khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 kak se bo razvijal, če se bo plazu, lih za plazenje sem brala, da je to faza, katero loh otrok brez problema preskoči. piše tut v enem članku na rr, da obstaja en % otrok, ki se plazijo pred 5. mescem, en % takih, ki šele po 10. in en % je takih, k direkt začnejo kobacat, brez plazenja. in da to ni noben problem. tut na med.over.net, v unem članku, k sem link dala včer, piše isto, na enem forumu sem pa še najdla, da je ft eni rekel, da njen otrok mogoče ne bo plazil, ker ona tut ni in da ni nobene panike zarad tega. drugač je pa pri kobacanju - to naj bi pa vsak otrok počel, brez da se ga potem na noge postavlja. v soboto smo bili na pikniku, kolega od mojega je praznoval rd. moj ma sam tako metalsko družbo, blo ene 15 ljudi, od tega 4 punce (z nama vred). in je bilo ful smešno, ko so vsi tisti dolgolasci skakali okol tamale in jo božal, pa ogovarjal, pa se z njo slikal. lih tak folk, k ma velik ljudi predsodke glede njih, pa vsi čist razneženi. pa spraševal kako spi, pa kdaj se zbudi, pa kako je šel porod, pa kako je bit spremljevalec zraven, pa o dojenju, previjanju in take. sem rekla, da se vid, da sva nosečnost tko proslavila, da sva šla na niete v križanke pa na cavalera conspiracy v štuk mb, ker ni niti mrdnila pri muski, še celo zaspala za ene pol ure. pojedla fuuul sladoleda. kva je to men dobr za polet. sladoled pa solate. druzga ne rabim. pri nas pa wireless dela sam v hiši. še če na balkon stopim, ni signala.
|