khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 k morm mal izzivat, je zanč ena kokoš kokošila, da kok lohk mam na porodniški tok dolge nohte, da že nimam nič dela z otroci o matr, a tak folk tut obstaja sej dolgi so lih na porodniški fajn... lah kako mucko iz mejhnega nosa potegneš bili v lj, kupovali za tamalo cunjice je imela samo malo debelejše zadeve, pa v tej vročini ni lih fajn... tam v zari nas je dobila toča, pol je mel pa moj dost, pa je h&m odpadel zdej bo treba pa še 1x it, men pa ta btc tok niiiiiii fajn kakšne debate ste mele... adijo pamet, nam nč komentirala... na 24ur pa spet same grozne novice o otrocih... glede starih ljudi in nasvetov, se pa meni ne zdi tko drugače kot zdaj, ne vem, sej folk tut zdej (če jim kdo lih ne tumbi v glavo), dela kr neki... k moja stara mama ima res ful dobre nasvete, je tko, k da bi ullo poslušala je pa res, da je ona cel življenje delala kot vzgojiteljica v zavodu za usposabljanje invalidne mladine... tko da so iste stvari ljudje tut takrat že vedeli, zanimivo je samo to, kako da jih v teh petdesetih letih ni uspelo popularizirati krtekxx, jaz jo tut tko nekak držim, pa so mi rekli v zd, da je kul. rito ma frej, da hrbtenica ni obremenjena, glavo prej je mela pa tok podprto, da je ni mogla nazaj zvijat. zdej jo pa mam pa včasih mal manj podprto, da mal sama drži, večinoma se pa itak s trebušnimi mišicami mal gor potegne, pa se od roke za kak cm odmakne. grem delat za faks. morm en er model nardit v zvezi z bazami podatkov, pa nimam pojma kako, ker nisem na vaje hodila (itak) in zdej bulim v knjige k en lolek.
|