|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
13.5.2009 13:01:22   
sinskaT
Aja rok imam 8.7., još malo....  user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 526
13.5.2009 21:48:56   
trnuljčica
Pozdravljene,
no, pa se je debata malo okrepila... No, saj sama se tudi ne morem pohvaliti, da kaj prispevam k debati... Berem pa... Pol pa se odgovori nekje izgubijo... Ampak še vedno sem z vami.user posted image

Služba je ok... Obremenjena sem ene 30 % min manj kot v prejšnji... Al pa še več... Delam eno uro manj... Skratka ok. Prihaja pa čas poletja in nadomeščanj... Pa se bo poglihalo...

Varstvo je utečeno... Mali se sicer malo brani zaspati, vendar nikoli ne zmaga onuser posted image ... Sedaj je začel spati v kosu (danes že drugi dan) podnevi- 3 ure!!! Ja prav ste prebrale - moj mali spi v kosu tri ure podnevi... Včeraj sem mislila, da se mu je kaj zgodilo, ker ni in ni vstal... Babica pa ne vključuje tiste napravice za zaznavanje dihanja in sem skoz mislila na to dihanje... Saj vem da sem user posted image ... Ampak recimo, da imam bonus glede na to, da je nazadnje toliko spal skupaj prvi teden življenja...user posted image user posted image

Nasploh se je spanje ta teden tako drastično izboljšalo, da kar ne morem dojeti... Dva do tri zbujanja na noč je zamenjal za eno zbujanje. Predvčeraj je celo prvič prespal nočuser posted image . Danes ni, ampak jaz sem presrečna, da le tako ostane...

Hrana - testi za jajce so bili sedaj neg in sem mu najprej dala špagete, nato pa včeraj kar krompirjevo solato z jajcem in ni bilo nič. Tako da sem ga danes peljala na cepljenje. Tudi za paradižnik, sem po testiranju ugotovila, da mu je škodi le ena vrsta pelatov. Natur paradoižnik in ostali pelati so ok. Tako da je sedaj v bistvu le na dieti za mleko in mlečne izdelke... No arašidov, lešnikov, orehov, tudi kivija, jagod še ni dobil... In razen kivija še nekaj časa ne bo... Imamo strogo prepoved... Mi je pa ena kolegica rekla, da je zadnjič en otroček imel anafilaktično reakcijo na pašteto (pa ni več tako mali- okoli 2 ali 3 leta?), ker je bilo v njej 25 % mlečnih beljakovin...Ja vseeno se ni za igrat...
Koža mu je malo po malo slabša... Ampak nič hujšega... Po moje še zadnji ostanki alergij, ki očitno izvenevajo... HB.

Hodi že 2 mesec. Zjutraj gre z babico z vozičkom ven, popoldne pa z mano in kužkom kar peš okoli bloka in na igrišče... Pol je pa tako smešen, ko gremo domov on bi pa kar nazaj dol po stopnicah... Samo da ne domovuser posted image ... Je soseda rekla, da ima pa res voljo do hoje...user posted image Danes sta z babico (prvič se je opogumila) šla kar brez vozička v Evropark... Je rekla, da je zavil v vsako trgovino in se malo razgledal, preden sta uspela priti do kofeta...user posted image

Govor no tu se pa motorična spretnost pogliha... Reče le pa (za pa, pa), ostalo nič "po naše"user posted image , vse po svoje... Pravim, še dobro, ker govori res tu mač, in še fajn da ga ne razumem... Prava baba...user posted image

Simvir upam da se jutranje vstajanje porihta... Moj je še prejšnji teden vstal ob 5.30 sedaj pa ob 7 ih... Nikoli ni za obupat...
Siniska joj t zavidam rok... Jaz sem vedno želela roditi poleti... Pol ko je dete 1 leto lahko greš za dlje časa na morje še pred službo... Marca pa le v tropeuser posted image .
Mama faza, malčki vedo... To je vse kar bom rekla... Pa daj jo večkrat v varstvo že sedaj, ki naj potem že pred porodom preide v celo dopoldansko varianto, da ne bo vržena v novo situacijo... Nekaj časa bo kriza, pol pa bo šlo... Ne bo imela izbire...
Ketrin fajn, da uživate... Jaz sem čisto navdušena nad trenutnim stanjem in niti pomislim več ne na porodniško, kaj šele da bi še podaljšala. Prav super je hoditi v službo, mali se te tako razveseli, ko prideš domov, pa ni cel dan samo cviljenje in borbe s spanjem... Ma meni je sedaj 300 % boljše kot prej. Moram MM nahecat, da bi naslednjič on vzel kaj P... user posted image user posted image user posted image Sanjati je fajn... Ampak glede na to, da že tokrat ni želel vzeti, dvomim...
K&M kako kaj zdravje pri vas. Če boste zdravi bi se kaj dobili kak vikend, glede na službe čez teden?

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 527
13.5.2009 22:21:04   
Jo@n
Sem ravno z enega super koncerta v CDuser posted image  user posted image  user posted image , pa samo na hitro, jutri itak ne vem, koliko bo časa, da pridem na računalo...

Čestitke vsem za zobke, pa konec vročine, pa dan brez pikic, pa spanje, pa apetit, pa odhod na morje, pa ....

Srečanje v petek ob 11h v Tivoliju, no, katera pride? Pa jo lahko potem odjadramo še v Kristino bližino, ali pa ona do nas (po sistemu gore in Mohamedauser posted image ).

Nočko, me čaka nenormalno zgodnje vstajanje...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 528
13.5.2009 22:40:26   
NiLe
Čeeeer!

