|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
20.5.2009 18:18:20   
Jo@n
Ponovi vajo…
Sem napisala cel post, pa se je mali princ igral s stikalom računalnika… Ni bil sicer viajsori, ampak šatingdavn... user posted image

Jabolko, tvojemu M sem se pa zelo nasmejala, hehe user posted image  user posted image  user posted image

Saj res, glede piknika, koliko nas sploh bo???? Dajmo se no malo pofočkat. Hja, danes bi me na poti v službo skoraj kap, saj sem po radiu slišala reklamo za 1. ljubljanski piknik, ki bo (uganete???????????) to soboto v Mostecu. Ja, bodo Atomik harmoniki, pa Mambo Kings, pa Tanja Žagar… Začne se pa ob 11h. Zdaj pa povejte, gremo s škrati tja (gneča, pa hrupuser posted image , pa manj frej miz,  pa nič spanja...user posted image ), ali spremenimo lokacijo? Se mi zdi, da v Mostecu za ta veležur tudi rezervirat ne moremo…

Letak si lahko ogledate tukaj : http://www.napovednik.com/dogodek105044_1_ljubljanski_piknik

Šibam, nekdo bi šel spet prej spat...

Vas preberem zvečer.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 576
20.5.2009 19:48:07   
sasy20
Čer

najprej en lep pozdravček iz našega brloga....enostavno nimam več časa, da bi pokukala na forum in kaj napisala...kaj šele prebrala....
No zdej mali že panča in MM je na fuzbalu tako da imam malo časa predno grem likat...

Pri nas kaj dosti sprememb ni....Nik v vrtcu ful uživa tako da s tem nimamo več težav in tudi jaz sem bolj sproščena ko vem da je zadovoljen. Sicer sva danes vzela zadnjo dozo antibiotika...je imel spet vnetje ušeska...ampak na kontroli je P rekla da je ok...koliko časa pa bomo vidli.
Hodimo še ne...no se spusti naredi par korakov potem pa se spet prime...počasi začenja zaupati vase in se večkrat spusti...kdaj pa bo čisto shodu pa je le še vprašanje časa...
Spimo sedaj tudi super in upam da tako ostane...zaspi med 19 in 20 uro in spi do zjutraj do 6-ih.

Vsak vikend smo na morčku ker res ful uživa, najbolj pri vodi...bi šel najraje kar v morje...no jaz sem se v nedeljo kopala in je še kar mrzla...tako da za Nika še kakšen mesec da se malo segreje...bazenček pred prikolo pa že prej.....

V službi je pesto ampak priznam paše....čeprav mi pop zmanjkuje časa za gospodinjska opravila in zvečer padem dol...no sej se bom tudi jaz navadila na nov tempo....

Vas ful pogrešam...in če ne bo šlo drugače se bom lahko med službo mal priklopla ko bo malo manj dela...da malo preberem kaj dogaja...

Lepo se mejte pa uživajte....

Papa

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 577
20.5.2009 19:51:11   
simvir
Mene je tudi že Krista obvestila (pa nisem utegnila prej napisat), da je klicala v Mostec in se tam dogaja tako v soboto kot nedeljouser posted image . mislim da potem res ni smisla da tudi vsi mi rinemo tja, ker bo sigurno gužva.

Predlagala je Paparotija (se mi zdi), tako da se moramo ponovno zmenit, ali smo za stvar. Meni bi sicer kje zunaj bolj ustrezalo, samo se nič pametnega ne spomnim (morda še kakšna ideja???).

Je pa danes mizar končno pripeljal kose za Tevževo sobicouser posted image . Ko jo dokonča prilimam kakšno slikico.

Mirno nočko vsem...

Pri nas tevž že spi, zdaj moram pa še tavečjega počasi v kopalnico spravit.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 578
20.5.2009 20:20:01   
kekec in mojca
Itak, da potem Mostec odpade... v gužvo res nima smisla hodit. 

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 579
20.5.2009 21:01:46   
JABOLKO3
Živijo!

