Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 13:54:55
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 ronja boh te ne mara, bejž ZS prebrat
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 13:57:14
|
|
|
|
ronja
|
Zakaj te stari ljudje tako pametujejo, res se poraja vprašanje kako za vraga so tisti čas pediatri delovali. OMG!!!!!! Pediatrov ni takrat nihče poslušal, tudi če je kakšen mel kaj za povedat. Pametujejo pa zato,da bi se počutili koristne.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 13:57:55
|
|
|
|
Zvezdica
|
tjassa jst bi se na tvojem mestu šla pokazat v razvojno, kr zatež svojmu pediatru za napotnico. k to je res ful slabo, če se ti tko zvija, je pa najverjetneje od preveč nošenja pokonci, ja. jap...tko od moje kolegice mala dela, no zdaj so se v razvojni naučil hendlinga pa je načeloma bolje. Sicer se je naš nekaj zategoval ampak sem striktno izvajala handling in res v nekaj dneh je bilo super. zdaj se ga pa držimo, ker ko se enkrat navadiš je to to. pa ne jo posedat, sej bo še cajt za sedenje. Naš tud rine gor ampak za vse bo čas.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 13:58:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 no, sej to me najbl zanima - pod kakim kotom LOHK kakamo, da ne bo un gel napotiuser posted image verjetn najboljš tak, da kr direkt v vodo pade ...ne bo treba nič čohat...pa še rit bo mal zmočlo matr, najbolš da grem sekret ven stolč, pa po novga pa da prodajalca zaslišim o vsem tem, po moje bo kr šiht zamenu
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 13:59:02
|
|
|
|
ronja
|
ronja boh te ne mara, bejž ZS prebratuser posted image user posted image pa cel cajt gledam, kdaj boš kaj odgovorila, pa nikjer nobenega pismčka! A si ti dobila moj zs, kjer sem ti poslala naslov? Poslala danes zjutraj, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:00:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja ronja boh te ne mara, bejž ZS prebratuser posted image user posted image pa cel cajt gledam, kdaj boš kaj odgovorila, pa nikjer nobenega pismčka! A si ti dobila moj zs, kjer sem ti poslala naslov? Poslala danes zjutraj, se mi zdi. nee??! nč nism dobla, pa čakam kaj za boga je zdej s tabo dej še enkrt, no...če bo kej
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:02:37
|
|
|
|
ronja
|
ok,že pišem! Se mi pa iz ušes kadi, tok sem jezna na tole rr! Ker to ni prvič, grrr!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:06:19
|
|
|
|
ronja
|
si dobila?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
dobila, pa odgovorila. si dobila?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:17:20
|
|
|
|
ronja
|
Dobila, samo si mi pozabla št. računa napisat. Ja, tisto, kjer jih je 6 not, če se znucajo, da ne bo treba še 1x naročat, sej 3S ni tok velik... Sem ti v prejšnjem sporočilu to lepo razložla, kako pa kaj, pa mi ga je zgublo, grrr.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:23:58
|
|
|
|
Zvezdica
|
o plohca... kako smo, kako naša tamlada?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:24:10
|
|
|
|
VRTNICA84
|
Oj! Zdaj pa ste se razpisale. Sem mogla en cajt malo prebirat. Čeprav sem kar preletela. Tolko, da malo vem zakaj se gre. Mi smo že dobili rutino glede popoldanskega in večernega spanja. Mala poje flaško ob dvanajstih in vleče do osmih zjutraj. Se je že full navadla in sploh nimamo več problemov. Pa tudi popoldan ob enih jo dam spat v kinderpet pa kar zaspi. Je full pridna. Niia ta stolček je zelo fajn, sem res full zadovoljna z njim. Ga lahko dam na teraso in k mizi. Ne zavzame veliko prostora. Jaz ji že dajem rižolino zraven k adaptiranemu mleku in tudi prvo kašico sma že poskusle. Nikoli je ni zavrnila ali plunla ven. Drugače pa nič ne kompliciram. Pa se mi zdi, da se mi to kar obrrestuje. Nimamo res nobenih problemov. Pa tudi razvija se tako kot je potreno. Je pa res, da sva veliko zunaj na sonču. Mi imamo Evcerinovo kremo +50 in je zelo fajn. Kaaj počnete lepega v teh vročih dneh? Grete kaj na morje?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:32:21
|
|
|
|
tjasssa
|
thnx, Ulla, zgleda da smo jo res po rokah preveč vlačl, groza pa tok se izogibam tega da je pereveč na rokah........mamo 15.6. itaq pediatra pa mu bom rekla, zdy nas pa itaq ne bo dobrih 14 dni, jo bom probala čim manj pokonc met pa sedečki...... glede Eucerina pa tema in da lekarničarka je men to prodala tema, pa še pocen ni bla , mah sej ne veš kaj bi,otroku dobr pa še slabš nardiš jooooj......
