|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
26.5.2009 8:59:19   
mariee
maj2009 a mi prosim poveš katero posteljico sta kupila, da pogledam prek neta, ker jest bi tudi tako varianto, da je zibka in postelja. Hvala.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 876
26.5.2009 9:24:00   
malaMravljica
Kejti, user posted image user posted image user posted image  vidis, srcek bije. Sedaj si pa srecna a ne da. Kar uzivaj in kmalu bos tudi ti imela en velikanski trebuh.

Tassika,, kopalnica je meni hodo lepa, moja sestra ima tudi neko tako kombinacijo, sam ne rdeca, se pa ne spomnim vec tocno kaksna barva, je tudi cist nova. Sam eno malo vprasanjice, kaj se bo na teh ploscicah poznal vsak flekec? Ne vem kako veliko stanovanje imas, jaz imam ful preveliko in je tolk za pucat, pa kopalnica tudi ni med najmanjsimi in pol gledam, da se ne pozna vse, da ne letam sam s cunjo okol. Drgac je pa ta tvoja kombinacija za v katalog, tko lepa je.

Soncek, jaz tudi nimam vec besed za malega Aleksa. Vedno isto pisem, ma kaj cem, res je en cukr no. Pa kopa se zelo rad a ne, nima cist nic strahu.

Maj, iiiii puncka je. Se ne spomnem vec za kaj si bolj navijala, sam tebi itak hcerkica bolj pase user posted image  

Postlco je pa Maj gledala rumeno od lip Poljcane, to sem si zapomlna, ker sem jo hotla it na et gledat, pa pol pozabila.

Mariee, jaz na e-bayu se nisem kupila nic, sem pa v nedeljo sodelovala pri enem vozicku, ki je sel pol za se mi zdi 550 eur. Tolk nisem hotla dat, ker bi sla cena zagotovo cez 600. Glede garancije ti pa tko recem. Jaz mojim vedno kupujem kaksne zadeve tukaj, mama bo imela kmalu vse nemsko user posted image  ma kupim zato, ker tukaj dobim ponavadi cenejse. Nasi imajo ze radio, plazma Tv, eletricno pecico in se full ene robe. Za garancijo se ne bojim, dam zraven garancijski list in racun in mora v garancijo vzet uradni servis. No, je res, da vedno lahko pride do napake, apak na zalost moram reci, da vidim, da se tukaj prodajajo kvalitetnejsi izdelki, pac tako je. Recimo cist simpl cokolada v Hoferju, kupljena v Sloveniji ni niti priblizek tiste tukaj. Za kvaliteto izdelkov od tukaj se res ne bojim. Sicer pa tukaj veliko zadev kupujem preko neta in ni bilo se nikoli nic narobe. Ce mi kaj ne ustreza ensotavno posljem nazaj in to je to.
Hmm. bom se tebi pogledala za vozek tukaj, kaj si napisala ze vse podatke katerega in barvo. Saj sedaj sem ze doktorirala iz vozkov. Punce moje, jaz bi vam kar vsem tukaj kupila, sam se bremzam in ne obljubljam, ker ne vem kdaj grem spet dol, pa ce greva z mojim imava plac, ce grem sama imam pa ta mali avto, saj me  razumete. Sam lahko vam pa preverim kdo poslje v Slovenijo, postnine tudi niso tako drage, imajo vsi dobre pogodbe in je ceneje kot da jaz dam na posto.

Moj ljubi je nazaj in v navalu srece, da je spet pri meni sem izkoristila moznost in ga obvestila s cenami vozkov. Se mi zdi, da bom lahko vzela novega bugabooja, se v bistvu bolj splaca, ker cez dve leti ga zelo dobro naprej lahko prodam, drzi noro visoko ceno. Ja, pri novem pridem skozi nekje z 740 eur. Imam prestudiran svetovni trg se mi zdi, ne le nemskega.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 877
26.5.2009 9:41:57   
tassika
Punce lepo da vam je všeč moja kopalnica, ker večini ni oz rečejo samo aha lepouser posted image

MM ploščice so neke nove moderne, so take ne čisto gladke malo rebraste amak prevlečene z nečim da se lepo čistijo in se ne pozna veliko, vsaj v trgovini so tko rekli in enako za nove pipe, imam take, ki se hitro umijejo in tuš kabino enako ni čista ravna steklena, da se vse pozna ampak notri tako malo rebrasta.
Jaz močno upam, da bo na koncu tako lepo kot je tukaj.

