Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 21:38:41
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina OHHH, tole sem pa poslušala v mladih letih, superca!! ja, sej zdej jih maš pa res ene petdeset, ane
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 21:40:11
|
|
|
|
krtekxx
|
Vneta ritka. k sreči je naša punca ni imela že odkar sem jaz zadnjič jedla kivi...januarja, februarja. Je pa res, da kaka bolj poredko in jo takrat takoj previjem...še največ k nevneti ritki pa najbrž pripomorejo racmanke. Čez dan je sploh ne mažem s hladilno kremo, ponoči, ko je v Alani iz Dm pa ja.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 21:40:20
|
|
|
|
barba
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Jest pa položaje mal gledam iz TELE knjige. Evo sem skinirala tole nošenje po 4 mesecu... ker če jo nosim tako, da jo imam naslonjeno nase in da jo držim za zunanjo nogico, ji kar mal plava rata Mogoče jo pa preveč stiskam Jst mam tud tole knjigo in je ful fajn. Tineta pa tud že tko nosim al pa naslonjenega nase. Itak mi je bolj fajn tko kot pa da čez ramo gleda. Mi je tko bolj ziher k ga celga vidim. kiara - za polže tud navadna sol pomaga Bravo za vse kotaleče Tine je še bolj hlod .. sam leži, pa v rikverc potuje Jutr bo star 4 mesce. IZVIRNO SPOROČILO: khurde jancci, sem nekje prebrala, da se lah tok ustrašijo, ko jim prvič uspe, da pol mal z rezervo poskušajo al pa nekaj tednov sploh ne. to so pregnani naši čmrlji. isto sem prebrala glede smejanja naglas - da lah sami sebe presenetijo in pol mal odložijo ta smeh. pa se mi zdi, da se to lih pr naši dogaja, ker se je zanč neki zasmejala, pa utihnila in začudeno gledala. pol je še enkrat en glasek spustila, ampak še zmer čakam na smeh. Tko je blo pi nas pri Meti ko je shodila. Se je en večer spustila in pol ure hodila od mene do moža, skoz gor in dol. Je bla čist premočena. Pol se pa ene 3 dni sploh ni na noge postavla Grem še malč srfat ....
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 21:48:26
|
|
|
|
krtekxx
|
Nimam slike kratkolaske, lahko pa vidite, kaj njena bratca počneta...
< Sporočilo je popravil krtekxx -- 26.5.2009 21:49:48 >
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:04:55
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla! Evo, končno mal za rač. Kako ste? vsem za obarčanje naprej in nazaj...Lovra jaz vsak dan mal hecam, da bi se...pa se noče...no danes ponoči je po drugem hranjenju rs težko zaspal in sem ga dala k nama v posteljo... pol se pa mož zbudi čez dve uri in mali je spla na trebuhu - ampak žal on ne zna spodnje rokice ven dat, tako, da je ležal na njej. Očitno ga ni motilo, ker jokal ni, je pa smrčal Zdej pa ve men povejte, kako ve napravite svoje bebe v teh peklenskih dneh, ker jaz zdaj že par dni srečujem mamice z dojenčki in valda pogledam mal,kako so mali napravljeni. - v nedeljo na kofetku, so prišli ena familija, trije otroci, najmanjši morda kak mesec starejši od našega ali pa še to ne - oblečen v plišaste hlače s stopalci, dolg rokav in pazi kapa na glavi, amapk ne taka kapica proti sončku al kej, ampak konkretna kapa...sedeli so na soncu! naš je bil v bodiju s kartkimi rokavi in to je to. - danes , ob 9h zjutraj naš spet napol nag, srečam enga malega trenirka+ štumfki v vozičku in sonce direkt nanj sije jaz ne vem no, jaz ga imam večinoma v bodiju pa s štumfki al pa še to ne...pa voz zadelan s plenicami, pa plenička čez noge...men se zdi to bolj fajn, kot pa dolge hlače pa pol direkt na soncu, češ sej opečt ga ne more... Mi smo zdej vsak dan tja do osmih zvečer zunej---je pa res, da mali že ene par dni bolj težko zaspi... A mislite, da je stvar v tem, ker pol res ko pridemo notri, hitro kopanje, jest in spanje.... je preveč na hitro? Bi najbrž moglo bit bolj umirjeno. Bomo jutri mal drugače izvedli. krtekxx - mala dva morata uživat k mata tolk fajn centr
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:13:23
|
|
|
|
Jancci
|
Khurde .... kok je men to vse zano!!!!! Ko bi jest pisala....
