|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
25.5.2009 22:59:12   
mimi30
potem pa dobro nočuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
25.5.2009 23:04:12   
Ploha
eh jst jem al je vroče, zmrzuje, nima veze vreme, želodček kliče user posted image user posted image , pač rada jem, in me vročina ne ovira pri tem, tako da vs težko zastopm, da vm ne paše jest ob vročini,...se pa meta tudi manj doji kadar je soparno,...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
25.5.2009 23:06:49   
Ploha
grem sanjat, sm gledala čedno dekle, ma ta film mi je svetovn in vsakič sem čist zadovolna k ga pogledam,...nočko user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
25.5.2009 23:10:55   
Jancci
Jest pa položaje mal gledam iz TELE knjige. Evo sem skinirala tole nošenje po 4 mesecu... ker če jo nosim tako, da jo imam naslonjeno nase in da jo držim za zunanjo nogico, ji kar mal plava rata user posted image  Mogoče jo pa preveč stiskam user posted image  

No v glavnem takole ji je pa fajn, meni pa tudi:
user posted image

Meta je bila dons ful pridna! Zju3 je pol še enkrat zaspala za skoraj 3 ure, potem pa celo popoldne preživela na tleh. Zdej pa že nekaj časa pridno spančka. Se ji grem pridružit! Nočko!

< Sporočilo je popravil Jancci -- 25.5.2009 23:19:52 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
25.5.2009 23:14:17   
kiara24
Mimi- ni bilo nič na srečo pri nas. tako da so rožice cele. Očitno smo jo spet dobro odnesli.

Naša je tudi nekaj štrajkala po flaši je nikoli ni izprznila danes do konca, čudnouser posted image drugače jo. Je bil pa en čuden dan ker je bila ful po rokah, ker je tečkala, ful ji bodejo ven zobki. Upam da bo noč mirna, ker je vedno huje, kar se tiče zobkov. Ful si drgne sp. čeljust. Kako ji lahko pomagam?

Jaz pa tudi danes sem zaužila samo solatko, ker mi nič ni sedlo.

Mi je ratalo pol naflancat 30 mehkih solatk, da bodo, če jih ne bodo polži požrliuser posted image .

Jancci- podobno jo nosim tudi jaz, ker hoče bit samo pokonci.

Nočka.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
25.5.2009 23:18:07   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

Mimi- ni bilo nič na srečo pri nas. tako da so rožice cele. Očitno smo jo spet dobro odnesli.

Naša je tudi nekaj štrajkala po flaši je nikoli ni izprznila danes do konca, čudnouser posted image drugače jo. Je bil pa en čuden dan ker je bila ful po rokah, ker je tečkala, ful ji bodejo ven zobki. Upam da bo noč mirna, ker je vedno huje, kar se tiče zobkov. Ful si drgne sp. čeljust. Kako ji lahko pomagam?

Jaz pa tudi danes sem zaužila samo solatko, ker mi nič ni sedlo.

Mi je ratalo pol naflancat 30 mehkih solatk, da bodo, če jih ne bodo polži požrliuser posted image .

Jancci- podobno jo nosim tudi jaz, ker hoče bit samo pokonci.

Nočka.

pir??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
26.5.2009 0:19:37   
Zvezdica
grem sanjat, sm gledala čedno dekle, ma ta film mi je svetovn in vsakič sem čist zadovolna k ga pogledam,...nočko 

ja, men je tud tko lušten, sploh k sta taka fejst.
user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
26.5.2009 6:46:40   
Anonimen
veš da tele eko pa niso glih o.k., jih menda sam v sloveniji v dm-u prodajajo drugje pa ne,

in ti je to utemeljila? ker na netu od dm- jih tud v nemčiji in avstriji prodajajo, tko da tole je men čist mim...so mi pa velik boljše kot mullerjeve.

pir??

ploha al za zobe al za polže?? user posted image

k če za zobe, morm povedat, da sem čist zgrožena, ko vidim da folk še dejansko to počneuser posted image

jutro!

