bi še v službo hodila.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 916
26.5.2009 19:26:30   
tassika
Kejti saj bo minilo, malo počivaj pa bo, ostalo bodo pa že tabbletke zrihtale kakih 14 dni pa bo bolje. Samo vseeno se ne naprezaj preveč.

Jaz seem danes pucala štedilnik 5 ur, ves čas sklonjena in priščipnjen trebuh, me kar malo boli, bo treba malo pazit, sploh jaz ko sem navajena na ploh trebuh me kar malo ovira in skos se nekam zaletavauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 917
26.5.2009 19:45:25   
tassika
Kuku Sonček vidim teuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 918
26.5.2009 19:50:03   
Kepica83
hej hej lepotičke!!!
Vidim da ste vse zdrave in vaše pikice prav tako. Full sem vesela da je vse vredu z vsemi. Že kar nekaj časa se vam nisem javila. Sem Malo mravljico prav pogrešala. Sonček tudi vidim da je že mamica. CSAJE nevem kje hodi user posted image . Tassikka je tudi super. Kaj čemo lepšega. Hja pri meni še ni  po abraziji nič novega.user posted image  Me pa zelo veseli da je pri vas vse ok. Upam da uživate z vašimi trebuščki v teh lepih dnevih. ????user posted image  

lep pozdravček vsem!

Lupčkaaaaaaaaaaaa

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 919
26.5.2009 20:01:31   
sonček85
hejla!
Sem malo bolj pozna a em vas vseeno prišla malo pokukat.Moj sonček  že lepo spi od 15h user posted image user posted image user posted image
hvala vsem za pohvale našga Sončka .Tetke ,Aleks se vsem zahvaljuje in pošilja poljubčke user posted image
mm.ja kopa se pa res rad.kr ves blažen postane in je tko priden,komaj čakam poletje da gremo na morje in da bo nogice namakal v morje pred prikolico bo pa imel bazenček in se bo notri kopal user posted image user posted image user posted image
super za voziček ,ja res je bolje noc in veš da je ok in vse brezhibno kot pa rabljen.
tassika.kako lepo od svakinje user posted image user posted image
ne nisem jezna user posted image user posted image
mi nismo zaradi krvavitve do nekje 18t če se ne motim,pa še to smo tko 1-3 na mesec pol ,vmes tudi ne kak 1 mesec user posted image user posted image user posted image moj je rekel da kaj si misli mali k midva tkole sexava in se je bal da bi iblo kaj narobe zato tudi nisva veliko med user posted image
pazi  da niso čistila preveč močna ker ni dobro da to vdihuješ .hhhh ti p vse vidiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mariee.Voziček na prvem linku je full dober ,lepe barve user posted image user posted image user posted image izcedek je včas tudi rumen.
pilotina:a veš koliko koristnih info boš dobila od vseh user posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakamo tvoj /vajin plusek user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 920
26.5.2009 20:02:23   
sonček85
kepica .držimo pesti zate in ko zagledaš plusek javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 921
26.5.2009 20:05:30   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica .držimo pesti zate in ko zagledaš plusek javi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala sonček. Veš da bom javla. Čeprav verjetno še nebo tako kmalu. Sem pa vesela ko prebiram vaše vesele novičke.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 922
26.5.2009 20:11:20   
tassika
Sonček ni bilo nič čistil, samo voda in pril. Jaz nimam veliko čistil, pronto za laminat in ajaks za ostalo in potem konec.

Jah bom videla kako pa kaj s slončkanjem, mogoče je res fino še malo počakat.

Kepica83 držimo pesti, da bo tudi pri tebi kmalu kakšen +

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 923
26.5.2009 20:16:25   
Kepica83

Sonček ni bilo nič čistil, samo voda in pril. Jaz nimam veliko čistil, pronto za laminat in ajaks za ostalo in potem konec.

Jah bom videla kako pa kaj s slončkanjem, mogoče je res fino še malo počakat.

Kepica83 držimo pesti, da bo tudi pri tebi kmalu kakšen +

Hvala Tassikkauser posted image user posted image user posted image
Kje pa mravljica hodi??

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 924
26.5.2009 20:20:25   
tassika
Stiska se k svojemu dragemu, je bolj zjutraj aktivnauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?