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
v nedeljo na kofetku, so prišli ena familija, trije otroci, najmanjši morda kak mesec starejši od našega ali pa še to ne - oblečen v plišaste hlače s stopalci, dolg rokav in pazi kapa na glavi, amapk ne taka kapica proti sončku al kej, ampak konkretna kapa...se OMG folk je res prtisnjen... jst ga mam v čist tankem bodiju brez rokavov, pa brez zoknov. skoz je tko, še spi tko krtexx vau, morta uživat mulčka ankete delam itak
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:21:07
|
|
|
|
Zvezdica
|
Nimam slike kratkolaske, lahko pa vidite, kaj njena bratca počneta... hudo...kok jima mora bit fajn :) dej nam še tamalo pokaž
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:23:29
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 v nedeljo na kofetku, so prišli ena familija, trije otroci, najmanjši morda kak mesec starejši od našega ali pa še to ne - oblečen v plišaste hlače s stopalci, dolg rokav in pazi kapa na glavi, amapk ne taka kapica proti sončku al kej, ampak konkretna kapa...se OMG folk je res prtisnjen... jst ga mam v čist tankem bodiju brez rokavov, pa brez zoknov. skoz je tko, še spi tko krtexx vau, morta uživat mulčka ankete delam itak ojoj, ja jest jo mam bodi kratek rokav, pa kratke hlačke al pa še to ne, dons sva ble v tanovi hiši, k sva s fantam okna štrihala, pa je not kr hladno je mela bodi dovg rokav in tanke hlače s stopalci,...
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:24:01
|
|
|
|
sonček33
|
ja ulla tudi naš je tako oblečen, ponoči je v bodiju s kratkimi in jaz ga non stop pokrivam on non stop brca kovtrček dol iz sebe...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:31:27
|
|
|
|
sonček33
|
ulla si vama že zašila majčke za petek?
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 22:36:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ulla si vama že zašila majčke za petek? sem ja bom pofotkala jutr ploha ajd, v uni hiši pa verjamem da je bolj hladno, sam nemorš pa otroka po soncu vlačit s plišato trenerko in kapo ne da se mi več teh anket, dost za dons, sej sm bla pridna.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 26.5.2009 23:12:19
|
|
|
|
kiara24
|
Mi smo tudi že zaspali ob 21tih. Joj danes se je samo kobacala in smejla in cvilila in to tako naglas . Ja jaz sem spraševala za vneto ritko saj nima pikic samo malo bolj rdeča je kot pa ponavadi. Jaz sem jo kar ta suhim pudrom malo poštupala pa je bilo bolje. Tudi jaz ne bom dajala sedaj tolk hladilega mazila gor. Lepo nočko.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 6:12:39
|
|
|
|
krtekxx
|
Toča. Sploh ne morem več spat. Oblačenje: do danes smo imeli bodi kratek rokav + kratke hlače. Samo mi živimo ob ornk gmajni in skoz mal piha, pa še potok ob hiši nam mal hladi ozračje. Ponoči pa zelo tanek bodi z dolgimi rokavi in vsa okna odprta. Danes je spala kar odkrita. Razmišljam, da bi jo dala v en tanek žakeljček - spalno vrečo. Evo zdejle se je a zbudila in hoče sklatit une živalice narisane na tistemu traku okoli postelje. Danes pride na obisk k nam patronažna. Kavico sem pa glih kar spila
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 7:18:23
|
|
|
|
PAJO
|
dobro jutro za vse ena ,jz jo že pijem,žana spi,zunej pa fulll grmi in pada dž,noro je pa še veter piha,res hudo. kako ste kej ostale babe žabe ??? naša tud kr odkrita spi,ker ji je najbolj,skoz dekco dol zbrca tko da jo mam pol kr odkrito.pa prov lepo spi,kot kakšen angelček,roke gor... no zunej se ja pa kr ohladilo,ampak mal pa paše po vsej tej vročini.... želim vam lep dan,papa
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:19:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro jst tud kavico pijem.., tule ščije da kr odskakuje sam je toooolk fajn, k se je shladilo, mam vse na stežaj odprto, da vleče skozi, mega! ulo je lubi zjutri peljal, ker je pač dež padal, da men ni blo treba, čeprov mam glih 3 minute do vrtca tko da sem do mal prej spala, je sedlo. neo pa še kr drnjoha. dons morm pa zobozdravnico otroško poklicat, da ulo naročim. sej ni nič narobe, sam rada bi jo večkrat peljala kr tko, na pregled, da je ne peljem prvič ko bo kaj res narobe. da so pač prve izkušnje pozitivne.