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4058
26.5.2009 7:54:57   
Ploha
ulla: WTF, kašne zobe, za polže sm mislna user posted image user posted image user posted image sm šele zdele vidla, da je oboje odebeljeno, ups,...user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 26.5.2009 7:58:03 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
26.5.2009 7:59:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ulla: WTF, kašne zobe, za polže sm mislna user posted image user posted image user posted image sm šele zdele vidla, da je oboje odebeljeno, ups,...user posted image

HB, drgač bi te že klincalauser posted image user posted image

ja k eni otroku mažejo dlesni s pirom, mu dodo notri pomakajo, celo kak požirk za spit mu dajo....da kao lažje prenaša  k mu zobi rastejo in ga ne boli....valjda, k je fajhtnuser posted image folk debiln user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4060
26.5.2009 8:02:57   
Ploha
ma s tabo more bit življenje čist pesto user posted image user posted image user posted image kakšen je tvoj "mož", jst si ga predstavlam, tazga umirjenga, ti pa ula pa taka ravbarja user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
26.5.2009 8:06:59   
Anonimen
user posted image
un je bl živčn, pa picajzlast, dauč od umirjengauser posted image sm jst bl, sam zgleda mi neuser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 4062
26.5.2009 8:13:31   
kiara24
jutro....

enauser posted image za vse, jaz trenutno jem kosmiče se mi dujga ne da delat. Klara je pa danes že od 7mih pokonci in ne zaspi več. Očitno ima dovolj.

Ploha- sva že probala, pa ne pomaga (imava rdeče lazarje)

Spali super od 22tih do 7mih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
26.5.2009 8:24:30   
PAJO
dobro jutro

pri nas je že full vroče,čakam mojga da pride domov da greva
v avstrijo tamali po mleko....res je dobr spala danes od 20-7,super.
ni je blo vroče pa zato.ponoč se je odkrila in spala odkrita in ji je fulll
sedl,tko da je to to.

kako ste kej?jutr se bo pa baje že ohladil,res tale vreme smotanuser posted image

no grem se mal igrat še s tamalo,lpuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
26.5.2009 8:30:18   
sonček33
Jutro!

Zunaj že nabija. Mali je glih za ene 15 minut zadremla, jaz pa spila en mrzu kafe.

Zdaj pa gasa v voz pa k našim na vrt pod češnjo mal jih pozobat pa na ležalnik pa cajtnge v roke pa mrzlo vodo zraven pa bo.

Se zvečer kaj javim.
lep dan vsem

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
26.5.2009 10:30:57   
Anonimen
no tak, dons se je pa še moj sine sam na trebuh prevalil  user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4066
26.5.2009 10:37:52   
snikolina
Bravo Neo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
26.5.2009 12:23:39   
tjasssa
ooo madona je spet vroče, midve glih iz sprehoda, tamala je zaspala v vozu jo mam v senci sam, po moje ne bo dolg, ker ji je vroče.....

Dons pa jz z kolegico govorim k ma 3 mesce starejšga fantka, se pravi je bil zdy 7 mesecov, pa jz njej razlagam kako se naša zvija nazaj v kifelj, pa da morm do pediatra da to  je direkt za razvojno, pa prav ona men: sej naš se je isto tko zvijal tud ponoč,ene 3 mesce  pa sem šla do pediatrinje  in jo sprašvala če je to kj narobe pa ji je rekla POSLUŠTE TO:  NE DO TO PA RES NI NČ HUDGA MU VRJETEN ŽE TKO PAŠE!!!!user posted image user posted image

tko da jz res več nevem, al smo mi butasti kot starši, pa so naši pediatri carji ki vse vejo, ali obratno....
še dobr da mi je ulla včer  rekla da to ni glih zdravo, ker če bi jz poslušala tole mojo kolegico tud slučajno ne bi lezla k dohtarju ampak bi si mislna da je to pač normalno!!!user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
26.5.2009 12:30:36   
krtekxx
Bravo Neo. Upam, da bo bolj rezerviran pri tem obračanju kot naša, ki je sploh ne moremo več spravit na hrbet, ker hoče samo na trebuhu bit. Že cel mesec jo previjam kar na tleh, ker se mi zdi, da se mi lahko kar izvije izpod rok.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
26.5.2009 12:38:52   
Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