Dopoldne sem imela napisan cel post, pa komentarje, pa mi je moja zlata pupika ugasnila mašino in je šlo vse v maloro ... grrrr, lumpa mala, pol se mi pa ni dalo še 1x pisat in sem mašino kar ugasnila... pa še generalka spalnice me je čakala ... zato sem sedaj prišla s5 čekirat in vidim,da je debata saj malce stekla.

Simvir, ti si res pridna in se skoraj vsako jutro javiš, tudi jaz upam, da bom imela kaj časa, ko bom 1x v službi ... Vse najboljše tvojemu 3-letniku user posted image

Zolika; lepo, da se s5 oglasila in da tvoj Vid fino napreduje.

Joan; joj, res bi rada videla tvojo kodrolaso bejbo, ki pa po kilaži zihr ne spada med punčke, tako da ... bravo J.!

Srečka; tud naša je težka sladkosnedka .... sladoled, jaffa piškoti - ja, ob njih se ji zasvetijo učki, kremšnite, tortice ... ni, da ni user posted image . Ima  tako lušten buši in ko jo vprašaš, kje ima Tia bauhi (trebušček), se tako lepo pogladi po njem in je čist navdušena nad njim ... he he he

Ketrin; iz srca ti privoščim, da bo drugo dete kontra Kaji in da bo spalo, spalo in spalo!

Sinska; kako fino, ko si se malce razpisala ... fino, da si si dala duška s šopingom ... jaz tako rada nakupujem za bejbije!!! Nikar si ne delaj skrbi glede Hane ... se bodo že poštimali, ko boš bivala v P ... punce so ti lepo napisale ... Hano večkrat prepusti TM, mami ... boš videla, da ne bo nič hudega! Drugače ima pa tudi naša Tia sindrom MAMA in zaenkrat sva dobra le jaz in MM, pri vseh ostalih je vik in krik user posted image

Malinca; a vi boste pa idilo ob mestu zamenjali za mesto? Ja, tele obšolske dejavnosti predstavljajo veliko organizacije in časa, predvsem za vožnjo ... mi smo letošnjo zimo našega 8-letnika vozili za Bežigrad na nogomet in smo se z enimi starši zoorganizirali, da jih enkrat eni peljejo, drugi pripeljejo in obratno ...  
Trnuljčica; user posted image user posted image za tvojega princa oz.  njegovo dnevno dozo spanja ... mi še čakamo na ta preblisk in se še vedno matramo z 2x spanjem čez dan ... pa saj pri nas ni krize, ker Tia dokaj hitro zaspi, noči so pa tudi super. Pa fino, da uživaš v službi. Saj potihem se je tudi jaz veselim ... pa ne okol govort user posted image

Sadje: najljubša ji je banana, pa jo moram mal nazaj držat, ker se potem ful matra s kakanjem ... drugače pa ima rada grozdje, kivi (ta definitivno odpira user posted image ), pomaranče, ananas ... za jagode pa ni pokazala pretiranega interesa.
Govor; no, tu smo bolj pri "ta lenih" ... nič konkretnega ne pove ... no, zadnjič je lepo rekla MAMA in sem se koraj stopila user posted image drugače pa ima svojo špraho, ki jo nihče na razume user posted image

Srečanje v petek ---> ob kateri uri bi se pa dobile? Jaz imam ob 9ih opravek pri krznarki ... končno sem se opogumila in grem na depilacijo, pa še pedikuro si bom privoščila, tako da ne vem, kdaj bom končala. Pol pa skočim še po Tio in bi lahko uletele do Tivolija! Res bi vas rada videla!

Tako ... nekaj čtiva sem le naklofala, najslajše pa hranim za konec user posted image ... namreč, že nekaj časa vem, sedaj pa tudi uradno objavljam, da bom novembra prvič postala TETA!!!! Ja, moja sisterca bo imela jenčija in komaj čakam, da bom lanko spet pestvala malo, dišečo in toplo bitjeceuser posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

Neposredna povezava do sporočila: 529
14.5.2009 7:35:45   
simvir
Jutro!

Joj kako rada bi se vam pridružila na kakšnem čveku, ampak v petek ne bo šlo. Če pa katera kdaj hodi okrog Vodovodne, se pa lahko na kakšno kavico ali pa kosilo oglasi.
Kaj je res sedaj s piknikom, a sploh velja.

Nile čestitke tvoji sister, a zato se je parkrat tudi pri nas oglasila, je začela na RR zahajatuser posted image .

Sadje ima Tevž res rad (jabolk, hruške, melone, banane pa ne mara preveč). Od kar se čuva je pojedel precej kivijev (prej sva ga redko jedla), pa sploh nisem vedela. zdaj sem dala začasno prepoved kivija, ker sem mislila da mu lahko to povzroča fleke. Jagode je tudi enkrat poizkusil, pa je bilo ok, v nedeljo sem mu jih pa spet dala, je bil pa v pon spet flekast, tako da ne vem kaj je zdaj s tem. Upam, da v pon kaj več izvemo.

Glede govora smo tudi mi pri talenih, tudi nisem pričakovala da bo že kaj govoril, ker je tudi Nejc začel bolj pozno. Tevž reče ata, ama (mama), ka (kal), reče ja, če ga kaj takega vprašam, za ne pa odkima. trenutno kaže s prstom oz. roko, če bi kaj rad...in pri tem vstrajauser posted image . Samo ne zmaga vedno, če ni za njega pač ni.

Trnuljčica kako lepo je slišati, da princ sedaj lepo spi in da se ti dobro počutiš v službi.

IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Simvir upam da se jutranje vstajanje porihta... Moj je še prejšnji teden vstal ob 5.30 sedaj pa ob 7 ih... Nikoli ni za obupat...