Piknik - tudi mene je Krista popoldan obvestila glede Mosteca, pa nisem utegnila prej napisat... sem šele sedaj prišla domov... No, to torej odpade, naslednje variante pa so - ali ena od otrokom prijaznih gostiln (taka je gotovo tudi Paparoti), kjer se najemo, malo počvekamo in se po kakšnih 3 uricah spokamo, ker nas najbrž dalj časa ne bodo gledali... ali pa dekice na tla v kakšnem parku, kjer so tudi igrala - morda kar Tivoli? Ali Arboretum, če vas vstopnina 5,5 € ne moti... Kaj pa Grad Kodeljevo - tam je tudi veliko igral, fina senca, ponudbo v gostilni pa 'plavalke' (in pridružene članice) tako poznamo, pa najbrž bi se dalo rezervirat mize na terasi...

Moram tečt, ker še nismo končali z večernimi rituali... lep večer

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 580
20.5.2009 21:33:40   
Krista28
Oj,

Evo ste bile pridne in obvestile...Mala že dobro urco spi, ta velik gre zdajle. Jutri imamo sistematskega za K., pa hitro v vrtec in v službo...je tole kar dirkanje, ampak meni tudi paše...moram priznat...6 urni delavnik bi bil pa idealka...sam plača potem neuser posted image .

Je pa Nadja prav hecna ko se spušča, pa ziblje, preden se odloči prestopit...ni še sigurna v svoje korake...naredi jih par, pa na rito in hop na kolena....tam je pa hitrauser posted image . Preberem vas še kar, za pisat pa ne gre...v službi nas tolk kontrolirajo, da je joj, in potem raje nič ne klikam na rr...user posted image . Pogrešam vas pa kar....in sem prav vesela da se vidimo...Mi v soboto pridemo, pa kamor koli...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 581
20.5.2009 22:10:41   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Mi v soboto pridemo, pa kamor koli...

Mi tudi...

Se je pa MM spomnil še ene prijetne lokacije - Kamniška Bistrica... če vam seveda ni predaleč...

Lahko noč.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 582
20.5.2009 23:36:30   
trnuljčica
K&M, a telefona  mi pa ne daš? user posted image user posted image user posted image
Poglej prejšnjo stran...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 583
21.5.2009 7:19:34   
simvir
Jutro!

Evo se javljam, da me Srečka spet ne pošlje na terenuser posted image . Pa da vam postrežem z dišečo user posted image  za dobro jutro!
Mi smo danes malo zaspali, na srečo ravno danes ko ni bilo več zapore na avtocesti. Bo pa jutri verjetno na drugem odsekuuser posted image . Je bil Tevž ponoči skoraj uro in pol buden, ne vem čisto zakaj, ker se je trudil da bi zaspal, pa ni šlo.

Jabolko nam je dala kar nekaj idej, meni se zdi Grad Kodeljevo prav primerna lokacija, ne vem sicer točno kako je zunaj. Se mi zdi da če bo taka "nevtralna" lokacija, da nas bo več prišlo, ne vem no. Pa še druge povejte svoje mnenje.

Lpe sončen dan

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 584
21.5.2009 8:50:30   
resnično srečna
pridna dekleta dobro jutro...

včeraj in danes (Simvir dobro jutro) ste se pa potrudile...he he...sem imela celo nekaj za prebrat...

jaz sem si včeraj po 2 letih končno spet privoščila najljubšo poletno telovadbo poleg plavanja - odbojko na mivki...in to 2 krepki uri...sredi noči me je potem prebudil noro hud glavobol...samo sem se kar napokala z lekadolom in nazaj zaspala...očitno je prijel...sicer se počutim kot bi imela mačka...ampak bo za zdržat...

imam pa čisto rdeče in otečene roke...se vidi, da nisem več ravno navajena hudih servisov sprejemat...upam pa, da MM priden pa me bo 2x na teden spustil, da se malo zdivjam...mogoče bo tudi kaj špehca na ta račun izginilo he he...

piknik...ja smola smolnata no...drugače je lep konec še Brunarica Zadvor...imate tam tako pijačo kot hrano...samo ne vem kako pa je če pride malo večja skupina...je pa zelo blizu avtoceste in po mojem vsem na roko...nas res po vsej verjetnosti ne bo...žal...

