malaMravljica
|
Kejti, vidis, srcek bije. Sedaj si pa srecna a ne da. Kar uzivaj in kmalu bos tudi ti imela en velikanski trebuh. Tassika,, kopalnica je meni hodo lepa, moja sestra ima tudi neko tako kombinacijo, sam ne rdeca, se pa ne spomnim vec tocno kaksna barva, je tudi cist nova. Sam eno malo vprasanjice, kaj se bo na teh ploscicah poznal vsak flekec? Ne vem kako veliko stanovanje imas, jaz imam ful preveliko in je tolk za pucat, pa kopalnica tudi ni med najmanjsimi in pol gledam, da se ne pozna vse, da ne letam sam s cunjo okol. Drgac je pa ta tvoja kombinacija za v katalog, tko lepa je. Soncek, jaz tudi nimam vec besed za malega Aleksa. Vedno isto pisem, ma kaj cem, res je en cukr no. Pa kopa se zelo rad a ne, nima cist nic strahu. Maj, iiiii puncka je. Se ne spomnem vec za kaj si bolj navijala, sam tebi itak hcerkica bolj pase Postlco je pa Maj gledala rumeno od lip Poljcane, to sem si zapomlna, ker sem jo hotla it na et gledat, pa pol pozabila. Mariee, jaz na e-bayu se nisem kupila nic, sem pa v nedeljo sodelovala pri enem vozicku, ki je sel pol za se mi zdi 550 eur. Tolk nisem hotla dat, ker bi sla cena zagotovo cez 600. Glede garancije ti pa tko recem. Jaz mojim vedno kupujem kaksne zadeve tukaj, mama bo imela kmalu vse nemsko ma kupim zato, ker tukaj dobim ponavadi cenejse. Nasi imajo ze radio, plazma Tv, eletricno pecico in se full ene robe. Za garancijo se ne bojim, dam zraven garancijski list in racun in mora v garancijo vzet uradni servis. No, je res, da vedno lahko pride do napake, apak na zalost moram reci, da vidim, da se tukaj prodajajo kvalitetnejsi izdelki, pac tako je. Recimo cist simpl cokolada v Hoferju, kupljena v Sloveniji ni niti priblizek tiste tukaj. Za kvaliteto izdelkov od tukaj se res ne bojim. Sicer pa tukaj veliko zadev kupujem preko neta in ni bilo se nikoli nic narobe. Ce mi kaj ne ustreza ensotavno posljem nazaj in to je to. Hmm. bom se tebi pogledala za vozek tukaj, kaj si napisala ze vse podatke katerega in barvo. Saj sedaj sem ze doktorirala iz vozkov. Punce moje, jaz bi vam kar vsem tukaj kupila, sam se bremzam in ne obljubljam, ker ne vem kdaj grem spet dol, pa ce greva z mojim imava plac, ce grem sama imam pa ta mali avto, saj me razumete. Sam lahko vam pa preverim kdo poslje v Slovenijo, postnine tudi niso tako drage, imajo vsi dobre pogodbe in je ceneje kot da jaz dam na posto. Moj ljubi je nazaj in v navalu srece, da je spet pri meni sem izkoristila moznost in ga obvestila s cenami vozkov. Se mi zdi, da bom lahko vzela novega bugabooja, se v bistvu bolj splaca, ker cez dve leti ga zelo dobro naprej lahko prodam, drzi noro visoko ceno. Ja, pri novem pridem skozi nekje z 740 eur. Imam prestudiran svetovni trg se mi zdi, ne le nemskega.
|