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:23:31
|
|
|
|
snikolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde IZVIRNO SPOROČILO: snikolina OHHH, tole sem pa poslušala v mladih letih, superca!! ja, sej zdej jih maš pa res ene petdeset, ane HAhaha, dej ne me zafrkavat, res sem tole poslušala v mladih letih, tega je že 11 let nazaj. Zdej sem v zrelih letih, (kao)
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:31:12
|
|
|
|
mimi30
|
jutro jaz že tudi kavico pijem, špela si rokce gleda v igralnem centru...naša tud samo na hrbtu leži je obračanje sploh ne zanima. razen, če jo dam na trebuh potem pa takoj poišče varianto, da pride nazaj na hrbet. ulla, naš je bil 3x kr tako pri zobozdravniku, da se ambienta in osebja navadi in je tretjič ful sodeloval...mu je zobe umila, na stol se je vsedel, sam si je zobe umil,... tako, da je kar fajn to, da vidi, da zobozdravnik ni noben bau-bau - to jst še dans mislim . pri nas tud lije, včeraj je pa orng stelalo in pokalo...mi je bila kr kriza...se bojim tega, ker nimamo strelovoda ...toče pa skor ni bilo...neki čist malga
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:32:54
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina ja, sej zdej jih maš pa res ene petdeset, ane HAhaha, dej ne me zafrkavat, res sem tole poslušala v mladih letih, tega je že 11 let nazaj. Zdej sem v zrelih letih, (kao) a, ni pesem zdaj sem v zrelih letih, 50-tih zrelih letih,... . Ti si v srednjih letih
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:34:06
|
|
|
|
mimi30
|
Evo zdejle se je a zbudila in hoče sklatit une živalice narisane na tistemu traku okoli postelje. kaka faca
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:37:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti si v srednjih letihuser posted image joj mimi tebe nam nikol pozabla, ko si mi takrat rekla, ko sma se dobile, da nej gledam kje bom vidla kako blont, starejšo mamico k sem pol gledla, kje bo kaka stara baba pršla, pač uno - stara in sm pla čist paf pol, prou šokirana
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:42:58
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Khurde .... kok je men to vse zano!!!!! Ko bi jest pisala.... sorry Jancci, ampak a veš, da sem še jst enkrat pogledala, če nisi ti napisala. Khurde, ja jaz sem pisala, da tast in tašča skoz sprašujeta Nejca, če bo šel z njima avg na morje, mi se pa nismo še nič zmenili...kriza res ....no, včeraj zvečer sem jaz rekla dragemu, da se ne strinjam, da gre z njima na morje in da bi tud onadva lahk mal pomislila, da je to hudo odgovorna stvar, da pelješ malega otroka tak daleč sam na morje. saj še nikoli ni niti prespal pri njih. sem pa rekla, da naj se zmenijo, da lahko kak dan pri njih prespi, če si bo on in oni želeli. zaenkrat imajo vse dni zasedene...majo neke zabave...potem gresta pa na morje.
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:47:54
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Ti si v srednjih letihuser posted image joj mimi tebe nam nikol pozabla, ko si mi takrat rekla, ko sma se dobile, da nej gledam kje bom vidla kako blont, starejšo mamico k sem pol gledla, kje bo kaka stara baba pršla, pač uno - stara in sm pla čist paf pol, prou šokirana ma, sej jaz sem tud v srednjih letih....sam vid se mi ne glih ...ti pa tud nisi bila nekam zadržana , glede na to, da si se z babo v srednjih letih pogovarjala . mi je zadnjič v ce en rekel, da je star 40let in bi meni 20-letnici lahko marsikaj o življenju povedal...valda je bil prbit, ko ...
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:50:53
|
|
|
|
Anonimen
|
no ti, starejša mamica, kdaj boš spet kej v ce hodla bi lohk na kak kofe zviznle, sam jst bi se mogla zorganizirat, pa lubija doma pustit
|
|
|
|
RE: Januarski sončki 2009 27.5.2009 8:54:55
|
|
|
|
mimi30
|
ulla, ti se zorganiziraj in povej kak dan naprej...men ni problema se v avto nabasat in prit, razen če nimam slučajno kaj zmenjeno prej. lahk probaš kr v petek naštudirat. upam sam, da ne bomo doma ostali, ker je dragi ravno sms pisal, da jih iz vrtca zaradi koz pošiljajo.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.