Sasy...super, da je Nik tako fino sprejel vrtec in samo držim pesti, da se tole z ušeski neha...

JABI...a vi ste mel clo strelski dež...pri nas pa sam zoprnega psa, ki je slišal grmenje v daljavi...padalo pa ni nič...

Jo@n...tudi naša se je včeraj spokala abnormalno zgodaj spat...19.30 je že v posteljico želela...no sej mni je pasalo...sem o dala spat in šla...je MM rekel, da ni bilo več nič iz sobice slišat kasneje...no sedaj pa tud še šlafa...ma mi imamo res zaspankico...

Roberta...lepo poletje vas čaka...in otoki septembra so čudoviti...sploh, če je čarobna jesen...Liam bo res užival...

Simvir...le glej, da prilepiš fotkice ja...men je to tako fino gledat...sploh pa sem nora na kake prenove stanovanj...pa na kake dizajnerske oddaje...malo fetiša se mi zdi...kako iz ene puščobne stvari znajo narediti tak mali raj nekateri he he...

krista ...je žal tako, da se zaradi golega preživetja moraš odločit, da si manj z lastnim otrokom...that s life...in fino, da je Nadja taka super punca...he he...pa očitno bo res kmalu shodila...

ekola...dovolj za dobro jutro...grem spet malo v sobico pokukat...če je naša muca maca že odprla učke...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 585
21.5.2009 11:20:13   
scorpiogirl
Helow user posted image

moja fanta uživata doma, jst pa v službi ... mi tud ni nič hudega user posted image
ima Nal še vedno vneta oba učka, tako da smo bili včeraj pri P, dobili kapljice in še kremo za mazat pa do konca tedna nič v vrtec ... sploh nisem vedela, da je to tako nalezljivo user posted image no, malemu sploh ni videt (po obnašanju), da mu kaj fali, tako da se imamo kljub vnetim učkom super ... tud ven gremo pogledat, čeprav ful pazim, da ne piha. notri ob takem fajnem vremenu ne morem bit ... se nam vsem sfuzla.

me je pa včer kar razjezila tašča ... je iz čiste prijaznosti (pa še verjamem ji, da je res dobro hotela) nam rezervirala apartma v Simonovem zalivu, tud plačala bo ona ... do tule vse super, sem skor v luft skakala od veselja ... ampak ona je rezervirala od 13. do 23. junija user posted image pa, pismo, no! nekaterim res ni jasno (čeprav je bla že večkrat debata okol tega), da ne morem jst na dopust, kadar se mi sprdne, ampak imam dopust določen ... ko so počitnice in basta. poleg tega imam v tistem času tud en izpit (lahko bi jih blo pa še več, ker je junija pač izpitno obdobje) user posted image sicer sem danes v službi že obrala vse naokol, če me slučajno lahko kdo zamenja, pa bom pač poleti tistih par dni v vrtcu delala ... me pa grozno jezi, ker nič ne vpraša, ampak tkole posega v naše življenje ... pol je pa še blazno razočarana in užaljena, ker nam kaj ni prov user posted image

ma, sm se mal prišla spihat user posted image zdej pa veselo na delo ...
vidim, da se imate kar lepo ... za tegobe user posted image user posted image user posted image
Srečka, držite se user posted image

čavči user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 586
21.5.2009 13:45:14   
sinskaT
Ojla bejbe, na brzaka, ker nisem doma...naš čarunalnik se je nekaj spuntal user posted image .

Za srečanje sem videla, da je bolj tako-tako in je MM takoj izkoristil priliko ter se v skupno dobro odločil, da ta vikend probamo sfiniširat vrt - madona kok je to enega dela in pa denarnih odlivov. V glavnem, ta vikend žal a nas odpade in vam Hana ne bo uspela demonstrirat na novo pridobljeno samozavest kar se hoje tiče user posted image . Je tko luškana, ko tako previdno raca in je vsa navdušena, ko zmore več in več...

Še sporočam, da je naš user posted image že obrnjen na glavo user posted image user posted image user posted image , mere idealne, vse bp - sem ful vesela in že pridno likam vse tiste male cunjice iiiiiiii.

