|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
25.5.2009 19:17:15   
Zvezdica
joj, kakšna toča je pri nas. Mater božjo....cela jajca so padalauser posted image user posted image user posted image user posted image

pa je šel pridelek od mojih tastarih... pa tko sem se veselila bio zelenjavce.user posted image

aja, še tole sem hotla pvedat, da ga je P stehtala in mali tehta 7 kg, no pa še nekaj drobižauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 25.5.2009 19:19:34 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
25.5.2009 20:15:55   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

grem mal šivat, če bom lohk sedela

eh, kva boš šivala, men raj nared fizikalni izračun, kam napopat un gel, pa še enga pol, kok lohk serjemo, da nau napotuser posted image user posted image

nč nism šivalauser posted image , za računat je blo pa prevroče user posted image user posted image user posted image

Mi je tole sranje od vremena solato skor do nafte zabilo user posted image user posted image user posted image  Pa še kr naki grmi user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
25.5.2009 20:53:37   
mimi30
men je pa sam travo skuštralouser posted image .

Boge ljudje, ki se tolk trudijo in vložijo veliko časa, denarja in energije v vrtnarjenje oz. obdelovanje zemlje pol pa je vse hin.

kiara, kako pa kaj tvoje rožice?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
25.5.2009 20:56:33   
Anonimen
mi jo pa tule kr fajn odnesemo, k smo pod planinami, pa vse tahuj mim odnese, nižje dol, v spodnji sav., k so na odprtem, tam je pa vedno katastrofa...

sem pa prej hotla it neki iskat ža šivanje, ene par unih špulc, pa igle in še neki, pa moj ni pustu, ker da bo toča in da nej bo avto kr pod strehouser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
25.5.2009 21:08:54   
Anonimen
evo, jst sem si pa tok lepe in dolge nohte vzgojila, pa se mi dons zatrga na tasrednjem prstuuser posted image sem si ga zdej s sekundnim lepilom polepla, neki časa bo že držalo...do petko more, k mamo un nastop...k morm mal izzivat, je zanč ena kokoš kokošila, da kok lohk mam na porodniški tok dolge nohte, da že nimam nič dela z otrociuser posted image user posted image user posted image zato hočem met v petek dolge, lepe in z živordečim lakom namazane user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4030
25.5.2009 21:24:23   
Jancci
zato hočem met v petek dolge, lepe in z živordečim lakom namazane user posted image user posted image

Pa še na nogi si jih u nulo spedenej! Zanalašč!!! user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
25.5.2009 21:25:46   
mimi30
ulla, pejt v City center in naj ti ga popravijo pa še kakšen motiv gor narišejo, da bodo bol opazniuser posted image . Kake finte so to, da nimaš dela z otrociuser posted image , WTF še bolj si spreten, ker se naučiš tak kremice iz posodic ven jemat, da nimaš vse za nohtiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
25.5.2009 21:27:06   
barba
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

zato hočem met v petek dolge, lepe in z živordečim lakom namazane user posted image user posted image

Pa še na nogi si jih u nulo spedenej! Zanalašč!!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tko se dela! ne se jim pustit
jst mam tud dolge nohte pa kajuser posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
25.5.2009 21:33:41   
krtekxx
a obstaja kakšen prijem da jo pokonc nosiš, to mi je jasno da se z ritko ne sme naslanjat moje roke ko jo držim ker pol hrbtenica trpi....?

Jaz jo držm tako: npr. če jo imam na levi roki, v približno lunici jo držim za levo stegno - desna noga pa je stisnjena na moj trebuh. Menda je to Ok (Ulla, Ronja???)
Jaz sem prav izmozgana. Kaj šele da bi kak vrt rihtala kot ve pridnice, že travo kosit vsak teden 1x  mi je čez glavo dost. Komaj čakam, da grem v službo - bom vsaj 8h na dan v miru počivala za računalnikom medtem ko bodo drugi skrbeli za moje otroke.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
25.5.2009 21:41:26   
Anonimen
jancci sej na nogi mam spedenane...pa z oranžnim lakom namazane, to polet more bituser posted image na rokah pa navadno nimam glih nekih hudih barv, sam v petek bom pa zanalaščuser posted image

joj mimi, veš da nam zdej hodla si nht delat, sej sem si ga prfesionalno zaleplauser posted image pa magari si ga vsak dan lepim, če bo treba, do petka bo že držalouser posted image

krtexx tko je ok, ja...pa pokonc jih zdej že lohk počas tko, da so s trupom naslonjeni na nas,z eno roko jih držimo čez prsni koš,, drugo pa pod ritko, pa da imajo pokrčene kolene. grem kako slikco poiskat.

