malaMravljica
|
Rizkoo, men pa ta vozek ni tako lep, pa tudi nic ne pise kolk je tezek, kako se zlozi, pa se kolesa ima mala. Najin bejbi se bo pa veliko po makadamu vozil, pa na pomlad, ko bo soncek bo sel z nama smucat in ga bo en imel v dolini. Meni je veliko lepsi uni ki si ga prvo izbrala, pa se trikolesnik je prvi, ta pa ne. In ce bos vzela tega preveri malo test za lupinico. Maxi cosi je na prvem ali drugem mestu, za to mores pa preverit. Jaz vozickov sploh ne bom vec gledala, vceraj sem jih gledala iz avta in sem sam zmedena postala, zakaj pa ne Speedi, zakaj pa ne Jane. Sem res vse obdelala in se odlocila za Bugabooja, ker je odlicno vodljiv, lahek, pol ne rabis ´nadomestnega ta lahkega vozicka, pa se na malo se zlozi in sportni del se obrne v obe smeri. Sem se spogajala in lahko vzamem novega, tako bom tudi naredila. Sam za barvo se ne vem, mi je moder tako lep, sam kaj pa ce bo pupa?? Sicer pa bejbe, ve ste edine, ki mi bejbiko napovedujejo, vsi ostali kategoricno recejo,da je jasno da je sin. Bomo videli. Sem pa mojemu ze predlagala, da spremeniva ime in obvelja na prvem mestu njegov predlog in je bil blazno ponosen, ceprav je rekel, da lahko tudi tako ostane. Bo pa najin bejbi cist po ocku, sedaj nekaj casa ni migal, vceraj je pa moj en nepricakovan posel naredu in ko je uni rekel ja, vzamem je bejbi zacel brcat. Sem bila cist ponosna nanj. Sedaj pa sibam, vas berem popoldne.
|