Pilotina veš kaj ne se hecat, na koncu ko kaj začneva drlat itak ugotoviva, da so vse stene krive, upam, da tukaj niso, ker bom drugače pjana če bo tak dizajn.

Mariie moja kolegica vse kupuje preko e-buy-a ima odprt račun pay pall in vse tako plačuje, dostavijo ji ful hitro, glede licitacij je pa tako, zadnjič je dobila buzza, čisto novega za 1 euro, ker noben ni videl in je dala edina ponudbo, pač samo potem je plačala 20 eur poštnine, poštnina je odvisna od teže. Saj pravim ona kupuje vse še vse obleke za otroke, ... pravi, da je obsedena. Za pay pall pa rabiš ali viso ali amercan espress ali eurocard.

Evo jaz sem pa zdajle vstala sem bila ob 6,30 že v laboratoriju sem lulala, potem pa me je moj pripeljal domov sem ful bruhala, pojma ne od česa in padla nazaj v posteljo, zdaj se moram pa zrihtata ker se grem na novo slikat za osebno.

ps. moja svakinja je klicala včeraj da ima zame že 4 vreče oblekc z nosečniškimi vred in a naj pridem da bova mal pregledali. pa gugalnik sem sestavljala, ugotovila da je kompatibilen z mojim mp3-jem, da se sestavi in razstavi ni da ni in ga lepo pospravila nazajuser posted image

Za aleksa pa če ne veste se cukr sklanja naprej sladkorna (sonček ne bit huda)user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 878
26.5.2009 9:43:05   
mariee
mM zdj gledam npr. ta dva, ampak za barvo še ne vem, ker še nisva šla v BC, zaenkrat samo raziskujem kako pa kaj.

http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/1381980_-buzz-3-greystone-quinny.html

http://cgi.ebay.de/QUINNY-BUZZ-3-RAD-STRAWBERRY-KINDERWAGEN-NEU_W0QQitemZ270392936626QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item3ef4acc8b2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

Neposredna povezava do sporočila: 879
26.5.2009 9:46:21   
mariee
Tassika da so licitacije pa sploh nisem vedela. Joj kakšna sem.

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 880
26.5.2009 9:46:41   
tassika
Mariee na bolhi je tudi kakšna ugodn aponudba, sam malo prebrskaj

http://www.bolha.com/oglas382961876/vozicki-komplet-otr-vozicek-quinny-buzz

pa na mami, pa na sončku, je  pa res, da če ga greš kupit v tujino imajo ful več izbire v barvah kot mi. Recimo mojega športnega dela pri nas ne vidišuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 26.5.2009 9:48:17 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 881
26.5.2009 9:52:12   
mariee
Hvala Tassika, vidim, da se bom mogla bolj poglobit v toleuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 882
26.5.2009 10:12:25   
malaMravljica
Mariee,
glej tukaj je se cenejsi, ima pa vse isto, pa tej posljejo na povprasevanje tudi v Slo.
Vozicek je tukaj
http://www.kiddies24.com/shop/product_info.php?cPath=15_1018_10274&products_id=1089&osCsid=170f878bbb9460e31c20b689f2dad0d9

tukaj pa okvirne cene postnine, Slovenija ni na seznamu, pise pa da psljejo na povprasevanje tudi v druge drzave
http://www.kiddies24.com/shop/shipping.php?osCsid=170f878bbb9460e31c20b689f2dad0d9

ce bi hotela jih lahko jaz kontaktiram in poskusim malo sarmirat in dobit dobro postnino user posted image  

joj, bi ti se iskala, pa naju je moj narocu na zobozravnika ob 12 h in me je takooooo strah, sploh ne morem normalno funkcionirat vec,

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 883
26.5.2009 10:16:05   
tassika
MM kakšne barve bo pa tvoj boogabu daj nam kakšno slikicouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 884
26.5.2009 10:18:21   
malaMravljica
tisega na ebayu lahko takoj kupis za ceno 349 eur, lahko pa sodelujes pri ponudnikih kdo bo ponudil najvec. sam kot vidim je napisano da posljejo samo v nemcijo, bi mogla vprasat, ce ti poslje v tujino. Drugac pa jaz pogledam kaksne so cene postnine tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 885
26.5.2009 10:23:03   
mariee
HVALA mM user posted image ful si pridna, da si pogledala zame. Se bom zdj jest malo bolj poglobila v vozičke in šla v babycenter pogledat katere barve so mi sploh všeč, pa te bom potem še prosila za pomoč, ko bom točno vedela kaj hočem in kdajuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 886
26.5.2009 10:27:22   
pilotina
punce, ko vas berem, sem prau ponosna na vas, ker ste vse tko skrbne in pridne mamice

