|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del
27.5.2009 20:50:11   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: kejti

Kepica fajn, da si se postavila zase, imaš čisto prav.

Hej kejti! Hvala hvala user posted image . Kje ste puncee???????

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 976
28.5.2009 8:59:05   
Anonimen
Jutrooo!
Spet bom poskusla pisat... Jst sm včeri probala neštetokrat pisat in napisala sem roman.. a mi ga ni uspelo pripopati k vam. Ne vem a je mela še kera take težave?? Ni mi jasno...

Ne morem več pisat za nazaj.., sm včeri 10x, živce mam slabeuser posted image .
Včer je prišlo do spremembe.. našla sem enga vozičkota... , full všeč, pa poceni, pa vse ma..., pa lahek pa tekla sm z njim po trgovini.
Evo ga...http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169876
Dej mMravljica poglej si ga,... bi znal bit tud zate tak.. je dost podobn tvojmu... al se motim? Cena je pa nizka.. poleg je pa košara, avtosedež..., no preberi si.. vse piše. Všeč mi je zelo. Oranžen seveda.user posted image

Kako ste kaj drugače?? Kupla sva gugalnico včeri in tri lepe stolčke in... bodo danes postavljene te zadevce na balkon. Še ograja manjka..pol pa priideeteee k meni se guncat... user posted image  Tok bo lepooo...

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 977
28.5.2009 9:08:24   
MAŠKA
Ojla,

joj kako daleč ste že ve. Že v času, ke je že treba intenzivno zbirat opremo. Joj kako lepo!user posted image

Rižkoo jaz sem imela tudi Peg peregota. Sem bila zelo zadovoljna z njim. Predvsem to mi je bilo všeč, ker se ga da na malo zložit. Jaz nisem imela košare, ker sem rodila poleti in sem prišla skoz kar s športnim delom, ker se čisto poleže. Če bi kupovala še enkrat Peg peregota, bi kupila Prametteja, ker se enostavno košara samo obrne.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 978
28.5.2009 9:29:44   
malaMravljica
Rizkoo, men pa ta vozek ni tako lep, pa tudi nic ne pise kolk je tezek, kako se zlozi, pa se kolesa ima mala. Najin bejbi se bo pa veliko po makadamu vozil, pa na pomlad, ko bo soncek bo sel z nama smucat in ga bo en imel v dolini. Meni je veliko lepsi uni ki si ga prvo izbrala, pa se trikolesnik je prvi, ta pa ne. In ce bos vzela tega preveri malo test za lupinico. Maxi cosi je na prvem ali drugem mestu, za to mores pa preverit.

Jaz vozickov sploh ne bom vec gledala, vceraj sem jih gledala iz avta in sem sam zmedena postala, zakaj pa ne Speedi, zakaj pa ne Jane. Sem res vse obdelala in se odlocila za Bugabooja, ker je odlicno vodljiv, lahek, pol ne rabis ´nadomestnega ta lahkega vozicka, pa se na malo se zlozi in sportni del se obrne v obe smeri.  Sem se spogajala in lahko vzamem novega, tako bom tudi naredila. Sam za barvo se ne vem, mi je moder tako lep, sam kaj pa ce bo pupa?? Sicer pa bejbe, ve ste edine, ki mi bejbiko napovedujejo, vsi ostali kategoricno recejo,da je jasno da je sin. Bomo videli. Sem pa mojemu ze predlagala, da spremeniva ime in obvelja na prvem mestu njegov predlog in je bil blazno ponosen, ceprav je rekel, da lahko tudi tako ostane. Bo pa najin bejbi cist po ocku, sedaj nekaj casa ni migal, vceraj je pa moj en nepricakovan posel naredu in ko je uni rekel ja, vzamem je bejbi zacel brcat. Sem bila cist ponosna nanj.