O jutranjem vstajanju sem jambrala za sebe. Nisem se še navadila, da moram vstajati pred pol šesto. Otroka pa zbudiva malo pred šesto, včasih vsateta takoj, včasih je potrebno daljše bujenje. Mali načeloma spi cele noči, je pa res da še nimamo štiric in trojk, tega me je precej strah.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 530
14.5.2009 8:30:26   
barbchen
Daaaaaaannnnnnnn,

no pa je skrbno varovana skrivnost razkritauser posted image . Se je sister komi zadrževala in me zadnjih 14 dni vsak dan spraševala kdaj točno imam nuhalno, da se vam bo koonnnnnčččččnnnnnooooo lahko pohvalila, da bo (končnouser posted image ) postala tetauser posted image . Sister si pa tko lepo napisala, da sem kr solzne učke dobilauser posted image  - RTIuser posted image

Simvir moje prvo javljanje pri vas je bilo 1 teden preden sem izvedela - ko so bile punce na DD-ju, tako da je bil zgolj slučajuser posted image user posted image user posted image

Fajn bodite, uživajte vsak dan posebej, izkoristite vsak trenutek s svojimi srčki!
Si pišemo!
Sister od NiLe

Carpe Diem!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 531
14.5.2009 10:04:52   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Ketrin fajn, da uživate... Jaz sem čisto navdušena nad trenutnim stanjem in niti pomislim več ne na porodniško, kaj šele da bi še podaljšala. Prav super je hoditi v službo, mali se te tako razveseli, ko prideš domov, pa ni cel dan samo cviljenje in borbe s spanjem... Ma meni je sedaj 300 % boljše kot prej. Moram MM nahecat, da bi naslednjič on vzel kaj P... user posted image user posted image user posted image Sanjati je fajn... Ampak glede na to, da že tokrat ni želel vzeti, dvomim...

Se strinjam....popolnoma z vsem kar si napisala...

IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Ketrin; iz srca ti privoščim, da bo drugo dete kontra Kaji in da bo spalo, spalo in spalo!

Zaenkrat smo na dobri poti, da ta drugega deteta sploh ne bo.... Ko bomo cel mesec vsak dan ponoči spali celo noč, bom začela sploh o tem razmišljat....

IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

Srečanje v petek ob 11h v Tivoliju, no, katera pride? Pa jo lahko potem odjadramo še v Kristino bližino, ali pa ona do nas (po sistemu gore in Mohameda ).

Če bo vse po sreči in po planu prideva tudi mi2 s Kajo...

Neposredna povezava do sporočila: 532
14.5.2009 10:20:11   
resnično srečna
dan...

eto ženske še mene...

berem, berem...pa me vmes kaj zmoti pa potem ne napišem...

piknik...ni problem za piknik le bojim se, da ne bo kake velike udeležbe...mi sicer še vedno ne vemo kako bo z našim dedijem iz dneva v dan...kar precej deklet je napisalo, da jih ne bo...tako da nisem sigurna...se mi zdi pa brez veze če nas bo samo par družin, da mečemo denar za rezervacijo...

srečanje ju3...mi2 sva sicer imele plan, da prideva...vendar se odpravljamo v Strunjan...pa bom verjetno že zjutraj odpeketala, ker mi ni treba čakat na MM...gre v Rutarja po postelje in potem pride z 2 avtomobilom na Obalo...jaz sem pa z Izo, Nerotom in prtljago predhodnica...sem sicer razmišljala, da se ustavim toliko, da vas pozdravim in objamem (joj vas pogrešam), ampak potem bi mogoče padla v gužvo, če pa ne v to bi pa Izo vozila po največji vročini...kaj pa vem...

barbchen srečka nosečka...bravo za NS in jenčija, ki je mahal he he...no eto...še malo malo pa bo...in boš imela svojo štručko v naročju...uživaj tele mesece...ne pusti, da služba upravlja tvoj čas...če ti je kdaj slabo si kar vzemi frej...pa še tole he he...če boš slučajno brala...vrži stol v službi stran pa se usedi na žogo...naj ti jo sister posodi...drugače ti jo pa tudi jaz lahko če želiš he he...križ v teh mesecih ne sme trpeti...

izgubljenke...joj vidim, da vse uživate v službi...in upam, da bom tudi jaz...me prav boli, ko sem v tej nesigurnosti glede izinega varstva...no ja bomo že...ve se pa le poskušajte kaj javiti he he...pogrešam kake novičke o Mihci, pa naših dvojčkih (katka prideš v Mostec konec meseca???), pa kako je nataška po noricah, pa kaj dela Lia, pa tejchi se spet ne javi nič...dejmo ženskice no...pa ja ne bodo naše debate zamrle...

Jo@n...uživačka...a kar takole po koncertih pa okrog he he...no saj sem vedela...ko otrok napolni leto se pa mama spet s štrika spusti he he...no pa dost hecov...lepo da se imata fino z Jakobom...in če mi ne uspe ju3 pa se zagotovo v ponedeljek kje dobimo...magari krenemo v stari maln...če boš ti dežurna he he...

trnuljčica...prava srečnica si s tem svojim sinkotom...in slej ko prej se vse uredi...spanje, prehrana...le nekateri rabijo več časa, da se adaptirajo na ta svet...saj mogoče se bo pa iza pokvarila ko bo šla v varstvo...kaj se nam bo v bodočnosti dogajalo nikoli ne vemo...

simvir...he he 3jke in 4ke pri nas lezejo ven ja...ampak so še nekje spodaj...in vsake toliko malo Izi ponagajajo in kaže s prstkom v usta in zraven tuli svojo buba...

ampak tale buba je postala tudi že beseda izsiljevanja...je kot nekakšno stikalo...je ugotovila, da na besedo buba poskočim...in bi sedaj ona za vsak svoj buba rada v naročje pa se mazila, pa buba je takrat ko ji očka vzame kaj prepovedanega iz rok in potestira...pa buba je ko ji česa ne dovolimo...in je gospa užaljena...