Upam, da se kmalu spet kaj javim, ve pa se lepo mejte in se naužijte sončka z vašimi sončki!

♪♫♪♫♫

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 587
21.5.2009 15:55:25   
tasyo
No, da ne dobim preveč kazenskih pik... Mi smo fajn, Lana je pridna in sej ne vem, če upam napisat, ampak eno noč smo prespali. Kaj bo naprej, ne bom niti razmišljala. Mala užuva v poletnem vremenu, packanju po mivki in igri z drugimi malčki tu okoli. Predvsem pa se ji ves čas na polno dogaja in je cel hudič, ko je treba noter. Jaz sem v redu, v službi sicer polno zaposlena, ampak mi je luštno. Vikende pa nadoknadim z mojima dvema.

NiLe, ko boš updejtala seznam - mi imamo 10 zobkov, pa izgleda še eden rine. Punca hoče nadoknadit, ker je pozno začela. Govorimo še vedno le marsovščino.

Sej da ne boste mislile, vsak dan vas preberem, za pisanje pa zmanjka časa ali pa volje. Sem pa na tekočem.

Glede piknika - pismo no, a zdej pa vse po vrsti odpovedujete - jaz pa sem že splanirala, da bomo šli na morje pač v soboto zvečer namesto jutri. Zdej pa ne vem, kaj čmo narest. Dejte hitro dorečt, kaj in kako, ker za rezervacijo kjerkoli smo po moje itak čisto prepozne. Kaj pa če vse skupaj prestavimo samo za en teden???? Ker kasneje bo pa itak čisto nemogoče. Ne vem, kakorkoli, če vas bo vsaj nekaj, potem pridemo.

Tako, toliko na kratko, zdej pa šibam v belo krajino na eno fešto. Danes bosta moja dva kraljevala sama... Lepo se imejte in uživajte v lepih dnevih!!!!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 588
21.5.2009 19:45:44   
Jo@n
Piknik...
No punce, kje se torej dobimo?
Škoda, da Sinske ne bo, res že malo predolgo odlašamo in se dogovarjamo...

Jaz sem kar za to soboto, ki smo si jo že davno rezervirali za aprilčkovo srečanje. Naslednja sobota pri nas odpade, saj smo taščin žur za 60 letnico ravno zato prestavili s te sobote na naslednjo.

Naj ena sedaj določi uro in lokacijo, jaz kot kaže nimam sreče z izbiro...

Mi 3 pridemo, pa kamorkoli že.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 21.5.2009 19:48:55 >

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 589
21.5.2009 20:22:48   
JABOLKO3
Torej piknik... moram priznat, da sem kar malo razočarana, ker toliko odpovedujete... pri nas je 23. označen na koledarju, rezerviran za naše srečanje, ostalo smo temu prilagodili... tako da mi gremo, pa čeprav sami...

Kot sem do zdaj razbrala, smo zanesljivo za stvar Krista, Joan, Tasyo, NiLe in jaz (če sem katero spregledala, naj mi prosim oprosti in se hitro napiše zraven), cincata še Simvir ter Kekec in Mojca... kaj pa ostale?

A je tistim, ki bi zanesljivo prišle, vseeno, kam gremo ali kako - dajte malo pokomentirat lokacije... uro smo pa nekaj že govorile da bi se začelo okrog 12h ali 13h... je to Ok? Jao, babe moje...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 590
21.5.2009 20:45:32   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Torej piknik... moram priznat, da sem kar malo razočarana, ker toliko odpovedujete... pri nas je 23. označen na koledarju, rezerviran za naše srečanje, ostalo smo temu prilagodili...

Se pridružujem mnenju... Si lepo opisala še moje občutke user posted image

tako da mi gremo, pa čeprav sami...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

A je tistim, ki bi zanesljivo prišle, vseeno, kam gremo ali kako - dajte malo pokomentirat lokacije... uro smo pa nekaj že govorile da bi se začelo okrog 12h ali 13h... je to Ok? Jao, babe moje...

Lej, meni je vseeno, ker imamo napol statični model in se še ne bojim, da bi sam kam daleč odkorakal...

Komentar lokacij:
Verjetno se vseh lokacij niti ne bom spomnila...