lepo prosim, da si vse zapomnite, ker ko bom jst zdej zagledala pluska, bom kmalu rabila vse te info user posted image

sem komot, ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 887
26.5.2009 10:29:51   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

joj, bi ti se iskala, pa naju je moj narocu na zobozravnika ob 12 h in me je takooooo strah, sploh ne morem normalno funkcionirat vec,

joooo malaMravljica, saj bo...striček ti bo samo pogledal in rekel, da si pridno umivaš zobke in da lahko prideš na kontrolo čez eno leto user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 888
26.5.2009 10:30:00   
tassika
Pilotinca veš da, sam kaj ko je vse to tako zazarven, jaz še zdaj ne vem, kaj sploh rabim, se bojim da bom kaj pomembnega pozabila. Itak še vedno ne dojemam čisto, tako si želim, da bi šlo malo hitreje, saj vem na koncu bom pa rekla, ko bi šlo le bolj počasi.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 889
26.5.2009 10:33:21   
malaMravljica
Pilotina, ma itak. Imas sploh sreco, da si malo za nami. Ne vem zakaj se mi zdi, da ti bomo veliko stvari posodile user posted image

Mariee, ko bos kupovala moreva pa nujno pogledat ce je tukaj ceneje, ok. In pol bova ze nekako spravili vozek v Slovenijo.

Mi boste drzale pesti potem med 12h in 13h. Prooooosim. Niti ne vem tocno, ce mi lahko da inekcijo ker sem noseca. Zdi se mi da ja. Tako se bojim zobozdravnikov. Sam imam eno malo luknco pri eni plombi je treba popravit.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 890
26.5.2009 10:38:47   
tassika
MM na različnih forumih sem brala, da baje inekcija ni škodljiva za plod, čeprav se določeni zobozdravniki temu izogibajo in potem deljao sranje puncam. Samo za eno malo luknjico pa mogoče res ne rabiš inekcije. Jaz sem vedno brez in si predstavljam da sem na havajih, ampak moram povedati, da z zobmi pa res nimam težav in pridem na vsakih 2 leti in na vsakih 6 mi kaj popravi.

Bom držala pesti zate, da bo čimhitreje minilo

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 891
26.5.2009 10:41:21   
malaMravljica
Pilotina, ma ves, da sem jaz danes prav jezna na najinega dojencka. Sem ravno prej oktobrkam pisala, ker ima se ena isti problem.

Najin bejbi skace k nor v trebuhu. Vceraj sem sla 2x mal polezat za par minut in je takoj protestiral. Pol je pa zvecer moj prisel in je bil takoj miren. Ponoci me je bilo prav strah, sploh nimsem mogla spat, sem se bala, da se je kaj zgodilo in mu srcek ne bije vec. Itak sva imela akcijo zvecer z mojim in mali ni vec migal. Zjutraj se je moj privil k meni in dal roko na trebuh. Sicer ni rekel nic, sam vem, da bi rad dojencka kdaj pa kdaj obcutil. Seveda nic. Pol je pa moj sel in cez 2 minuti spet brce. Tako sem bila jezna. In jaz sem mojemu vceraj razlagala o vozicku, zdi se mi, da se bo strinjal z eno dobro ceno za novega Bugabooja, sobico mu je dal delat, njegova ideja je bila, da dojencek dobi takoj vodno postelco, in dojenceke noce migat, ko je ocka zraven. Res sem prav zalostna, moj bo tako dober ocka, bejbi se pa sploh ne odziva nanj.

Sedaj pa grem se enkrat perilo dat susit, pol se pa spedenat in sibava k zobozdravniku.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 892
26.5.2009 10:42:49   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

MM na različnih forumih sem brala, da baje inekcija ni škodljiva za plod, čeprav se določeni zobozdravniki temu izogibajo in potem deljao sranje puncam. Samo za eno malo luknjico pa mogoče res ne rabiš inekcije. Jaz sem vedno brez in si predstavljam da sem na havajih, ampak moram povedati, da z zobmi pa res nimam težav in pridem na vsakih 2 leti in na vsakih 6 mi kaj popravi.

Bom držala pesti zate, da bo čimhitreje minilo

Hvaaaaaala. Zlata si.

Saj jaz tudi nimam nekih tezav, sam strah pa neskoncen.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 893
26.5.2009 10:45:30   
mariee
mM jaz tudi vedno brez injekcije, ampak vem pa da je moja sestra dobila injekcijo med nosečnostjo in ni bilo nič narobe.