ampak njene užaljene faze sedaj že poznamo in ji ne dovolimo, da trajajo dolgo...da se ne izcimi potem ven še kaka trma in potem bomo imeli zoprnijo...jah tale vzgoja je tečna zadeva...samo sva že kar eksperta za to...in se telim našim mulčkom ne pustiva izsiljevat...

lepo se imejte...se še kaj oglasim...pip

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 533
14.5.2009 10:48:20   
simvir
Hej Joan a si doma, ali na šihtu? vidim da si gor

Če se boste v ponedeljek kaj dobile se pa morda pridružimo, imam dopust ker imamo ob 9.30 bioresonanco. Sicer se moramo še malo zorganizirati ali gremo z enim ali z obema avtoma (MM ima drug teden popoldne v službo), ampak bi vas bilo fino videti. ali pa kakšen drug dan popoldne morda.

Ketrin a ti se pa poigravaš z mislijo da bi bila Kaja edinka?  Ma saj dva menda ne moreta biti taka nezaspancauser posted image . Verjamem da ti je res težko, ti prav želim da se vam spanje čimprej uredi.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 534
14.5.2009 11:17:13   
barbchen
Srečka vohunka, maš insajderske informacije, he, he user posted image . Hvala ti za lepe želje in se strinjam, da bo tik tak okoli, tile 3 meseci so kar zleteli mimo...stol sem zamenjala za drugega, če ne bo bolje pa imam namen tud žogo prnest...sicer me bojo šefice verjetno mal čudn gledale, ampak mam tehten izgovoruser posted image user posted image user posted image  kar se pa službe tiče, pa imam na srečo tak šiht, da bom poleti po vsej verjetnosti 2 meseca frej, na jesen pa tudi vprašanje če bom šla še nazaj delat, tako da smo dobr tole naštimal user posted image user posted image . Fajn bodi, polubčkaj Izo in uživajte na morčiju!

Čav, bav

Carpe Diem!

Neposredna povezava do sporočila: 535
14.5.2009 12:41:09   
sasy20
Dan čvekice!

Po dolgem času se malo javim....ker sem sedaj doma...ima Nik spet vnetje D ušeska in ta teden delam po 4 ure v službi potem pa še doma malo klofam po računalniku...da je sej za silo narejeno kar mora biti.

Drugače smo mi super...mali je vsak dan bolj nabrit...v vrtcu je že ful dobr in se zabava...zjutraj je le malo jokca k ga oddam.....sicer kaj bo drugi teden ne vem ko je spet 1 teden pavze....ja ni kaj upam da bo septembra bolje....

Kaj se tukaj dogaja res ne vem....tako da ne bom nič komentirala...samo pozdravljam vas da me ne pozabite user posted image .

Lepo se mejte pa upam da se kmalu spet kaj javim.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 536
14.5.2009 13:45:42   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Hej Joan a si doma, ali na šihtu? vidim da si gor

Uradno doma, samo sem danes leteča, jutri bo pa več časa... tudi za čvek.

IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Če se boste v ponedeljek kaj dobile se pa morda pridružimo

V ponedeljek grem pa žal spet delat, se je taščica javila za čuvanje malega, ker smo brez varuške naslednjih nekaj dni.

Barbchen, jupi!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Samo da je vse ok. Go, bejba!

Šibam sfiniširat kosilo, pa po mami v bolnico.

Čav!

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 537
14.5.2009 18:15:53   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: NiLe

Zaenkrat smo na dobri poti, da ta drugega deteta sploh ne bo.... Ko bomo cel mesec vsak dan ponoči spali celo noč, bom začela sploh o tem razmišljat....

Hej, te čisto razumem...user posted image Ne dosti mesecev nazaj sem si milijonkrat v istem dnevu rekla, da nikoli več... Pa je K& M (ima isto izkušnjo s prvim) rekla, da  pozabiš kar je bilo slabo... Pa, da je drugi čisto nasprotjeuser posted image . Ampak tule pa sem bolj skeptik... Nekateri imajo dva speča, po logiki se zgodita tudi dva S. ali K. Mi za moje pojme sedaj dobro spimo (1x zbujanje), ampak delali pa še ne bomo... Mi je še čisto preblizu, kar je bilo še januarja... Je pa res da mi je bilo na začetku tako hudo, da sem takrat želela imeti še enega takoj, ker manj spanja kot je bilo itak ni bilo možno. In sem razmišljala, ala, bolje skupaj, kot s premorom, ker sicer se drugič ne opogumim... Hb ni bilo nič iz te moke... Sem že večkrat rekla da sem se prvih 6 mesecev postarala za 6 let...  Sedaj pa je že tako ok, da bi čist komot sfurala dva takšna skupaj (če gledamo sedanji modeluser posted image ). Dva prejšnja modela pa nikakor...