Tivoli je bil že tolikokrat, tako da sedaj bolj preferiram kaj drugega.

V Mostec v tisto gnečo.... hm, bolj sem imela v mislih druženje z aprilčki, ne še s pol Ljubljaneuser posted image

Arboretum se mi ne zdi predrag, oz. mi ni problem dat za vstopnico (bomo pač kakšno kepico sladoleda manj čez poletje požrli...  user posted image ). Samo do cajta povejte, da še kaj v pečico vržem...

Star maln na mojem koncu... komentirajte in odločite se same... nič ne preferiram.

Grad Kodeljevo... spomini na stare čase... tudi ne bi bilo slabo... Pa kakšni čevapi so tut blizuuser posted image

Paparotija ne poznam, glede na to, da vse hvalite, (in ker se da tam jest user posted image ), sem za. Sploh je varjanta sprejemljiva, če nas bo nekoliko manj, saj se lahko bolj točno zberemo, pa nas ne bodo grdo gledali, če jim zasedemo oštarijo za nekaj uric. Mislim, drugače je, kot če celo popoldne tja kapljamo.

Glede udeležbe, upam da se nas še kaj nabere, Majček bom jaz obvestila, ko bo kaj znanega, je rekla da mogoče z Brinči tudi prideta.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 21.5.2009 20:46:28 >

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 591
21.5.2009 23:25:53   
Krista28
Ojla, dober večer,

Jst sem za Kodeljevo, ali pa Paparoti ob 12h...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 592
22.5.2009 5:23:25   
tasyo
Arboretum al pa Kodeljevo - ura je ok; upoštevajte, da moja ni statična in ji bo grozno, če bomo nekje, kjer ne more harat okoli....

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 593
22.5.2009 5:25:59   
tasyo
Pa vsekakor mora bit okoli kakšna senca - vročina je tukaj... Ni ne bi glih prekuhana vozila potem še na morje.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 594
22.5.2009 8:45:41   
JABOLKO3
Živijo!

Mi imamo danes fraj dan - dan šole in ni pouka, tako je še MM vzel dopust in gremo sedaj na izlet... in se vrnemo zvečer. A torej kar dorečemo Kodeljevo ob 12h? Mislite, da bi morale rezervirat? A lahko ena pokliče? Nam se že malo mudi...

Lep dan...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 595
22.5.2009 9:15:24   
Isabellabina
Dan,jutro ....

Upam ,da ste dobro spaleuser posted image

Hja pri nas se polno dogaja....

Imamo večji del pokošene travnike in delo kar vabiuser posted image ,popoldne pride balirat v kocke in potem je potrebno vse naložit v nakladalko ,pripeljat domov ,vse spet zložit ven in preložit na kozuc na varno pred dežjem...

Obhajilo je uspelo in smo imeli krasno vreme....

V vrtu sem tudi že res dokončno vse spedenala,včeraj sva postavila z MM-jem iz starega pesjaka hišo za paradižnike.Vso mrežo iz pesjaka je mož porezal ven in potem sva streho naredila iz valovitk plastičnih,potem pa okrog in okrog dala zavese iz polivinila ,tako ,da se v lepem vremenu lepo zvijejo na streho in ,ko je dež spustijo...sem prav zadovoljna obenem pa radovedna ali nama bodo paradižniki tokrat uspevali ,saj so nama vsako leto na prostem šli v nič ,ker jih je dobila plesen-menda!user posted image

Srečanje---ja žal nas nebo...ve se pa le fino imejte.....

Slikice dodam malo kasneje...

Drugače pa smo večji del zunaj,le ko je Jernej zaspan mora obvezno v posteljo in lepo spi...ja voziček pa trenutno ni v uporabi saj je lepo spucan in čaka morebitno jutrišnjo prodajo----upam!

No toliko ,grem sedaj še malo slike uredit in jih nekaj prilimam....