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:38:15
|
|
|
|
Ploha
|
zvezdica: bo, bo, Meta ima lepotni spanec, že v ta tretje danes , men se pa danes ne da popolnoma nič učit, sam se grem iz principa učit, jutri bova s fantam okna štrihala za v hišo, da se mal na hiški začne delat, da bomo drug let lahko notr, iiiii komaj čakam svoj šporget in skret
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:40:52
|
|
|
|
ronja
|
tjasssa, sej na rokah je lahko sam oprav jo m,oraš držat!
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:42:32
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mala poje flaško ob dvanajstih in vleče do osmih zjutraj. Se je že full navadla in sploh nimamo več problemov. Pridna :)
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 14:44:46
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha zvezdica: bo, bo, Meta ima lepotni spanec, že v ta tretje danes , men se pa danes ne da popolnoma nič učit, sam se grem iz principa učit, jutri bova s fantam okna štrihala za v hišo, da se mal na hiški začne delat, da bomo drug let lahko notr, iiiii komaj čakam svoj šporget in skret ti naš tud spi, zjutraj je ob osmih zaspal, pa do 11.30.... potem pa ob enih spet in zdaj kr spi. <mislim, da bosta ta dva sam spala in spala in nč delala ja kr rihtajte se, da boste kmal na svojem. ker ni lepšga kot lasten kotiček.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 15:01:25
|
|
|
|
tjasssa
|
ronja - po rokah sem mislna tko pokonc da ona čez ramo gleda, itaq se pusti sam tko nost, ker je radovedna ko 100 hudičev, ležečki ni pogoja da bi jo nosila, tko tipično pestovanje.... a obstaja kakšen prijem da jo pokonc nosiš, to mi je jasno da se z ritko ne sme naslanjat moje roke ko jo držim ker pol hrbtenica trpi....?
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 15:03:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
glede Eucerina pa tema in da lekarničarka je men to prodala tema, pa še pocen ni bla , mah sej ne veš kaj bi,otroku dobr pa še slabš nardiš jooooj...... mogoče pa je lekarničarka pač prepričana, da je ok... al pa ne, kokrkoli... res hočeš sam najboljše pol pa tkole.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 15:52:06
|
|
|
|
Zvezdica
|
prosim za pomoč zanimama me če je lahko dojenček alergičen na adaptirano mleko, recimo milumil? Sem butara a ne? K nč ne vem. amapak tamal je dobil po prsih neke pikce, ala suha koža, pa ne zgleda lepo, je pa res da se dojiva kolikor gre in sem jedla vmes lubenico, pa grah, pa bučke, jedilno čokolado?!?!? sm čist zmedena!
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 16:22:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica prosim za pomoč zanimama me če je lahko dojenček alergičen na adaptirano mleko, recimo milumil? Sem butara a ne? K nč ne vem. amapak tamal je dobil po prsih neke pikce, ala suha koža, pa ne zgleda lepo, je pa res da se dojiva kolikor gre in sem jedla vmes lubenico, pa grah, pa bučke, jedilno čokolado?!?!? sm čist zmedena! že vse vem...sem se tudi naročila pri P. Raje grem okazat kot da je kasneje kaj narobe. Poročam kasneje.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 16:36:48
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica že vse vem...sem se tudi naročila pri P. Raje grem okazat kot da je kasneje kaj narobe. Poročam kasneje. zvezdica, upam, da so sam ''švic fleki''. Poročaj
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 16:52:22
|
|
|
|
Ploha
|
ah pri nas ma vedno kake fkekce, pikce, vedno nekaj, očitno ima po meni občutljivo kožo,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 18:44:01
|
|
|
|
kiara24
|
bejbe, spet ste ga naklofale... pri nas se je že uscalo kot ne vem kaj in še vedno dežuje, mi je ratalo samo 12 solatk poflacat... upam, da mi jih več rata kasneje. Klari spi lepo pri očku na kavču. Danes sva se potepinakle po Kranju in pri deiju je bila. Danes smo poiskusili s špinačo (domačo iz vrta že) in jo je jedla ko ne vem kaj, brez soli brez ,mleka... samo špinača in je ful odpirala usta nisem mogla vrejt očitno ji je bolj všeč kot pa korenje.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 25.5.2009 18:57:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica, upam, da so sam ''švic fleki''. Poročaj mimi, očitno so res sam švic fleki...je rekla, da počakamo še kak dan, da pa načeloma naj bi bilo to od vročine in potenja. Liam nikoli ni imel tako, je blo bolj pikasto, tko da sem sklepala, da to lih ni od potenja. Še dobr da sem se zmotila:)
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.5.2009 18:58:53 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.