Je še tašča rekla, da ima mali tako plitvo spanje, da kihneš (prav zares) in se zbudi. Da  pozvoni telefon si niti ne predstavljemo... Ona je pa svoja dva zbudila sredi noči, dala na ramo (še speča), v avto, in na morje... Sploh se nista zbudila... A si predstavljaš... Znanstvena fantastikauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 538
14.5.2009 18:45:43   
Majček28
žio žio žio, evo mene spet mal....
je zatišje v službi pa se mal švercam user posted image

Kaj dogaja....Brina je super fajn, se čuva pri dediju ta teden, zjutraj ko odpre očke že dela wou-wou kar pomeni da hoče dol k dediju, da bi lahko našga Dinota spet mal nadlegovala in ker ji seveda ne ustrežem (tiste dve urce zjutraj jo hočem imet zase, ker jo potem itaq cel dan ne vidim user posted image  ) je taaaaaa jok, da se mi kar mal za mal zdi. No, pa HB da nima problema z varstvom in faza 'mama' je pri nas tud znanstvena fantastika....mislim da je nikol ne bo....
En teden se čuva pri moji mami en teden pri mojem tastu in ker vsi 'pazijo' da ne bo lačna je ratala cela požeruhinja in ima namesto trebuščka prov žogico v bodiju. Ko se pa kopa in ko sedi v vodi pa tud če bi hotla ne bi vidla svoje 'žemlce' čez trebušček user posted image user posted image
Jemo vse, jagode nam za enkrat ne delajo problemov, kivi tudi ne, banano ima rada zelo pa hruško tud

Govor...ja naša kar 'govori' mal po svoje sicer, ampak: oponaša kravico, muco, konjička, račko, putko, da pa o kužku sploh ne govorimo. Čim odpre očke že laja in kliče wouwou...kdaj bo tale wou zamenjela z mama in s takim navdušenjem vpila pa ne vem. Mama sicer reče, ampak jo moram prosit, še rajš pa govori amamama in to vsi vemo kaj pomeni, a ne?user posted image  Drugač pa še maha pa-pa, dvigne roko za 'živjo', ko pride v sobo pa če je kdo not al pa ne se dere daaaan (joj, je tko posrečene ), zna pokazat trebuščka, pa nosek (ki more obvezno nardit 'pibip', drugač tolk časa pritiska user posted image  ), pa učke, pa ušesa, mene oponaša kako kiham pa kako dedi kašlja, pa Dinotu reče 'ti-ti' pa s prstom zraven požuga, pa kako ptički letajo pokaže....
Pišuka sem tolk napisala, da zgleda kot da imamo genija doma...pa sploh ni tko...to so samo kratki zlogi in kretnje, tko da ni nič neobičajnega al pa naprednega.
Hodi že ful sigurno, v bistvu preveč sigurno in zato včasih tud kakšna vreta po nesreči sreča al pa kar pade ker se spotakne ob ne vem kaj...za enkrat se ji je uspelo vedno dobr ujet, se pa tud verjetn enkrat ne bo...

Spanje...nič ne bom rekla, da se ne pokvari...smo ji prestavil nočno uro na 21h, ko gre spat in zadnje čase kar spi do 8:30, kar men super odgovarja ta teden, ko sem popoldan v službi...me prov razvaja, ker ve da nisem jutranji tip in mi je muka vstat user posted image  Zdaj par noči se je sicer neki z jokom zbujala in ni mogla nazaj zaspat pa sem jo mal ponosila in popestvala pa je nekak šlo...če bo tko naprej bo super

Komentarji:
Ketrin...ne obupat, škoda da ne bi še Lukcu dala možnosti, da popravi kar je Kaja zakuhala user posted image ....sej, mene pa skrbi da bo pri Jurčku vse na glavo obrnjen, ker verjetn ne morem imert kar 2x tako srečo z vsem skupi

Barbchen& Nile....končno je tud javno in Barbchen čeeeeestitkeeeee, uživaj 100/h če pa rabiš kaj pa veš kje smo...in Nile tudi tebi čestitke, mali bejbi si pa verjetno ne bi mogel želet boljše tete, kot boš ti

Joan....a J se pa kar v punčko spreminja....no, sej našo Brino imajo pa vsi za fantka...evo vidiš, spet se je vse poglihal user posted image

Trnuljčica....super, da uživaš v službi in da so te razbremenil...še bolj super pa za MAlega princa in naj tako stanje traaaaaaja in traaaaaaja in traaaaja......

Sinska....ti imaš pa ravno en mesec kasnej kot moja svakinja rok....mi tud čakamo, da se nam pridruži Taj in bom spet nova-stara teta...jeeeeee....pa tko lepo toplo je in lahko mal trebuščka pokažeš, jaz sem si to vedno želela pa je bla prvič zima...no, mogoče bo pa pri Jurčku drugač user posted image
Za Hano ti pa ne znam povedat al pa svetovat....sem jaz bolj na stranskem tiru pri Brini user posted image

...tkole, poročilo napisano, mal pokomentirano, zdaj moram pa blagajno počas zaključit potem pa hitr domov. Upam da se čimprej spet oglasim.

FUUUUUUUL VAS POGREŠAM IN ČEPRAV NE PIŠEM DOSTIKRAT PA ZATO MISLIM NA VAS VSAK DAN....če se kateri kolca je to zarad mene user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 539
14.5.2009 20:48:14   
sinskaT
O Majček lepo, da si se oglasila (tud mi pogređamo tebe..) in kot berem imate doma malo genijko, super da tako lepo sodelujete...za fazo mami pa nikol ne veš kdaj pride, tko da ti kar uživaj v tem, da ti Brinči ne visi na nogi po cele dneve, je pač bolj samostojna đekica nimaš kaj.

Nile in sestrica - iskrene čestitke, sem ful vesela, ko slišim, da gre še katera za mano v Rim user posted image In mirno nosečnost želim ter zdravega jenčija.

