Jo@n
|
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 Torej piknik... moram priznat, da sem kar malo razočarana, ker toliko odpovedujete... pri nas je 23. označen na koledarju, rezerviran za naše srečanje, ostalo smo temu prilagodili... Se pridružujem mnenju... Si lepo opisala še moje občutke IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 tako da mi gremo, pa čeprav sami... IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3 A je tistim, ki bi zanesljivo prišle, vseeno, kam gremo ali kako - dajte malo pokomentirat lokacije... uro smo pa nekaj že govorile da bi se začelo okrog 12h ali 13h... je to Ok? Jao, babe moje... Lej, meni je vseeno, ker imamo napol statični model in se še ne bojim, da bi sam kam daleč odkorakal... Komentar lokacij: Verjetno se vseh lokacij niti ne bom spomnila... Tivoli je bil že tolikokrat, tako da sedaj bolj preferiram kaj drugega. V Mostec v tisto gnečo.... hm, bolj sem imela v mislih druženje z aprilčki, ne še s pol Ljubljane Arboretum se mi ne zdi predrag, oz. mi ni problem dat za vstopnico (bomo pač kakšno kepico sladoleda manj čez poletje požrli... ). Samo do cajta povejte, da še kaj v pečico vržem... Star maln na mojem koncu... komentirajte in odločite se same... nič ne preferiram. Grad Kodeljevo... spomini na stare čase... tudi ne bi bilo slabo... Pa kakšni čevapi so tut blizu Paparotija ne poznam, glede na to, da vse hvalite, (in ker se da tam jest ), sem za. Sploh je varjanta sprejemljiva, če nas bo nekoliko manj, saj se lahko bolj točno zberemo, pa nas ne bodo grdo gledali, če jim zasedemo oštarijo za nekaj uric. Mislim, drugače je, kot če celo popoldne tja kapljamo. Glede udeležbe, upam da se nas še kaj nabere, Majček bom jaz obvestila, ko bo kaj znanega, je rekla da mogoče z Brinči tudi prideta.
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 21.5.2009 20:46:28 >
|