(odgovor članu krtekxx)
  Neposredna povezava do sporočila: 4035
25.5.2009 21:44:13   
khurde

k morm mal izzivat, je zanč ena kokoš kokošila, da kok lohk mam na porodniški tok dolge nohte, da že nimam nič dela z otrociuser posted image user posted image user posted image

o matr, a tak folk tut obstaja user posted image user posted image user posted image  sej dolgi so lih na porodniški fajn... lah kako mucko iz mejhnega nosa potegneš user posted image

bili v lj, kupovali za tamalo cunjice user posted image  je imela samo malo debelejše zadeve, pa v tej vročini ni lih fajn... tam v zari nas je dobila toča, pol je mel pa moj dost, pa je h&m odpadel user posted image  zdej bo treba pa še 1x it, men pa ta btc tok niiiiiii fajn

kakšne debate ste mele... adijo pamet, nam nč komentirala... na 24ur pa spet same grozne novice o otrocih... user posted image

glede starih ljudi in nasvetov, se pa meni ne zdi tko drugače kot zdaj, ne vem, sej folk tut zdej (če jim kdo lih ne tumbi v glavo), dela kr neki... k moja stara mama ima res ful dobre nasvete, je tko, k da bi ullo poslušala user posted image  je pa res, da je ona cel življenje delala kot vzgojiteljica v zavodu za usposabljanje invalidne mladine... tko da so iste stvari ljudje tut takrat že vedeli, zanimivo je samo to, kako da jih v teh petdesetih letih ni uspelo popularizirati user posted image

krtekxx, jaz jo tut tko nekak držim, pa so mi rekli v zd, da je kul. rito ma frej, da hrbtenica ni obremenjena, glavo prej je mela pa tok podprto, da je ni mogla nazaj zvijat. zdej jo pa mam pa včasih mal manj podprto, da mal sama drži, večinoma se pa itak s trebušnimi mišicami mal gor potegne, pa se od roke za kak cm odmakne.

grem delat za faks. morm en er model nardit v zvezi z bazami podatkov, pa nimam pojma kako, ker nisem na vaje hodila (itak) in zdej bulim v knjige k en lolek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
25.5.2009 21:48:08   
Anonimen
 evo TULE , na teh dveh likih je fajn prikazano, če vam rata odpret...men je zgleda acrobata povozlo, pa mi kr zmrzne vseuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4037
25.5.2009 21:53:28   
khurde
haha, ulla, lih hotla sem isto napopat... pa še tole ... sem lih prej brala, k sem iskala nekaj o handlingu in me je sem vrglo - zgleda kul, ni samo o sedenju, kot je naslov teme... samo sem sam preletela zaenkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
25.5.2009 22:13:21   
Anonimen
aja, morm povedat, da je ula že drugi večer zaspala sama! včeraj sedim zrav nje, pa se premetava in ga serje kot vedno, pol pa reče mami bejž ven sobice, ula sama aja user posted image pa sem si mislila dobr in grem ven, pol sem jo pa iz balkona hodla gledat, k sem ji odprla vrata ( mamo iz otroške in iz dnvene vrata na balkon), pa je lepo ležala in pol zaspalauser posted image dons pa isto, ko se je umirila, sem pa sama šla ven, pa spet iz balkona ji kukala v sobo, neki časa je še neki čebljala, pol je pa zaspalauser posted image pa tud spi kr ok zadnjih nekaj noči...

evo, spet dokaz, da ko je otrok za nekaj zrel, se gladko spelje in ni treba nič silit, nič forsirat, nič odvajat...sam čas je treba dat...sej ne rečem, verjetno me bo še hotla zravn kak večer, sam je pa to ful napredek, ker prej, če sem šla iz sobe, se je tolk drla, da je tud bruhala od tistega jokauser posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 25.5.2009 22:14:28 >