Sasy - hitro se pozdravite user posted image

Trnuljčica - super za "novi" model - in naj traja...in slabo bo hitro pozabljeno (enako velja za Ketrin) Tudi sama si nisem predstavljala sicer prve 3 mesece pa vseeno, da bomo imeli drugega sploh ne tako kmalu..in sem kar hitro pozabila tisto začetniško lovljenje. Saj tu zdaj ni vse idealno, kot lahko berete, kar je čist normalno in verjamem, da se bo dalo še enega iz plenic spravit user posted image . Vzgoja...uf tle mam pa jaz mal treme. Ampak lepo počasi - in po pameti ; )

A bo jutri katera že okrog 10h v Tivoliju? Kasneje mi ne znese...kaj pa za ponedeljek?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 540
14.5.2009 20:55:01   
sky77
Čer

evo malo časa sem našla da se javim še tukaj gor. Sej niti ne vem kaj sem nazadnje pisala. No če se bom duplirala, ni bilo namerno user posted image

Po prvomajskih sva šle z Bini k fizioterapevtki, seveda samoplačniško, ker še ni mobilna. In je tista teta ugotovila, da njena leva stran ni tako, kako naj napišem, razvita kot desna. Sej na prvi pogled ni nič razlike, ampak ko pa začne gibat se pa opazi. Tako sva dobile vaje, najprej za posedanje, pa začne tulit samo da jo primem kaj šele da bi kakšno vajo naredile. Je pogruntala svoj način posedanja, tako da kadar hoče se zna sama usest. Ob opori se tudi že sama dvigne, samo kaj ko potem levo nogico tako čudno spodvije. Jo moram naročit še enkrat, pa da nama pokaže druge vaje. Ker uraden pregled na napotnico imava šele čez en mesec

Drugače je zdrava. trenutno se nekaj slini in potem ji slina kaplja iz ust. In to ji je tako čudno, da gleda in gleda tisto slino ki se ji vleče od ust do tal. Je pa prava čveka. Ati je itak zakon, ampak mami reče pa s takim milim glaskom, da se kar stopim zraven. Pa abi (babi), dedi, nina (brina), avto, atol (traktor), pa didi so zakon (.)(.) Od kje ji tako ime za joške nimam pojma. Lejga in ejga sta pa itak na sporedu že kar nekaj časa. Pa zna lajat, pa oponašat vrane. Najbolj hecna je ko vidi vrano letet mimo pa začne delag ga ga (kra kra). Pa ava ponavlja non-stop. Vse je ava, pa če je ali pa ni. Ima spet pikice po desni nogi in potem jih razkazuje naokoli in zraven govori ava je. Ja tele pikice. Nič takega ni jedla pa so se ji spet spustile. Tokrat sumim na pikovit sirum. Smo ji ga dali, ker s svojo prehrano ne dobi dovolj vitaminov in evo, takoj izpuščaji. Tole je že tatretja zadeva ki ji ne odgovarja poleg calpola in hikoncila.

Komentarji pa drugič. Mi je moj prinesel papirje za račune spisat user posted image

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 541
14.5.2009 21:46:02   
Isabellabina
Čer

No tud zame je dan prekratek....

Hm sam toliko, da vam sporočim ,da je teta s Krvavca  po enajstdnevni zamudi končno prišla v naše kraje.user posted image user posted image user posted image (pa nimam pojma zakaj tak odlog ,ker sem redno jemala KT in ponavadi dobim user posted image štiri dni po zadnji tableti!No ja sej zdej je vseen,pa mi ni treba testa kupituser posted image user posted image ,ampak ,da boste vedele ,sem se že veselila ,da bomo zibali ,ker bi res še eno pupo....hi,hi ,hi....Očitno so mi tile antibiotiki čist razsuli sistemuser posted image ,pa še kile povrhu....

No samo tole sem hotela sporočit,da res nebo kakšnih hudih debat spet tu goruser posted image user posted image

Aha...spanje naslednjih otročkov----prva user posted image pridna ko nevem kaj..drugi user posted image pol leta bil jokica potem priden....tretja user posted image mešanica vsega...četrti user posted image katastrofa in je še danes...peti user posted image sicer malo bolje od četrtega ampak vseeno še vedno za en user posted image ...tako imaela sem vse variante...

Zdej pa šibam se pridružit Jerneju ..že spi in moram izkoristit čas,da se naspim

(odgovor članu sky77)
Neposredna povezava do sporočila: 542
15.5.2009 7:27:37   
NiLe
Hej, hej!

Evo, se počasi navajam na zgodnjo jutranjo uro in sem pokonc "že" od 6.40user posted image , kar vsekakor ni v moji navadi zadnje leto in pol user posted image ... v glavnem, počasi se bo treba pripravit na zgodnje vstajanje ...
Itaq je v tem tud nek čar, saj sedaj v miru zajtrkujem, pijem nescafe in klofam na mašino... punci še spita ... ne vem, Tia zadnje čase podaljšuje jutranji spanec, kar mi sicer ustreza, Lea je pa itaq ultra zaspanka - po očiju user posted image . No, fanta sta pred pol urce odšla od doma, ker sta šla na RTG zob za Nika, ker mu bodo drug teden ruvali mlečno štirico, ker je stalna tam nekje zgoraj v dlesnih in je treba naresti prostor, da pride ven ... user posted image so tile zobje, stalno neki problemi.

Za danes velja, mi2 s Tio uletiva do Tivolija, samo uro pa ne upam napovedati, ker imam ob 9ih krznarko, pa upam, da hitro opravim, potem pa pridem iskat Tio in prideva ... lahko se zna zgoditi, da tudi kaj prej ...

Še opozorilo user posted image za vse tiste, ki boste prišle do Tivolija čez center ... danes ob 12ih je po Slovenski cesti parada ČETVORKE, tako da zna bit, da se bo iz katerih koncev težko prebiti do Tivolija ...

... najmlajša pikica se oglaša iz spalnice ... jo grem pocartat in dat flašo mleka, potem pa akcija ...