no tak, dons se je pa še moj sine sam na trebuh prevalil  user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
26.5.2009 13:12:44   
Anonimen
tjasssa ti kr pejt. pa ne se pustit s takimi bedarijami odpravit - vztrajaj da ti da napotnco. magari še mal potenciraš, da je bolj hudo. ker žal, ja, tud take pediatre maš. pa razvojna pediatrija je bolj nova zadeva, pa se ktermu zdi zamal, pha, kav se zdej tamladi grejo, pa razvojna....tko da kr potrucaj tisto napotnico, ker sej sem ti napisala kaj vse lohk sledi iz tega. pa mel spremljaj onga otroka od prjatlce, kak se bo razvijal, če se bo plazu, kok bo shodu, kolk bo padal in takšno. pa boš vidla.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4071
26.5.2009 14:23:15   
krtekxx
Sem ugotovila, da wireless dela tudi v senci na naši travi pred hišo.
Jaz sem včeraj anšo punco ostrigla. Je blo za en šop las. Zdej je pa kt en fantek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
26.5.2009 14:42:00   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

kak se bo razvijal, če se bo plazu,

lih za plazenje sem brala, da je to faza, katero loh otrok brez problema preskoči. piše tut v enem članku na rr, da obstaja en % otrok, ki se plazijo pred 5. mescem, en % takih, ki šele po 10. in en % je takih, k direkt začnejo kobacat, brez plazenja. in da to ni noben problem. tut na med.over.net, v unem članku, k sem link dala včer, piše isto, na enem forumu sem pa še najdla, da je ft eni rekel, da njen otrok mogoče ne bo plazil, ker ona tut ni in da ni nobene panike zarad tega. drugač je pa pri kobacanju - to naj bi pa vsak otrok počel, brez da se ga potem na noge postavlja.

v soboto smo bili na pikniku, kolega od mojega je praznoval rd. moj ma sam tako metalsko družbo, blo ene 15 ljudi, od tega 4 punce (z nama vred). in je bilo ful smešno, ko so vsi tisti dolgolasci skakali okol tamale in jo božal, pa ogovarjal, pa se z njo slikal. lih tak folk, k ma velik ljudi predsodke glede njih, pa vsi čist razneženi. user posted image  pa spraševal kako spi, pa kdaj se zbudi, pa kako je šel porod, pa kako je bit spremljevalec zraven, pa o dojenju, previjanju in take.  user posted image  sem rekla, da se vid, da sva nosečnost tko proslavila, da sva šla na niete v križanke pa na cavalera conspiracy v štuk mb, ker ni niti mrdnila pri muski, še celo zaspala za ene pol ure. user posted image

pojedla fuuul sladoleda. kva je to men dobr za polet. sladoled pa solate. druzga ne rabim.

pri nas pa wireless dela sam v hiši. user posted image  še če na balkon stopim, ni signala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
   [Brisano sporočilo]
26.5.2009 15:01:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
26.5.2009 15:02:21   
kiara24
midve sva pa nazaj iz Kranja sedaj. Sva bili v Quladiji, sem si kupila 3/4 hlače pa majčko pa nekaj sem se šla bunit v Massa k so me nategniluser posted image za 10 E. No pa še ratal mi je da sva se slikali za potni list.

Naša se tudi skoz prevrača iz hrbta na trebuh in kontra sedaj tudi že.user posted image

Mava pa mal vneto ritko in v dimljah tudi pa jo sedaj kar v tetra pleničko dam malo, da se bolj lufta.

Kaj je pa danes naredila se spravi iz hrbta na trebuh pol pa na kolena in se poriva naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image ker je hotla puzat pa ne gre še. Pol se je pa ful prtožvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.