Sedaj pa sibam, vas berem popoldne.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 979
28.5.2009 9:39:26   
Anonimen
Mravljica!!
Ne še šiibaaaaaaaaaattttt!!user posted image  Joj, zdej si me pa... s tem vozičkom!! Men je pa tok luškan, pa vse ma v paketu. Tok se mi ne ljubi vsega posebej kupovat in bankrotirat. user posted image
Joooj...
Veš mi je  rekla, da do 25 t ni čist nič narobe, če se ne premika bebi vsak dan, po 25t pa moraš čutit vsaj 10 gibov na dan. Moj se tud ne premika vsak dan... , me je pa včeraj prv uspaval. Sva ležala, pa sm rekla dej mal brcni mami..., pa me je ress...., pa še, pa še... dokler nism zaspala. Tok fajn.user posted image

MAŠKA.. ta tvoj predlog je tud leeep.., moram še mal pogledat.. HVALA. Ma mi je všeč, ker mam vse skupaj..., čeprav košara baje ni tok nujna, tud če zebe..  No, tko mi je prodajalka predstavila. Se kupi spalna vreča za bebe in se ga da v sedežek... pokrije in je to to.. Ta košara pol več nič ni uporabna...

Tassika.. sm se prenaročila, grem k Dariji Strah na 3D/4D in sicer 9.7. Mmm bo beba še velka.
Aja.. pa G mi je rekla, da je temna čokolada zlo priporočljiva, če hočete, da bebica migauser posted image  Maš pa hudo kopalnico...

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 980
28.5.2009 9:59:24   
tassika
Rižko kupi si tak voziček, kot ti ustreza itak dokler ga ne bomo imele doma in res ornk sprobale ne bomo vedle kaj je ok. Sem pa jaz kar pristaš košare, čeprav je uporabna tam do 4-5 meseca, pa saj cel voziček max uporabljaš 2 leti.

Za 3D se pa jaz še kar nisem odločila, ne vem kaj čakam, se moram z mojmu zmenit a greva ali ne, moja kolegica je rekla da je bila sicer ne pri njej in da ni bila tako zadovoljna, ker je mala se skos premikala in niti niso lepi filmčki in slikce.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 981
28.5.2009 10:00:22   
pilotina
jutro

vas sam na hitrco pozdravim

mam tak čuden dan...sindrom vstajanja z levo nogo user posted image

bo jutri bolje

kmalu se twixy vrača iz medenih, ne vem točno kdaj...te že prou pogrešam miška moja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 982
28.5.2009 10:32:12   
Anonimen
Tassika
Enga bom že morala kupit.., to drži. Mal pa mormo podebatirat in se posvetovat. Sej veš ne.user posted image  Jst pa na 3D grem.., čist tko mal si bebiko ogledat preden pride k nama.. Moj je pa za.user posted image  Stane precej sam... jst sm tud za.

(odgovor članu pilotina)
  Neposredna povezava do sporočila: 983
28.5.2009 11:27:51   
MAŠKA
Rižkoo, ko daš Prametteja v športni del oz. ko ga obrneš, je popolnoma enak kot Pliko.

Mm težek je ta voziček 8 kg, zloži se pa zelo na malo, kot marela. In ravno zato je bil meni praktičen, ker ko smo šli na dopust, smo ga zloženega kar za voznikov sedež postavili in smo imeli potem cel prtljažnik za drugo prtljago. Je pa res, da po dizajnu mogoče ni glih zadnji krik mode. Je pa po mojih izkušnjah zelo praktičen.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 984
28.5.2009 11:31:09   
MAŠKA
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sem pa jaz kar pristaš košare, čeprav je uporabna tam do 4-5 meseca, pa saj cel voziček max uporabljaš 2 leti.

Tassi, dvomim, da boš košaro lahko uporabljala 4-5 mesecev, ker mali radovedneži hočejo gledati okrog sebe. Mislim, da kaj več kot 3 mesece v košari ne bo šlo.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 985
28.5.2009 12:08:05   
Kepica83
Rižkooooooo uau kak je dober ta voziček. Jaz bi ga najraje šla kupit samo kaj ko pa nimam +user posted image . Je pa mi fuuuuuuuuul všeč. Pa še cena je zakon. Upam da bo kaj takega takrat ko bom jaz nosečka. Joj kak sem vesela ko vidim kak vse lepo nabavljate. No saj tu pa tam kakšna solzica priteče ampak nič slabega ne mislim. Full sem vesela za vse vas srečke nosečke. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 986
28.5.2009 12:20:48   
tassika
Kepica v4eš da točno vem kako se počutiš, enako sem se jaz, ko so ostale bile nosečke, jaz sem pa še letala okoli pregledov, ampak boš videla zelo kmalu boš tudi ti imela plusek. Je pa res, da sem jaz imela koledarček in tudi zelo reden ciklus in sem takoj vedela kdaj imam O sploh po SS ker me je takrat kar krepko špikalo, no koledarček se je zmotil za dva dni po mojih predvidevanjih. Je pa res, da sva midva zelo kompatibilna in da vse štima, ker z zanositvijo nisva imel anikoli težav, že prvič je ratalo takoj, pa sva samo 2x brez zaščite. Vglavnem, čim manj se obremenjevat, pa z veseljem pa bo a ne.