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 543
15.5.2009 8:48:20   
resnično srečna
tudi midva vas prideva na hitro pogledat...no mi3je...upam, da kosmatinec ne bo preveč tečen...je pa tale četvorka prava zagata za naju ja...sploh ne veva katero pot naj ubereva...ma po mojem bova kar z druge strani pripeljali...

v  glavnem grem počasi tud jaz v akcijo...iza je šla odspat podaljšek...jaz moram pa počasi še moje cotke spakirat pa vse kufre odnest v avto pa psa zrihtat pa hrano pa...eh bo že...

pip

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 544
15.5.2009 14:30:45   
trnuljčica
Prišla sem  domov, vikend je pred vrati, vsa vesela... Pol sem se pa spomnila, da sva za vikend sama z user posted image (in user posted image ) in mi je vse dol padlo... Nobenega izleta...
Ja nič, bom pa morala odštevati dneve do dopustauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 545
15.5.2009 16:44:16   
Majček28
evo, spet jaz....prvo dooolg nič, zdaj pa je treba kvoto za nazaj narest user posted image

Ta vikend sem slamnata vdova pa še Brinčka so mi zraven odpeljal....ker delam popoldan sem ostala doma, moji pa v kompletu do nedelje na morčija...jaz imam sicer dons eno 30tko za prežurat, ampak bo vseen kar doooolga do nedelje brez mojga Brinčka pobalinčka.
Me je kar mal presenetlo kako se počutim...sem vedno mislila, da mi bo čist fajn če bom mal sama doma, čist sama...no, zdaj ko pa je do tega prišlo sem pa že cel dan mal čudna pa čist odsotna. Pa sej vem da bo vse OK, pa da bo očka vse popedenal, pa nedelja bo tud kmal tuki, pa da bodo užival 100/h....ampak, še vseen sem bila več al manj zdej to leto skoz z njo....bo že, ga bom pa vsaj brez slabe vesti žurala, ker bom vedla, da me ne čaka doma user posted image

Vidš Trnuljčica, nikol ni prov....al si sam z user posted image  ali si brez user posted image ...seveda je pa definitivno najlepš, če smo vsi skupi

Punce, uživajte v vikendu, upam da bo vreme ugodno...sej se verjetn zeloooo kmal spet oglasim user posted image

pa pa

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 546
15.5.2009 19:31:01   
lepa posadka
Pokorno javljam!

Prvi delovni teden je za mano. Pogrešam tisti mir v sebi. Četudi delam samo po pet ur... no, danes jih je bilo na koncu 7, je sedaj že takoj od začetka delavno na polno. Ponavadi sem imela vsaj ene tri dni, da pridem not in se lotim dela po svoje. Sedaj sem padla v eno zmešnjavo... pa bo že. Jezi me edino to, da se mi misli vračajo tja... namesto, da bi bila 100% doma. HB so otroci dovolj ''zahtevni'' da me povlečejo ''ven'' in rešijo :-)

Tomažek je kar lušten v varstvu, je pa revež fasal eno drisko in sta se z mamo kar matrala. Rdeča ritka je bila hud problem... pri četrtem sem se naučila tudi to, da obstaja neka Praška pasta?! Saj ne vem kaj je pomagalo...no, danes je bolje. Mama pa ima spet dva dni, da malo pride k sebi.

Sicer je 5-urni ritem enkraten. Zjutraj se skupaj poštimamo in gremo od doma, potem pa po eni uri počasi poberem otroke in smo pred drugo, ko se v mestu začne zmešnjava, že vsi lepo doma. Tako imamo čas malo zadihat preden so kakšne popoldanske aktivnosti, Tomaž se ima čas pocrkljat, tako da včasih še tudi kakšno popoldansko odspi.

Govor: mama-mama-mama, amam amam - ko je lačen ali žejen, mav za muco in ata, če je res srečen. To je to. Več pa drugič, hehe.

Sadje: Tomaž je nor na sadje že od začetka. Sedaj mi je rpav hudo, ko kar nori po vrtu z jagodami, jaz pa se mu ne upam več dat, ker je imel drisko. Tudi kivi sva že poskusila in se je oblizoval. Skratka - vse sadje.

Spanje: ta prvi - po dnevi super, ponoči po drugem letu - zanič. Sedaj super. Ta druga po koncu dojenja - cele noči. Ta tretja po koncu dojenja - cele noči. Četrti - bljak. Podnevi - super, ponoči pa sedaj tudi še kar OK, le ta teden nam je spet prebava nagajala... mah, je vedno kaj. Torej... ni pravila. Ketrin... kar naštimajte Lukca. Itak boš za njega vstajala, pa bosta še Kajo poštimala hkrati, hihi. Potem pa bosta oba hkrati osvojila noči :-) Le pogumno.

Big mamma: upam, da je dieta bila kriva tvoji zamudi in se v tvojem telesu ne dogaja kaj drugega. Kakorkoli že - čuvaj se na dolgi rok. Imaš pet nedobudnih parov učk, ki te bodo še dolgo rabili.

Barbchen: jupi!!!!!!!! Sem kar solze dobila na oči. Sedaj pa le veselo... Naj bo čarobno. Nile bo pa ta čudovita teta :-) Sem vesela za obe :-)

Majček: te je fino spet brat... naj vikend hitro mine. Tudi mi smo danes brez atija... in Zofka je začela končno lulat, tako da smo počasi prilezli notri, si privoščili par Tom in Jerrijev... potem pa gremo menda hitro spat. Sem tudi jaz potrebna kakšne vrstice knjige in globokega spanca.

Vsem, ki odhajate na morje ali kam drugam... lep vikend.
Bolančkom velik kupček zdravja. Utrujenim počitka... otrokom pa velik dobre volje :-)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 547
15.5.2009 20:32:40   
misa79
Ojla punce.

Se na hitro javljam, da ne bom preveč kazenskih nabrala......