Prejle sem šla pa na wc in sem imela malo rumeno-rjavega izcedka in zdj me seveda ful skrbi. A je to normalno? Pa zdi se mi, da nimam tolk trdga trebuščka kot ponavadiuser posted image  dobr da imam jutri posvetovalnico in mu bom lahko povedala.

Pilotina veš da ti bomo VSE povedale!!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 894
26.5.2009 10:50:11   
tassika
Mariee meni se to tudi dogaja, sploh če kaj bolj dleam, zadnjič spet pa g. ni nič videla, mogoče se bo slišalo smešno, amapk jaz potem vzamem palčko za ušesa jo vtaknem malo notri in potem nazaj vn in vidim, da je čisto bela, to je lahko od raztezanja maternice, od bilo čega, pri meni je prejšnji teden to bilo 2x zdaj spet nič, samo veliko belega izcedka, ki pa je tudi normalen.

čakaj ti tole skopiram z RR:

Med nosečnostjo je povsem normalen tudi povečan izcedek iz nožnice, ki je bel, ne peče in ne zaudarja.Če pa bi se obarval s krvjo  oziroma bi imel neobičajen vonj, bo treba h ginekologu. Včasih so krivi le spolni odnosi, morda glivična okužba, ki je je v nosečnosti več kot običajno. To je nenevarna okužba za plod, vendar jo je treba zdraviti, običajno s svečkami, ki jih za nekaj časa vlagamo v nožnico. Morda se v ozadju skriva kakšno vnetje sečil! Zdravljenje je preprosto, zato ne odlašajte z obiskom pri zdravniku, da se odkrije pravi vzrok in ukrepa tako, da bo nosečnost varno potekala naprej.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 895
26.5.2009 10:51:17   
tassika
Trebušček pa je moj ko nemirno morje, trd je samo zvečer ko sem utrujena, mora biti bolj mehek, trd bo kasneje, ko bova že malo več noseči, a piješ magnezij, kar daj ga malo preventivno 2x na dan, jaz se trudim ampak ga ne vedno. Ne skrbi, vse je ok.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 896
26.5.2009 10:55:51   
mariee
Hvala Tassika, bom videla če ga bo še kaj danes. Sploh ne morm verjet, kako se lahko tako na hitro napsihiramuser posted image  bom pa jutri G sigurno rekla. Pa toooook me glava boli že od včerej, pa ful vodo zdj pijem, če sem slučajno dehidrirana.
Sami problemiuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 897
26.5.2009 10:56:27   
pilotina
tassika...tebi se samo zdi, da ne veš, ampak jaz ti povem, da te prou občudujem, ko mi razlagaš o stvareh...tko si podučena in tko se zanimaš za stvari, da si cela faca no user posted image

malaMravljica...user posted image  sem frajerka a, jaz vse to načrtno user posted image user posted image user posted image

držim pesti že zdej in še po 13:00 bom, da bo šlo vse kot si želiš

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 898
26.5.2009 10:59:31   
mariee
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Trebušček pa je moj ko nemirno morje, trd je samo zvečer ko sem utrujena, mora biti bolj mehek, trd bo kasneje, ko bova že malo več noseči, a piješ magnezij, kar daj ga malo preventivno 2x na dan, jaz se trudim ampak ga ne vedno. Ne skrbi, vse je ok.

Jaz imam magnezij že v teh tabletah s folno in potem ga samo včasih pijem.

Trebušček sem imela pa jest zdj skos napetuser posted image  zgleda da je bilo črevesje fejst napetouser posted image

< Sporočilo je popravil mariee -- 26.5.2009 11:00:41 >

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 899
26.5.2009 11:00:57   
tassika
Ah pilotina ne no, samo veliko berem in veliko se ogovarjam ,se mi pozna, da imajo vsi okoli mene že otroke in potem dobivam nasvetov iz vseh koncev in če se mi da si celo kaj zapomnim, saj ni nujno, da bo pri meni tako, je pa fino vedt, ker bi rada imela lepo vzgojenega otroka. Moja sodelavka je tamavga lepo naučila tudi kdaj je poceni in kdaj drag tok, sta šla gledat števc kako hitro se vrti, pa da ne sme tikat štedilnika je počakala, da se je primerno ohladil in rekla malemu naj proba in je videl da je toplo in nikoli več ni prijel. Meni so taki nasveti ful všeč, je pa res, da se moraš z otrokom tudi veliko ukvarjat.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?