Maška ja vem kako je, od moje kolegice od  3m ni hotla bit več v košari od svakinje tamali pa do 5m, zgleda je tudi to odvisno od otroka. Glede na to da jo jaz dobim zastonj jo bom kar imela me pa zanima če bom rabila zimsko vrečo, a katera ve?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 987
28.5.2009 12:22:09   
Anonimen
MAŠKA
Nočem zadnjega krika mode..., nikol nism hotla user posted image  Ma mi je všeč ta voziček, res je. Mam kolegico v Rutarju, mi ga zrihta za 404 EUR, vse. A ni to poštenoo?
Sam se moram odločit bo bordo rdeč ali oranžn... Mam namen met malo punčkico v kratkem.. user posted image

Kepica83
Veš, solzice včasih odnesejo s seboj marsikaj. Ti jo kar potoči in vedi, da me je stisnilo, ko sm to prebrala. Veš kolk so meni tekle lansko leto po 14.avg, ko je moj Rižko meni odšel... in ko sem brala in brala... pa vse sm potrgala in vrgla kar sm kupla za njega... in zase. No... nisem dolgo čakala čeprav se je zdelo kot večnost... mi je sreča namenila še enega Rižkota in ta ostaja, ne dam ga... Moj prvi Rižko pa bo ob meni ostal za vedno. Prve izkušnje oz. občutkov človek nikoli ne pozabi. Čas in solze... to pomaga. Ko bom pa frej.. pa lahko skupaj kako potočiva... sicer smo pa tukaj zate, vse. Jst ga mal zaštrajkam, taka sm... ampak vračam se. Kar se pa tvojega dragega tiče, je razumljivo. Strahovi so... in bodo... tudi, ko bota mela pikico. Jst moram rečt, da je moj zelo pridn... poln želje in pričakovanj... Sam sej ne veva kaj naju čaka. Upam samo, da pozitiven odnos do vsega...
Ko boš pa ti vozička kupovala, ti pa povem vse o mojemu ta lepemu..user posted image
Ne skrbi miška.. pa nič ni narobe, če si žalostna... Jst sm dostx user posted image

Aja, kepica..... rabiš koledarčka, ki ti približno pove kdaj se kaj dogaja....??!!!

Tassika
Zimska vreča.... , bo potrebna, če bo hudi mrazek. Sam sej ga ne boš na najhujšem vn pelala. Jst bom mojga v zimsko vrečko, na sedežka, na vozička in bomo šli naokol. Pa še gledal bo naokol... user posted image  Te košare so mi prv grde.., grd voziček naredijo, tak nešporten.. No, če kupim tistega, dobim vse, bom že kdaj ponucala. In ja itaq.., če maš vse zastojn, tok bolš. Drago je vse to.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 28.5.2009 12:25:50 >

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 988
28.5.2009 12:25:21   
tassika
Rižko moj bo rdeč in mi je zelo lep, mi je všeč tudi oranžna (po barvni karti sporoča, da si začel sprejemati življenje,... je pozitivna) in mali/a bo imel/a oranžno sobico. Pri tebi pa mislim, da bo obveljal oranžen voziček imam prav user posted image