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 596
22.5.2009 9:19:43   
simvir
Še enkrat ker me je vrglo venuser posted image

jaz sem poklicala v Lunapark in rezervirala za 10-15 oseb, zunaj. Tam bo sicer jutri plavalni miting, samo je rekel da če rezerviramo ni panike. Ura okrog 12h.
Upam da ni nič narobe ker sem vzela stvar v svoje roke, lahko pa rezervacijo prekinemo, če se ne strinjate. Sem pa povedala za situacijo - družine z otroki, da bomo tam dalj časa...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 597
22.5.2009 10:03:47   
Isabellabina
user posted image user posted image user posted image tud mene je vrglo ven......

ponovimo vajo.....

user posted image
Karin doma s tortico

user posted image
V sprevodu!

user posted image
Ponosna starša prvoobhajankeuser posted image

user posted image
Vsi prvoobhajanci

user posted image
mmmm je dobro.Za konec jih je v župnjišču čakal posladek in darilo

user posted image
Oblekica izpod mamičinih rok ...Je komaj čakala ,da jo lahko oblečeuser posted image

user posted image
In tole je hišica o kateri sem pisala.Upam ,da bo dala dobro zavetje mojim paradajzkomuser posted image user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 598
22.5.2009 10:09:14   
Isabellabina
Simvir---za revijo Ona smo bile slikane že nakaj časa nazaj in sem že pozabila nato in si me ti spomnila....

Zdajle pa šibam še likat,dokler mali spi.

Vmes še kuham drobovino za našo Nely.....Kar naprej nam je hodila na gnoj in jedla konjske fige pa sem klicala veterinarja kaj naj nardim in je dal ene vitamine in rekel naj ji damo kuhano drobovino ...Drugače jo hranimo z briketi Pedigre za mladiče in očitno je premalo vitaminov tam notruser posted image user posted image (kaj praviš na to Srečka?????)

Ekola tole je za enkrat dovolj ,lepo se imejte in uživajte v sončku....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 599
22.5.2009 10:19:37   
resnično srečna
dobro jutro...

naša muca zaspanka še spi...jaz počasi spet pakiram...pa potem šibamo po največji vročini...no ja bomo vsaj hitro na Obali in lahko se prične delo he he...

sva pa z MM imela danes smešno noč...ob 2eh je mene napodil s kosmatincem ven...joj je bil to stilski izziv...hvala bou, da se ob taki uri nihče ne sprehaja po travniku...sem dala pod spalno srajčko samo trenerko pa čez jopico he he...sem bila tolk cort, da bi vsakega kap zadela...

no saj ob 4ih je pa on naredil obhod...pa po mojem ni bil nič boljši...no v spalni srajčki res ni letal naokro he he...

Big mama...lepe slikice...prav srčkana je mala...pa še nohtke ste ji nalakirali...šik...paradajzi pa upam, da bodo ok...nam sicer lepo delajo...samo ko zorijo pa začnejo plodovi spodaj gniti zadnja leta...tako da sem letos namesto Volovskega srca sadila novosadskega jabučarja...pa seveda češnjevčke...ti so pa res super zadnja leta...jih imamo vsi radi v solati...pa še fino nam po ograji poplezajo in potem naredi malo sence pred žgočim soncem drugim rastlinam...saj svetlobe imajo še vedno dovolj...me pa zanima kako bo to izgledalo letos...se bova ta vikend malo zabavala s kapljičnim sistemom zalivanja...da vsaj malo vode dobijo rastline ko nas ni...

simvir...super si...meni je res žal, ker se nam je takole obrnilo...pa hudo itaq, ker nas ju3 ne bo...

tasyo..super, da z Lano tako uživata in da služba v bistvu prinese samo malo bolj razgibanega življenja in ne prevelikega stresa...pa res si prava srečnica s tem varstvom...mene to še vedno skrbi ampak se ne dam nekako preveč motiti...kar te oblake skrbi proč odženem...pa upam, da se nam kaj pokaže ob pravem času...

drugače pa pri zobkih res šibata...kljub temu, da sta bili med zadnjimi pri prvem...no mi še vedno stagniramo na 8ih...morda jih je tudi že kaj več...le v usta pogledat ne pusti...

nič...šibam še malo napolnit lačne potovalke...da bom potem lahko bolj Izina...

pip

G

PS.: pa uživajte jutri in prosim ne prikličite preveč dežja...saj malo ga lahko, da ne bo preveč zalivanja he he

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?