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4039
25.5.2009 22:26:13   
mimi30
user posted image user posted image za Ulo...ni kej veliki so že ti otrociuser posted image , morajo mal v miru razmislit o minulem dnevu in dogodkihuser posted image ,...
Držim pesti, da je to prelomnica in da bo od zdaj večino večerov takouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
25.5.2009 22:29:03   
Anonimen
ja. pa sej drgač je kul, men je luštn ta čas, za spat se spravit, se mal ckljama pa hecama, pol pa se umiri ji morm pa roko božat in lepo zaspi. sej mi ni težko, pa k res pol urce traja, tko da ni panike. sem bla skor užaljena, k me je ven poteralauser posted image user posted image jah, tkole je pol - zato pa babe, cartajte otročke, klinc pa razvajenostuser posted image še prehitr se ne bojo hotli večuser posted image

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4041
25.5.2009 22:31:51   
mimi30
Špelca je bila pa danes skor cel dan na zizahuser posted image ...zgleda, da je bila tolk žejna al kaj...vročina dela svojeuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
25.5.2009 22:36:43   
Anonimen
neo se pa ful manj doji, ko mu je vročeuser posted image mislim se bolj pogosto, sam mal potegne, pol se pa zvija pa sitnari, njbl zadovoljen je na tlehuser posted image med dojenjem tko čist zašvica....evo, pa sta me oba skenslala user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ulla80 -- 25.5.2009 22:37:10 >

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4043
25.5.2009 22:42:37   
mimi30
ma sej to je fora, da nobenega konkretnega dojenja skup ne spravi, sam traja pa čez cel dan. Pa še spala ni skr nič čez dan...potem mi jo je pa uspelo v moji postelji uspavat in je tak lepo na boku ležala, založena...zdaj je pa na hrbtu z rokami narazen čez celo postlo raztegnjena, ko neka caricauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
25.5.2009 22:45:47   
mimi30
jaz pa tud nisem cel dan nič pametnega jedla, ker mi je blo tak vroče in mi ni nič pasalo...zdaj zvečer, ko se je pa malo ohladilo bi pa pojedla vse kar mamouser posted image ...ledeno kavo s sladoledom, jagode (z vrta) s sladoledom, sendvič, zdaj moram pa počas nehat,...pijem vodo, ker bi še kr nekiuser posted image ....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
25.5.2009 22:48:05   
Anonimen
jst sem se tud sladoleda nažrla, pa češenjuser posted image za kosilo sem pa kr neki ala sataraš pa paradajz zraven.

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4046
25.5.2009 22:51:29   
Anonimen
jutr morm pa še seb majco zašit, pa urezala sem si za nakupovalno vrečo - tako fajnouser posted image ful je pisana, je lubi reku da s tem pa že ne bo hodu v trgovino, tko da morm še eno, bolj nevtralno narestuser posted image in bom kr iz enga prta, k se mi vlači, tak rjav, različni odtenki, neki črtast al kocke, sem že mal pozabla...je pa fajn material za vrečko, prta pa nimam kje ponucat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4047
25.5.2009 22:53:38   
mimi30
ja sej, jaz pa kr paradižnikovo solato pa pol kruh not namakala,...

zdaj sem se pa prebudila in energijo za vse doblauser posted image , sem mašine nafilala, pomivalni stroj že spraznila, pralnega pa grem zdajle,....pol še pa cunje obesim, ker zjutri nisem za nobeno rabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
25.5.2009 22:54:29   
Anonimen
nč, jst grem spat, mi oči že kr okol sučeuser posted image se bojim da mi ostanejo nazaj zasukane - bohvekaj bi vidla user posted image user posted image

nočko.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4049
25.5.2009 22:58:12   
mimi30
madona si si delo našla, nakupovalne vrečeuser posted image . ste eco osveščeni in ne uporabljate plastičnihuser posted image user posted image . si zgoraj pisala, da si mislila it neke obročke nabavit...sem se ustrašla. da že one kupuješ, ko sem ti jih še jaz dolžnauser posted image

zadnjič sem nabavila eko plenice od dm-a in ko sem jih nesla domov sem srečala eno kolegico in ona men, a veš da tele eko pa niso glih o.k., jih menda sam v sloveniji v dm-u prodajajo drugje pa ne, une milerjeve, ki sem jih do sedaj kupovala so pa baje vredu....pa kaj je nisem mogla prej srečatuser posted image preden sem paket kuplauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.