Mi smo super. Miha se je super navadil na nov ritem, jaz pa tudi. Tako ponavadi, ko prideva iz službe/varstva nekaj pojeva in šibava ven na igrišče. Tam nekje ob 8-ih pa mali že sladko panča. Počasi se poskušava odvaditi dojenja. Zadnje dni mi kar uspeva, da se čez dan ne dojiva, le še ponoči. Je pa bilo kar težko, saj me je hotel kar sleči, ko si je žaželel pit....user posted image Pa zravem je govoru: Dej, dej...... Sej nisem mela srca, da mu ne dam..... No drugače tudi jaz razumem bolj malo besed, ki jih govori mali. Mama, ata, amam, pa dej dej - za druga bi pa rabla podnapise..... Je pa tok dober, ko mu rečeš nej da serbus in dvigne roko kot en stari čiko, pa še ves se stegne in nasmeji......Ko ga bom ujela na slikco jo prpopam, ker ne znam dobr razložit.

Vidim, da že pakirate na morje..... Tud mi bomo šli konec meseca na kratek oddih, a še ne vemo kam.... Bomo vidli.....

Sem pa danes vidla, da ima mali v ustih novo pridobitev - trojka levo zgoraj. To je naš 13-ti zobek (hvala NiLe - če se ne motim).

Barbchen - čestitam in veliko užitkov v nosečnosti.......

Pa še par slikic našga korenjaka:

Ostanki torte:
user posted image

Na polžu.
user posted image

Veliiik.
user posted image

Halo, halo....
user posted image

Trening košarke.
user posted image

Lep vikend vsem.......

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 548
15.5.2009 21:59:43   
Krista28
Čeer,

No, punce, dons je bilo v tivoliju verjetno čist luštn. Mene je pa kar glava bolela od džumbusa okol četvorke na slovenski...moje okno namreč gleda na cankarjevo, kjer so postavili zvočnikeuser posted image .

Barbchen....bravo, čestitkeuser posted image user posted image ...se mi zdi da se boste z Nile imeli prav luštno skupaj....pa še otroci se bodo fajn igrali...

Kristjan je bil dons v varstvu z nečakom in ni spal...je bil popoldne pravi tečko...mala je pa taka faca ratala....
Govor...po branju tule je ravno nekje vmes - ata, mama, to, am-am, wow-wow, mucka, nekaj podobno hvala, če jo nahecamo....
Hoja - dons je naredila nekaj korakov...sicer hodi še ne...je pa zlo dosledno v poprijemanju in je tud kar hitra ob opori
Sadje...Nadja je itak vse, razen kakega kislega zelja...tam se prav iz srca zjoka zravenuser posted image user posted image

Moram it, ker bo moj kar zaspal tamle na kavčuuser posted image user posted image user posted image

Kaj ste pa dorekle za srečanje? Če nas ne bo prav veliko je škoda najemnino plačevat....gremo lahko npr. v Paparotija (imajo ful igrišče s kamerami in pokrito teraso...) na pizze oz, kar bo kdo hotu...za 50€ se že najemo...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 549
16.5.2009 7:54:18   
Tanja555
Dobro jutro,

mam mal časa, ker tamala še spi, dragega pa ni...

Misa: super fotkeuser posted image . Miha zgleda res že full velik, pa kaj vse sta ga že naučilauser posted image . A ta polžek se obnese? Tudi mi bi ga imeli, pa ne vem, če je OK?

Nile in Barbchen: iskrene čestitkeuser posted image user posted image .

Ketrin: tudi jaz navijam za Jurčka, pa fajn, da uživateuser posted image .

Trnuljčica: super, da se imaš lepo v službi, jaz vem, da bom imela full krizo in da me bo kap, zato se sedaj še bolj crkljam pri moji miški oz. ona pri meniuser posted image .

Majček: naj ti vikend brez tvojih srčkov hitro mine!!!

Govor: No, pa da se še jaz mal pohvalimuser posted image . Neli je včeraj prvič povedala kako dela ptička: c,cuser posted image . Sem ji za foro rekla naj pove, pa je kar začela čivkatuser posted image . Pol me je pa pogledala kot, da bi hotla rečt: "Mami jaz vse znam, sam vprašat me morašuser posted image ". No znamo pa pokazat mnogo stvari, pa povedat kako dela kuža, račka, ribica, kravica in sedaj tudi ptička. Besede pa govorimo: ati, ajs in avto. Je pa full fajna, ko pride do pečice in da gor rokico, pa reče "ajs" in ko vidi avto: "aoavto"user posted image . Aja, ko je lačna ali pa hoče, da naj ji kaj dam, pa dela z usti am-am oz. pa-pa, še sama ne vem, kako naj napišem ta zvokuser posted image .

Zajtrki in večerje: kaj jedo vaši malčki? Moja NE je čokolina, rižolina, po mleku ima lepljivo blato, mlečni gres tudi odpade, pa frutka tudi ne mara. Komaj ji uturim kako polento z jogurtom, kompotom ali naribanim jabolkom, včasih pa banano s skuto. Edino kar ima rada je posebna salama in jajčni beljakuser posted image . Kruh samo cufa tako, da ga je več po tleh kot na mizi... Nimam več idej, kaj ji dat za jest?!!!

No včeraj je pojedla:
Z: 3 rezine posebne (ker ni hotela čokolina), 1/2 frutka
M: 1/2 banane
K: 1 žlica pire krompirja in 3 žlice špinače
V: 3 rezine posebne (da vsaj nekaj poje), 8 žličk polente s kompotom in jogurtom

Zdaj mi pa naj kdo pove, kako naj se potem zredi, če pa noče odpirat kljunčkauser posted image , jaz pa ji ponujam in ponujam...

No, lepo se imejte, že hitim dat perilo prat, preden se zbudi

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?