Ja res je drago, jaz imam prav srečo, ker zdaj imam že možnost izbirat vozičke k mi jih toliko ponujajo, sam jaz sem se že odločila, sem se že lani zaljubila v njega in ne odstopam, za oblekice pa tudi moja mami ima 2 vreči, svakinja 4 včeraj še kolegica, če rabiš kar povej, bom rabila večje stanovanjeuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 28.5.2009 12:27:15 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 989
28.5.2009 12:28:00   
Anonimen
Tassika
Men je rdeč full všeč pa v taki barvi ga tudi imajo... in je tudi za deklice. Oranžen mi je bolj fantovski in samo fantovski.. Je moj rekel, boš dala pa roza dekico zravn..., pa sm ga vprašala, če ma kej smisla za barve user posted image  Drugač pa ja, oranžna mi tud sede v učke. Ne vem... Sobica bo pa rumeno bela.. oranžna.. user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 990
28.5.2009 12:31:14   
tassika
pri meni pa dokler bo v spalnici bo na rumeno oranžnem, ko bo pa na svojem, bo pa samo v oranžnem, pa nekaj bele je vmes, sva ravno lani prebelila in ne bova popravljala, saj je lepa in medvedek pu prav lepo paše notri. Jaz sem zadnjič kupila prav lepo rdečo dekco z medvedki je tko corti, da jo kar gledam. Imam pa namen kupit še eno zeleno, mogoče kakšno rumeno, samo rumene so mi malo svetle, se takoj kaj pozna, pa jaz sem kar štor glede packanja, sem pa gledala za posteljico rumeno in je prav lepauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 991
28.5.2009 12:45:02   
Anonimen
Moj bo pa v trenutnem kabinetku... Mamo v celoti belo pobarvano pa dve rumeni vodoravni široki črti naokol... Tko belo, pa rumeno, pa belo, pa spet rumeno... in to ta belo mu bom zafilala še s kakšno barvo in vzorčki... Je pa zelo mali kabinet ampak... bo dovolj za previjalno in pojstlco, ki bo večino itaq ob nama v spalnici. Pol nas bo pa ločila garderobna soba... ampak je vse odprto, če se spomniš iz slikc, ki sm jih mela na picassi.... Bomo skupaj, u bistvu ne bomo..

Evo še pojstlca.. bo pa pa v belo rumeni barvi. Če daš koleščka dol, je zibka. Včeraj gledala, všeeeeeč-.user posted image

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 992
28.5.2009 12:47:11   
tassika
JAz ga tudi kmalu mislim dati v svojo sobico, ni ravno tako blizu, je kuhinja vmes, ni pa tako daleč da se ne bi dalo. Jaz imam pa zibko in sicer še mojo, je še čisto lepa, samo jogi je pa treba zamenjatuser posted image , previjalana mi je pa točno taka všeč, kot je zdajle na reklami od baby centra

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 993
28.5.2009 12:47:48   
MAŠKA
Rižkoo, če ti je Peg perego všeč, pol nimaš kaj zgrešit. Funkcionalen je zelo. Je pa res, da se po pesku nekoliko težje vozi. Ampak zelo redko naletiš na tak teren. To mislim na takšne potke, če je ful na debelo peska, če ga je malo, ni panike. Glede barve ti težko svetujem, obe sta lepi. Imam dve kolegice, ki sta imele fantke v rdečih vozičkih in ni bilo zato nič narobe. Je pa res, da oranžna je še bolj nevtralna.

Tassika zimsko vrečo si kar nabavi, tudi, ko bo tvoje dete staro eno leto, jo boš še potrebovala. Ko sedijo v vozičkih, jih zelo hitro zazebe v nogice. Jaz je sicer nisem imela, ampak sem jo pogrešala. Če mi rata prit do drugega bebija, jo sigurno nabavim!

Glede košare - čo jo dobiš zastonj, še toliko boljšeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 994
28.5.2009 12:49:17   
Anonimen
A una na prvi strani?

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 995
28.5.2009 12:54:12   
tassika
Ja k je previjalna pol pa polička in nato predali, mi zgleda tako lepa in pa še tista polička nad njo to bi tudi melauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 996
28.5.2009 13:08:18   
Anonimen
Tassika
Ta je res čudovita, sam cene pa ni gor?! Jo veš?  Sm jo tud sama gledala..

MAŠKA
Ja, Peg Peregooo.... bo najbrž kr oranžko.. , maš prav. Mejčkan makedama pa mamo na vrh hriba... sam sej ga ne bom gor pa dol rinla 6 x na dan...

(odgovor članu tassika)
  Neposredna povezava do sporočila: 997
28.5.2009 13:12:11   
tassika
Ne ne vem in mi ni všeč in niti ne vem s katerega programa je da bi jo našla, sem razmišljala če bi jo kar po meri dala naredit.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 998
28.5.2009 13:24:28   
Kepica83
Joj rižkooooo hvala ti za te leepe besede. user posted image Zlata si. Ja bi potrebovala koledarček. Pjosiiiiiiiiiimuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 999
28.5.2009 13:25:31   
Kepica83
Babike kje ve vse te stvari gledate?user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?